Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Női vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 01.23
  2020-01-23 21:59:02, csütörtök
 
  - Oroszország - Hollandia 7:7 büntető dobások után - 11:10

- Magyarország - Spanyolország 10:11
Mérkőzés megnézhező
Media klikk videó Link
*

A harmadik negyed után még döntetlen volt az állás, a zárónegyed elején elléptek a spanyolok, de az utolsó percben mégis a döntetlenért támadhatott a magyar csapat, de nem sikerült betalálnia, így a bronzért száll medencébe szombaton.
A házigazda magyar válogatott 11-10-re kikapott az elődöntőben a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapattól a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, ezzel eldőlt, hogy a viadalon szerezhető egyetlen kvóta az oroszoké lesz, mivel a spanyolok indulása már biztos volt. Bíró Attila együttese a szombati bronzmérkőzésen a legutóbbi kontinensviadalon győztes hollandokkal találkozik.
A magyar csapat március közepén a Triesztben sorra kerülő olimpiai kvalifikációs tornán harcolhatja ki az ötkarikás indulást. Ott 12 csapat két hatos csoportban küzd majd egymással. Amennyiben lesz afrikai résztvevője a tokiói viadalnak, akkor kettő, ellenkező esetben három válogatott szerezhet kvótát.
Európa-bajnokság (Duna Aréna), nők:
elődöntő:
Spanyolország-Magyarország 11-10 (3-3, 2-1, 2-3, 4-3)
Duna Aréna, v.: Dervieux (francia), Sztavridisz (görög)
gólszerzők: Espar, Tarrago 3-3, Ortiz 2, Bach, Forca, Garcia Godoay 1-1, illetve Keszthelyi, Leimeter 3-3, Vályi 2, Gurisatti, Illés 1-1 Magyarország:
Kasó - Vályi, Garda, Gurisatti, Parkes, Keszthelyi, Máté - cserék: Szilágyi, Illés, Leimeter, Gyöngyössy, Rybanska, Gangl (kapus)
A magyar válogatott világeseményen 2008 óta - olimpián, világbajnokságon, Európa-bajnokságon - ötször találkozott a négy között a spanyolokkal, és mindegyik alkalommal az ellenfél diadalmaskodott. A két évvel ezelőtti barcelonai kontinensviadalon a házigazdák a csoportban és az elődöntőben is győztek, majd a tavalyi kvangdzsui vb-n a négy között kiütéses sikert arattak (16-10).
A Duna Arénában mindkét oldalon kihagyott előnyökkel indult az összecsapás, majd Gurisatti Gréta hajszálpontos lövéssel szerzett vezetést. A spanyolok a második lehetőségükkel sem tudtak élni, a harmadiknál pedig Kasó Orsolya jelentette a végállomást, de a videobíró végül egyenlítéshez segítette a riválist. Támadásban kissé tanácstalannak tűnt a magyar csapat, de a spanyolok is idegesek voltak, Roser Tarrago ötméterest rontott. Később mégis az ő találatával került előnybe a vb-ezüstérmes, ám Keszthelyi Rita akcióból kapufás góllal azonnal egyenlített. Tarrago fórból bombázott újra a hálóba, 11 másodperccel a dudaszó előtt, éppen a magyar előny végén pedig Leimeter Dóra egyenlített.
A második negyed elején újabb hátrányt védekezett ki a magyar csapat, a saját előnyét pedig Illés Anna révén értékesítette. Az újabb elhibázott spanyol fórt ezúttal nem tudta büntetni a hazai gárda, ráadásul az ellentámadásnál megúsztak a spanyolok és Anna Espar révén egyenlítettek, majd újra ő volt eredményes akcióból. A túloldalon Parkes Rebecca harcolt ki előnyt, Keszthelyi lövését azonban blokkolták. A spanyolok a nagyszünet előtt növelhették volna előnyüket, de újra hibáztak.
A fordulást követően rögtön egyenlített a magyar válogatott, a Parkes által kiharcolt fórt Leimeter lőtte be, a következőnél viszont Keszthelyi lövése a felső lécről kifelé pattant. A rivális akcióból ragadta magához újra az előnyt, majd kettős emberelőnyben is betalált, igaz, ezúttal is a videobíró segítségére volt szükség. Gyors válasz jött a magyaroktól, Vályi Vanda értékesítette magabiztosan a fórt. Kasó hátrányban kétszer is bravúrral védett, majd fél perccel a negyed vége előtt magyar előny következett, Bíró Attila pedig időt kért. A megbeszélés után a figurát újra a 20 éves Vályira játszották ki, ő pedig ismét biztos kézzel lőtt a hálóba (7-7).
- A zárófelvonás spanyol góllal és kihagyott magyar előnnyel kezdődött, majd Beatriz Ortiz lövésénél a kapufa is a spanyolokat segítette. Négy perc volt már csak hátra, amikor Tarrago harmadik találatával nagyon nehéz helyzetbe került a magyar csapat, amely láthatóan kicsit elfáradt. Nem sokkal később, Maica Garcia Godoy szerencsés góljával úgy tűnt, eldőlt az összecsapás, Keszthelyi és Leimeter azonban még visszahozta a magyar reményeket (11-9). Előbbi óriási góljával pedig 57 másodperccel a vége előtt egyetlen gólra csökkent a különbség. A Kasót váltó Gangl Edina fél perccel a vége előtt mutatott be egy védést, az ellentámadásból pedig az utolsó pillanatban Keszthelyi egyenlíthetett volna, de közeli próbálkozását Laura Ester védte.

- Leimeter Dóra: Valamiért ennek most így kellett lennie.
Bíró Attila és Keszthelyi Rita szerint a szerencsével állt hadilábon a magyar női vízilabda-válogatott a spanyolok elleni Eb-elődöntőben, Leimeter Dóra pedig abban bízik, hogy a sors az olimpián kárpótolja a csapatot.
A házigazda magyar válogatott 11-10-re kikapott a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapattól a Duna Arénában, ezzel eldőlt, hogy a viadalon szerezhető egyetlen kvóta az oroszoké lesz, mivel a spanyolok indulása már biztos volt.
,,Szerencsénk sem volt, azzal nem tudok mit csinálni, ha az egyik legjobbunknak az első percben eltörik az ujja" - utalt Bíró Attila szövetségi kapitány az M4 Sportnak nyilatkozva arra, hogy Gurisatti Gréta hamar megsérült.
A tréner hozzátette, nem volt olyan gördülékeny a csapat játéka, mint szerette volna, de ,,hatalmas szívvel" játszottak tanítványai. ,,Sajnos ennyi volt benne. Megvoltak a lehetőségeink, picit fáradtabbnak éreztem a csapatot, mint az elmúlt napokban, ugyanakkor tény, hogy ez volt az egyik legjobb csapat, akivel játszottunk az utóbbi időben. Ezzel a szívvel jobban el tudom fogadni ezt a vereséget, de szomorú vagyok, mert nem erre számítottunk. A játékbeli hiányosságokat nagy szívvel pótoltuk, de ez kevés volt."
- Bíró Attila az MTI-nek hozzátette, az olimpiai selejtező miatt is fontos a bronzmeccs. ,,Az elején jól védekeztünk és rendben voltak a blokkok, de aztán az utolsó negyed elején akadtak védekezésbeli hiányosságaink, amelyek a kipontozódások és a sérülések miatti fáradtságnak tudhatók be" - mondta a kapitány, aki szerint az, hogy a végén egyáltalán vissza tudtak jönni a mérkőzésbe, egy mindent vagy semmit játéknak volt köszönhető, ugyanakkor az utolsó másodpercekben nem volt szerencséjük a hét a hat elleni akció befejezésekor.
- ,,Gratulálok a lányoknak, mert ilyen szívvel játszani óriási dolog, amely hitet adhat a bronzmérkőzésre és az olimpiai selejtezőre is" - tette hozzá a kapitány. Kiemelte, fontos lenne megszerezni a bronzérmet, mert akkor a csapat az olimpiai selejtezőre olyan érzelmi töltettel utazhatna el, amely ha nem is garantálja az ötkarikás részvételt, de ,,többletet tud adni" ahhoz, hogy megszerezze a kvótát.
- ,,A szerencse nem volt mellettünk, két gólt is kaptunk videóelemzés után, a miénk pedig nem csúszott át a gólvonalon - értékelt könnyes szemmel az M4 Sportnak a háromgólos Keszthelyi Rita. - Sokkal több egyéni jó teljesítmény kellett volna. Gréta nagyon jól szállt be a mérkőzésre, nagyon fájó, hogy rögtön elvesztettük."
- Az UVSE játáékosa szerint végig nagyot küzdött a csapat, amely azt játszotta, amit korábban megbeszéltek. ,,Mindenki beletette azt, amit tudott, és van még egy mérkőzés, lehet még mit nyerni, nem mindegy, hogy az ember egy hazai rendezésű Eb-n éremmel tud búcsúzni vagy anélkül. Nem szabad letargiába esni, ennek a mérkőzésnek vége van, tovább kell menni."
- ,,Nagyon felkészültek voltunk, mindenki nagyon akarta a győzelmet, mindenki szívét-lelkét kiadta - fogalmazott a szintén három góllal záró Leimeter Dóra. - Hiszek a sorsban, azt gondolom, nem hiába kaptunk két VAR-ral megadott gólt, a miénk pedig nem volt bent, valamiért ennek most így kellett lennie. Ha ez ahhoz kellett, hogy a kvalifikációról kijussunk az olimapiára és ott érmet nyerjünk, akkor legyen!"
A BVSC pólósa úgy véli, védekezésben jól teljesített a csapat, támadásban viszont többször kapkodott vagy bizonytalan volt. Leimeter Dóra az MTI-nek hozzátette, azzal, hogy a végén egy gólra visszajöttek négygólos hátrányból, bebizonyították, hogy a csapatnak óriási tartása van.
- Vályi Vanda elmondta, annak ellenére, hogy sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, úgy érezte, inkább a spanyolok akarata érvényesül. Aztán a negyedik negyed elején kaptak egy 4-0-s ,,darát", ami annak volt betudható, hogy a rivális felismerte a védekezési hibákat. Ezek azért alakulhattak ki, mert a kipontozódások és Gurisatti Gréta sérülése miatt át kellett alakítani a játékrendszert.
,,Ez persze egyáltalán nem mentség semmire, ha valaki új helyre kerül, ugyanúgy kellene teljesítenie, de ez nem sikerült" - fűzte hozzá a fiatal magyar játékos, aki kiemelte, egy óra múlva már el kell felejteniük ezt a találkozót, hogy százszázalékosan a legutóbbi kontinensviadalon győztes hollandok elleni bronzcsatára koncentráljanak.
A magyar csapat március közepén a Triesztben sorra kerülő olimpiai kvalifikációs tornán harcolhatja ki az ötkarikás indulást. Ott 12 csapat két hatos csoportban küzd majd egymással, amennyiben lesz afrikai résztvevője a tokiói viadalnak, akkor kettő, ellenkező esetben három válogatott szerezhet kvótát

...... ............

 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Az eucharisztia az ökomenikus párbeszéd tükrében
  2020-01-23 16:13:15, csütörtök
 
  Katolikus ma oldalon [link]https://katolikus.ma/az-eucharisztia-az-okumenikus-parbeszed-tukreben/[link ]
........

 
 
0 komment , kategória:  Szentségimádás  
Graz_műkorcsolya jégtánc_ritmus tánc
  2020-01-23 13:53:21, csütörtök
 
  22 pár vesz részt a versenyen
Magyar színekben induló jégtánc páros - 24. helyen végeztek
...... ..............



Részeredmények
...... .....



...... .....




...... .......



...... .......


..



Sajnos csak a fele van meg a programnak. Így a végső győztest és a tabellát nem tudom prezentálni.
Mediakliik videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Téli sportok  
Gondolatok évközi 3. vasárnapra
  2020-01-23 13:50:54, csütörtök
 
  Videó Link  
 
0 komment , kategória:  Biblia - szentírások  
Ferenc pápa katekézise: Az együttműködés jobb emberré, jobb
  2020-01-23 13:47:51, csütörtök
 
  Ferenc pápa katekézise: Az együttműködés jobb emberré, jobb tanítvánnyá tesz bennünket!
Kedveseim, a vendégszeretet fontos; és fontos ökumenikus erény. Mindenekelőtt annak elismerését jelenti, hogy a többi keresztény valóban testvérünk és nővérünk Krisztusban.
A Szentatya január 22-én az ökumenikus imahéthez kapcsolta az általános kihallgatáson tartott katekézisét. Az Apostolok cselekedetei alapján (vö. ApCsel 28,2) a vendégszeretetnek, a különböző felekezetekhez tartozó hívők összefogásának fontosságát hangsúlyozta.
...... .......


A Szentatya január 22-én az ökumenikus imahéthez kapcsolta az általános kihallgatáson tartott katekézisét. Az Apostolok cselekedetei alapján (vö. ApCsel 28,2) a vendégszeretetnek, a különböző felekezetekhez tartozó hívők összefogásának fontosságát hangsúlyozta.
A pápa teljes katekézisének fordítását közreadjuk. Link
 
 
0 komment , kategória:  Vatikan_Ferenc pápa  
A Test és a lélek orvosa - Díjátadó ünnepség Körmenden
  2020-01-23 13:33:40, csütörtök
 
  Videó Link

...... ............



...... ..............



Blogomban Link

**
- Dr. Császár Tamás, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház osztályvezető főorvosa kapta idén A test és a lélek orvosa-Boldog Batthyány László-díjat. Körmenden került sor az ünnepségre.
A Batthyány-család hosszú évszázadokra visszamenőleg meghatározó szerepet játszott Körmend történetében. Egyik utolsó kiemelkedő alakja a boldoggá avatott Batthyány-Strattmann László volt, aki körmendi kastélyában kórházat rendezett be. Tisztelete máig él a városban, amit jól mutat, hogy a Szent Erzsébet-templomban kiállítást rendeztek be munkásságáról, életéről, Körmend pedig patrónusának választotta. Halálának napját, január 22-ét választotta az egyházmegye a 2018-ban alapított A test és a lélek orvosa-Boldog Batthyány László-díj átadó ünnepségére.
Az egyházmegye és a város közösen szervezte és rendezte a programot. A kastély színháztermében vette kezdetét az ünnepség, ahol köszöntőt mondott Bebes István polgármester, Kovács Andorné, Dunakiliti polgármestere, majd az orvosi hivatás és a hit kapcsolatáról, valamint Batthyány László példájáról dr. Nagy Katalin, a tavalyi év díjazottja osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. Bebes István kiemelte: ebben az évben ünnepeljük a szentéletű szemorvos-herceg születésének 150. évfordulóját, illetve a következő évben megemlékezünk halálának 90. évfordulójáról is, ezért Körmend Város Önkormányzata a 2020. és a 2021. évet, Batthyány-Strattmann László emlékévekké nyilvánította.
Császár István általános helynök olvasta fel Császár Tamás méltatását, hangsúlyozva: már gyermekkora óta az orvosi pályára készült. 1976-ban avatták orvossá és azóta dolgozik a Zala Megyei Kórházban. Jelenleg a kórház Geriátria, Krónikus Belgyógyászat és Rehabilitációs Osztályát vezeti. Munkásságában kiemelt helyet foglal el az időskori betegségek megelőzésével, orvoslásával foglalkozó szakterület. Hitét megvallja, aktív tagja a Mária Magdolna Plébánia Képviselőtestületének tagja. Hivatásának alapja az ember tisztelte és a teste-lelket gyógyító Jézus iránti hite. Székely János megyéspüspök adta át a díjat és az oklevelet, amelyhez Bebes István polgármester is gratulált. Császár Tamás meghatódva mondott köszöntőt.
A program a Szent Erzsébet-templomban folytatódott, ahol Székely János megyéspüspök volt az ünnepi szentmise főcelebránsa. Szentbeszédében kiemelte: sok ember külsőleg vallásgyakorlónak mondja magát, de a tettei nem ezt tükrözik. Sok a jómódú, művelt ember, de nem jut eszükbe, hogy a beteg, szenvedő emberen segítsenek. Ellentétben velük áll példaként Boldog Batthyány László, akinek az élete gyönyörű egységben volt: egyszerre volt szerető férj, édesapa; zseniális orvos; a szegények segítője; mélyen hívő, imádságos ember. E négy terület benne egységben volt, mondta a megyéspüspök, aki ezt követően részleteket emelt ki Batthyány László életéből, rávilágítva életének egy-egy területére. Hálát Batthyány Lászlóért és minden olyan orvosért, ápolóért, egészségügyben dolgozóért aki hasonló módon tesz: akinek a szívében egy az Isten iránti szeretet, a családi élete, a szakmai elhivatottsága, és a szegények iránti jóakarata, mondta Székely János megyéspüspök.
 
 
0 komment , kategória:  Dr. Székely János püspök  
9. Parancsolat: Felebarátod házastársát ne kívánd
  2020-01-23 13:00:09, csütörtök
 
  2020. jan. 19. Videó Link

2020. jan. 18. Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba atya miséi  
Déván a ministránsaimmal megfogjuk egymás kézét
  2020-01-23 09:55:32, csütörtök
 
  ...... ..........


A szentmise végén Déván a ministránsaimmal megfogjuk egymás kézét, és egy nagy kézfogásban megköszönjük Istennek is, hogy: "JÓK VOLTUNK!"
Fontosnak látom, hogy a gyerekek érezzék, hogy értük van a templom, végül is értük halt meg Jézus Krisztus kétezer évvel ezelőtt, és a szentmisén is értük jön el az Oltáriszentségben közénk! Jó tudni, érezni, hogy a nagy Istentiszteletben, mi nem mellékes díszletei vagyunk a liturgiának, hisz az angyalok, - bár nálunknál sokkal jobban megérdemlik - mégsem lesznek elsőáldozók, nem járulhatnak szentáldozáshoz, de mi botladozó földi vándorok, igen!
Nem az oltárterítő tündöklő fehérsége meg a kehely aranyos ragyogása hozza közénk Megváltónkat, hanem a templomot megtöltő gyerekek, felnőttek IGENJE! Ahogyan Mária igenje kellett az első megtestesüléshez, ugyanúgy a pap, a ministránsok és a hívek jelenléte által kimondott "igen" hozza a földre az Istent!
Töltsük meg templomainkat, az Isten házát kacagó, jókedvű, vidám gyermekekkel és buzgó felnőttekkel, mert nem az arany és nem is a művészi érték változtatja a kenyeret Krisztus testévé, hanem a Megváltónk nevében összegyűlt emberek sokasága!
Testvéreimbe kapaszkodva, Csaba t.
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba atya miséi  
Kölcsey Ferenc 1823-ban Január 22-én látta el kézjegyével
  2020-01-23 09:45:58, csütörtök
 
  Nemzeti Imádságunk, a Himnusz az egyik legfontosabb és legnagyobb jelképe a kultúránknak, magyarságunknak. Kölcsey Ferenc 1823-ban a nemzeti újjászületés ébredésekor, január 22-én látta el kézjegyével az általa megírt Himnusz kéziratát, és ezt a napot a Magyar Kultúra napjaként ünnepeljük.
Fogadják szeretettel a Magyar Kultúra Napja alkalmából Erkel Ferenc - Kölcsey Ferenc : Himnusz Hegedűn játszik Mága Zoltán
Facebook oldali videó Link

“Semmi sincs, ami az emberi szívet annyira felemelhetné, következőleg az élet mindennapi jeleneteiben s a szenvedélyek és indulatok örök ostromában hozzáragadt szennytől annyira megtisztíthatná: mint az istenség nagy gondolatával foglalatoskodás." /Kölcsey Ferenc/
 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
2020-ban 2020-an – Önkénteseket várnak Európa legnagyo
  2020-01-23 08:18:56, csütörtök
 
  2020-ban 2020-an - Önkénteseket várnak Európa legnagyobb passiójátékába.
...... .........


2020 önkéntest várnak a szervezők Európa legnagyobb passiójátékának előadásához, 2020. április 4-re a Papp László Budapest Sportarénába. Jelentkezni 12 éves kortól lehet a rendezvény honlapján.
Az európai keresztény közösségi kultúra egyik alapköve volt a minden településen húsvét előtt előadott passiójáték, olyannyira, hogy a mai európai színjátszás is ebből nőtte ki magát. 1945-ig szinte minden magyar templomi közösségnek önálló színjátszó társulata volt, amely előadta a passiót. A rendszerváltást követően csak néhány helyen éledt újjá ez a hagyomány.
A közösségek újjáépítésének alapkövei lehetnek az egy-egy település lakosságát megmozgató közösségi színjátékok, történelmi felvonulások, passiójátékok.
2020-ban ezek közül a Papp László Budapest Sportarénában 2020 önkéntes részvételével megrendezendő Passió 2020 Európa legnagyobb passiójátékává válhat. A Budapest Aréna küzdőtere színpadtérré alakul, ahol Jézus életének utolsó napjait, óráit 2020 jelmezes közreműködő segítségével adják elő egy 70 perces passiójátékban.
Az előadás a ferences szerzetesek passiójátszási hagyományára épül, amely megteremtette például a legendás Csíksomlyói passiót is. Ezek az előadások mindig a kor emberének szemével láttatják a kétezer évvel ezelőtti történetet.
A Passió 2020 hőse Jézus mellett egy mai huszonéves pályakezdő fiatalember, aki saját kételyein, útkeresésén keresztül szemléli Jézus szenvedéstörténetét és jut el általa a saját útjára.
Jézus élete és szenvedéstörténete a keresztény Európa történeti alapja. Megkerülhetetlen része Európa közös kulturális és szellemtörténetének is.
A történetet az elmúlt két évben Pasaréten már láthatták nézők. 2020 Budapestje, 2020 Magyarországa, hívők és nem hívők közös játéka a Passió 2020. Az önkéntesek toborzásánál az életkor alsó korhatárán kívül sincs más kritérium, mindenkit szeretettel várnak a szervezők, aki szívesen részt venne a produkcióban. A Passió 2020 egyedülálló a magyar színjátszásban, Európa és a világ passiójátszásában, amely méltán válhat példaértékűvé az egész kontinensen. Jelentkezni 12 éves kortól lehet a passio2020.hu oldalon.
A szervezők örömmel fogadják, ha a jelentkező férfiak szakáll növesztését is vállalják. Szereplőket várnak római katonáknak, római előkelőnek, jeruzsálemi asszonyoknak, férfiaknak, ifjaknak. Minden szereplőre három jelmezes próba vár és két előadás április 4-én, a virágvasárnap előtti szombaton, 15 és 19 órakor, a Papp László Budapest Sportarénában.
A közreműködéshez előképzettségre nincs szükség, bárki bekapcsolódhat, a fellépők számára a helyszínen korhű jelmezeket biztosítanak. Várnak családokat, baráti társaságokat, munkahelyi és vallási közösségeket is.

A darabot Meskó Zsolt írta és rendezi, Jézust György-Rózsa Sándor alakítja. A zenét a Kronos Quartet szolgáltatja.

Bővebb információ és a próbák időpontjai ITT találhatók.Link


Forrás és fotó: Családbarát Ország Nonprofit Kft.
Magyar Kurír
 
 
0 komment , kategória:  Jézus a keresztúton  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 575 db bejegyzés
e év: 6233 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 957
  • e Hét: 2036
  • e Hónap: 15474
  • e Év: 218387
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.