Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Koronavirus - bioterrorizmus
  2020-03-10 19:15:16, kedd
 
 







KORONAVIRUS - BIOTERRORIZMUS


Egy ország várja, hogy az irániakat, akik a kórházban balhéztak, kiutasítsák hazánkból!


Kifelé velük!

Egy fő kérdés: Hogy a fenébe tudna Vuhanból az egész Világra rászabadulni egy ilyen vírus?

Válasz: Sehogy! Hiszen sem a Zika, sem más vírus évek óta nem tud globális járvánnyá válni.

Mi a megoldás, mi is történt valójában: széthordták! Olaszországban egy pakisztáni, Magyarországon meg irániak terjesztik, szándékosan! Feltehetőleg valakik ezért jelentős pénzt adtak ezeknek a terjesztőknek.

Miről van szó valójában: bioterrorizmusról. Ez nem más, mint bioterrorizmus.

A globális irányítók tehát globális támadást indítottak. A vírus csak egy eszköz, a cél valami egészen más. Európa országainak, és kormányainak viszont ellent kell állniuk és össze kell fogniuk! Minden kormánynak össze kell fognia, amelyik nemzetben gondolkodik! Eljött a cselekvés ideje. A görögök is kezükbe vették az irányítást, itt az idő nekünk is visszatámadni:

. Itt a lehetőség kitessékelni a Magyarország ellen tevékenykedő NGO-kat: az összeset!
. Itt az idő kivágni a két iráni fertőzöttet Magyarországról, akik nem tartották be a játékszabályokat, és a Szent László kórházban randalíroztak! Példát kell statuálni.
. Itt az idő a liberális médiát megbüntetni, megregulázni. Hisztériát keltenek, az ország és a magyarok ellen keltenek hangulatot és hazudoznak, fejenként napi 20 koronavírus cikkel.

Rendet akarunk hazánkban!

mindenszo.hu


Link











Bill Gates: Tízmilliók halhatnak meg a bioterrorizmus miatt
2017. február 19.


30 millió áldozata is lehet a bioterrorizmusnak a következő tíz évben, figyelmeztetett Münchenben, a globális biztonságpolitikai konferencián (MSC) tartott szombati előadásában Bill Gates, a Microsoft alapítója, a világ egyik legvagyonosabb embere, aki az elmúlt 20 évben ideje és pénze jelentős részét áldozta globális egészségügyi kampányok támogatására.

Gates emlékeztett, hogy az amerikai és a brit hírszerzés értesülései egyértelműen arra utalnak, hogy az Iszlám Állam különböző biológiai fegyverek fejlesztésén dolgozik Szíriában és Irakban is.

Míg korábban az volt az általános vélekedés, hogy nem állnak rendelkezésre a megfelelő technológiai és laboratóriumi feltételek az ilyen fejlesztésekre, az elmúlt néhány évben a molekuláris biológia területén olyan fejlődés zajlott le, ami nagyban megkönnyíti a biológiai fegyverek kifejlesztésének lehetőségeit. Gates szerint az 1918-as spanyolnátha és az 2015-ös nyugat-afrikai ebolajárvány is intő jelként kell lebegjen a világ vezetőinek szemei előtt.

"Járványügyi szakértők szerint egy levegőben terjedő vírus akár egy év alatt is képes lehet elpusztítani 30 millió embert, és elég nagy esély van arra, hogy a következő 10-15 évben szembesülünk egy ilyen kihívással" - mondta Gates, aki szerint szemléletbeli változásra van szükség: nem lehet egymástól teljesen elkülönülten kezelni a globális egészségügyi és biztonságpolitikai problémaköröket.

A filantróp üzletember beszédében arra bíztatta a világ kormányainak vezetőit, hogy áldozzanak forrásokat a bioterrorizmust lehetséges kockázatainak csökkentésére. Gates szerint évi 3,4 milliárd dolláros költséggel járna felkészülni egy ilyen világjárványra, de ez még mindig sokkal kevesebb, mint amekkora károkat okozhatna. Túl az emberéleteken, 570 milliárd dolláros kár érhetné egy ilyen csapás után az emberiséget.

Gates szerint a súlyos járványok elkerülése érdekében olyan nemzetközi koordinációra van szükség, mint a nukleáris fegyverkezéssel vagy a klímakatasztrófa elkerülésével szemben. (Guardian)







Bill Gates: Tízmilliók halhatnak meg a bioterrorizmus miatt

Link



EZ a fenyegetés irthatja ki a világot az évtized végéig! Bill Gates és Stephen Hawking is beszélt róla!

Link



HVG: A koronavírusból is nagy baj lehet...

Link



Határozatlan időre felfüggesztik az Európai Parlament működését a koronavírus miatt

Link












 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 276 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 531
  • e Hét: 2027
  • e Hónap: 19171
  • e Év: 156543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.