Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Keresztények végre nemzetközileg is mozgósítanak,összefognak
  2020-03-11 20:41:26, szerda
 
  Teremtő Isten, arkangyalok és a Földet segítő angyalok, segítsetek! Földünk és a rajta élő emberek kihívásokkal néznek szembe. Hozzatok változást ebbe a földi létbe. Segítsetek, hogy a szeretet felváltsa a félelmet, és a béke felváltsa az aggódást. Hozzatok hitet és reményt az emberek körébe. Segítsetek, hogy felnyíljon az emberek szeme a tudatosságra, és egymással és az egész bolygóval szeretettel bánjanak. Hozzatok boldogságot és egy új, fényt hozó korszakot mindannyiunk számára. Köszönöm!

Rafael arkangyal, kérlek legyél a segítségünkre! Te, mint a gyógyítás angyala látod, hogy mennyire szükségünk van rád ebben az országban és az egész világon. Fizikai testünk állapota függ a lelkünk állapotától, ezért arra kérünk téged, hogy hozz gyógyulást lelki és fizikai szinten. Megnyitjuk magunkat ragyogó energiád előtt, és kérlek, hogy hozz gyógyulást azoknak is, akiknek még nem nyílt fel a szeme a láthatatlan világra. Hiszem, hogy a gyógyulásuk meghozza a tisztánlátást is, ami által a világ jobb hely lesz. Hálás vagyok a segítségedért!

Igazság angyalai, legyetek a segítségünkre! Nyissátok fel az emberek szemét az igazságra, hogy lássák a valóban fontos dolgokat, melyekkel egy sokkal teljesebb, boldogabb életet tudnak élni. Nyissátok fel mindannyiunk szemét az igazságra, mert szeretnénk ezen a Földön csodákat teremteni. Köszönöm!

Keresztények végre nemzetközileg is mozgósítanak és összefognak a járvány elleni védekezésben. A lengyelországi ferencesektől kiindulva, ma világszinten kérnek mindenkit, hogy este (2020. március 11.) 20 órakor mindenki csatlakozzon az imához, a Dicsőséges rózsafüzér és az Irgalmasság rózsafüzér elmondásával.
Az ima kapcsolódik a Szűzanya Szeplőtelen Szívének való odaszentelődéssel.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Egy kedves szó olyan, mint a tavaszi napsütés
  2020-03-11 17:32:57, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tavasz  
A tavaszban már ott van a nyár
  2020-03-11 17:31:25, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tavasz  
Egészen addig, ameddig nem üti fel a fejét a baj, nem tudod
  2020-03-11 17:18:04, szerda
 
  Egészen addig, ameddig nem üti fel a fejét a baj, nem tudod, milyen az, amikor nincs. Milyen az, amikor éhes vagy, de nincs mit enni. Nem tudod, milyen az, amikor a szeretted a kórházban fekszik, de a látogatási tilalom miatt nem tudsz hozzá bemenni. Nem ölelheted át, nem foghatod a kezét, egyszerűen nem tehetsz semmit. Annyi mindent veszünk alap dolognak, és bele sem gondolunk, hogy bármikor történhetnek tragédiák. Olyanok, amik megmutatják, hogy amiről azt gondoltad, természetes, rájössz, hogy abszolút nem az. Előre gondolkodni, értékelni és hálásnak lenni. Hinni, tiszta szívből, hogy kegyes lesz hozzánk a sors. Kimondani, milliószor, hogy milyen fontos a másik. Most ez a feladat.
- Boros Bea -



 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Füredi tavasz a" Piros templom " környékén
  2020-03-11 17:06:28, szerda
 
 



Vörös Ákos felvétele
 
 
0 komment , kategória:  Balatonfüred  
Kedves Látogatóimnak: erős immunrendszert, jó egészséget!
  2020-03-11 10:58:01, szerda
 
 




"Alázat.

Ez az az érzés, amiről régóta tudom, hogy fontosabb sikernél, pénznél, hatalomnál, hírnévnél. Alázat. Nem más ez, mint egy belső fékrendszer, ami újra és újra figyelmeztet, mennyire törékeny körülöttünk minden, mennyire esendők vagyunk, milyen hamar semmivé válhat a biztonságosnak, és kiszámíthatónak hitt világunk. Alázat. Erről beszélt a nagyapám, akinek háromszor kellett a semmiből talpra állnia. Mert az, ami most történik, már sokszor megtörtént. Ha nem járvány volt, akkor háború vagy gazdasági válság. A világ változik. Hol lassan, hol meg egy pillanat alatt fordul ki magából. Most éppen az utóbbit éljük meg. Ami egy héttel ezelőtt még érvényes volt, az mára érvénytelen. Amit nemrég még lelkesen terveztünk, arról ma tudjuk, hogy jó időre el kell felejtenünk. Az élet most alázatra tanít mindannyiunkat.
Vigyázzunk magunkra és egymásra! Vegyük elő az igazi emberi értékeket: összefogás, kitartás, segítőkészség, józan optimizmus, rugalmasság.
Aztán majd összeszedjük magunkat, felállunk, helyrebillentjük a gazdaságot, ha kell, megszokjuk az új életformát, és alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez. Kellő alázattal ez is sikerülni fog."
Orvos-Tóth Noémi

 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
... furcsa dolgot írok
  2020-03-11 10:55:25, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Kétféle ember van
  2020-03-11 10:54:09, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Szerettem a szívhez nyúlni
  2020-03-11 10:53:11, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Higgadtan és tudományosan a koronavírus-járványról
  2020-03-11 10:51:29, szerda
 
  Higgadtan és tudományosan a koronavírus-járványról

Sokan érdeklődtek, hogy mi a véleményem a koronavírus-járványról.
Most már itt az ideje, hogy véleményt alkossak.

Kedves Barátaim!

- Az első válaszom:
Nagyon sokat segít, ha az ember megfelelő mennyiségű C- és D-vitamint fogyaszt, de ez abban az esetben is igaz, ha nincs semmiféle járvány.
Valójában egész évben, minden áldott nap legalább 15-féle vitamint kellene fogyasztanunk, de ebben az írásban nem térek ki ennek okaira.

C-vitamin
A C-vitamin minimális napi adagja 40 milligramm a testsúly minden egyes kilogrammjára számítva.
Egy 50 kg-os hölgy esetében ez 50 X 40 = 2.000 milligramm, azaz 2 gramm.
100 kg-os testsúly esetén ez 100 X 40 = 4.000 milligramm, azaz 4 gramm.
Ez a minimális adag.

A vitaminok használatában jártas emberek ennek a mennyiségnek legalább a 2-3-szorosát szokták magukhoz venni. Minden áldott nap, nem csak a ,,hisztériakeltés járványok" idején.

D-vitamin
A D-vitamin alapvető napi adagja 4.000 Nemzetközi Egységnyi (rövidítve NE) mennyiség. Ennek a 2-3-szorosa is (8.000-12.000 NE) bátran elfogyasztható.

Már ez a kettő is sokat segíthet abban, hogy védetté váljon egy fertőzéssel szemben.


- A második válaszom:
A média hajmeresztő viselkedése sokkal veszélyesebb, mint a koronavírus.
Nem véletlenül nevezte el a hírek gyártóit egy neves gondolkodó a félelem kalmárainak. Igen, ők valóban félelemkeltéssel kereskednek.

Mi maradjunk józanok, és gondolkodjunk a tényekkel.

A szokványos, minden évben ,,tiszteletét tevő" influenza sokkal több ember életére van hatással, mint ez az aktuális celeb, a koronavírus.

A Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint az influenzaszezonokban csak Magyarországon a lakosság 15-25%-a fordul orvoshoz influenzaszerű panaszokkal.
Ez minden egyes évben másfél - két és fél millió embert jelent.

Az egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalos jelentése szerint a szokványos, minden évben menetrendszerűen megérkező influenza évente 290 ezer és 650 ezer közötti számban szed halálos áldozatokat.

Ha a média valóban segíteni akarna az embereknek, akkor azokra az egyszerű, bárki által elérhető módszerekre hívná fel az emberek figyelmét, amelyek folyamatos, egész éven át tartó használatával meg lehetne előzni a fertőző megbetegedések és a halálesetek többségét.

Az orvostudomány szerint Magyarországon csak akkor beszélhetünk járványról, ha a megbetegedések száma átlépte a járványos méretnek tekintett húszezres küszöböt.
Ha ezt nézzük, akkor Magyarországon valójában még nincs is járvány.
Eddig mindössze 12 koronavírus-megbetegedést észleltek.
Ezt a számot kell a húszezres küszöbhöz viszonyítani.

Elnézést. Korrigálnom kell az iménti kijelentésem.
Van járvány. A média hatalmas ,,hisztériakeltés járványa" szedi az áldozatait.

- A harmadik válaszom:
Nézzük meg, mit ,,művelt" eddig a koronavírus világszinten.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020. március 8-i jelentése szerint világszinten eddig összesen kevesebb, mint 110 ezer ember betegedett meg koronavírus-fertőzés következtében. 7 és fél milliárd emberrel számolva.

Ezt máris össze lehet hasonlítani azzal a másfél, kettő és fél milliós számmal, ahányan egy átlagos influenza szezonban a 10 milliós Magyarországon orvoshoz fordulnak.

A halottak száma 3.811. Világszinten.
Vesse ezt egybe azzal a számmal amit korábban említettem. A szokványos influenza évente 290 ezer és 650 ezer közötti számban szed halálos áldozatokat.

Hasonlítsuk ezt a 3.811-es számot még valamihez.
Egy orvosi folyóirat szerint az Európai Unióban naponta 540 ember hal meg gyógyszermellékhatás következtében.

Európában 8 nap alatt többen halnak meg (8 X 540 = 4.320 fő) a gyógyszerek mellékhatásai következtében, mint ahányan koronavírus okozta betegségben meghaltak az egész bolygón a koronavírus megjelenésétől (2019. december 9.) a mai napig eltelt 92 nap alatt.

Egy másik orvosi lap arról számol be, hogy csak Magyarországon naponta legkevesebb 20 ember hal meg a gyógyszerek mellékhatásai következtében.

A március 10-én közzétett hivatalos kormányzati egészségügyi jelentés szerint hazánkban eddig 12 koronavírus-megbetegedést észleltek. A halálos áldozatok száma nulla.

De!
Ma is meg fog halni majdnem minden egyes órában egyvalaki gyógyszermellékhatás miatt.

Mégsem ezektől a számoktól hangos a média.

- A negyedik válaszom:

Gőzerővel dolgozom azon, hogy mielőbb - reményeim szerint már 2020. április elején - megnyithassam a saját videócsatornám ,,drlenkeichannel" néven, amely olyan válaszokkal és megoldásokkal fogja ellátni az embereket, köztük Önt is, amelyekkel soha nem fog találkozni a botrányokra és rémületkeltésre szakosodott médiában.

Végül a tanácsom az, hogy maradjon higgadt, fogyasszon legalább elegendő mennyiségű C- és D-vitamint, és ne engedje meg, hogy maga alá gyűrje ez a hisztérikus félelemkeltés.
A járványok terjedésének ugyanis éppen ez a félelmekeltés az egyik legfontosabb hajtóereje.

Baráti üdvözlettel:

Dr. Lenkei Gábor

Budapest, 2020. március 10.


 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 304 db bejegyzés
e év: 4200 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2760
  • e Hét: 14844
  • e Hónap: 33817
  • e Év: 262754
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.