Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Levél...
  2020-04-10 05:25:03, péntek
 
  (nincs tárgy)
Beérkező levelek
x

Eszter Brust
2020. ápr. 9. 21:38 (7 órával ezelőtt)
címzett: titkos másolat: én

GÁZ VAN BABÁM A LEVEGŐBEN, NEM VÍRUS! Nem az én agyrémem, küldték, tetszik, és így tovább is adom, annak okán, Alexandra David Neel keletkutató és író, egyik könyvében azt írta:- Bölcs imigyen tanítja unokáját.:- ,,eljön majd az idő, hogy az ifjak már annyira tanultak lesznek, nem lesz szükségük a vének bölcs tanácsaira, ezért azokat majd fájdalom nélkül szépen át küldik a másvilágra"
Corona igazság:

A vírust áprilisban elhalasztották és okai:
Ez nem vírus, hanem a korona illúziója egy gázkísérlet egy amerikai biológiai laboratóriumban, amelyet 2020. január 1-jén nem irányítottak Afganisztánban (ez az oka annak, hogy 40 éves konfliktus után aláírták az Egyesült Államok együttműködési megállapodását a tálibokkal és Trump félelme az igazság és a bíróság személyes célokra történő nyilvánosságra hozatalától (Olaszország az Egyesült Államokkal kötött megállapodás) (Trump megkérdezte a német orvost, és megállapodást és pénzbeli kísértést kért a német hatóságok elutasításával az Egyesült Államok nyomása és zsarolása miatt ) (Az európai országok félnek a magas öregedési arány miatt)
Ez azt jelenti, hogy azokban az országokban, ahol a gázterjedés egy ideje zajlott, az amerikai hatóságok ismerete és döntése nélkül senki sem történt
A modern szarin-gáz az egyik legveszélyesebb gáz, nincs szaga, íze és színe, gáztól folyadékká változik, amelynek súlya nehezebb a levegőnél (a földgáz esésének oka), amely széles körben elterjedt a levegő a föld nagy területein.
Az emberek a bőrön, szemmel vagy belégzéssel érintkezve a szarinnak vannak kitéve (a hirdetések megérintésének vagy kezet rázásának oka)
Az első veszteség: Februárban 67 amerikai katona megsebesült egy afganisztáni laboratóriumban, amelyet az Egyesült Államok titokban tartottak. A katonákat Kínába küldték, hogy vegyenek részt a Johananban tartott februári katonai tüntetésen, hogy kiutasítsák haláluk gyanúját, amikor gáz miatt visszatértek és bejelentették a halálukat a vírus hazugságai miatt. Annak érdekében, hogy ne állítsák az amerikai hatóságokat.
Egy nappal a Johannban lezajlott katonai tüntetés után a vírust bejelentette az Egészségügyi Világszervezet és a Johan hely (kifejezetten a Johan választásának oka az, hogy a 67 sebesült katonák részt vettek a Johann felvonuláson, és nem ültek Johannban denevérek és kígyók). az OK)
Tíz nappal a show előtt a gázt egy kínai laboratóriumok orvosa fedezte fel, ám a kínai hatóságok csendben hagyták az ügyet, és hét nappal a haláláig elválasztották az orvost, ezért az orvosok és a család az orvos követelte halálának igazságát, és mivel az orvos videója a YouTube-on és a Facebook-on elterjedt, és az igazságot kiderítette, arra kényszerítette a kínai hatóságokat, hogy hazudjanak és állítsanak egy veszélyes vírust.
Az amerikai hatóságok nyomása arra kényszerítette Kínát, hogy hozzon létre egy vírus hazugságát, és hogy világszerte megtévesztik, hogy Kína a vírus forrása, különös tekintettel Johann városára, hogy fedezze az amerikai katonák halálát azzal az ürügytel, hogy Johannban voltak és megfertőződtek a vírussal.
A szarint halálos idegáznak kell besorolni, koncentrációjától függetlenül, bár kicsi. Halált okoz a tüdő izmainak megbénításával (ezért a halálesetek az idősekben koncentrálódnak, akik krónikus betegségekben vagy tüdőgyulladásban szenvednek).
A levegőben lévő gázinkkubációs idő meghaladja a 3 hónapot (ezért az Egyesült Államok kijelentette, hogy április a járvány utolsó hónapja).
Egy személy két hétig tartózkodhat, majd meghalhat, anélkül, hogy tudta volna, hogy ennek a gáznak van kitéve (és ez a karanténmotívum legalább 15 napig tart, anélkül, hogy mesterséges lélegeztetést alkalmazna. Ez a gáz belélegezve nem rendelkezik gyógyszerrel) ( ami a brit nyilatkozat valós oka: készülj fel a halálra)
Kezelés: a szennyezett helyet a lehető leghamarabb el kell hagyni, és keressen friss levegőt (az érintett terület szellőztetésének és a karanténnak az oka)
Nincs olyan gyógyszere, mint minden gáz, kivéve a levegőben való tartózkodásának végén, ezért április 10-e a gáz feloldódásának és hatékonyságának a levegőben történő párolgás vagy a földre esésének kezdete. .
Az Egyesült Nemzetek Szervezete ezt a gázt tömegpusztító fegyvernek minősítette.
Az országokat titokban tartják, mivel az Egyesült Államok nyomást gyakorolnak az Egészségügyi Világszervezetre és a nemzetközi szervezetekre. Az emberek gondolatainak hazudása és ellenőrzése, Trump félelme miatt a bíróságok által vele vádolt vádak miatt.
Ennélfogva a koronának nincs más megoldása, mint arra várni, hogy a szarin-gázok arányát a földön felszámolják 3 vagy 4 hónapig, januártól áprilisig. A légkörben és a hatáshiány miatt a halálesetek olaszországi, franciaországi és iráni helyzetben vannak a 75 éven át tartó legtöbb vének miatt, és még fogékonyabbak akkor is, ha a szarin arány a légkörben 0,1% volt.

forrás: gmail.com

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 7 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 131
  • e Hónap: 2059
  • e Év: 8075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.