Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Harmónia......
  2020-04-12 18:38:25, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-12)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Titkolódzás hatja át.

Tenger/ Óceán- teljesség,örökkévalóság, menny, bölcsesség, intuíció

Az egyik legteljesebb képzet. Képzeleted erejét stabilizálja, mutatja az eszméket. A kártya széles látókörű világnézetre utal. Jelképezi az őserőt, az ősi tudást, az intuíciót. A tenger, akár csak az emberi testben a víz -a Föld többségét elfoglalja. A tenger a teljes egységet is mutatja. A cseppek összeolvadásának helyszíne, ezért sokan - például a törzsi kultúrákban - a mennyek országával azonosítják. A csepp a különálló ember, a tenger pedig a kollektív tudat, az univerzum egységének jelképe. Ár-apálya az érzelmek hullámzását jelképezi, a világ poláris jellegére utal. A tenger ugyanakkor sós víz - nem lehet meginni, mégis körforgásban tartja a bolygó vizeit. Halai enni adnak, s így a legfontosabb táplálék források egyike a világon. Áramlatai olyanok, akár az emberiség háborúi.

Szerelmi üzenete: Az eggyéválásról, az összeolvadás élményéről, akár ha úgy tetszik, a teljes orgazmusról szól. Akár párkapcsolatban, akár párkeresőben vagy, tanítása azonos: A teljes egység megélése az igazi szerelem, melyben a két fél egyesül.

Ezt mondja neked:
Benned van a teljesség, csak figyelned kell jelzéseire. Meditálj, imádkozz, hagyatkozz megérzésedire!
Ha van rá méltó személy, akkor szeretkezz. Különleges élmény várhat rátok.
Mindenre emlékezel, amit valaha megtanultál, ha lemerülsz a mélybe.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye a Rák. Olvasd ezt a középkori himnuszt: ,,Tengernek fényes csillaga, Üdvözlégy Jézus Szent anyja. Te szép virága szűzeknek, Te áldott leánya Istennek." Gondolj a tenger titokzatos lényeire, a sellőkre, vagy a szörnyekre. Fürödj ma sós vízben, nézegess képeket a tengerről, vagy fürödj meg a tengerben, ha jó az idő és a közeledben van. Esetleg idézd fel a tengeri fürdés élményét.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:34:17, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-11)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Magabiztosság hatja át.

Híd - kapcsolatteremtés

A híd jelenti az utat a múlt és jövő, e világ és a túlvilág között. Jelzi, hogy valahonnan valahová tart egy kapcsolat. A híd, mint jelkép segít a nehézségben. Áthidaló megoldást jelez a problémákra, melyek leegyszerűsítik, megkönnyítik a helyzetet. A hídon való áthaladás megoldásokat hoz. Kapcsolatot mutat két ember között, mely nem feltétlenül szerelmi, lehet akár spirituális, vagy baráti, pénzügyi kapcsolódás is.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, hangolódj rá a kedvesedre, próbáld szavak nélkül is megérteni őt. Ha párkeresőben vagy, hallgass megérzéseidre.

Ezt mondja neked:
Igyekezz a kapcsolatot keresni, az érintkezést megtalálni másokkal.
Előtted áll a híd, ne félj rajta áthaladni, ám ne égess fel magad mögött minden hidat.
Keress egy áthidaló megoldást arra a helyzetre, amiben vagytok, s ez könnyebbé teszi a dolgokat.

Erre is gondolj: Olvasd újra Arany, Híd-avatás című versét: ,,Előtte a folyam, az új híd,Még rajta zászlók lengenek: / Ma szentelé föl a komoly hit,/ S vidám zenével a körmenet: /
Nyeré a ,,Szűz-Szent Margit" nevet." Analógiája a szivárvány, mely híd Tündérország és a mi világunk között.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:30:17, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-10)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Bizalmasság hatja át.

Édesség - kielégítetlen érzelmi szükségletek, élvhajhászás

Milliónyi vonzó, édes, színes cukorka. Aki édességre vágyódik, annak életében kevés a jó, a szeretet. Az apró cukorkák a sok helyről áradó szeretetet, vagy szerelmet is jelképezhetik, ám hogy ez elér-e hozzánk, az rajtunk múlik. Hogy testünk hízik tőle, vagy szeretetéhségünk elégül ki, nem mindegy. A túlzott vágyak, a túlzott érzelmi kötődés jele is. Az édesség valamihez való túlzott ragaszkodást jelenthet, akár a függőségek szintjén is. Túlzott mértékben való fogyasztása bizonyos hiányok pótlására szolgál. Megédesíti azt, ami egyébként önmagában keserű az életünkben. Általában az nyúl túl gyakran az édességhez, aki nem kap elegendő szeretetet, figyelmet, elismerést. Fogyókúrázóknak ez a lap kísértést jelent, erőpróbát. Túlsúlyosoknak figyelmeztetés, hogy fogyni kell. Cukorbetegeknek a betegség érzelmi hátterén kell elgondolkodniuk.

Szerelmi üzenet: Akár kapcsolatban élsz, akár párt keresel, ez a lap felteszi neked a kérdést: - El tudod fogadni, ha szeretnek? Te magad képes vagy feltételek nélkül, odaadóan szeretni? Keresd a szerelemben az örömforrást!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem szükséges cukrot magunkhoz venni az édes élet megteremtéséhez. Ne nassolj, gyakorolj önfegyelmet!
Gondold át, hogy milyen alkalmakkor szoktál édességet enni - biztosan akad lelki mozgatórugója. Vizsgáld meg, hogy a környezeted eléggé figyel-e rád, vagy úgy érzed, nem ismerik el érdemeidet.
Üzeni, hogy a problémákat meg kell oldani, nem pótcselekvésekkel eltussolni. Gondold át: van valamilyen függőséged?

Erre is gondolj: Nézd meg a Csokoládé című filmet. Sétálj el tudatosan egy cukorkabolt előtt, és állj ellen a kísértésnek. Tudd: néha egy-egy kis édesség nem bűn, viszont függeni tőle szenvedélybetegség.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:26:34, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-09)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Arányosság hatja át.

Elefánt - Nyugodt erő, türelem, nőiesség, bölcsesség, felejtés

Az indiai mitológiában Ganésa. A tudomány, az erőteljesség, a szerencse és a bölcsesség istene. Van egy feng shui babona, mely szerint életünk során hét elefántot kell összegyűjtenünk, hogy jómódban és gazdagságban éljünk, szerencsések legyünk. Fontos azonban, hogy az elefánt ormány az égnek álljon! Azt tartják, az elefánt nehezen tanul és sohasem felejt. Igaz ez rád valahogyan? A harcokban és a nehéz feladatokban az ember társa. A legnagyobb szárazföldi emlős. Az elefánt nemcsak a hosszú élet, az erő, a szülői szilárdság, bőség és termékenység - tehát inden földi jó, hanem a tudás, bölcsesség és alázatosság egy jelképe is. A Srímad-Bhágavatam elbeszéli, hogy egy bölcs elefánt - hiába tartózkodott állat testben - rendkívül nagy lélek volt. Egyszer vándorlása során egy nagy folyón kellett átkelnie, ahol egy termetes krokodil támadta meg. Noha az elefántok hatalmas erővel rendelkeznek, a vízben egy ekkora hüllő ellen mégsem lett volna esélye. Ekkor féktelen erejét félretéve, bölcsességét használva az elefánt imádkozni kezdett. Alázatos imái meghallgatást nyertek, s az elefánt megmenekült a krokodilok közül. A keleti tanításokban a szép nő lépése oly kecses, akár az elefánté. Figyeld csak meg az elefántok járását! Az elefánt egyúttal hosszú életet, erőt, jó egészséet hoz neked.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a hosszú életű, bölcsességen alapuló, tartós kapcsolatot jelképezi. Párkeresőknek az életre szóló társ megtalálását adja hírül.

Ezt mondja neked:
Szeresd a humort, de ne engedj meg gonosz tréfát.
Mutasd ki bölcsen az erődet, ezzel helyére kerülnek a dolgok körülötted.
Ha az ember nagyon erős, nem kell vérszomjasnak lennie.

Erre is gondolj: Az indai mitológia Ganésa figurája gyakran táncol. Nézegess képeket, szobrokat, melyen ganésa látható. Olvasd Weöres Sándor versét az elefántokról: ,,Iszapban fürdik az elefánt-csorda, / sziklás bőrüket rönkön reszelik, / hegyként süllyednek a lágy gomolyba, / fönn hajladoznak gyűrűs kürtjeik."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:22:28, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-08)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szexualitás hatja át.

0 - Nulla - Végtelenség, kiindulás, mag

A Kozmosz Törvényeinek száma. Végtelen lehetőségek hordozója. Magasabb szellemi tudás, az intuíció és a bölcsesség indikátora. Innen indul és ide tér meg minden. Önmagába forduló zárt görbe, a kezdet és vég jelképe, a születés és halál előtti, valóban ősi állapot. (A tradíció szerint a születő és meghaló, majd újjászülető ember életkörének jele a lemniszkáta, a végtelen jele, a nyolcas számban jelenik meg.) A nulla jelzés az újrakezdésre. Meditációra, magunkba fordulásra, új kiindulópontok megtalálására alkalmas időpont. Ha 10-én, 20-án vagy 30-án kapod meg ezt a lapot, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha még nincs párkapcsolatod, erőgyűjtés az új partner érkezése előtt. Ha kapcsolatban élsz, úgy gondolatnyi béke, esetleg rövid távollét.

Ezt mondja neked:
A búzaszemben lásd meg a kalászt, a kínálkozó lehetőségben a nagy ötleteket.
Figyelj megérzéseidre, ma különösen erőteljesek!
Menj ma haza egy másik úton, mint a megszokott - különleges találkozás várható!

Erre is gondolj: A Plútó uralja. Budapesten, az Alagút és a Lánchíd között található az ország közlekedési középpontja, a 0 kilométerkő, mint műalkotás. A Tarot Bolondja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:19:22, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-07)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csodálat hatja át.

Orrszarvú - rendíthetetlenség, férfierő, harcosság

Az orrszarvú a természetben legtöbbször magányosan él, a fiatalok választanak párt maguknak rövid időre. A nőstény orrszarvúk gyakran közösen fürdőznek. A hímek territóriumot jelölnek ki a maguk számára, gyakran élet-halál harcot vívnak egymással. Bőrük vastag, akár két centiméter is lehet, szinte páncélszerű. Ez a kártya egyik oldalról brutálisan erős, nyers fizikai erőt jelent, másfelől a férfi-princípium megerősödését. A hagyomány szerint ugyanis az orrszarva porrá törve férfias nemző erőt hoz. Ez a hiedelem az állatot a kihalás szélére sodorta. A kártya azt mutatja: Ösztönök munkálnak és nincsenek gondolatok, csak a puszta vágy, ösztön, erő van jelen.

Szerelmi üzenete: Kitartó, megbízható társ nyugalmával biztonságot jelent.

Ezt mondja neked:
Ne engedd, hogy csalódjanak, akik bíznak benned. Tarts ki minden erőddel.
Most légy te a támasza a gyengéknek, még akkor is, ha úgy érzed, hogy magad is támaszra szorulnál.
Hogy viszonyulsz a férfiakhoz nőként, saját férfiasságodhoz férfiként?

Erre is gondolj: Ne higgy vakon az ősi gyógymódokban! A rinocérosz életébe kerülhet, hogy szarvának varázserőt tulajdonítottak. Közelíts bölcsen a természetes gyógymódokhoz, és figyelj a tudomány eredményeire is. Találd meg a harmóniát ebben is! Bolygója a Szaturnusz.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:15:55, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-06)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Időszerűség hatja át.

Út - Magad vagy az út és az utazó is

Életutad jelképe, mely most - bárhová is visz - fordulópontot jelöl. Nincs járt út, és nincs járatlan út. Minden út nyitva áll előtted, kérdés csak az, hogy a ritkábban járt, vagy a gyakrabban tapodott ösvényt választod magadnak. Ez a kártya azt jelzi, helyes cél felé tartasz, jó úton haladsz. Az emberi élet maga is út. Az út egy követendő, példa értékű eszmény jelképe. Az utazás általánosságban a keresés, a felfedezés, a beavatás, a megtisztulás, a misztikus tudás utáni vágy, az egyik szintről a másikba, a profán térből a szent térbe való átlépés; célja a béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dolog a spirituális fejlődés.
Érdemes elgondolkodnod, hogy a lehetséges utak közül melyiket fogod választani, tényleg a saját utadat járod-e. Mi az az elengedhetetlen körülmény, mely szükséges a belső harmóniád megteremtéséhez? Tényleg szükséged van rá?
Üzeni, hogy az abszolút pozitív érték megtalálása csak kompromisszumok során valósulhat meg.

Erre is gondolj: A Válaszút kártyája a tarotból, a Váratlan öröm apja a cigánykártyában.
Baudelaire: Az utazás ,,Hej, fanyar lecke ez, leckéje az utaknak! Ma tegnap, holnap és örökre a világ/ egyhangú, kicsi hely, rossz ketrecet mutat csak."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-12 18:12:27, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-05)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Zsenialitás hatja át.

2 - Kettő - Dualitás, kettősség, jang

A kétség, a dualitás, a kettősség száma. Jelképezi a Hold uralta női oldalt, a megtermékenyülést, egy új párkapcsolat létrejöttének lehetőségét vagy a meglévőben létrejövő sorsfordulatot. A kettő mozgásban van, poláris, ellentétes. A világon mindennek megvan az ellentétpárja, ami nélkül nem lehet teljes. Figyelmeztet az elfogadásra is. Hétfőn a kártya még erősebben fejti ki hatását - olvasd el a mai horoszkópodat! Ha másodikán kapod meg ezt a kártyát, hatása még erősebb. Ha 22-én kapod meg ezt a lapot, hatása szintén felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed MA egy kalandra? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha kapcsoltban vagy, akkor a mai nap a teljes egyetértésé, azonosulni tudsz kedvesed énjével. Ha kapcsolatot keresel, akkor könnyedén rezonálsz a másik nem titkos hívójeleire.

Ezt mondja neked:
Játszd azt, hogy a dolgok ellentétpárját keresed! Érdekes felismeréseket hozhat számodra.
Áldozatot hozhatsz a közösségért, a családért, a munkahelyedért. Ne engedd, hogy kihasználjanak.
Gondoskodj ma szeretteidről, maradjatok odahaza, vagy látogass meg (hívj fel) egy rég nem látott kedves rokont vagy barátot.

Erre is gondolj: A Hold kapcsolódik hozzá, Tarot kártyája a Főpapnő. Éva megteremtése Ádám oldalbordájából.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 84 db bejegyzés
e év: 1869 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2824
  • e Hét: 7224
  • e Hónap: 21310
  • e Év: 73868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.