Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Maradj otthon ! ......
  2020-04-15 17:35:38, szerda
 
 



Ha ma és pár napon keresztül otthon maradsz, annál hamarabb tudunk kimenni a szabadságba.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép délutánt ......
  2020-04-15 17:30:05, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-15 16:58:44, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-15)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kétértelműség hatja át.

Macska -öntörvényűség, ego, önállóság, nő

Az érzelmi világod egocentrikussá válik. Nem érzed annak a szükségét, hogy valahova tartozz. Megéled az elkülönülést. Elég vagy saját magadnak és ez ma így van jól. A macskának a hagyomány szerint kilenc élete van, így az újjászületés, az örök túlélés jelképe is, hiszen mindig talpra esik. A macska a nőiesség egyik ősprincípiuma. A hagyomány misztikus erőt tulajdonít a macskáknak. (A fekete és a vörös macska boszorkányos képességeket is kaphat.) Egyiptomban Bastet képében a szerelem és termékenység istennőjeként imádták. A macskát a tisztasággal is azonosítják. Számos festőt megihletett nemes mozgása, nyávogása. Sose felejtsük el, hogy valójában "zseboroszlán", igazi ragadozó. Nem idomítható, mint a kutya. Simulékony természete miatt sokan önzőnek tartják. Ha van macskád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkereső vagy? Nincs aki ellenállna egy macska csábításának, de ne engedd meg magadnak a felesleges, harcias karmolásokat. A macska kártyának a párkapcsolatban házasságtörés, csalás, becsapás is lehet a jelentése.

Ezt mondja neked:
A macska lapja óvatosságra int, használd híres hatodik érzékedet!
Vigyázz, nehogy a helyedet más elfoglalja, ha kell, nyávogj és karmolj, mutasd meg mindenkinek, mi jár neked.
A macska nem adja fel, ha kell neki valami, eléri a célját! Ha bezárják az ajtókat, menj be vagy ki az ablakon, tanulj a macskáktól, ha a célodat el akarod érni.

Erre is gondolj: Hallgasd meg a Macskaduettet, lehetőleg a Rossini félét, bár igen mulatságos a Hofi-Koós feldolgozás is.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-15 16:53:13, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-14)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Édesség hatja át.

Templom - Isteni hajlék, testünk, irányjelzés

Isten megnyugvása benned. Isten hív. Ha nem vagy hívő, a lap akkor is elgondolkodtat az élet legmélyebb kérdéseiről. Jelentése védelem, menedék, szorult helyzetben érkező segítség. A templom az áldozat bemutatásának helye. Ha képes vagy lemondani valamilyen szükségletedről, áldozatot ajánlasz fel valamiért, visszahúzódhatsz lelked templomába. A templom az épület, melyben a Szent lélek lakozik, vagyis tested, mely körülöleli lelkedet. Ezért jelölhet testi tüneteket, esetleg betegséget. Minden testi tünetnek lelki háttere van, s fordítva: minden lelki változás testi tüneteket hoz létre. Üzeni, hogy meg kell erősíteni a hitedet, főleg önmagadban. A templomtorony iránymutatás, a helyes út kijelölése. Jelzi, hogy jó úton jársz: ,,Haladj tovább torony iránt."

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek, ha még nem házasok, jelölhet templomi házaságkötést. Házasoknak pecsétet kapcsolatukra, vagy szakítópróbát, melyben az egymásba vetett hit lehet a megtartó erő. Párkeresőknek azt üzeni, hogy olyan társat válassz, akinek hitrendszere azonos a tieddel.

Ezt mondja neked:
Mélyedj magadba, keresd a belső forrást - Hiszel valamiben? Ha igen, mi a te hited?
Menj gyülekezetbe, ezoterikus körbe, vagy filozofálj a fórumon olyan barátokkal, akik hasonló kérdésekkel foglalkoznak, mit te magad.
A templom közösségi ház, nem rekeszt ki senkit, de csak annak van helye, aki képes alázattal részt venni a szertartásban, vagy karizmatikusan tudja vezetni azt.

Erre is gondolj: A cigánykártya Pap lapja. Menj ma egy olyan templomba, vagy imahelyre, mely vallás tanításit nem ismered, vagy mellyel eddig nem értettél egyet. Csöndesedj el ott, esetleg beszélj egy pappal, vagy hívővel, ha találkoztok. Olvasd Petőfi Bolond Istók című versét: ,,Amidőn a templomból mint / Feleség s férj jöttenek, / E szavaknál egyebet / Nem mondhatott az öreg: / Gyermekeim, legyetek / Mindig ilyen boldogok ... / Már én is tudom, mi a / Boldogság, meghalhatok." Olvasd Túrmezei Erzsébet megható keresztény verseit.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-15 16:47:40, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-13)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szilárdság hatja át.

Ősz - beérett termés, öregedés, tapasztalatok

Az öregedés, a meglett korból adódó esszenciális élettapasztalatok időszaka. Színek kavalkádja jellemzi, mely a sokféle lehetőség ismeretéről, a sokszínű, megismert és megismerhető világról is üzen. Képi- és színvilága festők és fotósok kedvelt témája. Ilyenkor élvezheted munkád - és a természet - gyümölcseit. Megállapodott családi életet jelez. Kiváló esélyeket mutat arra, hogy összegezz, megnyugodj, filozofálj. Kevesebb munka, sok eredmény. Ezt a lapot ősszel kapni szerencse. Az ősz eleje, az "indián nyár", vagy "vénasszonyok nyara", az egészségben megélt, hosszabbra nyújtott ifjúkort jelképezi. Az iskola a mi kultúránkban ugyancsak ősszel kezdődik. Ez is a tudás, a tanulás, az ismeretek rendszerezésének időszakáról üzen. Az anyagi és szellemi javak letisztulnak, a szükséges és a fölösleges elválik egymástól.
Tanít, hogy fogadd el életkorodat, bárhány éves is vagy! A léleknek nincs kora!

Szerelmi üzenete: Ha párt keresel, légy reális a szóba jöhető jelentkezőkkel, értékeld helyesen azokat, akik szeretnek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a lap a nyugalomról, egymás megismeréséről és elfogadásáról szól. Utalhat arra is, hogy ez a kapcsolat "együtt megöregedős", hosszú távú viszony lehet.

Ezt mondja neked:
Szedd le minden napnak a termését, örülj a sok színnek, amely körülvesz -vedd észre a percek örömét.
Az ősz készülés a télre, legyen tele a kamrád, hogy vidáman ünnepelhess barátaiddal. Ez lelki értelemben is igaz, tudásodat osszd meg barátaiddal.
Sétálj sokat a természetben, ha ősszel kapod ezt a kártyát, járj egy nagyot a frissen hullott avarban. Más évszakban olvasva gondold végig, éld át a csodát, melyben a természet minden évében teljesen megújul.

Erre is gondolj: Asztrológiai megfelelője minden őszi csillagjegy. (Szűz, Mérleg, Skorpió) Olvasd újra Petőfi: Itt van az ősz című versét! "Itt van az ősz, itt van újra Szép, mint mindig énnekem." Olvasd Ady versét a Héja-nász az avaron címűt: "Szállunk a Nyárból, űzve szállunk, Valahol az Őszben megállunk, Fölborzolt tollal, szerelmesen." A magyar kártya minden évszakot megjelenít.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 84 db bejegyzés
e év: 1869 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3804
  • e Hét: 8204
  • e Hónap: 22290
  • e Év: 74848
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.