Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Ügyed Isten előtt van , légy türelmes
  2020-06-23 14:23:58, kedd
 
  .

A mai világban nem szeretünk várni. Mindent a lehető leghamarabb akarunk megkapni, hogy aztán tovább rohanhassunk a napban. Nem tudom hova...hiszen tudjuk, hogy az élet rövid, a pillanat elszáll, mégis agyonhajszoljuk magunkat sokszor, és este bezuhanunk az ágyba, elrebegünk egy rövid imát és alig várjuk, hogy másnap kezdhessük a hajszát újra.

Az imádkozással is úgy vagyunk, rögtön akarunk választ kapni, hogy aztán ha megoldodott a dolog, kezdjük el az imát valami másért...Istennél mindez nem így működik, sokszor intett a türelemre. Ami nekünk talán egy Örökkévalóságig tart, Istennél egy pillanat. Mégis mindig mindent idejében megad, amire valóban szükségünk van.

Kérjünk hát ne csak dolgokat a mi imáinkban...kérjünk bölcsességet, kérjünk türelmet, kérjünk békességet, nyugalmat...Isten megismerését és az Ő terve kinyilatkoztatását az életünkre nézve. Kérjünk hitet, hogy bízzunk benne minden helyzetben, és minden más megadatik nekünk, mert Isten tudja, hogy mire van szükségünk, legyünk hát türelmesek és bízzunk benne, az ügyünkről tud, és a kezében tartja.
Áldott napot!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedves történet
  2020-06-23 12:11:07, kedd
 
  "Áldjon meg téged az ÚR, és őrizzen meg téged!"
(4.Mózes 6:25)

Az idősödő onkológus-sebész professzor, aki a gyermekek ágya mellé térdel, hogy szemmagasságban legyen kis pácienseivel, ha beszél velük, és akit a gyerekek, ha akarják, tegezhetnek, operációra készíti fel a 8 éves kisfiút. Közölnie kell a gyermekkel és az ágy másik oldalán rettegő szülőkkel: mindenre számítani kell, lehet, hogy amputálni kell térdtől a lábát a tumor miatt. Ő mindent meg fog tenni, de az operáció alatt kell, hogy meghozza a döntést. Előre nem mondhat biztosat. A gyermek keserves sírásban tört ki:
- Akkor nem fogok tudni focizni, hiába csinálsz nekem falábat.
A szülők és a mellettük álló kórházlelkész a visszanyelt könnyeik vasmarkának szorítását érezték torkukon.
A szipogó gyermek könnyes arca azonban hirtelen széles mosolyra derült:
- De akkor majd végre anyuéknak meg kell engedniük, hogy lovagolni járjak, mert azt ám falábbal is lehet! - és kacagni kezdett.
A folyosón az orvos belekarolt a lelkészbe, és csak ennyit mondott:
- Észrevetted, hogy ebben a rémségben, a kisfiú könnyes arcából ránk mosolygott az Isten?
Engem egy ilyen pillanat hetekig éltet...



 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Kedves történet
  2020-06-23 12:06:39, kedd
 
 

Egy megpróbált, nehéz napokat átélt öregember a következő történetet írja le:

"Az én külsőm nem vonzó. Egy súlyos balesetem volt, ennek következtében púpos lettem. Sokáig gúnyolódtak velem az emberek.
Egy alkalommal egy gyerek rám tekintett és azt kérdezte:
- Mi van a hátadon?
Bíztos voltam benne, hogy gúnyos irónia következik. Mégis válaszoltam:
-Egy púp.
-Nem! - válaszolt a gyermek - Isten a szeretet, és Ő nem ad senkinek fogyatkozásokat. A hátadon nincs púp, hanem egy doboz van, és ebben angyalszárnyak vannak elrejtve. Egy bizonyos napon a doboz megnyílik, és akkor a menny felé repülsz! Akkor használni fogod szárnyaidat...
Ezt hallva sírni kezdtem, még most is sírok, amikor ezt írom."

Mindenkinek van egy púpja, egy lelki, szellemi vagy testi hátrányossága. Ez úgy tűnik, olyan, ami korlátoz életünk szempontjából. Emiatt életünk értelmetlennek látszik.
Isten megengedi, hogy egyiknek legyen egy púpja, másiknak egy betegsége, vagy legyen szegény, vagy kerüljön nehéz helyzetekbe ...
Ezek nem katasztrófák. Tekintsük nyomorúságainkat mint dobozokat, amelyekben angyalszárnyak vannak elrejtve. Ezek különös célból vannak oda helyezve, éspedig, hogy általuk a mennybe repüljünk!



 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2020.05 2020. Június 2020.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 137 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 3931
  • e Hónap: 5826
  • e Év: 56617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.