Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Vasárnapi Ige - Karácsony utáni 2. vasárnap 01.03
  2021-01-03 21:54:06, vasárnap
 
  Heiter Róbert Gottfied szepetneki plébániai kormányzó gondolatai
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Biblia - szentírások  
Milyen nehéz ez a pohárvíz?
  2021-01-03 21:50:32, vasárnap
 
  Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stressz kezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott félig üres vagy félig teli kérdésre számított. Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: Milyen nehéz ez a pohárvíz? A válaszok két dekagrammtól fél kilóig terjedtek. A pszichológus így válaszolt: A tényleges súly nem lényeges,az érzet attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben. Ha csak egy percig tartom, könnyű. Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom. Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul. Egyik esetben sem változik a pohár víz súlya, de minél tovább tartom, annál nehezebbnek érzem.
Majd így folytatta: Az életben a stressz és az aggodalom olyan, mint ez a pohár víz. Gondolj rájuk egy kis ideig, és semmi sem történik. Gondolj rájuk egy kicsit hosszabban, és elkezdenek fájni, és ha egész nap rájuk gondolsz, megbénulsz, képtelen leszel bármit is csinálni.
Nagyon fontos, hogy tudd elengedni a gondjaidat! Este minél előbb tedd le minden terhedet, ne cipeld őket tovább az éjszakába.
NE FELEJTSD EL LETENNI A POHARAT!
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
Szentmise Tihanyból Karácsony II. vasárnapján 01.03
  2021-01-03 21:37:37, vasárnap
 
  Videó Link  
 
0 komment , kategória:  Tihanyi Bencés apátság  
Karácsony utáni 2. vasárnap - Bicske 01.03
  2021-01-03 21:34:53, vasárnap
 
  Videó Link

...... .......

 
 
0 komment , kategória:  Kegyhelyek   
Karácsony utáni II. vasárnap - Jézus szent neve
  2021-01-03 14:45:13, vasárnap
 
  Mottó:
Kezdetben volt az Ige. Az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Ő volt kezdetben Istennél. Minden őáltala lett, és nélküle semmi sem lett, ami lett. Jn 1,1-18
Videó Link
A gyermek Jézust ünnepeltük.
Betlehemi láng templomunkba is megérkezett
...... ........... ........



 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
Római katolikus szentmise 01.03
  2021-01-03 14:22:47, vasárnap
 
  Budapest Szent István Bazilika Szűz Mária kápolna
A misét celebrálta Böjte Csaba

Youtube Videó Link

...... .........



...... ........... ............

 
 
0 komment , kategória:  Budapest képekben, hírek  
Angyalkártyák 2021-re
  2021-01-03 14:09:53, vasárnap
 
  Az angyalok jelentik a kapcsolatot a menny és a föld között; hírnökök, segítők és az emberek őrzői ők.
Az elmúlt év példátlan megpróbáltatásokat és nehézségeket hozott. Ezekben a zavaros és bizonytalan időkben az Angyalok - hírnökeink, segítőink és őreink - itt vannak, hogy irányítsanak minket és segítsenek nekünk. Nem véletlen, hogy az angyalok szimbolikusan évezredek óta jelen vannak a kultúránkban. Pozitív töltésük megnyugtatja és reménnyel tölti el az emberi lelket.
Most egyszerűen és kényelmesen kapcsolatba léphetsz ezekkel a mennyei lényekkel, hogy ezekben a nehéz időkben megkapd finom útmutatásaik. Ha tanácsot szeretnél kapni az angyaloktól, és többet akarsz tudni végzetedről és sorsodról a 2021-es új évben, ezt most a különleges Angyalkártyák segítségével megteheted!
Választásainkkal és döntéseinkkel mindannyian saját magunk alakítjuk a sorsunk, nap mint nap. Vedd figyelembe ezeket a kártyákat és a kapott tippeket, úgy, ahogy a szívedre hallgatsz, és tekintsd ezeket a végzettől kapott jeleknek utad során. Az angyalok barátságos és jóindulatú támogatására mindig számíthatsz.

Itt megnézhető Link
Emelt díjas SMS után kapsz információt
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Baba Vanga, a vak bolgár jósnő
  2021-01-03 14:04:10, vasárnap
 
  A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése.
...... ........


A világszerte ismert vak jósnő 2020-as jóslatai nem kecsegtetik sok jóval a Föld lakóit:
1. A bolgár látnok egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunamit jövendölt Ázsiában. ,,A part eltűnik és minden víz alá kerül" - jósolta.
2. Baba Vanga szerint 2020-ban tényleg becsapódik egy meteor a Földbe, ami Oroszország területét rombolja le leginkább.
3. A jóslat szerint Európát idén tovább fenyegeti a bevándorlási veszély, ami minden eddiginél durvább lehet. Baba Vanga azt mondta, a kontinens egészét megrázza majd egy ehhez kapcsolódó támadás: egy biológiai fegyver kifejlesztése miatt óriási lesz az áldozatok száma.
4. Donald Trump, amerikai elnöknek és Vlagyimir Putyin, orosz elnöknek különösen rossz évet jósolt a látnok. Jövendölése szerint 2020 az Egyesült Államok és Oroszország elnöke is meghal. Előbbit egy ritka betegség gyűri le, utóbbi halála pedig egy áruláshoz fog kötődni.

Baba Vanga korábban megjósolta már a Brexitet, az Iszlám Állam térnyerését, a 2004-es cunamit, valamint a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is - írja a 24.hu.
Baba Vangát a világ egyik legnagyobb misztikusának tartják. A bolgár jósnő 1996-ban hunyt el, halála előtt azonban egészen az 51. századig elmondta, mi történik a világgal. Azért csak addig, mert szerinte akkor jön el a világvége.
- Még kettő cikk olvasható Link

*
- A bolgár, vak jósnő korábban megjövendölte, hogy egy francia kislány segítségével juttatja el jóslatait halála után.
Látomások, melyek valóra váltak
A ,,bulgáriai Nostradamus"-ként is emlegetik Baba Vangát, az idős, vak jövendőmondót. A tisztán látó asszony 1996-ban, 85 évesen elhunyt, de jóslatait tartalmazó füzetét azóta is bőszen tanulmányozza a világ. Akár hiszünk a jóslásban, akár nem: 50 éves pályafutása alatt számtalan olyan eseményt jövendölt meg, ami később tényleg bekövetkezett. Minden évre volt egy-egy megjegyzésre, egészen 7000-ig.
A bolgár jósnő halála előtt megjósolta, hogy születni fog egy kislány, akinek örökül adja látnoki képességeit. Baba Vanga azt is leszögezte, hogy a gyerek Franciaországban fog élni a családjával. A jóslata ezúttal is igaznak bizonyult.
- A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
Képen: A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
......


Mindketten vakok
A kislány nem csak gesztusaiban hasonlít az egykori jövendőmondóra, egy ritka genetika betegségben szenved, amelynek következtében ő is elveszítette a látását születése után. Kaede mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat lát álmaiban, amelyeket mások soha.
Az ifjú parafenomén szerint a legnagyobb globális probléma éveken belül az ivóvíz hiánya lesz, hat év múlva már nem lesz elég természetes ívóvíz a Földön. Azt állítja továbbá, hogy Európa meg fog remegni, hatalmas ökológiai probléma fogja sújtani. A fenyegetés nem Törökországból, vagy Szíriából jön majd, hanem Algériából - írja a török Takvim hírportál.
Forrás: femcafe.hu

*
- Rejtélyek szigete oldalon Link

- A vak jósnő szerint a magyarok lesznek az elsők, akik kapcsolatba lépnek a földönkívüliekkel.
Cikk itt olvasható Link

- Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint. A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése. Lássuk, hogy a 2020-as évre milyen próféciát hagyott ránk.
Baba Vanga szerte a világon ismert jósnő, aki Nostradamushoz hasonlóan félelmetes pontossággal előre jelezte a világban bekövetkező legfőbb történéseket.
Cikk folytatása Link

- Megjósolta Putyin győzelmét a legendás vak látnok Link

- Blikk oldalon A kislány, aki megörökölte Baba Vanga látnoki képességét Link

- Elég rossz dolgokat jósolt jövőre Baba Vanga Index oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Szentmise- Nyíregyháza 2021. január 3
  2021-01-03 09:12:52, vasárnap
 
  Magyarok Nagyasszonya, Nyíregyháza

Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Kegyhelyek   
Szentmise közvetítése az Országúti Ferences Plébániáról
  2021-01-03 09:10:14, vasárnap
 
  Videó Link  
 
0 komment , kategória:  Kegyhelyek   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2020.12 2021. Január 2021.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 392 db bejegyzés
e év: 745 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 90
  • e Hét: 1169
  • e Hónap: 14607
  • e Év: 217520
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.