Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Mit csináljak
  2021-03-01 23:18:37, hétfő
 
  Mit csináljak a könnyeimmel,
ha mind egyre csak előtörnek,
mit csináljak a fellegekkel,
ha mindig jönnek, mindig jönnek,
mit csináljak szegény szívemmel,
ha minden fájdalomra vérzik,
mit csináljak a vad szelekkel,
mikor a tavaszomat kérdik,
s mit csináljak az emlékeddel, kedves,
ha feledésbe sohasem enyészik?

(Wass Albert)






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erős vagy
  2021-03-01 23:15:44, hétfő
 
  Nem elhinned, tudnod kell, hogy erős vagy.
Erősebb bárkinél.
Nem elhinned, tudnod kell, mindent kibírsz.
Hozzon ez élet bármit, ki fogod bírni.
Nem elhinned, tudnod kell, hogy az út,
amin jársz, a tiéd. Akadályokkal van tele
és bizony bele is sétálsz majd jó néhányba.
De tiéd az út, vezessen bárhová.
Nem hinned, tudnod kell, hogy értékes vagy.
A piszok, ami rajtad van, csak az idő rakta rád,
de alatta ragyogsz, minden elmúlt nappal
egyre fényesebben.
Nem elhinned, tudnod kell, hogy a rossz után
a jó érkezik, hiszen ilyen ez a körforgás.
Nem elhinned, tudnod kell, hogy szerethető vagy,
megalkuvások és játszmák nélkül,
mert egyedi vagy és a világ kevesebb lenne nélküled.
Nem elhinned, tudnod kell, hogy nem vagy véletlen.
Az életnek, a sorsnak, a mai napnak és
a holnapnak terve és szüksége van rád!

(Todorovits Rea)





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Spárga
  2021-03-01 16:38:57, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Éléskamra  
Saláta
  2021-03-01 15:44:40, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Éléskamra  
Gesztenye
  2021-03-01 11:57:14, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  PNG képek vegyesen 4.  
Nyári karfiolleves
  2021-03-01 11:48:17, hétfő
 
  Hozzávalói:

1 kisebb fej karfiol
1 sárgarépa
1 kis fej vöröshagyma
1 petrezselyemgyökér
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 csokor friss petrezselyem
ízlés szerint tengeri só,
őrölt bors és sáfrány

Elkészítése:

A zöldségeket készítsük elő: hámozzuk és mossuk meg, majd vágjuk azokat
kisebb darabokra. Az olívaolajon dinszteljük meg a hagymát, majd adjuk
hozzá a zöldségeket. Pároljuk azokat 5-10 percig. Vágjuk össze fűszernövény
ollóval a zöldpetrezselymet, a felét adjuk a leveshez. Amikor a leves főni kezd,
ízesítsük a fűszerekkel. Tálaláskor adjuk hozzá a maradék zöldpetrezselyem
másik felét is.





 
 
0 komment , kategória:  Gasztronómia 1.  
Zöldségek
  2021-03-01 11:20:02, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  PNG képek vegyesen 4.  
Kapor
  2021-03-01 09:55:05, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító növények  
Kamra régen
  2021-03-01 07:37:23, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Éléskamra  
Rizs
  2021-03-01 07:19:10, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Éléskamra  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 94 db bejegyzés
e év: 371 db bejegyzés
Összes: 30453 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1182
  • e Hét: 15969
  • e Hónap: 39459
  • e Év: 175729
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.