Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Bocsásson meg nekem mindenki!
  2021-04-06 20:28:15, kedd
 
  1986 óta nem voltam magamnál, hatalmas súlyok alatt, feketemágiával minden részemben, nyakamban, fejemben az őskígyóval közlekedtem bolt és közlekekedés fóbiásan, közös hipnózisában a hatalmasságainak a világnak.

Azt hittem, ezelőtt négy évvel segítséget kaptam, hogy legalább utolsó éveimet emberhez méltóan élhessem. Nem tudtam, hogy Magyarországon az emberség olyan eredendő bűnt jelent, hogy nagy közös kollektív áldozással maguk helyett gyalázkodnak, a világ összes szerepe, betegsége, elmebetegsége végrehajtása mellett, fényevésen tartva, szétpüfölve, megcsonkítva testrészeimet. 63 éve tart az áldozása az országnak, ez itt teljesen normális és természetes, hogy véráldozásból emelkednek, így kapnak jutalmakat, diplomákat, előnyöket, gazdagságot, feleséget. 85 éve hosszabbít a Rákóczi tér, Gábor Zsazsa kezdet óta, támadva az értelmiségeket a gondolkozás nélküliek, az érzelemnélküliség, torzulásaik miatt.

Nincs földönkívüli intelligencia, hiszen valamennyien a bibliájukhoz tartoznak és együtt hajtották végre a világmindenség apokalipszisét űrpusztítójuk utcához rendelt kezdetével Ízisz-Jézus néven, valamennyi vallásával a világnak. Az ember jelenti a értelmet, intelligenciát egyedül, akiket megáldoztak így ahogyan vannak magyar néven közösen atlantiszi feketemágiával, amik közös feltámadást szerveznek Krisztus nevében a tisztátalan lelkekkel.

Én még soha nem éltem egyedül az Istállóból kialakított családi házban, sem később, vagy az itteni általuk rendetlenek miatt tönkretett lakásokban, bezárva, femában voltam születésem óta.

Én még soha nem bántottam magamtól meg senkit sem, mert a szavak tövisek, melyek a szívbe fúródva megsebeznek örökre. Én mindig életellenes merényletként büntettem volna meg a szóval sértőeket. Így lett a szívem születésem óta tartó rettegéseim közben először összetörve, szavakkal. Közben történtek az összetöréseim fizikailag pusztítók sorsaként is, így folyamatosan féltem, megnémultam az engem nyírők előtt. Nagyon óvatosan, teljesen reménytelenül, utolsó szó jogán adtam jeleket, mert még vegetálnom kellett a gyerekeim miatt, akikkel hosszabbították a sorsomat, a nagyobbikat azért születtetve meg, hogy vezessen engem a világtörténelem legnagyobb apokalipszise közben, melynek valamennyi szereplője minden történelmi időben én voltam, ezért nem beszélnek arról, hogy itt vannak berendezve az apokalipszis képviselői. Már én soha nem gyógyulhatok meg, sem szám, sem formám, sem hangom, sem egészségem nincsen.

Négy éve azt hittem, hogy segítséget kaptam, de ebből ez a szereplői névtárral és jelzőkkel fröccsögő blog valósult meg, a segítségemre jövőktől ennyire futotta, meg a további áldozásom. Én nem tudok szembe szállni ilyen hatalmas erők ellen, sem a világmindenség apokaliptikus szereplői és kíséretei ellen, amelyekkel mindezeket végrehajtották. Embernek születtem és ez itt gondot jelentett, mint a becsület, a jóság és a szeretet, kedvesség, szorgalom. Nem bírom a dohányt szívni már többé a Pszichografológiájukhoz, azt, hogy havonta állandóan elromlik több minden, nincsen rá pénzem, mivel koldutat a város, míg tisztulnak a városlakókkal. A lakásból eltűnnek a gyógyszereim, újságjaim, meg sok minden, az elmeosztály elvesz tőlem mindent.Az újságírók a fertelmeseket képviselik, hiszen a temetői torülésből éltek valamennyien.

Én nem akarok így tovább élni, mivel nem kaptam segítséget, letörlöm a blogot, amit elolvasni nem tudok, csak rettegek miatta eszmélésem óta, csak hagyjon mindenki magamra, elegem volt a szenvedésből! Éljenek az utódokkal mártírpénzekből tovább utazgatva a világon olyan békében, mint ahogyan eddig is, egy pillanatig nem gondolva az áldozatokra!

Bocsássanak meg mindenért!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.