Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Sosem hagyják ABBA
  2021-09-26 23:00:16, vasárnap
 
 

















SOSEM HAGYJÁK ABBA




VISSZATÉR A LEGENDÁS SVÉD POPBANDA - TÍZ ÚJ DAL NOVEMBERBEN ÉS INDUL A VIRTUÁLIS TURNÉ


Szenzáció: negyven év után visszatér az ABBA, mégsem fogja őket látni senki.
A legendás együttes biztos, hogy visszatér, öt szám már készen van. Milliók várják őket a színpadon!


Fantasztikus hír látott napvilágot: közel 40 év kihagyás után ismét összeáll a 70-es, 80-as évek legendás svéd zenekara, az ABBA.

Az ABBA minden idők egyik legikonikusabb popegyüttese olyan slágerekkel, mint a Mamma mia, a Voulez-Vous, vagy éppen az 1974-es Waterloo, amivel megnyerték az 1974-es Dalfesztivált. Bár a banda 1982-ben feloszlott, bombaként robbant a hír, hogy 40 év hallgatás után új albummal jelentkezik a világhírű svéd kvartett, név szerint Agnetha Faltskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad. Az ABBA Voyage című, tíz dalt dalt tartalmazó albuma novemberben jelenik meg. Az együttes egy nagyszabású show-ra is készül egy háromezer fős, külön erre a célra épített színházban, ahol a tagok kivetített digitális másai szerepelnek majd tízfős élő zenekar kíséretében. Az alábbiakban visszatekintünk a legendás együttes legsikeresebb évtizedeire, a rajongók pedig alig várják a folytatást.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon befutott együttes olyan halhatatlan slágereket adott a világnak, mint a Dancing Queen, a The Winner Takes It All vagy a Money, money, money. Világszerte több, mint 400 millió lemezt adtak el. A Mamma Mia! című musicalt 50 milliónál is többen látták.

Az együttes nemrég egy új weboldalt indított, ahol a rajongók regisztrálhatnak, ha nyitottak egy új projektre. Bennfentes információk szerint ez lesz az a hologram-turné, amit öt éve, 2016-ban jelentettek be, de végül elhalasztották.

A négy legenda: Agnetha, Björn, Benny és Anna-Frid (így kapták az ABBA nevet) 2018-ban vonult stúdióba, hogy hozzálássanak két új slágernek. Ezek közül viszont egyiket sem mutatták be a nagyközönségnek.

Most viszont a sok várakozásért, megköszönve a rajongók kitartó türelmét, öt új számmal jelennek meg hamarosan. Erre pedig minden jel szerint rövidesen, még idén sor fog kerülni!

A hologramos turné különlegessége az lesz, hogy nem hús-vér előadók jelennek meg a színpadon, hanem kivetítik őket. A színpad kizárólag erre az eseményre készült, a tökéletes élmény átadásához.

Reméljük, a turné hamarosan elindul és a fiatalabb korosztályok is megismerhetik a legendás együttest!


Abba - Chiquitita

Link



Abba - Dancing Queen

Link



ABBA - Don't Shut Me Down

Link



ABBA - Fernando

Link



ABBA - I Still Have Faith In You

Link



ABBA - Knowing Me, Knowing You

Link



Abba - Mamma Mia



Link



Abba - Money, Money, Money

Link



Abba - One Of Us

Link



ABBA - SOS

Link



ABBA - Super Trouper

Link



ABBA - Take A Chance On Me

Link



Abba - Thank You For The Music

Link



ABBA - The Winner Takes It All

Link



Abba - Waterloo

Link




















 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
Kemény világ vár az oltatlanokra Nyugat -Európában
  2021-09-26 21:45:01, vasárnap
 
 







KEMÉNY VILÁG JÁR AZ OLTATLANOKRA NYUGAT- EURÓPÁBAN



Magyarországon már rég eltörölték a koronavírus-járvány miatti korlátozások nagy részét, és egyelőre nem is tervezik ezek visszaállítását. Azonban több európai uniós országban szigorú intézkedést vezettek be, ami leginkább az oltatlanokat sújtja.


Hazánkban június végétől, az 5,5 milliós oltottság elérése után oldották fel a pandémia miatt bevezetett legtöbb szabályozást, azóta nem kell maszkot viselnünk, létszámkorlátozás nélkül mehetünk boltokba, nem kérnek védettségi igazolványt az éttermekben, szállodákban, színházakban mozikban, csak a tömegrendezvényeken. Bár valószínű, hogy a fertőzöttségi számok megugrásakor itthon is számíthatunk némi korlátozásra. De korántsem olyan szigorúakra, amiket a tőlünk nyugatra fekvő uniós államokban vezettek be, elsősorban az oltatlanok esetében.


Ausztriában mindennapos a maszkhasználat - AFP





Ausztria:

Nem kap segélyt, aki nem oltat

Az AMS, az osztrák munkaügyi hivatal megvonhatja a munkanélküli támogatást azoktól, akik azért utasítanak el több felajánlott állást, mert a munkakör betöltését oltottsághoz kötik. Ausztriában ugyanis a munkáltatóra bízzák, hogy kérnek-e az alkalmazottaktól védettségi igazolást. Az iskolákban még mindig tart a heti háromszori PCR-teszt kötelezettség. Szeptember 15-től élelmiszerboltokban, gyógyszertárakban, drogériákban és tömegközlekedési eszközökön kötelező az FFP2-es maszk viselete. Az antigén teszt érvényessége 48 óráról, 24 órára csökkent.


Németország:

Nem jár táppénz az oltatlanoknak

Tervezik Németországban, hogy akik nem vették fel a teljes védettséghez szükséges vakcinák megfelelő adagját, és úgy betegedtek meg koronavírus fertőzés miatt, azok kieső fizetését nem fogják pótolni közpénzből. A szankció azokat érinti, akik életkora és egészségi állapota lehetővé tette volna az oltakozást. Az oltottak és a fertőzésen igazoltan átesettek korlátozások nélkül vehetnek igénybe szolgáltatásokat, mehetnek rendezvényekre, szórakozóhelyekre, éttermekbe. Sok tartományban ( 16-ból 8-ban) az oltatlanokat negatív PCR-teszttel sem engedik be a legtöbb helyre.


A teszteket sem fogadják el mindenhol - pixabay





Franciaország:

A legtöbb munkahelyen kötelező az oltás

Franciaországban már nyár óta nem járhat étterembe, moziba, színházba, bevásárlóközpontba, nem utazhat vonattal vagy távolsági busszal aki nincs beoltva, nem esett át a fertőzésen, vagy nincs friss negatív tesztje. Kötelezővé tették az oltást az idősotthonokban, szociális intézményekben, a védettségi igazolást pedig minden olyan munkahelyen, ahol közvetlen kapcsolatban van az alkalmazott az ügyfelekkel.


Olaszországban pénzbüntetést is kaphatnak az oltatlanok - AFP





Olaszország:

Nem kapnak fizetést az oltatlanok

Olaszországban hazaküldheti a munkáltató a védettségi igazolással nem rendelkező alkalmazottat, akit bár nem bocsátanak el, erre az időszakra nem kap fizetést. Náluk augusztus elején vezették be a Green Pass igazolványt, amit azok kapnak meg, akik legalább 15 napja felvették a vakcina első adagját, vagy igazoltan átestek a betegségen, illetve friss negatív teszttel rendelkeznek. Ha valaki a Green Pass nélkül megy dolgozni, akár 1500 eurós, azaz 534 ezer forintnak megfelelő bírságot szabhatnak ki rá. Akik nem olthatók, azok mentesülnek ez alól. A törvény október 15-től lép életbe.


A szlovénoknál a home officeban is tesztelni kell - pexels





Szlovénia:

Az otthonról dolgozóknak is kell védettségi

Az új kormányrendelet szerint minden olyan személynek kell rendelkeznie védettségi igazolással, aki közvetlen kapcsolatba lép másokkal, vagy olyan intézményben dolgozik, olyan tevékenységet folytat, ahol fennál a vírus terjedésének veszélye. A kivételek között az otthoni munkavégzés nem szerepel. Mindenkinek rendelkeznie kell QR-kódos Covid igazolvánnyal, amit minden szolgáltatás igénybevételénél fel kell mutatni, kivéve az élelmiszerboltokat és a gyógyszertárakat. A bevásárlóközpontokban azonban kötelező. Novembertől az állami hivatalokban nem fogadják el a negatív tesztet, csak védettséggel rendelkezők dolgozhatnak a szférában.


Link



Kapcsolódó cikkek

Egyre rosszabb a helyzet: Újra kötelező az iskolai maszkviselés Szerbiában

Link



Aggasztó hírek: Másfél évig még velünk marad a koronavírus

Link


Koronavírus: durvult a helyzet a szomszédban hétvégén

Link










 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
49 perces felvétel -Havas egy tanítványát „késztette"
  2021-09-26 21:00:43, vasárnap
 
 







49 PERCES FELVÉTEL BIZONYÍTJA, HAVAS EGY TANÍTVÁNYÁT ,,KÉSZTETTE" SZEXRE


Kikerült a netre a Havas-féle újabb szexbotrány teljesnek mondható hangfelvétele. Sokan tippelnek arra, hogy a becsapott áldozat állt így bosszút.
2021.09.24. 12:50 Bors


Eljuttatták a Borsonline szerkesztőségébe a tegnap nyilvánosságra került újabb Havas-botrány valószínűleg teljes hangfelvételét. Ebből a több, mint 49 perces felvételből már egyértelműen kiderül, hogy "Havas Henrik tanári pozíciója révén, több mindent ígérgetve ,,késztette" szexre előrejutást remélő tanítványát. "Sokan találgatnak most, ki is lehet a felvételen, egy ismeretlen, vagy pedig egy azóta kisebb-nagyobb médiakarriert befutó hölgy.

Más országokban, mivel a diák óhatatlanul is alárendelt pozícióban van tanárával szemben, mindez eleve bűncselekménynek minősül, még akkor is, ha ebben az alárendelt szerepben a diák kénytelen-kelletlen végül beleegyezik a szexuális aktusba. Akárcsak a felvételen hallható esetben.


Link



A híres-hírhedt hollywoodi producer esetében éppen erre a kiszolgáltatott helyzetre építette a vádat az amerikai ügyészség. A szexragadozót végül 23 évi börtönre ítélték, de mivel újabb feljelentések érkeztek ellene nem kizárt, hogy még hosszabb ideig börtönben kell maradnia. Hiába védekezett azzal, hogy a hölgyek beleegyeztek az aktusba, a bíróság szerint áldozatai kiszolgáltatott helyzetben voltak hiszen csak így remélhettek előrejutást.

Nagy kérdés, hogy mikor kerül sor Magyarországon az első ilyen büntetőperre és hogy ki lesz az első magyar szexragadozó a vádlottak padján.

A Havas-féle felvétel nyilvánosságra kerülése egyértelműen azt bizonyítja, hogy a média és filmipar áldozatai nem hallgatnak tovább és a maguk módján bosszút esküdtek, hosszú évek múltán is elégtételt követelnek. Ráadásul ehhez annak idején elég bizonyítékot is gyűjtöttek.


A teljes hangfelvétel az alábbi két Linken hallható, amelyet itt lehet meghallgatni.

Link

Link


Máshol ezért börtön jár, Weinstein 23 évet kapott: tanítványát vette rá a szexre Havas Henrik

Link








 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2021.08 2021. Szeptember 2021.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 36 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 11179
  • e Hónap: 33667
  • e Év: 211542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.