Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Harmonia.......
  2021-12-18 15:07:48, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2021-12-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kímélet hatja át.

8 - Nyolc - Megújulás

Az önmagába forduló spirál a magány, az anyagi világhoz való ragaszkodás, az igazság és a halálfélelem száma. Komoly figyelmeztetést hordoz, valószínűleg az utolsó lehetőséget arra, hogy idejében változtathassunk. Az örök ismétlődés megbízhatóságának ritmikája rejtőzik benne. A nyolcas energiája ellen nem érdemes küzdenünk, mert a karma törvénye beteljesedik. Spirituális bőséget hoz. Az abszolút logika száma. A fent és lent örök változása, a rögös út (életút) száma. Ha nyolcadikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Párkapcsolatunkban a vízválasztó dolgok megtörténtének száma. Összejövés, kibékülés, szakítás, válás, összeborulás - a végletes érzelmek embert próbáló, de fontos lapja ez.

Ezt mondja neked:

Elfogadásra tanít, tehát ma mindenre mondd: ,,Nekem nyolc!"
Az akaratod előre akar törni, de ne adj teret neki. Várd ki inkább az időt. Az erő és az erőszak között nagy a különbség!
Ne engedd felszínre az indulatokat - ez csak veszteséget hozhat! Jó nap a kirándulásokra, erőpróbákra is!
Erre is gondolj: A Szaturnusz, a gátakat felállító és gátakat leromboló bolygó uralja. Tarot lapja az Erő - más felosztásban a Halál.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2021-12-18 14:27:15, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2021-12-17)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Változatlanság hatja át.

Ősz - beérett termés, öregedés, tapasztalatok

Az öregedés, a meglett korból adódó esszenciális élettapasztalatok időszaka. Színek kavalkádja jellemzi, mely a sokféle lehetőség ismeretéről, a sokszínű, megismert és megismerhető világról is üzen. Képi- és színvilága festők és fotósok kedvelt témája. Ilyenkor élvezheted munkád - és a természet - gyümölcseit. Megállapodott családi életet jelez. Kiváló esélyeket mutat arra, hogy összegezz, megnyugodj, filozofálj. Kevesebb munka, sok eredmény. Ezt a lapot ősszel kapni szerencse. Az ősz eleje, az "indián nyár", vagy "vénasszonyok nyara", az egészségben megélt, hosszabbra nyújtott ifjúkort jelképezi. Az iskola a mi kultúránkban ugyancsak ősszel kezdődik. Ez is a tudás, a tanulás, az ismeretek rendszerezésének időszakáról üzen. Az anyagi és szellemi javak letisztulnak, a szükséges és a fölösleges elválik egymástól.
Tanít, hogy fogadd el életkorodat, bárhány éves is vagy! A léleknek nincs kora!

Szerelmi üzenete: Ha párt keresel, légy reális a szóba jöhető jelentkezőkkel, értékeld helyesen azokat, akik szeretnek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a lap a nyugalomról, egymás megismeréséről és elfogadásáról szól. Utalhat arra is, hogy ez a kapcsolat "együtt megöregedős", hosszú távú viszony lehet.

Ezt mondja neked:

Szedd le minden napnak a termését, örülj a sok színnek, amely körülvesz -vedd észre a percek örömét.
Az ősz készülés a télre, legyen tele a kamrád, hogy vidáman ünnepelhess barátaiddal. Ez lelki értelemben is igaz, tudásodat osszd meg barátaiddal.
Sétálj sokat a természetben, ha ősszel kapod ezt a kártyát, járj egy nagyot a frissen hullott avarban. Más évszakban olvasva gondold végig, éld át a csodát, melyben a természet minden évében teljesen megújul.
Erre is gondolj: Asztrológiai megfelelője minden őszi csillagjegy. (Szűz, Mérleg, Skorpió) Olvasd újra Petőfi: Itt van az ősz című versét! "Itt van az ősz, itt van újra Szép, mint mindig énnekem." Olvasd Ady versét a Héja-nász az avaron címűt: "Szállunk a Nyárból, űzve szállunk, Valahol az Őszben megállunk, Fölborzolt tollal, szerelmesen." A magyar kártya minden évszakot megjelenít.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fohász......
  2021-12-18 14:16:50, szombat
 
  Somogyi Zsolt: Fohász


Felnézek az égre minden áldott este,
Keresem az Istent, mert beszédünk lenne.
Nehéz szívvel várok csöndben a soromra,
Tudom odafönn is rengeteg a dolga.
És csak halkan mondom az ég csillagának;
Szólhatna egy jó szót az Úr angyalának,
Hogy a Jó Istennek súgja oda csendben :
Uram ! A világgal valami nincs rendben !
Hallgassa meg imám, más kérésem nincsen,
Segítsen mi rajtunk, hiszen Ő az Isten.
Ember az embernek farkasa lett régen,
Gyűlölet vert tanyát sok ember szívében.
Rengeteg a földön
a hontalan, árva,
Uram, ez a világ saját sírját ássa !
Túl sok már a fájó, bús könny a szemekben.
Uram ! A világgal nincs valami rendben !
Anya a gyermekét sorsára hagyja,
Pénzért az ember
a lelkét is eladja.
Háborúk zajában ártatlanok halnak.
Jól tudom Uram,
Te nem így akartad.
Nagyon nagy a bűnünk, amit meg kell bánnunk,
Bocsásd meg, úgy kérlek, minden gonoszságunk !
Könyörögve száll fel fohászom az égbe :
Uram ! A világnak Tenélküled vége !



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolkozz.......
  2021-12-18 13:48:13, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2021-12-18 13:44:06, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2021-12-16)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ajánlkozás hatja át.

Hattyú - Nemes öntudat, metamorfózis (átalakulás)

Üzenetét a "rút kiskacsa" mese hordozza. A legnagyobb metamorfózis az ostoba önhittséget állítja szembe a nemes öntudattal. A külső szépséget hozza összefüggésbe a lelki fejlődéssel. A hattyú élete minden tudását megszerzi, és elénekli élete utolsó hattyúdalát, majd visszaadja lelkét a teremtőnek. A teljes életet élő, a bölccsé váló ember jelképe. A Cygnus csillagkép formájában az égen is megtaláljuk. Ez a cigányok csillaga, elsősorban morfológiai okból. (cygnus-cigány szavak hasonlósága). Azt tanítja, hogy az előítéletektől mentes, a lényeget látó, az életnek örülni tudó ember igazán bölcs.

Szerelmi üzenete: Azt lásd a másikban, amilyen ő valójában - tedd félre előítéleteidet, próbáld a világot kedvesed szemével nézni, s megláthatod önmagadat, mint a hattyú a víztükörben. Párkeresőknek üzeni, hogy ne a külsőségeknek dőlj be, a lelket lásd a másikban.

Ezt mondja neked:

Szükséged van átalakulásra valamelyik életterületeden? Ha igen, akkor itt az idő!
A szépség, az esztétikum, a külsőségek változtatásának idejét is jelzi - vizsgáld felül külső megjelenésedet, és lehet, hogy egy új frizura, egy kis szolárium, kozmetika, smink - vagy épp ezek elhagyása jelentik a megújhodást. Nézd meg a Holdnaptárban, mire alkalmas a mai nap!
Ismerd fel a lehetőségeidet! A mai nap mindent eléd hoz, amire vártál.
Erre is gondolj: ,,Lásd annak, amivé válhat, s azzá válik, ami lehetne!" Csajkovszkij: Hattyúk tava. Olvasd újra a Rút kiskacsa meséjét.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolat.....
  2021-12-18 13:32:28, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2021.11 2021. December 2022.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 240 db bejegyzés
e év: 2716 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 158
  • e Hét: 1468
  • e Hónap: 6428
  • e Év: 51635
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.