Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Sose add fel!
  2022-01-20 09:25:01, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Egyszer eljön az a pillanat, amikor rájössz, tévúton jártál
  2022-01-20 09:23:06, csütörtök
 
 

"Egyszer eljön az a pillanat, amikor rájössz, tévúton jártál. Mert azt hitted, a figyelemért küzdened kell, a szeretetért pedig bizonyítanod. Egyszer eljön majd a pillanat, amikor megérted csak a tettek számítanak, mert a szép szavak sokszor üresek. Egyszer eljön a perc, amikor megérted, nem kell jobbnak lenned másnál, elég, ha minden nap jobb vagy a tegnapi önmagadnál. Egyszer megérzed magadban az erőt, hogy visszafordulj és más utat keress, levetve az összes fájdalmad, az álarcot, mellyel mosoly mögé dobtad mindazt, ami gyötör. Ez lesz az a pillanat, amikor megérted, nem kell megfelelned, bizonyítanod, küzdened, vagy megharcolnod.!
Senkiért."
Hadassa Molnàr
 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
Mindenki várja
  2022-01-20 09:11:02, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Mindenkinek van egy csomagja, amit magával hozott.
  2022-01-20 09:05:06, csütörtök
 
  "Mindenkinek van egy csomagja, amit magával hozott. Benne van a neveltetése, a gyerekkora, az emlékei, a szerelmei, a boldogsága és a szomorúsága. Az álmai, a reményei, a csalódásai a sikerei, a kudarcai. Jó nagy csomagot cipelünk mindannyian. Egyszer ki kellene nyitni azt a csomagot, és át kéne válogatni. Kidobni semmit sem szabad, csak ha már megforgattunk a kezünkben mindent ami szép volt és azt is ami nem, szembenéztünk mindennel, és elgondolkodtunk rajta, akkor az egyik lezárható zsebbe el kéne tenni mindent ami feleslegessé vált. De kidobni nem szabad. Csak egy új csomagot kell belőle összerakni. Egy kevésbé káoszosat és egy sokkal őszintébbet. Hogy amikor eljön az idő és újra átválogatjuk, minden rendben legyen a fejünkben, a bőröndünkben. Egy új életbe egy könnyebb csomaggal kell megérkezni, ahol nem nézegetjük naponta a zsebbe elzárt fájdalmakat, hanem gyűjtögetjük az új élményeket a csomagunkba. Kell a hely az újnak, a szépnek, a jónak."


 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Szeretet Nevetés
  2022-01-20 08:54:11, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Szia - Mia!
  2022-01-20 08:51:36, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Kedvenc állatkák  
“FÉRFI ÉS NŐ TÁNCA A nő féltése és bája, a férfi végte
  2022-01-20 08:48:41, csütörtök
 
  FÉRFI ÉS NŐ TÁNCA

A nő féltése és bája, a férfi végtelen ereje benne van ebben a táncban. A férfi határozottan vezet, a nő szelíden diktál.
És kijavít.
Nézem a párt és eszembe jut egy régi emlék...
Emlékszel?
Azon a napon valahogyan semmi sem sikerült úgy, ahogyan szerettem volna. A moziban filmdrámára sikerült vennem jegyet, az általad kedvelt vígjáték helyett és a kedvenc vendéglődben is sután elfelejtettem foglalni helyet, pedig megszerettem volna felelni neked...
Otthon mindezt tetőztem, amikor édes bor palackját nyitottam ki a száraz helyett. Te nem szóltál, csak félresöpörtél egy elszabadult hajtincset az arcodból és nevettél, majd pajkosan megigazítottad a harisnyádat a szoknyád alatt, majd a száraz bort bontottad fel nekem.
Táncoltunk, majd egyszerre megálltál és úgy mondtad:
-Nekem Te a mindenem vagy! No, mennyit érek én neked?- kérdezted, de már nem válaszolhattam...
Öleltük egymást, majd minden elcsendesedett. Csak az éjjeli lámpa szerény fénye világított a szobában, ahogyan néztem arcodat, mert mosolyogva aludtál el.
Egy régi emlék jutott az eszembe, ahogyan a Balaton vízéből elkékült szájjal úsztál ki, és én egy hatalmas óriás frottír törölközővel borítottalak be.
Bőrödön a mezei virágok illatát éreztem, amikor tábort vertünk a barátainkkal az üde természetben. Nem, nem! Nem is virágillat volt ez, hanem a leégett tűzifa szaga, amelyen az ebédet főztem neked.
Emlékszel, amikor már felöltözve visszaléptem hozzád az ágyadhoz, hogy csókkal búcsúzzak tőled egy unalmas szerdai hajnalon? Azon a csütörtökön, bizony késve nyitott ki a szalon és én is elkéstem a munkából?
Most meg hirtelen az ugrik be, ahogyan a nagy hóban szomorúan állsz a lerobbant autód mellett, amelyet együtt toltunk el a szervizig. Pedig taxit akartam hívni, de csak nevettél. S most én kérdeztem meg tőled:
-Nekem Te a mindenem vagy! No, mennyit érek én neked?
Gyönyörű szemeiddel rám néztél és egyetlen mondatban mondtad el a világ legszebb szerelmes üzenetét:
-Csak annyim van, amennyit adni tudok neked!
Azon a napon valahogyan semmi sem sikerült úgy, ahogyan szerettük volna. A moziban filmdrámára sikerült vennem jegyet, az általad kedvelt vígjáték helyett és a kedvenc vendéglődben is...
Akkor, ott a hóban csak táncoltunk.
Nem érdekelt bennünket, hogy ki lát, mit gondol, csak táncoltunk.
Szóval...szóval, csak annyit akartam mondani, én a szavak állítólagos mestere, hogy táncoljunk tovább!
SZERETLEK...

Zetényi-Csukás Ferenc


 
 
0 komment , kategória:  Tánc  
Szomorú ez itt... Egy ócska lájk miatt veszekszenek a párok
  2022-01-20 08:30:48, csütörtök
 
  Szomorú ez itt...

Egy ócska lájk miatt veszekszenek a párok, egy frissen kitett állítólagos barát képén csámcsogunk...
Chaten üzenünk, de nem beszélgetünk. Bökdössük egymást, de szemtől szembe még sosem álltunk. Posztokkal célozgatunk egymásnak ahelyett, hogy egyértelműen kimondanánk a dolgokat. Titokban nézegetünk adatlapokat, mert kérdezni bátortalanok vagyunk...
Hangulatjelekkel tudatjuk, ha szomorúnak magányosnak vagy épp huncutnak érezzük magunkat, hogy aztán minden ismerős lássa, de talán egy ha veszi a fáradtságot, hogy megkérdezze mi van velünk...
A messenger hangjára mindeki egyszerre nyúl a telefonjáért. Szépet írunk, kedveset, virtuálisan olyan könnyedén éljük az életet...de nem volna jobb, ha holnap nem lenne ez itt körülöttünk? Ha csak mi lennénk, te és én, ahogy régen voltunk, szabadon, ajtót csapkodva ha veszekszünk, csokit majszolva ha fáj, nagyokat nevetve egy barátokkal teli asztal körül..lenni, élni igazán?!

(Németh Hajnalka)


 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2021.12 2022. Január 2022.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 305 db bejegyzés
e év: 3217 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2505
  • e Hét: 12710
  • e Hónap: 52322
  • e Év: 281259
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.