Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin: Bill a Betaux bolygóról
  2022-05-02 15:52:32, hétfő
 
 
Cate egyetlen kívánsága az volt, hogy valamiképpen elmenjen a földről, ahol bűn az emberség, a becsület és a tisztaság. Jól tudta, hogy a föld nélkülük nem lesz ugyanaz többé, de már sokszor megtörtént, hogy a gonoszok élték túl a bibliai apokalipsziseket, melyek már ezer éve tartottak. Álmában megjelent egy emberhez hasonló élőlény tiszta zöld szemekkel és szólt hozzá:
- Itt vagyok melletted, vigyázok rád, mert a tiétek a föld, magammal vinni nem tudlak, emberi tested nem bírná ki a gravitáció erejét. Az univerzumban sok csillag található, melyeket még űrkutatók nem fedeztek fel. A Betaux bolygó népe a jók védelmére esküdött. Nem halsz meg addig, míg ki nem tudódik a teljes káosz labirintusának titka.
- Hogyan nevezhetlek? - kérdezte Cate suttogva, meglepődve a látomáson.
- Bill a nevem és társaimmal vigyázzuk álmodat. Tudjuk jól, mi történt veled, hogyan tettek tönkre a sötétek és féktelenek, már ismerjük a világ titkait.
- Kedves Bill, ajándékom fogadd el tőlem, ezt a könyvet, ami az emberségről szól - és átnyújtotta az Emberi sorsot.
- Már ismerlek benneteket, tudom, hogy kihalásra ítéltek titeket. Az emberség jelenti az emberiséget?
- Nem, az emberség magaviselet, tartás, becsület, példamutatás, szorgalom és tisztesség, nemesség jelentéssel bír. Az emberiesség pedig az összes embert érintő magyarázat.
- Rájöttünk már arra, hogy az emberek szíve túl gyenge, ők nem szenvedésre születtek.
- Igen, így van, mégis őket szenvedtetik több, mint száz éve, végül teljesen felszámolták őket. Senkim nincsen, mert az emberek nem értik a titkos és okkultista cselekedeteket, így valamennyien magukra lettek utalva, vagy szégyenükben nem beszéltek a becsületüket érintő dolgokról, némán tűrték csapásaikat. Legnagyobb emberség elleni merényletek egyike a szívinfarktus és az agyvérzés, a teljes kommunikációs bénítás.
- Most én vagyok neked a Kisherceg az űrből, soha többé nem hagylak el. Bízz bennem, Cate, remélem, megtisztelsz az őszinteségeddel!
- Köszönöm, kedves Bill! Sokszor megelőlegezi az ember a bizalmat, de általában hamar véget érnek ezek a kapcsolatok, mert nincsen igaz barátság a földön. Szükség van társakra a bajban, emberségre, emberre, de messze élnek egymástól, nem találkoznak. S ha néha egymásra találnak, összekuszálja a kapcsolatot a hatalmas fekete sereg, melyek láthatóban és láthatatlanban egyaránt élnek. Őket futtatja mindenki minden művészeti ágban.
- Láttam, ahogyan a bezúzott írásaidat, daljátékaidat ismételték a médiával húsz éven keresztül mocsokkal, halálra ítélve téged mindenkivel, aki szeretett és tisztelt.
- Igen, elveszítettem a mindenséget, hiszen írásaim a világ egykori történelméről szóltak, melyek alapján emelték és tisztították a jelenlegi népeket. Megpróbáltam összerakni párat, fontos bizonyítéknak, hogy ezek szerint volt a nagy berendezés, de ismételten megsemmisítették őket, mert én semmi sem lehettem és az arcom nem lesz ismerős a vasfüggönyösök helyett, akik Őrházas kimenekítésemet ismételték. Mindenki elmondta a mondatot, mely az életére vonatkozott, majd közölték velem, hogy figyeljem meg a részleteket. Olyan megalázó életet kaptam, hogy nekem kell lepleznem azt, hogy sorsukat elhordoztatták, s mit tettek velem.
- Tudom, hogy ellenkezik veled a leplezés, meg azt is, hogy az embereknek nincsen törvényük a földön, mert ők benső törvénnyel rendelkeztek. Ésszerűség feletti titkos történéseket nem lehet elmesélni.
- Azt hiszem, minden tettüket a háztetőkről fognak hirdetni. Én vagyok a megbízott kísérőd. Az emberek lakhelye a föld, nem szabad innen elmenni idegenbe. A gonoszok lakhelye a sikátor és a börtön.
- Megnyugtattál Bill, szeretném megfogni a kezedet és megölelni téged!
- Majd ha megszabadulsz, örökké a barátod leszek, olyan barátod, amilyenre vágysz és szívből kívánsz. Kitartás, Cate, a csillagok fénye tükröződik az arcodon, boldogságod soha nem ér majd véget.

2015. május 2.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2022.04 2022. Május 2022.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 75 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 323
  • e Hét: 731
  • e Hónap: 12436
  • e Év: 51437
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.