Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Elkerülhetetlen Ukrajna katonai veresége és területének felo
  2022-05-05 21:15:34, csütörtök
 
 




AMERIKAI KATONAI SZAKÉRTŐ:

ELKERÜLHETETLEN A KIJEVI REZSIM KATONAI VERESÉGE ÉS UKRAJNA TERÜLETÉNEK FELOSZTÁSA


Link



Az orosz különleges hadművelet elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai vereségéhez, majd Ukrajna területének felosztásához vezet.

Ilyen előrejelzést adott egy ismert amerikai katonai szakértő, az Egyesült Államok védelmi miniszterének volt tanácsadója, Douglas McGregor. Véleményét Spanyolország egyik legnépszerűbb lapjának, az El Mundónak adott interjújában osztotta meg.

Kijelentette, hogy az orosz hadsereg kis erőkkel képes volt megtenni azt, ami meglepetést okozott a Nyugat számára, ugyanis sikerült a front teljes hosszában támadást végrehajtania.

,,Az orosz erők olyat tettek, amire mi Nyugaton nem számítottunk. Hosszú, 800-1280 km-es fronton támadtak, egyenként körülbelül 700 fős zászlóalj-taktikai csoportokkal. Ezeket az alakulatokat arra utasították, hogy kerüljék el a járulékos károkat és veszteségeket a civil lakosság körében, az ukrán szárazföldi erők felderítő drónokhoz kapcsolódó tüzérségi azonosítása, elkülönítése és megsemmisítése során" - idézi a PolitNavigator a szakértőt.

Azt is megjegyezte, hogy ezt az egész folyamatot támogatták az orosz légi, szárazföldi és tengeri erők rakétatámadásai, amelyek megsemmisítették az ukrán parancsnokságot és irányítást.

,,Ez a megközelítés lelassította a hadművelet ütemét, de nem tette lehetővé az ukránok számára, hogy ellentámadást indítsanak. Ugyanakkor az ukrán erők kénytelenek voltak lakott területekre visszavonulni, a Donbass délkeleti részén épült erődítményeikbe. A konfliktus kezdeti szakaszától mindig Moszkva volt a kezdeményező, ami elkerülhetetlen vereségre ítélte Kijevet" - mondta McGregor.


,,Tekintettel Washington azon eltökéltségére, hogy meghosszabbítja a konfliktust, hogy kárt okozzon Oroszországnak, az ukrán semlegesség, a DPR és LPR autonómiája vagy függetlensége, valamint a Krím Oroszország részeként való elismerésének eredeti céljait új célok váltják fel. Valószínűleg köztük van Ukrajna állandó felosztása a Dnyeper vonala mentén, amelyben Odessza és a Fekete-tenger partvidéke az oroszok kezére kerül. Az még nem világos, hogy Moszkva mennyire ellenőrzi a Dnyeper keleti partját Kijev térségében, de a Harkovtól északra, keletre és délre eső terület leválik a mai Ukrajnától" - zárta gondolatait az amerikai tanácsadó.

Előrejelzései szerint a különleges hadművelet második szakaszának eredményeként a donbászi ukrán csapatok elbuknak, az Ukrajna rendelkezésére álló összes hadműveleti erőt megsemmisítik. McGregor szerint az oroszok beveszik Odesszát és kiterjesztik ellenőrzésüket Ukrajna nyugati részére is.


Amerikai katonai szakértő: Elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai veresége és Ukrajna területének felosztása

Link











Oroszország egy 30 éve tartó megalázási folyamatnak tesz most pontot a végére.

Megkockáztatom, ha a kedélyek lecsitulnak, a mostani és ezelőtti ukrán kormányokat, politikai szereplőket a maradék Ukrajnán belülről fogják bíróság elé állítani, hogy Amerika ostoba bolhájaként addig pattogott a medve orrán, amíg elveszti lényegében mindazt, amit meg nem érdemelten, potyára megkapott és nem akármiről van szó. Az Ukrán állam, nem honfoglaló háborúkban alapozta meg határait, hanem a nagyhatalmi politikai pillanatérdekek és részeg diktátorok adományaiból verbuválta össze rendkívül értékes területeit. Nem is volt rá képes, hogy megbecsülje azokat és a benne lakó népeket.

Az Ukrán politika az elmúlt évtizedben olyan pofátlan ívet öltött, olyan vakmerő oroszellenességet szított, ami józan ésszel felfoghatatlan. Ezért, elveszti a területének legértékesebb részeit, búzatermő vidékének akár kétharmadát, szinte az összes bányáit, gáz és olajmezőit, tengeri kikötőit, lakosságának nagyrészét. Megérte Amerika csicskás szócsövének lenni Európában?"

"Arra mérget vehet mindenki, hogy Oroszország, orosz vérrel visszaszerzett területekből egy talpalatnyit sem fog juttatni senkinek. Biden kormány menni fog, Zselenszkij kormány menni fog, és menni fognak a szankciók is, ami maradni fog, az a nagy Oroszország, olajával, gázával, búzájával és az atombombáival is.

Aki nagy és erős, táplálja a Föld lakosságának egyharmadát, fűti Európát, azt illene tisztelni. Hát nem illettek az urak tisztelni, akkor megtanulják félni.







A fogságba esett ukrán katona elsírta magát, mikor a családjának üzent - videó
/ Az ukrán katona most arra kéri népét, hogy tegyék le a fegyvert és állítsák le ezt a háborút./

Link



Spórolj Amerika! Biden arra szólítja fel az amerikaiakat, hogy térjenek át a kerékpárra és a napelemekre

Link



Ukrán háborús bűnösök tárgyalásra várnak: a foglyok készségesen tanúskodnak parancsnokaik ellen

Link



Nem voltak szankciók az USA ellen, mikor egy egész násznép került tömegsírba Irakban

Link



Az Azovsztal "őrzői" élelmiszerre akarják cserélni a civileket - az oroszok válaszoltak
/66,6 kg egy ember életéért./

Link



Biden újabb mélypontja: összekeverte a magyarokat az ukránokkal - videó

Link



A CIA új műveletet indít az orosz-ukrán háborúban, besúgó spicli-sereget gyűjtenének Oroszországban

Link






Az ukrán rezsim szerint ők több ezer éve élnek saját földjükön. Mi 1991 előtt nem találjuk őket egy térképen sem.





 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2022.04 2022. Május 2022.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 227 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4291
  • e Hét: 12746
  • e Hónap: 52567
  • e Év: 230442
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.