Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Talán az interneten kellene keresgélni...
  2023-02-23 22:12:13, csütörtök
 
  Írtam levelet egy kommunista újságnak a városban, segítséget kérve struma gondozót keresve, kihez forduljak, mert sajnos szakorvosra van szükségem, ha nem szedem a Metothrynt, leáll a szervezetem hormonműködése. Leírtam az újságírónak, hogy a világ ura győzött le Csernobilkor együtt a rózsakeresztes renddel, Talmud démonjaival, Főnix zenészeinek feketemágusaival, nem tudtam hová menekülni még amellett, hogy a világ bűneinek az elhordoztatása történik születési jóslatom óta, Istálló-Vénuszként, Jézusaként a miskolciaknak Ízisz-Jézus néven, nap és hold együttállásával a kínai pusztítónak. Az Ízisz-Jézus áldozást hozzárendelték az iker tornyos ide az utcába rendezett űrpusztítóhoz, így vonulnak globális világtestvériségként cigányaikkal együtt a nemi gyalázóknak Jézus nevéhez beírva magukat a világtörténelembe valamennyien, mint Heródes ördogfiai Jézus nemzetségfájába Josephus Flavius történelemíró könyve szerint. Persze, ilyen hosszan nem írtam, csak, hogy struma orvosra lenne szükségem, s hogy megtudták Müllerék a romániai cigányságukkal, hogy a világ ura misztikus állata van a nyakamban, 1997-es bevitelemkor az egészségügy Hunnia börtöne által a pszichiátriájukra, ahová tartozik a világ összes szereplője, feketemágiával megtámadták a strumát, majd a struma osztályra vezetésemkor egyből mintát vettek az első gócból, amit kézzel tapintottak ki.
Leírtam az újságírónak, hogy az orvosok, mint világ-Monarchia tagjai járatnak magukhoz, én semmiről sem tudtam, ők áldoztak, ami mai napig tart a politikusaikkal együtt, iszonyatos fájdalmaim vannak 1998 óta, tüdőmben van valami, ami hörög egyfolytában, furcsa hangokat ad ki és kapkodom a levegőt. . Nyomja a szívemet, körben van a testemen, a melleim alatt.

Erre azt felelte az újságíró, hogy sajnos nincs tippje, talán az interneten kellene keresni.

Ismét csalódtam, az egész ország Hofi miskolci elmeosztálya kezdetével áldozott, mint világharcosok és szabadságharcosok, amik kivégezték a jóembereket, értelmiséget Romániával, feltámadni akarnak Latinovits tolvaj dallama kezdetével spiritiszta globális világhatalomként Romániával az élen.
De legalább felteszi, amit néha írok, nem úgy, mint a 24. hu, amelyik letiltotta a profilomat Partizán szereplője miatt. Ez lesz a világtörténelem többmillió éve kezdett történelme utáni világtestvérisége a Rákóczi tereknek, amik beírták magukat egykori világkorok történelmébe.

Az asszisztensnő ma beadta a skizopren egészségügyük és média Fluanxol injekciióját, amelyek a médiába vitt szereplőkkel együtt megállás nélkül hajtották végre a világtörténelmi korszakokat, közölve velem, hogy lassan oxigénnel fogok járni. Hallgatnom kell a tüdőorvos, meg mindegyik megrovását a cigije miatt a Rákóczi térhez tartozóknak, mert tisztulnak valamennyien a nagypán utcai Babilon és kommunista berendezéseikkel, megállás nélkül termelve ki a miskolciak névtárát, végrehajtva valamennyiük betegségét és torzulását, erkölcstelenségét könyveikkel együtt, mint az Öregszik menta könyvével Ágnes űrpusztító felesége főszereplőjüknek, amelyik helyett az űrnépe pókhassal járat 1995-ös megyei kórházba szállításom óta a mentőseikkel, együtt a Keletesek ménjével, együtt az űrbabel népével, ami Amerikát jelenti, globális világhatalomként. Még megbeszélni sem tudom senkivel, mi történt velem, mert az ország az összes elméletét végrehajtotta, fel akarnak támadni külön az ózdi Fenevad népei, mint honfoglalók Vénusz áldozással, külön a miskolci elmeosztály népei örök életűvé és tökéletes egészségüvé, amik a sánták helyetti lábmegrántásommal kezdték a kivégző sorozatukat a fogcsonkításaik mellett. Tovább utazgat az ország, ahogyan teszik ezt 1945 óta, hirhedtté válva minden területen, mint szabadságharcosai a világkönyvtárnak.


A nagypán utcai romániai tisztátalan lelkek nemesítésekor emberré, csúfolásommal hajtották végre, a volt férjem és az asszisztenső csúfolt engem mindig lelki betegnek. Hallgatnak a gyerekeim előtt mindenről, arról is, hogy ők kicsodák, meg tönkretették őket, dolgoztatva kocsmákban, takarítónőként, kihasználva munkaerejüket, idegrendszerüket, mert Marsi Anikó a zöldekkel és a többi elmeosztály tagja így került a médiába, liberálisaival együtt a Heti hetesnek...együtt áldoztak a Mónika Show trianoni bibliaolvastatást 10 éven keresztül végrehajtó Müller népével együtt, kivégző sorozataikkal a nagypán utcájuk szereplői helyett. Hallgatnak arról, hogy a lányom férje tompalátását sorsával, szerepeivel, coca cola és kávés elmeosztály kitermelésével az mészárlásommal hajtották végre, megvakítva majdnem a bal szememet csapásaikkal. Mondja a lányom, hogy milyen szépen és szeretetben él a Szabó család, amelyik főszereplője a névtárával a világkönyvtárnak az egész világon, sötétkapus kíséretével.

A zenészek, mint zenei apokalipszist állandóan végrehajtók szintén fel akarnak támadni Jézus nevében, az írókkal, költőkkel együtt, mint ózdi feketemágusok, vallásaival az ébredő játszótér egyházainak, halálreformtusaival Romániának. Nem akarok foglalkozni Magyarország és Románia tetteivel, sem az amerikai és Uniós antiszemita megváltási tervük, cigányság és Ázsia, sőt az egész világ emberré nemesítésével, de még mindig áldoz az elmebetege a miskolci elmeosztálynak a nagypán utcájukkal együtt a miskolci Bertalan utcának, Mészárosékkal, Várrkonyiékkal, atv-vel együtt, amelyiek fertelmet műveltek úgy, ahogyan vannak, valamennyi szereplőjével az emberiség ellenes csapásoknak. Az ózdi feketemágusokat sem lehet belőlem kivenni állítólag. Szóval még nem fejezte be nagypán utcája Novák Katalin népével az egész világ fertelmeinek vonultatását, emberré nemesítését.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyugdíjazás előtt
  2023-02-16 09:48:58, csütörtök
 
  Kicsit fellélegeztem, mert megkaptam a 13. havi nyugdíjat.
Tavaly azt mondta a Nyugdíjfolyósítóban egy kedves női hang, hogy két héttel hamarabb bemehetek a születésnapom előtt, majd ők segítenek kitölteni a kérelmet is. Hétfőn ismét felhívtam őket, mert a kincstár azt írta, hogy csak azután mehetek, miután betöltöm a 65-öt, mikor mehetek be. Hiába mennék hamarabb, közölte a női hang, nincsen szorzó. Mások véleménye szerint most érdemes nyugdíjba menni februárban, mert a szorzó 15 %-kal magasabb. Nem gondoltam volna, hogy minden hónapban más a szorzó, ez is nem tisztességes. Bár nekem mindegy, mivel nem dolgozhattam 1991 óta, minimálisat kapnám, azt felesleges beszorozni is, meg a rokkantsági ellátás mellett nem tudtam munkát végezni hatalmas fájdalmak közepette, tehát itt sincsen szükség szorzóra. Megkérdezte a Níyugdíjfolyósítós női hang, dolgozom-e. Feleltem, hogy nem. Akkor ráérek, válaszolta. Elegem van belőle, hogy én magyarázkodjak mindenkinek, mi történt és mi van velem. Megkérdeztem tőle, hogy akkor márciusra már nem kapok semmilyen ellátást, talán áprilisra sem? Azt felelte, dehogynem, mi tudjuk, mennyi jár. Csak azt nem mondta, hogy utólag fizetik majd ki, ki tudja, mennyi ideig tart majd az ügyintézés. Nem jövök ki a rokkantsági ellátás összegéből, a patika, rezsi, gyógyszerek, duplájára emelt egészségtelen ebéd - így is a legolcsóbb, kivéve a Mészáros ebédeket - elviszi majdnem az egész bevételemet.

Mindenki azt hiszi, hogy lusta vagyok dolgozni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin:„Mi szél hozott erre?”
  2023-02-01 04:12:29, szerda
 
  Kohut Katalin:,,Mi szél hozott erre?"

Kérdezem csak egyre:
,,Mi szél hozott erre?"

Vagy nekem, mint avar,
termékeny zivatar,
földbe döngöl a tél,
a tavasz bimbót remél.

Vagy szelíd Holdsugár,
titkos álmot bocsát rám,
remény adsz, szép jövőt,
látod az eljövőt.

Vagy lángolsz, s ég az ég,
sötét itt minden kék,
haragod űrbe száll,
bosszú sújt, ész megáll.

,,Mi szél hozott erre?"
Kérdezem csak egyre.

Miskolc, 2023. február 1.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Öregségi nyugdíjazás pénz nélkül
  2023-02-01 03:02:29, szerda
 
  Ha engedett volna dolgozni az egészségügy, már 10 éve lennék nyugdíjban, Mársius 7-én töltöm be a 65-öt,nekem kell kérvényeznem az öregségi nyugdíjat. Biztos voltam benne, hogy meg lesz oldva legalább a március havi rezsi, gyógyszer, ebéd - alig marad a bevételből ezek után -, de mint kiderült, nem jár 13. havi nyugdíj nekem, mert az éven megyek nyugdíjba. Már lemondtam arról, hogy Magyarországtól kártérítést kérjek, mert mocskos pénz és a gyalázatot, szándékos egészségrontást, meghurcolást, csonkítást és deformációkat nem lehet megfizetni a vasfüggönyös mai napig tartó bezárásomat sem börtönbe, sem a gyerekeim gyalázatát, a jóemberek halálát, sem az állandó kínzását a miskolci elmeosztálynak, ahogyan tisztítja a világot. Nem kapok levegőt, a tüdőmnél és szívemnél fogva mintha át lenne szúrva a testem.

Állandó aggódás és izgulás a fillérezgetések miatt, meg, hogy mikor kapok majd először nyugdíjat és mennyit. Addig is fizetni kell a rezsit, ki kell váltani a gyógyszereket, gyógykészítményeket a megmaradt fogaimra, pedikűrre menni kell a tönkretett lábaimmal, a duplájára emelt ebédet fizetni kell. És reggeli, vacsora is kellene.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meggyógyult jégárpa
  2023-02-01 02:52:55, szerda
 
  Katalin nap előtt kezdődött, hogy hatalmas fájdalmat éreztem a bal szememben, majd egy óriási jégárpa jött ki rajta. December 2-án megmutattam a vasútegészségügy főorvosának, aki azt mondta, ha nem gyógyul, menjek kisműtétre valamelyik kórházba. Már ennek történetét leírtam. A neten olvastam, hogy a jégárpának mindenképpen ki kell vágni a tokját, mert különben kiújul, sőt daganat is lehet belőle, meg hogy nem kezelt cukor, vagy immunrendszer gyengesége okozhatja. Megműtötte egy rezidens doktornő január 11-én, azóta kenegettem alul szemkenőccsel és cseppentettem bele naponta ötször. Igen ám, de aggódtam, mert én még mindig csúnyának láttam, ezért keresni kezdtem a doktornőt a megyei kórházban kontroll miatt. A szemészeten megadtak egy telefonszámot, de hiába hívtam, nem vette fel senki. Visszahívtam a szemészetet, közölték, hogy műt. De holnap a Semmelweis rendelőben fog rendelni. Nekiindultam hajnalban az útnak, szerencsére nem esett az eső, nem fagyott le. Két órát vártam, korán érkeztem oda, kinn álltam fél órát, várva a kartonozóra, de kiderült, a doktornő nem rendel, majd még másfél órát az orvosra. A kedves szemész megnézte, majd közölte, hogy meg van gyógyulva, de a műtét helye meg van vastagodva Alul van, a szemhéj szélén, s már nem kell használni a szemkenőcsöt, szemcseppet, meg víz érhet már hozzá. Kicsit megnyugodtam, de még aggaszt a megvastagodása a szemhéjnak. Nem tudom, miért nem rendeltek vissza kontrollra.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2023.01 2023. Február 2023.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 781
  • e Hét: 1149
  • e Hónap: 7390
  • e Év: 59656
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.