Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Farsang 2023
  2023-03-04 12:00:34, szombat
 
 





FARSANG 2023




A hivatalos farsangi időszak február 23-án véget ért, de nekünk az OMNYE tagoknak csak március 4-én. Szokásos farsangi rendezvényünket ekkor tartottuk.

Nagy volt az érdeklődés ezúttal is. Az energiaválság miatt új helyszínünkön, Óvárosi Közösségi Házban a nagy létszámot tekintve ugyan kissé helyszűkében voltunk, de mint ahogy egyik fő szervezőnk mondta, sok jó ember kis helyen is elfér!

Jól megszervezett munka, feldíszített terem és megterített asztalok várták 17 órakor a részt vevőket. A tagokból alakult amatőr ,,színtársulat" ismételten kitett magáért, a már hagyományos kabaré és Mendre Laci zenei produkciója ezúttal sem maradt el!

Lelkes közönségünk nagy tapssal jutalmazta a ,,művészeket", Tolvaj Gábor ezúttal is kiváló rendezői munkát végzett!

A bőséges és finom vacsorát ismét a Rakott krumpli étterem szolgáltatta, bőségtálai nagyon finomak voltak, ami után a Hölgyek által készített finomságok kerültek az asztalokra.

Vacsora után régi hagyományunkat felelevenítve Farsangi Jelmezversenyünk is nagy sikert aratott! Sokan jelmezben is megmutattuk magukat ötletes jelmezeikben. Utána természetesen eredményhirdetés is volt, az első három díjazásra került

Ezután kezdődött a buli, a kötetlen beszélgetés, zene, tánc 24 óráig. A zenészeink is mindent megtettek azért, hogy jó legyen a hangulat! A hangtechnika egy részét az Óvárosi Közösségi Ház biztosította, ezért és a terem mérete miatt, az akusztika nem olyan volt, mint a korábbi évben a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban. De ennek ellenére is jó hangulatban volt részünk!

Másnap levezetés képen a romok eltakarítása, mosogatás volt a program, melyen nagy számmal vettünk részt.

A feltöltött fotókkal és videókkal szeretnénk felidézni az est jó hangulatát.

Köszönjük a szervezőknek és mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a nagyszerű rendezvényhez!


"Március 4-én az Zenálkó Etel Közösségi Ház adott otthont az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesülete hagyományos farsangi báljának. Kicsit ugyan szűkös volt a hely a nagy létszám miatt, de ez sem tudta elrontani a társaság hangulatát.

Bevezetésként egy vidám műsor szórakoztatta a résztvevőket. A színtársulat természetesen a tagokból verbuválódott. A Hangyásy János által előadott Heltai Jenő vers után férfi és női ,,szőke" vicceken derülhetett a közönség. Majd három, mulatságos jeleneteket tartalmazó darab került sorra. Ezekben az OMNYEtagjainak utazásai és az évente elmaradhatatlan kiskunmajsai disznóölés játszották a főszerepet, valamint a sokak által megtapasztalt szülői értekezletek ,,viszontagságai" elevenedtek meg. Néhány zeneszám is elhangzott, többek közöttegy Nyugdíjas induló.

A műsor alatt, a háttérben a darab szereplőivel készült és más, a témához kapcsolódó mulatságos vetített képek fokozták a hangulatot. A rendezők és a képek összeállítói a Tolvaj házaspár, Krisztina és Gábor voltak. A nézők és a fellépők egyöntetű véleménye szerint remek munkát végeztek. Az előadást a Halom TV rögzítette.

Ezt követően került sor a vacsorára a Rakottkrumpliból megrendelt finomságokkal.

Természetesen mivel ez egy farsangi mulatság volt, nem maradhatott el a jelmezverseny sem. Az eredményhirdetés után élőzenére táncolhatott együtt a hippi lány a hatvanas évekbeli copfos tinivel, a magánszámát előadó dívával, a cigánylánnyal és a versenyt megnyerő papi párossal, valamint a többi ötletesnél ötletesebb jelmezt viselő OMNYE taggal. És mindenki mással, aki résztvevője volt
ennek a kellemes késő éjszakába nyúló estének.

Az OMNYE tagjai ismét bebizonyították, hogy ,,nemcsak a húszéveseké a világ", miként a dal mondja, amit közösen el is énekeltek.
Nagy-Rakita Melinda Fotók: Novákné Kőszegi Zsuzsa"

Link



Képgaléria


















m























VIDEÓK


Link

Link

Link

Link


OMNYE farsang 2023 - 1. rész: Készitette Százhalombatta Halom TV

Link


OMNYE farsang 2023 - 2. rész. Készitette Százhalombatta Halom TV
Link










 
 
0 komment , kategória:  OMNYE  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2023.02 2023. Március 2023.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 251 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 156
  • e Hét: 1652
  • e Hónap: 18796
  • e Év: 156168
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.