Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Az egész világ hallgat, cinkosok
  2023-04-29 18:54:58, szombat
 
  65 éve az egész világ hallgat, hogy istálló-Vénusz-Jézus áldozással nemesednek emberré, tisztítva a Bertalan utcai nagypán népét a Rákóczi térnek miskolci berendezéssel, Iker torony liberálisaival együtt.

Együtt akarnak lopott dallamával a spiritisztáknak feltámadni örök életre, a halálnépekkel együtt.

Hallgatnak a gyerekeim előtt, az egészségügy is őket tartotta maga elé, tudván, hogy én sem tudok semmit, ők meg azt tesznek velem, amit akarnak utolsó ember mészárlásukként, az összes szerepükben, mint amiknek kíséreteik vannak. Visszaélnek valamennyien, mint anyám, akinek a szájától mai napig rettegek, meg a bátyámék, azt híresztelve, hogy én írogatok az interneten, amiért 2001-ben kizáró gondnokság alá tett Miskolc, mert ez volt a bűnöm a lányom férje szerint is, hogy segítséget akartam kérni. Az egész ország ellen, amelyik 1997 óta ünnepli győzelmét Romániával, lehetetlen volt, főleg úgy, hogy minden emberjogi bizottság Uniós nagypán utcai elméletet hajt végre,a cigányság és Ázsia, majd az egész világ emberré nemesítésével, nagy közös megváltási tervével a miskolci elmeosztálynak.

Míg senkivel sem beszélhetem meg a történteket, míg áldoznak iszonyatos fájdalommal, míg nem fejezik be az elmebetegeik helyetti mészárlást, nem tudok fordulni semmilyen hivatalos helyre az ügyemben, a világnak kellene eljárnia az emberiség ellenes csapások ellen. Meg elmondani a gyerekeimnek, hogy az ország mészárol minket 87 éve németként, Tóthok berendezésével.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"A szívből jövő beszéd"
  2023-04-27 18:53:29, csütörtök
 
  Ralph Waldo Emerson
amerikai esszéíró, költő
1803. május 25. — 1882. április 27.

Az ember ne a méltóságát védje, hanem a méltósága védje meg őt.
Életem magáért van, nem kirakat. S jobb szeretem, ha egyszerű, de igaz és egyenletes, mintha káprázatos és bizonytalan volna. Legyen egészséges és kellemes, s ne szoruljon diétákra s érvágasokra.
Minden ember neveltetésében eljön az az idő, mikor meggyőződik róla, hogy az irigység tudatlanság; az utánzás öngyilkosság; hogy el kell fogadnia magát, akár tetszik neki, akár nem; hogy bár a széles világ tele van jósággal, egyetlen szem tápláló búzához sem jut, csak ha megdolgozik érte azon a földdarabon, amelyet művelnie adatott. A benne szunnyadó erő új a világban, és rajta kívül senki sem tudja, mire képes, és ő is csak akkor, ha megpróbálta.
A legnagyobb gondolkodók érdeme éppen abban áll, hogy a meglévő könyvektől és szájhagyományoktól függetlenül azt fejezték ki, amit ők gondoltak, és nem azt, amit a korábban éltek vagy a körülöttük lévők gondoltak. Éppen ezért mindegyikünk kötelessége lesni és elcsípni azokat a tiszta gondolatokat, melyek szikrához hasonlóan időről időre felvillannak és fellángolnak a tudatunkban. Ezek a belső megvilágosodások mindegyikünk számára sokkal nagyobb jelentőségűek, mint a tengernyi költő bölcs elmélkedései és tanulmányai.
Micsoda hatalmas gazdagság lehet egy kis válogatott könyvtárban, melyben azoknak a bölcs és érdemes szerzőknek a közössége található megfelelő sorrendben, akiket a világ civilizált országaiban évezredek alatt válogattak az ő egyéni tanulmányaiknak és bölcsességüknek köszönhetően! Zárkózottságuk és elérhetetlenségük miatt, lehet, hogy türelmetlenek lettek volna, hogyha mi megzavarjuk őket elmélyülésükben és a foglalatosságukban, vagy az általános körülményeik tették volna lehetetlenné a beszélgetést. De a gondolat, melyet nem tártak fel még a legjobb barátjuk előtt sem, érthető formában van itt lejegyezve számunkra, más századok idegen embereinek.
Ha elfeledkezel mások szívéről, a magadét veszíted el.
Az egyetlen igazi ajándék, ha magadból adsz egy darabot.
Kitölteni az órát - ez a boldogság; kitölteni az órát, nem hagyva helyet a megbánásra, s nem várni a jóváhagyásra.
Akármilyen utat is választhatsz magadnak, mindig lesznek, akik azt fogják mondani, tévedsz. Mindig lesznek majd olyan nehézségek, hogy azt fogod hinni, talán csakugyan a kritikusoknak van igazuk. Az út kiválasztása és követése a végsőkig mindig nagy bátorságot kíván.
Az élet egyik legszebb kárpótlása az, hogy egyetlen ember sem tud őszintén segíteni egy másikon anélkül, hogy ne segítene ezzel saját magán is.
Nem lehet elég korán szívességet tenni, mert soha nem tudhatod, mikor lesz túl késő.
Mindenért, amit elszalasztottál, nyertél valami mást, és mindenért, amit nyersz, elveszítesz valami mást.
Az életkor egy nőnél nem sokat jelent. A legjobb dallamokat a legöregebb hegedűk játsszák.
Az igaz barátot joggal nevezhetjük a természet remekművének.
A legmélyebbre ható, a leggyógyítóbb muzsika a szívből jövő beszéd.
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Nem a farkasból ered a kutya
  2023-04-21 14:54:50, péntek
 
  Tegnapelőtt egy szomorú kutyás történetet akartam megnézni videón, de a narrátor szövege miatt kikapcsoltam. Máskor is jártam így, hogy butaságokat híresztelnek tömegeknek. Egyik ilyen, hogy az ember a darwinista korként pszichiátriai apokalipszisbe besorolt majom eredetéről szól az embernek.
Másik a Jehova népe, akiket kutyává teremtettek, de tiszta lélek van bennük. A farkas eredete sokkal régebbi, még általam nem ismert teremtő által létrehozott vadállata a világnak, de tudjuk, hogy Románia a Romulus és Remus legendáját farkas köré építette, meg hogy farkasoknak nevezték a kezdeti világosság népe a sötétség ellen apokalipszisüket, mikor a bárányokat a farkasok elragadják. Ez is benne van a bibliai történetekben. Jelenleg Farkas nevekkel élnek a spriitiszta Müller népei, nagypán népéhez sorolva, mivel országokat, városokat cserélnek át.

Míg a kutya jó szívű, a farkas szíve ragadozó.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világtestvériség Istálló-Vénuszos bűnelhordozással
  2023-04-19 17:45:08, szerda
 
  Többmillió évvel ezelőttől kezdte a Hunnia börtön a világ összes szereplői helyetti nagy közös áldozással a Föld történelmét, Istálló-Vénuszos sátoraljaújhelyi helyszín berendezésével, árja Kohut és Benkő angyalok egykori történetével, a magyar nyelv ellenes összes csapás vonultatásával, nemesítésével emberré, valamint kommunikációs és nemi gyalázó sorozatukkal a magyarokat meggyalázók helyett, ezek kitermelésével legendáknak és sztároknak az egész világon.
A régi történelmi korokba és időkbe írták be magukat valamennyien, lefelé épült templomával a Hunnia elmeosztálynak együtt a Rákóczi térrel.

Megdöbbentem, amikor olvastam, hogy annak ellenére, hogy mai napig kínoznak és tűzben terjednek nálam, mint borsodi világapokalipszis központjának tagjai hatalmas kíséretükkel, Abu-Dzabiban elkészült az ábrahámi család háza, mely egy mecsetből, egy katolikus templomból és egy zsinagógából áll. Békét és megértést hirdetnek a világapokalipszis tagjai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Csalódás (petrarcai szonett)
  2023-04-19 15:46:46, szerda
 
  Kohut Katalin: Csalódás

Egy pillanat volt a nagy-nagy szerelem,
szívem felderült és énekelt halkan,
dédelgettelek, szavad volt a balzsam,
ezt a kis időt soha nem feledem.

Csak játszadoztál velem oly' hevesen,
mint földerengett időből a hangtan,
egyszerre zengett a nyelvtan, s a dallam,
elhitetted, a tökélyt itt meglelem.

Több éve történt, már hiába várok,
kínos fájdalom az üzenet érted,
mi történt velem, már soha nem kérded.

Sorsom azóta szenvedés és átok,
szelíden vártam, csak Miattad éltem,
miért hagytál el, már soha nem értem.

Miskolc, 2023. április 19.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Ismét beáztam
  2023-04-08 23:39:45, szombat
 
  Folyamatosan érzékenyítik születésem óta Müllerék kommunikációs csapásait, amik fogyatékosként jönnek a világra. Ez kezdődött Kupai Janika dadogós, libalábúval és Tas Gyuszika dadogásával a Hecskén együtt Afrika történelmével.Tehát az Ázsia előtti emberlakta világ lemészárlásának története a romániai cigányság általi ismétlése egyszerre kezdődött a Föld ltörténelmével. Hofiék az elmeosztályukkal végig mulatták a lábmegrántásom kezdetével a hosszú évtizedeket, természetes volt a hallgatóságnak, hogy a sánták helyett kell szenvednem, meg mindenki helyett, aki nem emberi. Ez az egészségügy, az összes szereplőjével a világnak, az összes elmélet folyamatos végrehajtásával.

Valaki megjelölte a 87 éves értelmiség legyőzőket beázással, de csak nevetnek rajta, hiszen magukat is beállították esernyővel, mint Dollyját a Józsefvárosnak, Szandit, Hevesit Heves megye képviseletében, vallásaival együtt az ózdiaknak. 1998-ban napokon keresztül sorolták a bermudásokkal az értelmiség legyőzői nevét a feketemágusoknak, fejembe záporozó csapásaik mellett, kikötve a vasfüggönyösök helyett a csípőcsontomat azzal, hogy rokkantkocsiba kerültek. Mikor az esőemberek egykori támadását isméttelték, hatalmas esőzések kísérték a mészárlásomat, de senki sem tett semmit az érdekemben, jöttek a panelprogramjával a nagypán utcájuknak, mikor nem volt semmi bevételem szinte, felújították a tetőjüket úgy, hogy én ázok be egyedül. Tehát a liberálisok az Iker torony népével értelmiség legyőzőként voltak beállítva. A világ összes gyilkosát, egykori mészárosát kitermelték emberré nemesítésük érdekében globális világtestvériségként, az összes reformátusával Halak szülöttekkel együtt Atlantisz elmélet végrehajtóinak, földrengéssel a szájban, Halakkal az ünnepi tortán.

Húsvéti meglepetés a ismételt beázásom, csakhogy nekem ehhez nincsen energiám, főleg, hogy a főzőfülkéjükben a fal a régi beázás helyén teljesen felemelkedett, bármikor lezuhanhat az egész a tűzhelyen lévő ételbe. 87 éve hosszabbít a nagypán utcája, a család genetikai és mindenféle kivégzésével. Tehetetlen vagyok ilyen hatalmai ellen a Rákóczi terüknek, az ózdiak mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2023.03 2023. április 2023.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 487
  • e Hét: 1616
  • e Hónap: 3975
  • e Év: 56241
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.