Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Vénusz legyőzése
  2018-09-26 08:25:01, szerda
 
   
 
H.Kohut Katalin: Vénusz legyőzése

,,Hej lányka,hej lányka!
Éhes a sárkányka.
Világnak harmada,
majdnem ő egymaga.'
Kex együttes

Többmillió éven keresztül kóborolt magányosan, érték és élelem nélkül a világ legszebb teremtése a világegyetemben. Hangja maga volt a gyönyörűség, aki meghallotta, megtámadta miatta, mert férfi szokás szerint a tisztaságra összezavarodnak és rosszindulatúan lépve fel ellene összezúzzák a szépséget. Egykori kedvese az ég csillaga volt, aki udvarolt neki szép szavakkal, Vénusz pedig incselkedett játékos hangját csengően megemelve időnként, mintha azt mondaná, hogy szerelmes vagyok. Maga sem tudta, mit jelent szerelem Istennőjének lenni, azt sem, hogy nincsen párja a világban. Fenyőzöld szemei és gesztenyebarna dús haja egyedül az övé volt minden korban. Saját apja tette tönkre, mert nem tudott neki ő sem ellenállni. Egykori teremtője egyszerűen felkínálta a sötétség fejedelmeinek, tegyenek vele úgy, ahogyan akarnak. Piramist épített köré, melyet elneveztek Atlantisznak.

Az Istennő sorsa megpecsételődött, egyenlő lett azokkal a jóemberekkel, akik egy-egy földrengés, vízözön, vagy világégés alatt meghaltak, s egyetlen túlélő maradt általában, motorral érkezve meg utolsó hírnökként azzal a mondattal, hogy embereket nem lehet teremteni.
Jóslata szerint akkor várták születését, amikor a szívvel rendelkező férfiak már eltűntek a világból. Érkezésére összegyűltek a világ sötét fejedelmei, vártak rá a szülészeten, ahol egyből szembenézett a világűr pusztítójával. Kimondták rá a büntetés, rontás igéjét, azt, hogy semmi sem lehet belőle, s mindig mindenét elveszik, végül az arca sem lesz ismerős. Mindenki szerette, mert kedvességével levette a lábáról őket, megadva a tiszteletet az arra érdemeseknek. Az emberek angyalnak gondolták. De soha senki sem érzett vele együtt, amikor nélkülözött, fényevésen élt hosszú évekig.

A világ ura gyerekkorában pillantotta meg, nem bírt ellenállni a bájnak, elkezdte értelmetlen megalázását, hogy legyőzze népével irigység, vagy más hasonló tulajdonság kivívásával. Mivel Vénuszt senki sem szerethette, a saját szívét ringatta énekével, így vigasztalta önmagát, nem adva fel a reményt, hogy élete jobbá válhat. Rózsakeresztes rend hatalmas hipnózisos szörnyetege, Cerberus féregállat a pokol népeivel együtt folyamatosan érkezett a lányhoz, hogy megkísértsék mindenféle téren, de önbecsülését nem sikerült megtépázniuk a legnagyobb nyomorban sem.

A szerelem és szeretet olyan könyörületes odaadása volt szívében, hogy még a legnagyobb bűnözőt is emberré nemesítette szavaival, közelségével, példamutatásával. A szépek csodálata és a harmónia képviselője volt egymagában. Mikor torzat látott, elszomorodott és ijedten nézte az ismeretlen látványt, ugyanúgy érthetetlenül szemlélte a rossz tulajdonságokat.

A világ ura maga volt a gonosz megtestesítője minden elképzelhető csúfságával a másik világnak, csak nézte Vénuszt, hangjára gyűlölettel reagált, s eldöntötte, hogy örökké magáévá teszi. Hozzá is kezdett, minden akadályt folyamatosan elé tornyosítva a betegségekkel összetörései folytán Vénusznak, majd a szépsége elvételével, hogy ne gyönyörködjön többé magában. S mikor már szembenézett a láthatatlan világ minden csapásával, elektromos szemű hatalmas árnyakkal, kígyók fejedelmeivel, feketemágusokkal, melyek folyamatosan bombázták testrészeit, szinte az egész mindenség egyszerre kiáltott fel az érthetetlen történelmi korszakok egymás utáni gyorsan történő ismétlése közben, látván előre sorsát, hogy most fogják összezúzni végleg a világ Istennőjét. A őskígyó, mint világ ura Csernobilkor végleg legyőzte. Éjjel hatalmas testével körbefonta az asszonyt és belehatolva testébe nagy bűz kíséretében örök fogságba tette, mint saját prédáját, akit úgy szeretett, hogy megsemmisítette. Vénusz nyaka másnap hatalmasra dagadt körben, eszméletlen állapotba kerülve vonszolta testét mindaddig, míg maga nem lett a romlás virága, minden betegség ismerője. Ékességeitől, erejétől megfosztva, fejét törzséről leválasztva sorsa egyenlő lett az örök szenvedéssel. A felismerhetetlenségig torzult Vénusz hangját örökre elnémították, csak néztek rá, de orcája és alakja nem volt kívánatos. A hatalmas erővel körülvéve soha nem többé nem tudott magáról.

Hiába énekelte a régi nóta, hogy az álomból már nyisd ki két szemed, Vénusz többé nem létezett, aki emlékezett a tökéletes szépségre és hangjára, halál fia lett. Mindez irigységből, szerelmi bosszúból történt, mert a világ ura és népei a törvényt és tisztaságot az eszményi, odaadó szerelemmel együtt egyszerűen nem bírták soha elviselni, túl sok, ha valaki szép kívülről és belülről, megtestesítve az ideálját mindenkinek. Ezt a világ nem bírta soha elviselni.

2017. november 29.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: megpecsételődött, feketemágusokkal, példamutatásával, tulajdonságokat, rosszindulatúan, világegyetemben, összezavarodnak, megsemmisítette, rózsakeresztes, gesztenyebarna, megtestesítője, fejedelmeinek, pusztítójával, betegségekkel, gyönyörködjön, gyerekkorában, érthetetlenül, elszomorodott, fejedelmeivel, megtestesítve, kedvességével, összegyűltek, ékességeitől, szenvedéssel, közelségével, jóemberekkel, megtépázniuk, elképzelhető, elnémították, könyörületes, folyamatosan, istennőjének, szembenézett, incselkedett, csernobilkor, összetörései, világ legszebb, tisztaságra összezavarodnak, sötétség fejedelmeinek, szívvel rendelkező, világ sötét, világűr pusztítójával, lábáról őket, arra érdemeseknek, emberek angyalnak, saját szívét, pokol népeivel, legnagyobb nyomorban, legnagyobb bűnözőt, szépek csodálata, harmónia képviselője, ismeretlen látványt, Kohut Katalin, Mivel Vénuszt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Nevem  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Mai harmónia kártyám  Nem számIt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Egy hatékony szolga  Fekete-erdő desszert  Makszim Gorkij gondolata  Egy hatékony szolga  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Elköszönt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Erdőn  George Gordon Lord Byron: Inez...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hogy lehet megtartani  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Szívem  Akarat  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Soha ne kedvezz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
világ legszebb, tisztaságra összezavarodnak, sötétség fejedelmeinek, szívvel rendelkező, világ sötét, világűr pusztítójával, lábáról őket, arra érdemeseknek, emberek angyalnak, saját szívét, pokol népeivel, legnagyobb nyomorban, legnagyobb bűnözőt, szépek csodálata, harmónia képviselője, ismeretlen látványt, rossz tulajdonságokat, gonosz megtestesítője, másik világnak, betegségekkel összetörései, szépsége elvételével, láthatatlan világ, egész mindenség, érthetetlen történelmi, világ Istennőjét, romlás virága, örök szenvedéssel, hatalmas erővel, régi nóta, tökéletes szépségre, ideálját mindenkinek, megpecsételődött, feketemágusokkal, példamutatásával, tulajdonságokat, rosszindulatúan, világegyetemben, összezavarodnak, megsemmisítette, rózsakeresztes, gesztenyebarna, megtestesítője, fejedelmeinek, pusztítójával, betegségekkel, gyönyörködjön, gyerekkorában, érthetetlenül, elszomorodott, fejedelmeivel, megtestesítve, kedvességével, összegyűltek, ékességeitől, szenvedéssel, közelségével, jóemberekkel, megtépázniuk, elképzelhető, elnémították, könyörületes, folyamatosan, istennőjének, szembenézett, incselkedett, csernobilkor, összetörései, önbecsülését, atlantisznak, megkísértsék, érdemeseknek, érthetetlen, láthatatlan, testrészeit, kíséretében, összezúzzák, gyűlölettel, eszméletlen, csúfságával, belehatolva, tornyosítva, elvételével, tisztaságra, tisztaságot, tulajdonság, kivívásával, szerethette, szörnyetege, vigasztalta, szerelemmel, megalázását, mindenkinek, nélkülözött, tiszteletet, pillantotta, értelmetlen, szülészeten, irigységből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 43
  • e Hét: 2365
  • e Hónap: 8606
  • e Év: 60872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.