Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Matematika
  2018-09-26 08:37:19, szerda
 
   
 
H.Kohut Katalin: Matematika


Elvira szépségkirálynőként képviselte a Hunnia országot az európai országok között. Szőke hajával olyannak tűnt, mint egy régi mesebirodalom királylánya. Törékenysége vetekedett a hajdani Tulipános hatalom királynőjével. Akkor régen minden ártó hatalom megkísértette a szűzies lényeket, most szabad utat kaptak minden területen.

Az okos barna régi ellenség lehetett a szőkéknek, mert csúfolták a médiából, hogy már egy mázsára dagadt. Még mindig nem hagyták élni, lehetetlenné lett téve minden körülötte, összezúzva egészsége és egykori formás idomokkal rendelkező, görög Istennel vetekedő alakja.

Megérkezett az országba a keleti uralkodó, egykori japán herceg, nézte, mi történik a Hunnia országban, nem értette, hogy a szerelem, szeretet Istennője miért haldoklik, miért bántották, miért volt baj, hogy szép és okos volt, meg királynőiek voltak a fogai is, hogy ennyire megcsonkították. Odament Elvirához és azt mondta:
- Felteszek egy találós kérdést magának, ha megválaszolja, azt mondom, hogy okos a szőke is.
- Most válaszoljak, vagy később?
- Majd ha elmondtam a kérdésemet.
- Jó, várom...
- Volt egy földrész, lepedővel letakarták, megteremtették a lányokat, akik összepisilték egész Európát. A lányok kéjcsapásként üzemeltek, gondolkozás nélküliként éltek, míg eljárták az egész világot. Emiatt a népük mérges lett, megharagudtak először a kék szeműekre, majd a zöldekre, aztán a szőke hajúakra, majd a barnák következtek. Végül az egész világ fekete szemű és hajú lett, a szőkék népeként. A végeredményt szemlélve egy egyszerű egyismeretlenes egyenletet teszek fel, ki az a személy, akit úgy csúfolnak, hogy okos, barna, zöld szemmel, egy mázsásként? Ki az X-ük az X aktákból, a különös földöntúli lény?
- Azt hiszem, hogy Vénusz az X, de én nem voltam benne a kollektív gyalázatban, csak a fekete hajú, szemű lovagjaim.
- Látja, meg is válaszolta a kérdést, tudják valamennyien mit tettek, mégis torünnepet tartanak annak dicsőségére, hogy legyőzték az értelmet és a tökéletes szépséget a törvénnyel együtt.

Ezt követően a japán herceg felkereste Vénuszt a beázott, baktériumokkal bombázott nyomorlakásában Miskolcnak és feltette neki is a kérdését:
- Egy egyismeretlenes egyenletet szeretnék megoldani, ha segítene Ön benne.
- Természetesen, állok szolgálatára, de ne nézzen rám, mert már régóta nem vagyok képes a tükörbe se pillantani, csak a szívem emlékezik egykori énemre.
- Ha két felhőt összeütköztetek az égen, létrejön a mennydörgés és a villámlás. Ha két Istent összeismertetek, létrejön a törvény, mert ahol egy ismeri, kevés a tettekhez, de ha már ketten ismerik, be is tartják és betartatják másokkal, a követőikkel. Mi a véleménye az X akták meg nem nevezett, keresett főszereplőiről?
- Nagyon sokat aggódtam a két főszereplője miatt a sorozatnak, mert olyan titkokat tártak napvilágra, melyek miatt komoly támadás érhette őket, úgy éreztem ezért, hogy mindig menekülniük kell, de nem adták fel a reményt, hogy a titkok egyszer napvilágra kerülhetnek.
- Pontosan, így történt, ők viszont Önről nem tudtak...
- A sorozatokban lévő horror szereplők, ufók mind a sivatagban voltak létrehozva egykor, mint a média több szereplője, sziklaodú-féleségekből engedték ki őket koncertet hosszabbítani. Tina Turner is ott született többedmagával. Már nekem az is feltűnt, hogy a Beatles mutogatja a pók özvegyét meztelenül azzal, hogy egyformák vagyunk, olyanok, mint az emberek, meg a Púder pók népe nudistaként, de hiába írtam meg, nem találtam megértő fülekre.
- Nem értem, miért kellett felhívni a figyelmet a másságnak mondott állati mivoltukra, hogy megbotránkoztassák a még akkor élő, megkísértett férfiakat és asszonyokat?
- Én sem értettem, amikor láttam őket, de azt tudtam mindig, hogy a skizopren Hunnia világ-könyvtár elmeosztályának hatalmas kísérete van és mindenkinek megpróbál ártani a lakásában, aki nem tartozik hozzájuk, ilyen majdnem minden lovagi kísérete a szőkéknek, amik miatt lebombázták szabályszerűen az értelmes embereket az egész világon.
- Hosszú haldoklásra ítélték az okossága és szépsége miatt, de ezt az időt is felhasználta a tökéletes szív-törvény megismertetésére, a titkokról a fátyol fellebbentésére, megértetésére annak, ami itt folyik háborúként az utolsó törvénytisztelők ellen.
- Már mindegy volt, mikor meghaltam, egyetlen vágyam maradt, hogy a túlélők megkapják a tisztességet és megtudják, mi történt velem és a többi emberrel. Ezért vállaltam mindent a nevemmel még akkor is, ha kitámadnak, ha megbüntetnek, mert már ezt az áldatlan állapotot nem lehetett tovább fokozni semmivel.
- Köszönöm, azt hiszem, minden egyismeretlenes egyenletet megoldottunk közösen, nincsen X, amit nem ismernénk.

A japán herceg a kérdéseit nyilvánosságra hozva megválaszolta egyesével a világkörüli útján nem félve senkitől és semmitől, soha többé nem létezik titok, mely ártana láthatatlanul ártatlanoknak. A matematika és logika győzedelmeskedett a sötétség felett.

2017. május 31.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: megismertetésére, törvénytisztelők, fellebbentésére, egyismeretlenes, összeismertetek, megcsonkították, összeütköztetek, nyomorlakásában, elmeosztályának, szabályszerűen, megteremtették, főszereplőiről, nyilvánosságra, baktériumokkal, természetesen, láthatatlanul, királynőjével, ártatlanoknak, megkísértette, megválaszolja, megválaszolta, megértetésére, összepisilték, többedmagával, hosszabbítani, megharagudtak, mesebirodalom, kéjcsapásként, féleségekből, sorozatokban, tisztességet, végeredményt, szolgálatára, megkísértett, valamennyien, főszereplője, európai országok, régi mesebirodalom, hajdani Tulipános, szűzies lényeket, okos barna, mázsára dagadt, keleti uralkodó, találós kérdést, lányok kéjcsapásként, egész világot, népük mérges, szőke hajúakra, barnák következtek, egész világ, szőkék népeként, végeredményt szemlélve, Kohut Katalin, Odament Elvirához, Tina Turner,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Önmaga ellenére  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Anyák napjára  Márai Sándor tollából  képre írva  Szeretem ujjad karcsuságait,  Egyszerű  Nem kell hozzá fürdőruhás  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Hogyan válunk hűségesekké?  40 felett  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Ott van  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 14  képre írva  A Magyar Költészet napja alkal...  39 ígéret  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 15  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Hogyan válunk hűségesekké?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  képre írva  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép álmokat!  Szívek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Gebhardt Nóra versei II.  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Alvó cica  Jó éjszakát  Esterházy Péter: Harmonia c...  Bársony székben  Mindig lesz olyan  Egy párkányon  Paul David Tripp Április 15  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Martin Buber, A haszidim meséi  Magamnak  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Martin Buber, A haszidim meséi  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Paul David Tripp Április 13  Az ember emlékekből áll  Vannak emberek  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
európai országok, régi mesebirodalom, hajdani Tulipános, szűzies lényeket, okos barna, mázsára dagadt, keleti uralkodó, találós kérdést, lányok kéjcsapásként, egész világot, népük mérges, szőke hajúakra, barnák következtek, egész világ, szőkék népeként, végeredményt szemlélve, egyszerű egyismeretlenes, különös földöntúli, kollektív gyalázatban, fekete hajú, tökéletes szépséget, törvénnyel együtt, japán herceg, egyismeretlenes egyenletet, szívem emlékezik, titkok egyszer, sorozatokban lévő, sivatagban voltak, média több, másságnak mondott, skizopren Hunnia, értelmes embereket, egész világon, tökéletes szív-törvény, fátyol fellebbentésére, utolsó törvénytisztelők, túlélők megkapják, többi emberrel, áldatlan állapotot, kérdéseit nyilvánosságra, világkörüli útján, sötétség felett, megismertetésére, törvénytisztelők, fellebbentésére, egyismeretlenes, összeismertetek, megcsonkították, összeütköztetek, nyomorlakásában, elmeosztályának, szabályszerűen, megteremtették, főszereplőiről, nyilvánosságra, baktériumokkal, természetesen, láthatatlanul, királynőjével, ártatlanoknak, megkísértette, megválaszolja, megválaszolta, megértetésére, összepisilték, többedmagával, hosszabbítani, megharagudtak, mesebirodalom, kéjcsapásként, féleségekből, sorozatokban, tisztességet, végeredményt, szolgálatára, megkísértett, valamennyien, főszereplője, törékenysége, megbüntetnek, lehetetlenné, megoldottunk, felhasználta, követőikkel, megérkezett, betartatják, nudistaként, menekülniük, mennydörgés, kerülhetnek, királynőiek, válaszoljak, királylánya, dicsőségére, lebombázták, világkörüli, haldoklásra, mindenkinek, következtek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 656
  • e Hét: 2543
  • e Hónap: 4902
  • e Év: 57168
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.