Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Érzelmi tökély
  2018-09-26 09:04:15, szerda
 
   
  H.Kohut Katalin: Érzelmi tökély


Az ember alapvetően individualista, vagyis olyan lény, aki szellemi és érzelmi értéket képvisel egy-egy társadalomban. Önmaga képes kialakítani bármilyen művészeti ágat, vagy másféle tudományos elméletet, vagyis alkalmas arra, hogy tanítson, erkölcsi példát mutasson, felfedezéseket tegyen. Az individualista embert sokan gondolják öntetszelgőnek, aki jól elvan magában, vagyis nincsen szüksége társra, holott egészen mást mutat életük azon nagyságoknak, akik eddig is sokat tettek országukért, a világért.

Nézzünk egy énekes művészt, aki tiszta szívből űzi hivatását, vagyis megállapíthatjuk róla, hogy a szívében benne vannak az emberiességi törvények, nem véletlen az, hogy bárkiről meg lehet állapítani, milyen tudatossági szinten él, amikor meghalljuk kedvenc énekeit. Kodály Zoltán mottója az, hogy mondd meg mit dalolsz, megmondom ki vagy, ez minden időben és mindenkire vonatkozik. A tömegek igényeit hagyjuk azokra, akik az értéktelenségbe hajlamosok belefúlni, ezek elméletben elvesznek, nem képviselnek semmilyen művészi és másféle szellemiséget, nem akarják jobbá tenni a közösségüket, a világot, sőt minden jó törekvés ellenére jöttek létre. A tiszta szívű énekes látszólag önimádó, mert tetszik magának a hangja, esetleg a szép külseje is, vagyis gyönyörködik a saját és mások hangjában, a Szépségben, a Szeretetben. Keveseknek adódott meg, hogy ezen tehetségek hátterét megismerjék, s megtudják, hogy akik szívből énekelnek, valójában nagybetűs emberek, olyan dalokat közvetítenek, melyek mindig a világot viszik előre, érzelmeket borzongatnak, a tisztaságról szólnak. Ugyanez vonatkozik a zeneszerzőkre, valóságot tükröző realista, tiszta színeket, vonalakat használó festőkre, költőkre, írókra is. Valamennyien részt vettek és vesznek a világ jobbá tételében, abban, hogy az emberek jól érezzék magukat és boldogok legyenek.

Valójában a művészek ritkán boldogok, ezért individualisták gyakran, bár nagy tettekre képesek, mégis hiányzik nekik az a ritka barátság, vagy szerelem, amit tiszta szívük képvisel, mint ideált és akit elfogadnának társul. Nem az ő hibájuk, le kell szögezni, mert minden időben és korban leértékelően tekintettek az igazi tehetségekre, nagyon sok ellenséggel voltak körül véve, lehetetlenné tették gyakran hivatásuk űzését, s azt is időnként a legnagyobb nyomorba taszítva végezték, pedig az alkotó munka naponta több kemény órás munkát igényel, melyhez szükséges volna az emberhez való életmód kialakítása az adott ország, vagy földrész részéről. Hatalmas művészek vesztek el, keresték a halált, hogy megszabaduljanak lehetetlenné és tehetetlenné tett helyzetükből, pedig a szívember igazi szerelme csak tökéletes lehet, amilyet elképzel a hatalmas művész, mint a világ békességét, vagy a múzsáját.
Mindig csak képzelték maguknak a barátokat is, s ha néha rácsodálkoztak egy-egy tehetségre, örömmel üdvözölték, egy-két ilyen esetről tud a történelem, amikor ezek a ritka tehetségű emberek egymásra találtak. A baráti szeretet olyan erővel bír, mint a szerelem, mindkettő örök frigyként köttetik olyanok között, akik soha nem okoznak egymásnak csalódást, mert egyszerűen nincsen mivel, nem rendelkeznek rossz tulajdonságokkal, bár az írók a karaktereikben sokszor megrajzolták a gonoszok vonásait elrettentésül, hogy ilyenek is vannak.

Menjünk vissza a tiszta szívű énekesnőhöz, aki hatalmas érzelmi töltésekkel rendelkezik, érzéki minden testrésze, mint aki beleborzong minden szépbe, tiszta dallamba, hangba, mennyire volt és van ilyen lány kitéve a világ tökéletlenségének. Már a külseje és a hangja irritálja a primitíveket, mert túl sok annak a világnak, amelyik általában tönkre teszi ezeket a mennyei lényeket, hogy valaki kívülről és belülről is egyaránt szép legyen. A zenei tehetség öltözete is más, harmóniát képvisel mindenben, legyen az a frizurája, a kozmetikája, az illata, valamint a testszaga. A Szépség mindenben tökéletes, s ezt lehozni a Földre és megnyilvánulni nyilvánosan, felér egy merénylettel a közönségesek előtt. Nem bújhat el mégsem, nem élheti az életet le úgy, hogy kalitkába, vagy börtönbe legyen zárva, mert akkor megnémul örökre és elpusztul a lelke. Az érzelmi tökély keresi a párját dallamos hanggal, külsővel és kisugárzással, rejtélyesnek látszó igazi asszonyi finom lejtésű járásával, felhívva magára a peptidek figyelmét. Ebben az esetben az igazi művész szíve és asszonyisága, mint érzelmi központja a receptor, a befogadó, amelyik üzeneteket küld a nagybetűs művészeknek, hogy keresi a párját a Földön, akivel egy álomházasságban egyesülhet. A férfi ideál ismeretlen még a hölgy előtt, annyit érez, ha időnként az individualista el is gondolkozik azon, hogy miért él egyedül, hogy szerelem egy hatalmas érzelem, ami a szívében van, de nincsen arca, mert az arc számára a személyiséget, a törvényt jelenti, nincsen hangja, mert a hang számára a lágy, szívet borzongató melódiát jelenti, nincsen alakja, mert a férfi formája számára idegen, de annyi feldereng időnként nála, hogy tökéletes idomokkal kell rendelkeznie, de ha mégsem, akkor jó humorérzékű, jóságos szívű embernek kell lennie. Ha az ideális férfit megigézi a szívhölgy szépsége, kisugárzása, elindítja az érzelmi töltését feléje, melyet kezdetben szimpátiának gondolnak, mely az udvarlása végén peptidként éri a női receptort, s ekkor létrejön az érzelmi tökély, vagyis a szerelmük egymásra talál, beteljesül, mely szerelmet soha elválasztani másnak nem lehet, örök időkre szól. A testelme, vagyis a vicerális agy szellemi képességei is kiteljesednek, hiszen a szellemi, érzelmi, fizikai hármas egység tökéletessége jelenti a nagybetűs ember létezését a Földön.

2017. május 4.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: tulajdonságokkal, megszabaduljanak, megállapíthatjuk, individualisták, álomházasságban, értéktelenségbe, individualista, rácsodálkoztak, karaktereikben, felfedezéseket, öntetszelgőnek, megnyilvánulni, szellemiséget, társadalomban, zeneszerzőkre, kiteljesednek, személyiséget, kisugárzással, tökéletessége, elrettentésül, borzongatnak, elfogadnának, lehetetlenné, valamennyien, közönségesek, emberiességi, merénylettel, szimpátiának, rejtélyesnek, elválasztani, tehetetlenné, helyzetükből, nagyságoknak, gyönyörködik, primitíveket, rendelkeznie, ember alapvetően, individualista embert, énekes művészt, szívében benne, emberiességi törvények, tömegek igényeit, értéktelenségbe hajlamosok, tiszta szívű, szép külseje, világot viszik, tisztaságról szólnak, világ jobbá, művészek ritkán, igazi tehetségekre, legnagyobb nyomorba, alkotó munka, Kohut Katalin, Kodály Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Különleges  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Sorsunk miatt...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Vito Giaquinto gondolata  Egy párkányon  Különleges  Walter Chrysler mondta  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szívek  Jánosházy György: Fogd a kezem  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Minden tavaszból őrizz..  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Különleges  Emlékezz  Robert Merle tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A pitypang legendája  Eduardo Sacheri gondolata  Jázmin  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  40 felett  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Egy tavasz  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jázmin  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Ma van a magyar költészet napj...  Különleges  Jánosházy György: Fogd a kezem  Zilahy Lajos gondolata  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Somlyó Zoltán - Orgonával  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jó nap volt  IGEN így  Horváth Szilvia tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ember alapvetően, individualista embert, énekes művészt, szívében benne, emberiességi törvények, tömegek igényeit, értéktelenségbe hajlamosok, tiszta szívű, szép külseje, világot viszik, tisztaságról szólnak, világ jobbá, művészek ritkán, igazi tehetségekre, legnagyobb nyomorba, alkotó munka, emberhez való, adott ország, szívember igazi, hatalmas művész, világ békességét, ritka tehetségű, baráti szeretet, karaktereikben sokszor, gonoszok vonásait, világ tökéletlenségének, hangja irritálja, mennyei lényeket, zenei tehetség, közönségesek előtt, érzelmi tökély, párját dallamos, peptidek figyelmét, igazi művész, nagybetűs művészeknek, álomházasságban egyesülhet, férfi ideál, hölgy előtt, hatalmas érzelem, törvényt jelenti, hang számára, férfi formája, ideális férfit, szívhölgy szépsége, érzelmi töltését, udvarlása végén, szerelmük egymásra, nagybetűs ember, tulajdonságokkal, megszabaduljanak, megállapíthatjuk, individualisták, álomházasságban, értéktelenségbe, individualista, rácsodálkoztak, karaktereikben, felfedezéseket, öntetszelgőnek, megnyilvánulni, szellemiséget, társadalomban, zeneszerzőkre, kiteljesednek, személyiséget, kisugárzással, tökéletessége, elrettentésül, borzongatnak, elfogadnának, lehetetlenné, valamennyien, közönségesek, emberiességi, merénylettel, szimpátiának, rejtélyesnek, elválasztani, tehetetlenné, helyzetükből, nagyságoknak, gyönyörködik, primitíveket, rendelkeznie, tehetségekre, közösségüket, megrajzolták, tisztaságról, leértékelően, asszonyisága, rendelkeznek, közvetítenek, rendelkezik, tekintettek, töltésekkel, humorérzékű, tudatossági, kozmetikája, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1045
  • e Hét: 2932
  • e Hónap: 5291
  • e Év: 57557
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.