Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A zsidó, mint rendszerveszély
  2013-07-03 20:58:14, szerda
 
  A zsidó, mint rendszerveszély

Többször írtunk róla, hogy számunka a zsidó nem jelent különösebb veszélyt, mivel ismerjük őket, és tudjuk mire számíthatunk velük kapcsolatban. Mindazonáltal a zsidóról azt is tudni kell, hogy a Moszad törvénye szerint minden zsidó potenciális ügynök, aki pedig zsidóként nem akar az lenni, bármikor megölhető, mint áruló. Ezzel a zsidók is tisztában vannak. Éppen ezért különlegesen nagy veszély a rendszeren belül maradt, ellenséges érzelmű zsidó.

Miért tartjuk veszélyesnek? Azért, mert intelligens, de ennek ellenére érzelmi vezérlésű és általában igen aktív. Alapjában véve ezek pozitív tulajdonságok, de nem egy ellenséges beállítottságú társaság vonatkozásában. További tulajdonságai is figyelemre méltóak, úgymint a gyors döntési készsége, a cél elérése érdekében hozott áldozatvállalása, és a siker érdekében minden erkölcsi és világi törvény mellőzése. Ehhez hozzájárul a mérhetetlen faji gőg, mely mindenki fölé helyezi saját magát.

Az a megközelítési mód, mely a zsidóságot nem ismerőkre jellemző, teljesen téves. A Talmudra, a vallási törvényekre és más, szabadkőműves és forradalmi tételekre való hivatkozás értelmetlenség, mert a zsidó mentalitás nem ezekből fakad, hanem pontosan ezek a mentalitás termékei. Nem a zsidóság lelki beállítottását tükrözik, hanem a tudatos célorientációt, melyet kifelé és befelé egyaránt érvényesíteni akartak és akarnak a szellemi vezetőik. A cél mindig az alárendeltségből való szabadulás és ezzel együtt a hatalmi pozíciók megszerzése, vagy teljes ellenőrzés alatt tartása. Egyrészt önvédelmi okokból, másrészt pedig az alapvető materialista, a földi boldogulást elsődlegesnek tartó lelki alapállás miatt. Ezért soha nem illeszkednek be közösségi szinten egyetlen társadalomba sem, és ezért veszélyesek minden más faji alapú közösségre nézve. Ebből adódóan minden szociális jellegű társadalom ellenségként kezeli őket, ami érthető és jogos az adott nép érdekeinek a sérelmei miatt, viszont alapjában véve nem ellenkezik a természet (ragadozó) törvényeivel, csak az erkölcsi törvényekkel.

Azokban a társadalmakban, ahol a materiális értékek az elsődlegesek, nyílt teret kap a zsidóság, ott viszont, ahol a közösségi érdek az elsődleges, eleinte kisebb, majd fokozatosan súlyosbodó gondjaik keletkeznek. Az atlantista világ totális materialista képletű, míg a Kelet minden gondja és baja ellenére idealista, és ráadásul a közösségi társadalom híve. A világ megosztottsága is ennek a következménye.

Jelenleg két olyan nagyhatalom van, amely a Nyugattal szemben hídfőállást képez. Ez Kína, és Oroszország. Kína esetében nem igen vannak rendszerben maradt zsidók, volt ugyan egy időszak, mikor a zsidó szándékosan fertőzte a kínai vért, létrehozni akarván egy kínai zsidó vonalat, azonban ez az időszak éppen a háborúk kezdetén volt, és megszakadt. A kínai zsidó ág létezése egy legenda. Esetükben nem kell számolni ezzel a veszéllyel.

Oroszországban ez már sokkal veszélyesebb kérdés. Háromféle zsidó van. Az egyik az, amelyik nem tud a saját zsidóságáról. Velük kár különösebben foglalkozni, saját környezetemben is van ilyen, különösebb gond nincs velük. Van egy másik fajta, aki tudja magáról, hogy zsidó, és ezt ki is nyilvánítja. Akár vallási formában, akár nemzetiségként. Velük a gazdanépeknek sorozatosak a konfliktusaik. Ahol megjelennek, ott magukkal hozzák azt a sok negatívumot, amely velük jár. Ahová beférkőznek, ott elvégzik a maguk romboló munkáját, ők képezik az ötödik hadoszlop gerincét. Sok művész, vezető politikus, közélei személyiség van közöttük.

A legveszélyesebb azonban az, aki tudja magáról hogy zsidó, és erről mélységesen hallgat. Mindenhová beépül, olyan mint egy számítógépes vírusprogram. Teljesen mindegy, hogy az a Greenpeace, nemzeti szervezetek, vagy titkos ügynökség. Belül pedig folyamatosan végzi a genetikai kódjából adódó bomlasztást. Belső árulások, félretájékoztatás, magánakciók, amelyekből csak bonyodalmak vannak, többkulacsos játékok.

Ezeket a személyeket olyannyira nehéz kiszűrni, hogy nagyon sok éves tapasztalat kell hozzá, hogy lebukjanak, leginkább úgy, hogy ha valaki erre szakosodik. Ezek a személyek a legerősebb birodalomban is homokszemek a fogaskerekek között, ami pedig minden esetben elvégzi romboló munkáját. A legerősebb szervezetek is buktak már meg ilyen aknamunkán. Oroszország vonatkozásában felmerülhet ez a fajta veszély. Ezek a személyek a félelem miatt betartják vezetőik felé a játékszabályokat, de sokszor kétkulacsosak, és bomlasztanak mindent, ahol fontos tevékenységgel megbízzák őket. Ilyenkor a folyamatok lelassulnak, sok melléfogás történik. Sajnos melléfogást és nagyon lassú reakciókat is láthatunk orosz vonatkozásban, és főleg olyan melléfogást, amilyen például a líbiai légtérzár elfogadása. Az egyszerű emberek ilyenkor megdöbbenve kérdezik maguktól: valaki megőrült odafenn? Itt sem történhetett más, mint a felső politikai vezetést félretájékoztatta saját megbízott apparátusa a várható eseményekről. Megkapták-e a jutalmukat? Egyáltalán azok kapták-e meg, akiknek kellett volna? Ilyen esetek miatt elképzelhető, hogy a harminc-negyven év örökségeként az orosz rendszer még magában rejt ilyen félresikerült egyedeket. Ezek kiszűrése a birodalom fennmaradásának záloga, mert ahogy Napóleon megjegyezte: "ezek a féreg zsidók szétrágják az én gyönyörű Franciaországomat!", úgy más birodalmakat is képesek szétrágni. Belülről, ahogy a férgek szokták.

Putyin elnök minap tett megjegyzése, amelyben jelzi, hogy számol a zsidósággal, számunkra is jelzés értékű. Legutóbb a moszkvai zsidó központban tett táblaavató ünnepségen (a legjobb helyen) mondta el, hogy a legelső kommunista bűnbandák 85%-ban zsidókból állak. Akik tízezreket végeztek ki, és ezt, mint tényt közölte. Az is valószínű, hogy Putyin elnököt a zsidók nem túl gyakran fogják meghívni hasonló rendezvényekre. Ezek mind-mind jelzés értékű események, amelyek mutatják, tisztában van a történelmi tapasztalatokkal.

Már csak egyetlen lépés maradt hátra ahhoz, hogy valóban megszilárdítsa Putyin a saját rendszerét. Valamennyi zsidót kitenni minden fontos helyről, és legelső sorban bevezetni azt a fajta szűrést, amely jelenleg nem valószínű, hogy megvalósul Oroszországban, a zsidó genetikájú személyek kiszűrését. Azt jól tudjuk, hogy a zsidóságukat vállaló személyek nem lehetnek tagjai semmilyen szolgálatnak. Azonban a rejtőzködő zsidók kiszűrése még fontosabb lenne, és reméljük, nem is marad el. Ez lesz a birodalom fennmaradásának záloga.

A harmadik világháborút sikeresen megvívni is csak akkor lehetséges, ha ezek a homokszemek kikerülnek a fogaskerekek közül. Persze mindezek mellett az orosz példa messzemenőkig a legjobb és leginkább követendő példa. A zsidó szellemiség kiiktatása a legfontosabb.

Kemény Gábor - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/07/03/zsido-mint-rendszerveszely
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: áldozatvállalása, játékszabályokat, alárendeltségből, tapasztalatokkal, fennmaradásának, legveszélyesebb, rendszerveszely, rendszerveszély, beállítottását, beállítottságú, vonatkozásában, oroszországban, értelmetlenség, tevékenységgel, rendezvényekre, megszilárdítsa, célorientációt, megosztottsága, nemzetiségként, környezetemben, társadalmakban, megközelítési, gazdanépeknek, elsődlegesnek, következménye, messzemenőkig, tulajdonságok, félresikerült, tulajdonságai, szabadkőműves, vonatkozásban, kétkulacsosak, érvényesíteni, mindazonáltal, konfliktusaik, örökségeként, rendszeren belül, ellenséges beállítottságú, gyors döntési, siker érdekében, mérhetetlen faji, vallási törvényekre, zsidó mentalitás, mentalitás termékei, zsidóság lelki, tudatos célorientációt, szellemi vezetőik, alárendeltségből való, hatalmi pozíciók, alapvető materialista, földi boldogulást, sérelmei miatt, Kemény Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Szeretettel  A közszereplő  Rochefoucauld - a bölcs  Könnyáztatta asszonysorsok  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cica  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Amikor 5 éves voltam,  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Ibolya  Alvó kislány  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Az élet  Nemzeti  Magyarország ilyen hely.  Törött csészék  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Nem kellett volna!  Síró nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Magyarország ilyen hely.  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Hernádkak  A nemzet csak akkor...  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A csonk és a facsemete  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Síró nő  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Nagy László - Szerelem emléke  Amikor 5 éves voltam,  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Isteni zsebkendők  Ez a miénk!  A Mindenható Istenben bízva  Esti kép  Alvó cica  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Magyarország ilyen hely.  Gősi Vali - Tükre lennék...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nyíljatok meg  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Őri István - Dal az életről  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Alvó baby  Március 15-re emlékve  Ibolya  Szeüleidtől tanultad  Gősi Vali - Tükre lennék...  Müller Péter tollából  Minden jónak végeszakad egysze...  Csendes éjszakán  A magyar sajtó napja március 1...  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Esti kép  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rendszeren belül, ellenséges beállítottságú, gyors döntési, siker érdekében, mérhetetlen faji, vallási törvényekre, zsidó mentalitás, mentalitás termékei, zsidóság lelki, tudatos célorientációt, szellemi vezetőik, alárendeltségből való, hatalmi pozíciók, alapvető materialista, földi boldogulást, sérelmei miatt, erkölcsi törvényekkel, materiális értékek, közösségi érdek, atlantista világ, közösségi társadalom, világ megosztottsága, zsidó szándékosan, kínai vért, kínai zsidó, időszak éppen, háborúk kezdetén, saját zsidóságáról, másik fajta, gazdanépeknek sorozatosak, maguk romboló, ötödik hadoszlop, legveszélyesebb azonban, számítógépes vírusprogram, genetikai kódjából, személyeket olyannyira, legerősebb birodalomban, fogaskerekek között, legerősebb szervezetek, fajta veszély, félelem miatt, folyamatok lelassulnak, líbiai légtérzár, egyszerű emberek, felső politikai, várható eseményekről, orosz rendszer, birodalom fennmaradásának, féreg zsidók, férgek szokták, moszkvai zsidó, legjobb helyen, legelső kommunista, történelmi tapasztalatokkal, saját rendszerét, fajta szűrést, zsidó genetikájú, zsidóságukat vállaló, rejtőzködő zsidók, harmadik világháborút, homokszemek kikerülnek, fogaskerekek közül, orosz példa, zsidó szellemiség, áldozatvállalása, játékszabályokat, alárendeltségből, tapasztalatokkal, fennmaradásának, legveszélyesebb, rendszerveszely, rendszerveszély, beállítottását, beállítottságú, vonatkozásában, oroszországban, értelmetlenség, tevékenységgel, rendezvényekre, megszilárdítsa, célorientációt, megosztottsága, nemzetiségként, környezetemben, társadalmakban, megközelítési, gazdanépeknek, elsődlegesnek, következménye, messzemenőkig, tulajdonságok, félresikerült, tulajdonságai, szabadkőműves, vonatkozásban, kétkulacsosak, érvényesíteni, mindazonáltal, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.