Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Internáló táborok kora
  2013-07-07 21:27:29, vasárnap
 
 


Internáló táborok kora

Amerikában köztudott, hogy épülnek már a FEMA táborok, ahová a rendszer ellenségeit készülnek elkülöníteni az agymosott tömegtől, kik úgy táncolnak, ahogyan a gazdájuk fütyül . Már régóta kémkedik az állam alattvalóként kezelt választóira, akiket egyébként szolgálnia kellene . Még a kommunizmus éveiben létrehozott Állam Védelmi Osztály, vagy elődje az Állam Védelmi Hatóság is ezt tette . Éjjelenként megjelent a fekete autó azoknál, akiről kiderült, hogy nevettek a gonosz kis manón, vagy csak egyszerűen nem tetszettek valakiknek . A technológia szintjének emelkedésével a rosszra fordított energia is megnövekedett annyira, hogy egy parányi műállam bátran kijelentheti azon szándékát, hogy a nagyvárosokat célkeresztbe vette .

Amerika napjai a végéhez közelednek, mivel idegenből irányítják az ország belügyeit ugyanúgy, mint hadügyét, nemzetközi kapcsolatait, vagy az igazságszolgáltatást . A média harmadik erőként való megjelenése semmi esélyt sem ad azok számára, akiket célkeresztbe vettek . A FEMA táborok eközben egyre csak épülnek az Államokban, sőt bevezették a hadseregben azt, hogy sajátjaikra is lőhetnek parancs szerint . Senki sem meri kimondani többé a valóságot az Izrael Lobby szerepéről, mármint arról, hogy milyen szerepük van a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség működésében, ami központosította földünk atomfegyvereinek a védelmi rendszerét .

Irán készülőben lévő bombái kevesebb veszélyt jelentenek a világbékére, mint Izrael állam többszáz modern atombombája a Negev sivatagban, amelyeket közlésük szerint már ráirányítottak minden nagyobb város központjára, és érdekeik sérülése esetén, meg is nyomnák a gombot . Bolond ember dicsekszik gyenge pontjaival ellenséges közegben . Izrael ereje abban áll, hogy még mindig mártírként kezeli őket a ma már monopolizált média, a holohoax mesére építve . Az erősebb kutya törvénye szerint élő zsidók nem restellnek szembehelyezkedni az egész világgal fegyvereik árnyékában, amelyekről azt gondolják, hogy legyőzhetetlenek .

Az első világháború zavarosában szállták meg Oroszországot, s hetven éven keresztül elnyomás alatt tartották őket, majd átvették a bankárok a hatalmat . Jobbkéz a balkéztől . Most az ideológiát feledve, anyagi eszközöket alkalmazzák a látszólag védtelen emberiség ellen . Akinek mindenki az ellensége, nagyon hamar magára marad . Mi lenne ha a mások számára vermet ásó zsidó érdekeltség tagjait zárnák be azokba a táborokba ? Bizonyára átélnék valójában a megsemmisítő táborokról kitalált mesék szörnyűségeit, immár nyilvánosan, mert elfordul tőlük a világ .

Államosítottak mindent, kegyetlenül gyilkoltak mindenhol, ahová csak betették lábukat a forradalmi eszme nevében . Nem volt ez másként Cromwell Angliájában, Robespierre Franciaországában, Lenin majd később Sztálin Szovjetúniójában, de Spanyolországot se feledjük, akiket Hitler és Mussolíni együttes erővel szabadított meg a nemzetközi horda nyomásától . A célirányból magunk is kostolót kaptunk a jaltai egyezmény eredményeként reánk erőltetett kommunizmus, közel félévszázados gyötrelmei által . Ha győzni akarunk velük szemben, akkor hasonló fegyverekhez kell nyúlnunk nekünk is . Először el kell fogni az összes pénzintézet tulajdonosát, a média tulajdonosaival együtt, akik a tőzsde egyéb részvényeinek többségét is a kezükben tartják . Államosítani kell ezeket mind, mint ahogyan maguk is tették . Amikor az emberek felismerik maguk is e hatalom szörnyűségeit, felszabadulnak .

Az így kialakuló világban, amiről Smetana Új Világ szimfóniája is szólna, rendet raknánk, elkülönítve azokat, akik a régi rendszert működtették, felépíteni egy olyan pénzügyi rendszert, ahol az arany és ezüst, az emberiség tulajdona maradna . Ezt a tulajdont egy olyan nemzetközi szervezet kezelné, akik között senki sem maradna a régiek közül . Kisajátítani a nemzetközi nagyvállalatokat a köz érdekében, s azokat kamatmentes pénz használatával működtetnék az emberek . A globalizmusnak világában elmaradhatatlan földkerekségben gondolkodni, így minden pozicióba a legrátermettebbeket kell alkalmazni, akiket csak a siker mértékében jutalmaznának .

A FEMA táborokban összegyüjtött maffia tagjai átnevelésben részesülnek, miközben felhívják rájuk a közösség figyelmét ezirányú irodalom segítségével . Soha többé nem szabad közelébe sem engedni őket semmiféle államilag működtetett intézménynek, banknak, kereskedelmi vállalkozásnak, mert kapcsolatrendszerük segítségével újra szervezkedésbe kezdenek a nemzsidók ellen . Nehéz helyzetbe kerülnek azok, akik keveredtek, vérségi kapcsolatba léptek velük . A zsidó probléma évezredek óta kiséri az emberiséget, akik hatalomra kerülve elárulják valódi természetüket .

Szuverén nemzetek határait vissza kell állítani . Természetes állapotukban sokezer évig működtek ezek az államok . Nem véletlenül alakultak különféle emberfajok környezeti hatások szerint, amit mielőbb vissza kell állítani . Az afrikai ember éljen Afrikában, az ázsiai Ázsiában, az európai Európába és így tovább . Amerika és Ausztrália helyzete eltér ezektől, ahová az európai ember évszázadokkal korábban letelepedett . Korunk hatalmi tényezője magánkézben lévő birodalmi rendszer szerint működik, azoknak a bankárcsaládok kezében, akik vagyonukat e félreértelmezett jogrendszerrel szerezték . Igazságos átalakulás szükséges a visszarendeződéshez .

Először a legfontosabb lépéseket kell meglépni . A rendőrség és a hadsereg megtisztítása után a legfőbb bűnösök összegyüjtése következik . A tőzsde megszünése után valódi piacok születnének, ahol az egyes árúcikkek elosztása lenne a feladat . Fenntartható élet csak egy működőképes környezetben kezdődhet el . Ehhez meg kell szüntetni minden titkos társaságot, amelyek ezzel a jelenlegi hatalommal kapcsolatot tartottak . Monetáris egységben, az adósságuktól megszabaduló államok működőképesek lennének megint . A kormányban résztvevők számának jelentős csökkentésével, a legjobban megfelelők vennék át az irányítást, ami szakpolitikát jelentene elsőként . A hazaáruló politikai elit, és jogi végzettséggel rendelkező társaik csak ártottak azoknak, akiknek a nevében uralkodhattak .

A változások idején gyorsan kell lépni, mert a körülöttünk kiépült háttérhatalom intézményrendszere működésben lesz egészen addig, amíg az alternatív kormány nem lép a helyébe . Katonai puccs lehetősége Amerikában ? Ebben a demokratikusan elrontott világban nehéz lesz változásokat kieszközölni másnak, mint aki eddig is hatalmon volt . Viszont e változások nélkül minden megy tovább lefelé a lejtőn, bele a megsemmisülésbe .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: félreértelmezett, nagyvállalatokat, legyőzhetetlenek, atomfegyvereinek, szovjetúniójában, spanyolországot, tulajdonosaival, földkerekségben, központosította, megsemmisülésbe, elmaradhatatlan, bankárcsaládok, szervezkedésbe, vállalkozásnak, jogrendszerrel, csökkentésével, demokratikusan, felszabadulnak, globalizmusnak, államosítottak, ráirányítottak, háttérhatalom, emelkedésével, szakpolitikát, uralkodhattak, jutalmaznának, végzettséggel, évszázadokkal, használatával, összegyüjtése, megtisztítása, eredményeként, oroszországot, működőképesek, természetüket, félévszázados, rendszer ellenségeit, agymosott tömegtől, gazdájuk fütyül, állam alattvalóként, kommunizmus éveiben, fekete autó, technológia szintjének, rosszra fordított, parányi műállam, nagyvárosokat célkeresztbe, végéhez közelednek, ország belügyeit, média harmadik, védelmi rendszerét, holohoax mesére, erősebb kutya, Állam Védelmi Osztály, Állam Védelmi Hatóság, Izrael Lobby, Nemzetközi Atomenergia Ügynökség, Cromwell Angliájában, Robespierre Franciaországában, Sztálin Szovjetúniójában, Smetana Új Világ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Éretlen vers  Akarat  Sose bánj semmit  Sose bánj semmit  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  A kételkedés kezelése  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Akarat  Lóhere  Akarat  Nevem  Facebookon kaptam  Png lepke  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Örülök, hogy látlak!  Png csokor  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Örülök, hogy látlak!  Egy hatékony szolga  Miért nem menti meg Jézus a jó...  képre írva  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 19  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A Megváltó szolgálatában  Garai Gábor - Takarítás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Julian Brass gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  A másik dolog,  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogy lehet megtartani  Png cica  A sors  Alázat  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Fekete István - Akác  Mai harmónia kártyám  Hiányzik  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kövesd a cowboyt!  Mai harmónia kártyám  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rátalálsz  A boldog családok mind hasonló...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem tiéd  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
rendszer ellenségeit, agymosott tömegtől, gazdájuk fütyül, állam alattvalóként, kommunizmus éveiben, fekete autó, technológia szintjének, rosszra fordított, parányi műállam, nagyvárosokat célkeresztbe, végéhez közelednek, ország belügyeit, média harmadik, védelmi rendszerét, holohoax mesére, erősebb kutya, egész világgal, első világháború, ideológiát feledve, látszólag védtelen, mások számára, megsemmisítő táborokról, forradalmi eszme, nemzetközi horda, célirányból magunk, jaltai egyezmény, összes pénzintézet, média tulajdonosaival, tőzsde egyéb, kezükben tartják, emberek felismerik, régi rendszert, olyan pénzügyi, emberiség tulajdona, olyan nemzetközi, régiek közül, nemzetközi nagyvállalatokat, siker mértékében, közösség figyelmét, nemzsidók ellen, zsidó probléma, afrikai ember, ázsiai Ázsiában, európai Európába, európai ember, bankárcsaládok kezében, legfontosabb lépéseket, hadsereg megtisztítása, legfőbb bűnösök, tőzsde megszünése, egyes árúcikkek, működőképes környezetben, jelenlegi hatalommal, adósságuktól megszabaduló, kormányban résztvevők, legjobban megfelelők, hazaáruló politikai, nevében uralkodhattak, változások idején, körülöttünk kiépült, alternatív kormány, demokratikusan elrontott, félreértelmezett, nagyvállalatokat, legyőzhetetlenek, atomfegyvereinek, szovjetúniójában, spanyolországot, tulajdonosaival, földkerekségben, központosította, megsemmisülésbe, elmaradhatatlan, bankárcsaládok, szervezkedésbe, vállalkozásnak, jogrendszerrel, csökkentésével, demokratikusan, felszabadulnak, globalizmusnak, államosítottak, ráirányítottak, háttérhatalom, emelkedésével, szakpolitikát, uralkodhattak, jutalmaznának, végzettséggel, évszázadokkal, használatával, összegyüjtése, megtisztítása, eredményeként, oroszországot, működőképesek, természetüket, félévszázados, megnövekedett, nagyvárosokat, alattvalóként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1204
  • e Hét: 2691
  • e Hónap: 13802
  • e Év: 167298
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.