Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jelenések 6. pecsét, Armageddonnal 1983.
  2018-09-28 13:21:51, péntek
 
   
  1982-ben, miután már a lírai karámja a narancsoknak születésem óta beöltöztetett engem jelmezeibe a főszereplőknek, két báránya is lettem a bibliai állandó apokalipszisnek, a Talmud nácijainak 13-as halál kártyás báránya és a Főnix Csepregi Éva Rákóczi terének báránya, már odaértek a Jelenések könyve 6. pecsétjéhez az amerikai elmeosztályával Miskolcnak. Ekkor megrendezték a Szellemírtókat azzal a hazugsággal, hogy a sumer hatezer éves Gómer, mint halálosztó jön el az amerikai miskolci csapásokhoz, fertelmes szellemvilággal, majd feltámadtak a halottak. Ebből a halottak feltámadása igaz, várakoznak többezer éve, amióta a Hunnia börtön ismétli állandóan a bibliai apokalipszist, köztük a Jelenések könyve négy lovát. Fehér ló formában egy német költő van mindig ábrázolva, akit ütlegel ostorral a lovak istene. A sárga lovához a halálnak halál angyalaival Karády Katalin gyertyás nemi gyalázó népe van rendelve, melynek dalait a Bojtorján együttes írta meg ekkorra. Feltehetően a saját Mary Zsuzsa Időjelek világvégi angyal főszereplőjük, mely helyett legyőztek engem feketemágikus csapásokkal népe Miskolcról az állandó feszületes Deák Bill Gyulával II-es elmeosztályukkal saját sumer népükhöz ért, vagyis maguk hajtják végre mindig a Jelenések könyvét is.

Van hatezer éves sumer nép, Atlantisz utáni, várakoznak az egyiptominak mondott Időfolyóba zárt szellemek feltámadásra azóta is, amivel megírták a Jelenések könyvét, hogy egyszer az Istenek és a jók feltámadnak majd az embereket kivéve, mert ők egyszer éltek csak, amiről tudtak valamennyien.


Az amerikai elmeosztály mellé New York központjába több épületet emeltek és szerte a világban azzal a szándékkal, hogy egyszer beteljesül, a Talmud Krisztusa el fog jönni a kiválasztottjaival.
Csakhogy azóta az ébredő játszótér vallásaiként áldozásommal G. Maczó Ágnes helyett magyar kislány jelmezében Bródyéknak ismét kiválasztott összes vallása a világnak, melyek felé Jézusokat festett meg a láthatatlan világ festője azzal a verseim alapján, hogy mindegyik feszületese a vallásoknak én lettem Rózsa nevek berendezése mellett. Mindegyik vallás kiválasztotta Armageddonhoz a maga 144 ezerszer 144 ezer jövő népét, így történt meg, hogy Reegen a két utca összeállításakor, mint világapokaliptikus csapásokat választási beszédében ott járt Armageddonnál, a miskolci II-es elmeosztályánál a Hunnia börtönnek. Ugyanakkor az összes vallásnak megvan a saját 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke, akár az ózdi kétszarvú hamis prófétának, valamennyi Krisztusának a bibliai beavatottaknak. A győri Oláh avatár 1991-ben kezdte gyűjteni a saját 144 ezerszer 144 ezer utcanépét háborítatlanul, ellenség nélkül, mert ugyan kivel is ütközne össze a Sátán népe összes vallása ellenség nélkül?

A bibliai apokalipszist állandóan végrehajtották,benne az összes vallások feszületével az áldozásommal, mint vasfüggönyösök genyó népével, mint 1990-es feszületetével Cseh Károlyéknak, amik megjelentettek az Észak-Magyarországban feszületesként 1991-es bemutatkozásomkor, hogy végzetem a krisztusi fény lesz Tovább címmel, vagyis mindig mentek tovább a következő vallásig. Lengyelország Jézusai jöttek aztán, melyeknek megírtam a dalait, nézd csak fel, ott az égben fenn jön az örök égi király, nem szól, csak néz szerelmesen, két szem izzó tekintetem, ő az egy földkirály örökké már. Tehát az én szemem volt a lengyel nép földkirályának szeme. S én voltam az összes sas Jézusa, ezeket a vallásokat nem ismerem, gazdagai a világnak a hívei.

Sátán vallásainak kiválasztottjai és prédikálói, Krisztus nevében világi dolgokkal nem foglalkoznak, megszakítva a kapcsolatot a rászoruló emberekkel, ahogyan engem is csúfoltak páran, 1995-ben az adventisták is, hogy én vagyok a bolond, mert hozzájuk mentem azzal, hogy az egészségügy gyilkolja az embereket. Már akkor megírtam feljelentésemet a kórházban történtek miatt a pesti orvosi kamarának, amelyik azt felelte, hogy a miskolciakra bízza az életem, itt kell lerendezni. Talmud Krisztusa a szíveket vizsgálja, legyen a legájtatosabb valaki, nem az számít, egyedül az, hogy milyen ember.

Miután befejezték csapásaikkal a Jelenések könyvét, a negyedik pecsétnél általában a fehér ruhákba öltözötteket megölték pusztítókkal, mint megtisztultakat, mint engem 1985-ben, következett a hét trombitája a németeknek, aztán jött az ózdi 666 központ Müller Péter Sziámi menhelyi és sátánista népével lakásokban mészárolni ismétlésben már emelve a menhelyieket, együtt a nemeseivel Nagy Karola népének romániai apokalipszisként, majd a Sátán következett Csernobilkor Lehoczky Zsuzsanna helyetti legyőzésemmel, együtt az I. emelet Rózsakeresztes angol rendjével, egyetlen Merion kivételével, majd a pokoljárás Isteni színjáték néven Hantos Ágnes Ady apokalipszise kezdetével, majd emelkedése a vaskommunista Molnár Csilla népének, a csillag Toni Curtis Humanás királyköszöntőt játszó cseremisz pusztítóval rendellkező népeivel a japánoknak és a többi állandó apokalipszisnek, melyek most templomos koncerteket rendeznek együtt.
Azkéta ünnepi cirkuszával együtt a kollektív fertelmüknek, mint népünnepélyként ünnepelt haldoklásommal folytatódott Csernobil óta a politikával a halotti tor Busta írása alapján. A bibliájuk végén, miután minden jó meghal a négy ló és hét trombita csapásától a saját fertelmes állataik által, következik ismét Illés a halálreformátusokkal és a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár tulajdonosoknak. 1995-ben ismét ezzel zártak Nagy Anna halottjuk főszerepében áldozásommal már a Trianon előtti sátán nagy-Magyarországának rima Jeruzsálemeként, folytatva a falvak és tanyák kitermelésének űrapokalipszisét informatikai robbanásokkal, tompalátásom elmeosztályának szerepével Időjelekből születésem ismétlése kezdődött, miközben a vallásokat létrehozták az ébredő játszótér vallásai bűntetlenül, ellenség nélkül, míg a romániai halálreformátusok felvásároltak mindent.

1985-ben elölről kezdték a debreceni reformátusok bibliáják Gelencsér Zsigmond előszavával, Reegen megválasztásával a fehér házukból, valamennyi református emelésével szerepük és sorsuk végrehajtásával, ahogyan születésem után tették egyből Omega együttes beállításának kezdetével Varga Rózsa áldozómmal, állandóan ismételve és hosszabbítva a sorsuk emelését. Engem az emberiség ellenes csapások áldoztak meg saját nemi kilingésük, deformációik, tetteik és szerepük végrehajtásával, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, eddig a Talmud Krisztusa még nem jött el, akit ugyanígy bemutattak mint engem, ördögöknek, Heródes gazdag zsidóinak, farizeusainak Eperjess engem is megáldozónak II-es elmeosztályával,.miskolci tisztátalan lelkeknek Íme az ember felkiáltással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályukkal, összeállításakor, űrapokalipszisét, magyarországának, apokalipszisként, megválasztásával, apokalipszisnek, elmeosztályával, feljelentésemet, kiválasztottjai, elmeosztályánál, népünnepélyként, elmeosztályának, királyköszöntőt, tulajdonosoknak, magyarországban, jeruzsálemeként, szellemvilággal, végrehajtásával, megtisztultakat, végrehajtották, főszereplőknek, földkirályának, rózsakeresztes, szellemírtókat, kitermelésének, haldoklásommal, vasfüggönyösök, beavatottaknak, háborítatlanul, feszületesként, feszületetével, megjelentettek, vaskommunista, kiválasztotta, apokalipszist, lírai karámja, narancsoknak születésem, bibliai állandó, amerikai elmeosztályával, sumer hatezer, amerikai miskolci, halottak feltámadása, bibliai apokalipszist, német költő, lovak istene, sárga lovához, halálnak halál, saját Mary, állandó feszületes, egyiptominak mondott, embereket kivéve, Főnix Csepregi Éva Rákóczi, Karády Katalin, Mary Zsuzsa Időjelek, Deák Bill Gyulával II-es, Talmud Krisztusa, Maczó Ágnes, Cseh Károlyéknak, Lengyelország Jézusai, Müller Péter Sziámi, Nagy Karola, Csernobilkor Lehoczky Zsuzsanna, Hantos Ágnes Ady, Molnár Csilla, Toni Curtis Humanás, Nagy Anna, Gelencsér Zsigmond, Varga Rózsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Magamnak  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Vidámság  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Otthon  Jó éjszakát  Magamnak  Zilahy Lajos mondta  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Eduardo Sacheri gondolata  Somlyó Zoltán - Orgonával  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Az ember  jó reggelt  Szabó T. Anna - Pitypang  Dóró Sándor: Embernek maradni  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Zilahy Lajos mondta  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  IGEN így  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  39 ígéret  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Robin Wight pitypang szobra  Minden tavaszból őrizz..  Kertem  James Allen  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Somlyó Zoltán - Orgonával  A hagyma antibakteriális hatás...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Alvó cica  Jázmin  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Bársony székben  Egy párkányon  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Szép estét  Facebookon kaptam  Kertem  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egy barátság története  Különleges  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Sok ember olyan, mint a kaméle... 
Bejegyzés Címkék
lírai karámja, narancsoknak születésem, bibliai állandó, amerikai elmeosztályával, sumer hatezer, amerikai miskolci, halottak feltámadása, bibliai apokalipszist, német költő, lovak istene, sárga lovához, halálnak halál, saját Mary, állandó feszületes, egyiptominak mondott, embereket kivéve, amerikai elmeosztály, világban azzal, ébredő játszótér, láthatatlan világ, verseim alapján, miskolci II-es, összes vallásnak, ózdi kétszarvú, bibliai beavatottaknak, győri Oláh, összes vallások, krisztusi fény, következő vallásig, égben fenn, rászoruló emberekkel, egészségügy gyilkolja, kórházban történtek, pesti orvosi, miskolciakra bízza, szíveket vizsgálja, legájtatosabb valaki, negyedik pecsétnél, fehér ruhákba, nemeseivel Nagy, pokoljárás Isteni, vaskommunista Molnár, csillag Toni, többi állandó, kollektív fertelmüknek, bibliájuk végén, saját fertelmes, sötétkapus dögjeivel, világkönyvtár tulajdonosoknak, vallásokat létrehozták, romániai halálreformátusok, debreceni reformátusok, fehér házukból, sorsuk emelését, emberiség ellenes, ember felkiáltással, elmeosztályukkal, összeállításakor, űrapokalipszisét, magyarországának, apokalipszisként, megválasztásával, apokalipszisnek, elmeosztályával, feljelentésemet, kiválasztottjai, elmeosztályánál, népünnepélyként, elmeosztályának, királyköszöntőt, tulajdonosoknak, magyarországban, jeruzsálemeként, szellemvilággal, végrehajtásával, megtisztultakat, végrehajtották, főszereplőknek, földkirályának, rózsakeresztes, szellemírtókat, kitermelésének, haldoklásommal, vasfüggönyösök, beavatottaknak, háborítatlanul, feszületesként, feszületetével, megjelentettek, vaskommunista, kiválasztotta, apokalipszist, apokalipszise, legyőzésemmel, armageddonhoz, főszereplőjük, farizeusainak, felvásároltak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 479
  • e Hónap: 2838
  • e Év: 55104
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.