Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világtisztulás 62 éve feltámadással
  2020-09-07 22:05:18, hétfő
 
   
  Magyarország politikaként születésem óta Ízisz-Jézus-Vénusz elméletek mellett, fekete kereszthez rendelt hét rózsás feketemágusaival tisztította a világot, valamennyi kommunista, vaskommunista és vallási szereplőt szerepük és sorsuk, tettük, deformációik, erkölcstelenségük végrehajtásával.

Minden évben más kommunista szereplő egykori időkben végrehajtott történelmét ismételték, miközben kitették nyilvánosság elé Kádár Jánost a Hunnia börtöntől szocialista képviselőként, szocializmust hazudva mindenkinek. Így kezdtek közösen, a Hunnia börtön szentháromságával, Illés-Omega-Metroval, három bibliára való szereplő gárdával, világkönyvtárával a Varjú által összegyűjtötteknek.

Utolsó vaskommunista kor főszereplője Nagy Anna lett volna, akinek a novellájából kiderül, hogy ezek közösen, az egész világ fertelmes népét, kivégző gyilkosait beleértve (Mint a Mónika Show mészárosait, amiért tisztította a média őket emberré nemesítés céljából) egy végső, tökéletes formában történő feltámadásra készültek.

Mottója a novellájának Nagy Karola vas nemeseinek mondata: "Hát mi történt velem, örökké megszüntem és csak halott vagyok? Mindörökké halott és semmi más?"

Azzal kezdődött a novellája - amennyi megmaradt szétpüfölt fejemben -, hogy "Halott vagyok, tetszhalott. Ez a feltámadásra várakozó élet egyik állapota."

Főszerepe szerint a lányának kellett volna eltartania, miközben az ég seregét szállítják le rá bibliai olvastatása közben, ezt mutatta be Bárdos egyik Mit szól hozzá? című műsorában.

A vaskommunista korok végrehajtásával egyidőben történt tehát a három biblia összes szerepének végrehajtása, a beavatott és belőle eredő Ébredő játszótérnek nevezett vallások kitermelése, azok meggazdagulása. Valamennyi feszületüket az én áldozásommal hajtotta végre a Hunnia börtön elmeosztályával.

Hát ezért vonulnak szappantisztító sorozatokban a sátán népei az én áldozásommal, ahogyan Eszmeralda filmükhöz be is tették a hasonmásomat, ezért tisztították és nemesítették emberré egész Ázsiát és a cigányságot Szepes Mária Pszichografológiai könyvében leírtak szerint, ami születésemkor kezdődött egyből azzal, hogy nem engedtek miattuk fürdetni.

Ennek volt köszönhető a világ teljes egészének bevatása állandó új-missziók keretén belül, valamennyi népével a vad népeknek.

1986-ban Csernobilkor győzőtt le kígyójával, mint egyik megjelenési formájával a sátánja Magyarország ezer éves népének, mint ahogyan a Kex együttes Zöld-sárga dala szerint - amit Hoboéknak folyamatosan csápoltak koncerteken a Főnix utcanépei -, Japán egykori darazsai megteremtése kezdete óta hajtanak közösen végre, így ahogyan vannak, a miskolci Rákóczi térrel és angol rózsakeresztes rend pároztató halál szörnyetegével, földönkívülijeivel a két utcai világapokalipszis kíséretének, mint szabadkömművesekkel, vörös Róka. M. Nóra állandó szereplőjük főszerepében. Ekkor hozták az ózdi H. Tibor gázszerelőt Lázár csíkos vázájával, egy szál virággal, hogy végrehajtsák szám és minden részem feketemágusi megtámadásával Mary Zsuzsa, Zoltán Erika, Soma, Csepregi Éva fertelmét és iszonyatát azzal, hogy ők tisztátalan lényekként voltak megteremtve, Mary Zsuzsa angyalaként Magyarországnak.

1995-ben mentem el a város jósnőjéhez, amelyik közölte, hogy keres engem valaki, aki segíteni akar a szülővárosomból. Nem tudtam kire gondolni, hogy ki az, aki a jósnő segítségét veszi igénybe. Haza értem, jött a szirmabesenyői reikis, az egyik hatalmassága az országnak a győri mellett, beszélgetni kezdett elmondása szerint a fotelban ülő ózdi H. Tibor gázszerelővel, aki azt mondta, hogy segíteni jött és szeret engem, bocsánatot kérve tőlem mindenért. Utána közölte velem, hogy kiűzi a halottakat és a démonokat a házból, amik tisztulni jöttek. Tehát úgy éltem születésem óta, hogy halottakkal is körbe voltam véve, hiszen ez egy világtisztulása volt a halál karmikus világának. Ezt követően mentem a jungista aranysas pszichiáterhez ambíció terápiára a megyei kórházba, oldalamon lévő halálhidegséggel, amitől a kutya is megdermedt, felálltak rajta a szőrszálak is, aki megkérdezte tőlem, hogy hány férjem volt eddig. Értettem, hogy a gázszerelő van hozzám tapadva és gyorsan közöltem, hogy egy. Ő elküldte a halottat.

Én csak abban reménykedem, ha egyszer lenne Krisztus tehetetlensége ellenére feltámadás, csakis azokat lehet előhívni, akiknek megvannak a maradékaik, soha senkinek nem ártottak és nem követtek el életellenes cselekményeket, semmiféle sértést, ártalmat mások kárára. Én így értelmezem a feltámadást, másképp lehetetlen. Krisztus nem hordta el a világ bűneit, ahogyan a szentháromság elmeosztálya híreszteli és prédikálja, mivel Heródes ördögfiai között prédikált és ördögöknek, halálvilág népeinek (űzve a démonokat, tisztátalan lelkeket), melyek helyett engem áldoztak meg, lehetetlen a feltámadás, másképp a halált soha nem lehet felszámolni, sem a sátán népeit. Hogy hogyan akarta ezt a mülleri spritiszta elmeosztály kivitelezni, el sem bírom képzelni. Nem értem Magyarország világfeszületét, hogy velem elhordoztatta a világapokalipszis, mint emberiség ellenes bűnösök tetteit, ahogyan minden időben és korban elbántak a semmiről sem tudó emberekkel. Hogyan akartak három elmélettel is feltámadni tökéletesen, tökéletes életre? Le vannak írva örökre az emberek, akiket megöltek, akiknek tor ünnepben ünnepelték a halálukat Magyarország felszámolásával együtt 1997. óta közösen? Mintha semmi sem történt volna? A tökéletes természet és az ember jelentette az ellenséget nekik minden időben és korban.

A világapokalipszise a viágegyetemnek megtisztult szerepétől és az áldozása következményeitől, készen várakoznak egy új világra, ahol új emberekként élhetnek az emberiség felszámolása, temetése után tor ünnepeikkel, tisztalan lelkeivel együtt, melyek emberi formába nemesedtek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusaival, halálhidegséggel, elmeosztályával, végrehajtásával, világfeszületét, szülővárosomból, világtisztulása, magyarországnak, felszámolásával, szappantisztító, rózsakeresztes, megtámadásával, cselekményeket, szirmabesenyői, viágegyetemnek, tehetetlensége, pszichiáterhez, meggazdagulása, szörnyetegével, szocializmust, szentháromság, vaskommunista, képviselőként, gázszerelővel, elhordoztatta, születésemkor, feketemágusi, áldozásommal, sorozatokban, nemesítették, főszereplője, tisztították, politikaként, főszerepében, feltámadásra, hasonmásomat, novellájából kiderül, egész világ, média őket, novellájának Nagy, feltámadásra várakozó, lányának kellett, vaskommunista korok, három biblia, sátán népei, cigányságot Szepes, világ teljes, sátánja Magyarország, miskolci Rákóczi, szál virággal, város jósnőjéhez, jósnő segítségét, Kádár Jánost, Nagy Anna, Mónika Show, Nagy Karola, Szepes Mária Pszichografológiai, Mary Zsuzsa, Zoltán Erika, Csepregi Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  Nevelőszülőkhöz adták,  A pitypang legendája  A hagyma antibakteriális hatás...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Jázmin  Jó éjszakát  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimna...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Tanácsok egy pszichológustól  Pitypang szökőkút  Egy barátság története  Alvó kislány  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  jó reggelt  Walter Chrysler mondta  Anyák napjára  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Robin Wight pitypang szobra  Erdei gyöngyvirág  "Ez egy csoda"  Tanmese  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A pitypang legendája  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Martin Buber, A haszidim meséi  Nevelőszülőkhöz adták,  Bársony székben  Szép estét  Márai Sándor tollából  Márai Sándor tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  képre írva  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  39 ígéret  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Martin Buber, A haszidim meséi  Önmaga ellenére  Egy barátság története  Mindig lesz olyan  Az ember emlékekből áll  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Azért kaptad  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata 
Bejegyzés Címkék
novellájából kiderül, egész világ, média őket, novellájának Nagy, feltámadásra várakozó, lányának kellett, vaskommunista korok, három biblia, sátán népei, cigányságot Szepes, világ teljes, sátánja Magyarország, miskolci Rákóczi, szál virággal, város jósnőjéhez, jósnő segítségét, szirmabesenyői reikis, egyik hatalmassága, győri mellett, világtisztulása volt, halál karmikus, jungista aranysas, megyei kórházba, világ bűneit, szentháromság elmeosztálya, halált soha, sátán népeit, mülleri spritiszta, halálukat Magyarország, tökéletes természet, ember jelentette, ellenséget nekik, viágegyetemnek megtisztult, áldozása következményeitől, emberiség felszámolása, feketemágusaival, halálhidegséggel, elmeosztályával, végrehajtásával, világfeszületét, szülővárosomból, világtisztulása, magyarországnak, felszámolásával, szappantisztító, rózsakeresztes, megtámadásával, cselekményeket, szirmabesenyői, viágegyetemnek, tehetetlensége, pszichiáterhez, meggazdagulása, szörnyetegével, szocializmust, szentháromság, vaskommunista, képviselőként, gázszerelővel, elhordoztatta, születésemkor, feketemágusi, áldozásommal, sorozatokban, nemesítették, főszereplője, tisztították, politikaként, főszerepében, feltámadásra, hasonmásomat, felszámolása, elmeosztálya, végrehajtása, novellájából, nyilvánosság, magyarország, folyamatosan, novellájának, végrehajtott, feszületüket, megteremtése, deformációik, csernobilkor, játszótérnek, hatalmassága, végrehajtsák, tisztátalan, gázszerelőt, koncerteken, kivitelezni, megjelenési, cigányságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.