Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hollóháza
  2013-08-25 19:08:10, vasárnap
 
  Hollóháza

Itt és most, nem a híres kerámikusok városáról lesz szó, hanem a XX-ik század legnagyobb hazugságát eltakaró intézményrendszerről, amit holohoax néven is emlegetnek néhányan, akiket rossz szemmel néznek a politikai fősodor hívei . Vámos Györgyöt bizonyára sokan ismerik az ECHOTV-ből . Ő vette át Kubinyi Tamás műsorait, aki pontosan az ő fajtája által elkövetett bűnöket kutatta . Megelégelték az igazság nyilvánosságát, és rendreutasították e TV csatorna tulajdonosát, akinek nevét, sőt a tulajdonosi viszonyát sem lehet leírni az általa futtatott, egyébként még a legelviselhetőbb internetes újság hozzászólásaiban, mert a cenzor eltávolítja ezeket a bejegyzéseket már a megjelenésük előtt .

Szóval jó Gyurink a magyar zsidókról értekezett minap, a Holokauszt Emlékközpont igazgatójával, de hiányoltam azokat az ellenvéleményeket, amelyekkel szemben, ezek a derék emberek meghatározták magukat . Az első, majd második zsidótörvényen megakadva, értetlenül bámultak maguk elé, miként történhetett meg pont velük, a legkedvesebb, hazafias zsidókkal szemben, bizonyos megkötéseknek próbáljanak érvényt szerezni, a patkányforradalom leverése után egy évvel . Én sem értem... Nem értem azt, hogy honnan veszik a bátorságot megkérdőjelezni ezeket a törvényeket, amelyeket nem tudtak végrehajtani a hatóságok, mert a jómódú zsidók inkább nyugati egyetemekre küldték a fiaikat .

Mindenfajta emlékközpont, kárpótlási szervezet, irodalmi műfaj, jutalmazott elmélet és történelemértelmezés létezik ebben a műfajban, de nem csak Magyarországon, hanem földünk minden egyes államában, ahol az antiszemitizmusról még nem is hallottak, bár az igény lett volna rá . Korunk csalfaságainak eredője már a nevében is megmutatkozik, amikor antiszemitizmusról beszélnek egy nem szemita néppel kapcsolatban, mivel a Jézus után 740 körül zsidó hitre tért kazárok türk eredetűek voltak . Az arab népekhez semmi köze a mai zsidók 90%-át kitevő kazároknak, így aki ezen tevékenységeket feltételezi, nem tudja mit beszél . Már maga az, hogy valakire rásüthetik büntetlenül az antiszemita jelzőt, felháborító .

Ha valakit zsidónak, vagy cigánynak neveznek, az nem sértés ! Ha egy rablót elfognak, azt nem azért fogták el, mert cigány lett volna, vagy zsidó, hanem azért, mert eltulajdonított valamit, ami nem volt az övé . Ennyi ! A polkorrekt beszéd így válik hivatalos fegyverré, amikor megnevezni sem engednek valós dolgokat, vagy létező népcsoportokat . Hazánkban bárki magyarozhat, parasztozhat, gojozhat büntetlenül, de ha mi észrevesszük mások idegenségét, sőt nevén nevezzük azokat, akkor felháborodnak Európaszerte, de gyakran még a tengeren túlra is elmegy a híre ezeknek az eseteknek .

Volt holokauszt, vagy nem, az nem az én dolgom .Annyit nem értek viszont ebből a hivatalos mellébeszélésből, hogy a XX-ik század legelismertebb történésze Dávid Irwing, miért kellett börtönbe vonuljon egyes történelmi tények másként értelmezése miatt, mint amit a világ gondolatrendőrsége megenged számunkra . Felháborító, hogy a szólásszabadság nagyhangú szónokai elintézhetik, hogy nagytudású történészeket hűvösre tegyenek a valóság egy másik oldalról való szemlélete miatt !

Ez a túlméretezett szemű Vámos György, aki mindenkivel pertuban van, aki az ő műsorában megjelenik, elfogult zsidó kérdésben . Rokonait vesztette, mint megannyi más a második világháborús örvénylésekben, ahol hatmillió zsidó nehezen bizonyítható számadatain kívül, ennek sokszorosa pusztult el az öldöklések során . Hivatalos adatok szerint a munkatáborokban elhunyt emberek száma, zsidók-nemzsidók együtt, 271 ezer . A munkaszolgálatra beosztott, megbízhatatlan idegenek közül is elpusztultak sokan, de hogy ez hatmillió lenne, azt nem hiszik el nekik, mivel a háború után visszatérő magyar zsidók száma ma sem kevesebb, mint a háború kitörése előtt . Ha az Izraelben élő magyarul beszélőket is beleszámoljuk, akkor bizony megkérdőjelezhető e levegőből kapott hatmillió, amit csak a hatvanas évek végén kezdtek felfedezni, és propaganda célokra felhasználni a zsidóság körében .

Ez a téma nagyon kényes kérdéseket feszeget, de volt már példa az ECHOTV keretein belűl, hogy megpróbálták egy asztalhoz ültetni, az antifasiszta és egyéb baloldali, úgynevezett haladó értelmiséget, a kifejezetten patrióta magyarok képviselőivel, akik rövid idő alatt zsebre dugták a csak jelszavakkal operáló zsidó lobby embereit . Matuz Gábor mesterien vezette ezeket a fórumokat, ahol időnként valóban elszabadultak az indulatok, de csak zsidó oldalról, mert a tényekkel nem tudtak mit kezdeni . Ezt a sorozatot az Éjjeli menedék keretein belűl forgatták, ami sajnálatos módon megszünt a többi jó műsor mellett . Legjobb műsorvezetőinket veszítjük el e színvallomások következtében, de az élet megy tovább, egészen addig, amíg le nem vadásznak bennünket egyenként az utólsó emberig .

Pénzre váltható világunk egyik fonáksága, hogy nélküle nem hallják meg a hangunkat . Levegőből előállított trilliók trilláznak felénk óriási metropoliszok képében, amelyek a pénzteremtés melléktermékeiként keletkeznek . Nem tudom meddig tart még ez a képtelenség, amit reánk erőltettek a nemzetközi tőkés érdekeltségek az utóbbi száz év leforgása alatt, de nem sokáig működnek már így, változatlanul a dolgok . Holokausztról értekezik előttünk két zsidó, a legjobboldalibbnak tartott TV csatorna főidejében, miközben bennünket, magyarokat nem képvisel mellettük senki . Ez aztán a vita !

Szájukra veszik volt kormányzónkat ugyanúgy, mint a szolgálatukat hősiesen szolgáló csendőröket, akiket rövid úton likvidáltak a kommunisták köntösében megjelenő zsidók, a második vesztes háborút követően . Miért nem védheti meg jeleseinket senki sem a véresszájú, elszemtelenedett magyarországi zsidóktól ? Teleki Pál nevét ki sem szabad ejteni miattuk ! Hazugságban tartanak bennünket a két háború közti időszak megmásításával . Olyan terroristákat ünnepeltettek velünk hosszú évtizedeken keresztül, aki csendőrökre támadt szolgálatteljesítés közben ! Miért nem említik az ÁVH, vagy az ÁVO, netán a munkásőrség délceg pártkatonáit, akik az államot védték ellenünk ? Az ő államukat ! Magyarországon ...

Még azt az Elie Wieselt is megemlíti, aki magyarul egy szót sem tud, aki elrabolta volt rabtársától az identitását . Érdekes ember ! Négy haláltábort is túlélt, pedig a gyermekeket és az öregeket már a megérkezésükkor elgázosították olyan gázkamrákban, amelyek nem is léteztek még abban az időben, amikor összegyüjtötték a megbízhatatlannak számító európai zsidókat, akik egyébként is, hadban álltak már 1933-tól kezdve a hitleri Németországgal .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mellébeszélésből, hozzászólásaiban, elszemtelenedett, legelviselhetőbb, műsorvezetőinket, munkaszolgálatra, megérkezésükkor, tevékenységeket, munkatáborokban, megkérdőjelezni, összegyüjtötték, szólásszabadság, eltulajdonított, csalfaságainak, elgázosították, színvallomások, népcsoportokat, legelismertebb, örvénylésekben, megbízhatatlan, magyarországon, németországgal, megmásításával, nyilvánosságát, zsidótörvényen, képviselőivel, bejegyzéseket, beleszámoljuk, következtében, metropoliszok, felháborodnak, érdekeltségek, elszabadultak, ünnepeltettek, terroristákat, igazgatójával, híres kerámikusok, politikai fősodor, igazság nyilvánosságát, tulajdonosi viszonyát, általa futtatott, legelviselhetőbb internetes, cenzor eltávolítja, megjelenésük előtt, magyar zsidókról, derék emberek, patkányforradalom leverése, bátorságot megkérdőjelezni, jómódú zsidók, igény lett, arab népekhez, antiszemita jelzőt, Vámos Györgyöt, Kubinyi Tamás, Holokauszt Emlékközpont, Dávid Irwing, Vámos György, Matuz Gábor, Teleki Pál, Elie Wieselt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robin Wight pitypang szobra  Otthon  Ma van a magyar költészet napj...  képre írva  Sorsunk miatt...  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Az ember  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Ott van  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jan Twardowski - Siessünk  Egy párkányon  Sorsunk miatt...  Emlékezz  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Gebhardt Nóra versei II.  Erdei gyöngyvirág  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  "Ez egy csoda"  Horváth Szilvia tollából  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Bársony székben  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Spenót fasírttal  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Vidámság  Ma van a magyar költészet napj...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  képre írva  Walter Chrysler mondta  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Horváth Szilvia tollából  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
híres kerámikusok, politikai fősodor, igazság nyilvánosságát, tulajdonosi viszonyát, általa futtatott, legelviselhetőbb internetes, cenzor eltávolítja, megjelenésük előtt, magyar zsidókról, derék emberek, patkányforradalom leverése, bátorságot megkérdőjelezni, jómódú zsidók, igény lett, arab népekhez, antiszemita jelzőt, rablót elfognak, polkorrekt beszéd, tengeren túlra, híre ezeknek, hivatalos mellébeszélésből, szólásszabadság nagyhangú, másik oldalról, túlméretezett szemű, második világháborús, öldöklések során, munkatáborokban elhunyt, munkaszolgálatra beosztott, háború után, háború kitörése, hatvanas évek, zsidóság körében, téma nagyon, asztalhoz ültetni, kifejezetten patrióta, csak jelszavakkal, élet megy, utólsó emberig, nemzetközi tőkés, utóbbi száz, szolgálatukat hősiesen, kommunisták köntösében, második vesztes, munkásőrség délceg, államot védték, megérkezésükkor elgázosították, megbízhatatlannak számító, hitleri Németországgal, mellébeszélésből, hozzászólásaiban, elszemtelenedett, legelviselhetőbb, műsorvezetőinket, munkaszolgálatra, megérkezésükkor, tevékenységeket, munkatáborokban, megkérdőjelezni, összegyüjtötték, szólásszabadság, eltulajdonított, csalfaságainak, elgázosították, színvallomások, népcsoportokat, legelismertebb, örvénylésekben, megbízhatatlan, magyarországon, németországgal, megmásításával, nyilvánosságát, zsidótörvényen, képviselőivel, bejegyzéseket, beleszámoljuk, következtében, metropoliszok, felháborodnak, érdekeltségek, elszabadultak, ünnepeltettek, terroristákat, igazgatójával, megmutatkozik, változatlanul, megkötéseknek, történészeket, szolgálatukat, magyarországi, meghatározták, holokausztról, kormányzónkat, túlméretezett, pártkatonáit, elpusztultak, történhetett, megjelenésük, kapcsolatban, pénzteremtés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 310
  • e Hét: 649
  • e Hónap: 4394
  • e Év: 157890
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.