|
2016-02-26 13:22:19, péntek
|
|
|
Hozzávalók:
1 fél maroknyi friss kapor
1 jó nagy evőkanálnyi liszt
húsleves
só
borecet
tejföl
Elkészítése
Gyenge, fiatal zöld kaport, egy kis félmaroknyit megmosunk és egész
apróra megvágunk. Aztán teszünk egy lábasba egy jó nagy evőkanálnyi
rendes barna színű, kissé hígabb rántást, ebbe beletesszük a megvágott
kaport és jól belekavarjuk a meleg rántásba. Ekkor húslevessel feleresztjük,
megfőzzük benne a kaport, aztán ha sűrűségét, sós ízét jól megadtuk,
borecettel gyenge, kellemes ízűre megsavanyítjuk.
Tálalás előtt 2-3 evőkanál tejfölt is tegyünk bele. mellyel szintén felforralva
lehet feladni
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 3. |
|
Címkék: félmaroknyit, belekavarjuk, evőkanálnyi, elkészítése, húslevessel, felforralva, savanyítjuk, beletesszük, borecettel, hozzávalók, megvágott, megvágunk, megmosunk, megfőzzük, felereszt, sűrűségét, kellemes, húsleves, rántásba, megadtuk, maroknyi, lábasba, teszünk, mellyel, tegyünk, tálalás, tejfölt, rántást, szintén, borecet, feladni, kaport, hígabb, fiatal, gyenge, tejföl, meleg rántásba,
|
|
|
|
meleg rántásba, félmaroknyit, belekavarjuk, evőkanálnyi, elkészítése, húslevessel, felforralva, savanyítjuk, beletesszük, borecettel, hozzávalók, megvágott, megvágunk, megmosunk, megfőzzük, felereszt, sűrűségét, kellemes, húsleves, rántásba, megadtuk, maroknyi, lábasba, teszünk, mellyel, tegyünk, tálalás, tejfölt, rántást, szintén, borecet, feladni, kaport, hígabb, fiatal, gyenge, tejföl, aztán, benne, ekkor, kanál, előtt, ízűre, friss, meleg, kissé, barna, kapor, egész, színű, lehet, liszt, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
59 db bejegyzés |
e év: |
566 db bejegyzés |
Összes: |
34577 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1554
- e Hét: 8430
- e Hónap: 17814
- e Év: 150368
|
|
|