Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KÖZBEN TOMBOL a NYÁRI ZSIDÓFESZTIVÁL!!
  2013-08-31 22:02:12, szombat
 
  Film a homokos, zsidó-cigány "fiúról"

Tomboló rasszizmus, antiszemitizmus, elképzelhetetlen nyomor, persze szellemi szinten is, így jellemezhető hazánk Szász János filmrendező szerint, aki a Hvg.hu riporterével osztotta meg magvas gondolatait hazánkról, és annak gyűlölt nemzetéről. Természetesen szorgos kezei alatt készül a következő holokauszt témáját felölelő remekmű, mert ugye ilyen még nem volt...

A riportból kiemelnék három rövidke részt, mely tökéletes eszenciája annak a nemzetelenes gyűlölettől túlfűtött gondolatvilágnak, mellyel az úgynevezett balliberális értelmiség él, ha a hazáról és a magyarságról esik szó:

"Alapvetően én filmrendező vagyok, és tanítok is. A Sütő András-darab egy holokauszt-téma, egy koncentrációs tábor körüli színdarab előadásáról szól, azt azért vállaltam, hogy lehessen erről beszélni."

"A tomboló rasszizmust, antiszemitizmust nagyon elítélem, és azt is, ami itt a szegényekkel történik. Régen nem volt ilyen Magyarországon. Az is világos, hogy minden rendszer lenyúlta az országot, legfeljebb más mértékben. Most mintha egy kicsit jobban nyúlná le. Ha mégis csinálnék filmet, akkor az egy zsidó, roma, meleg fiatalember 24 órájától szólna."

"De nem lehet lecserélni a termőföldet, amiből a gyomok és a virágok is kinőnek. Biztos, hogy van itt egy nagy gyomos terület, amit hiába kaparunk ki, mindig újra nő."

Holokauszt, holokauszt és holokauszt... Ez a téma, erről kell beszélni, ezzel kell feküdni, ébredni, és álmodnunk is ezzel kell már, nem lehet a hétnek egyetlen napja, és a napnak egyetlen perce sem már, hogy ne a holokauszt témája körül forogjon a világ. És persze készülnie kell az új korszakos műnek, a hiánypótló alkotásnak a témában, mert ilyen még nem volt, és persze az igény óriási rá.

És ne is álljunk meg itt, hiszen hazánkban nem csak a közmegvetésnek és gyalázatnak kitett zsidóság szenved, hanem itt vannak még a mély szegénységbe taszított, számkivetett cigányok, a közundor sarával megdobált, megvetett deviánsakról nem is beszélve. Itt tehát a kínálkozó lehetőség, három legyet üthetünk egy csapásra, kell egy film, egy nagyszerű történet, mely szívbemarkoló realizmussal mutatja be egy homokos, zsidó-cigány gyötrelmes életét, ahogy a sebes sodrású rasszista intoleranciában kapálódzik az árral szemben!

Volt már annyi snassz történet elhurcolt zsidó kisfiúról, meg Dunába lőtt családokról. Láttuk már a filmvásznon gírnyótestű buzik vergődését a reménytelen szerelemtől, és a cigányság szemétből összehordott színes kultúráját is annyian feldolgozták már... Most kell egy karakter, aki egyik ágon holokauszt túlélők unokája, kinek kikeresztelkedett, de zsidóságát mélyen a szívében őrző édesapja még a 60-as években költözött a munkája miatt Borsodba, és ott aztán feleségül vett egy mostoha sorsú, ám gyönyörű cigánylányt.

A frigyből egyszem "fiúként" született meg Dániel, aki már az iskolában ráébredt másságára. Az általános elvégzése után a srác Pestre költözik, hogy munkát találjon. Egy gyárban kezd el melózni, de ott a rasszista melósok kiszúrják, hogy valami nem oké vele, és kiutálják. Ezután egy nagyáruházban kezd el dolgozni, mint éjszakai árú feltöltő, lassan innen is kinyomják, nem marad más lehetősége, regisztrál egy netes oldalra, ahol hozzá hasonló srácok árulják szolgáltatásaikat, itt aztán a szerelem is rátalál... Mi másra is lehetne igény, egy olyan pokoli országban, ahol elvileg mindenki egy kurva náci?

Ez itt a liberális gyűlölködők nagy ellentmondása kérem, egy fasiszta ország, melyben mindenki egy sötét lelkű antiszemita, egy megrögzött kirekesztő, és mégis ömlik a nyakunkba a liberális massza, hol jéghidegen, hol tűzforrón, mert van rá igény, és mert erről kell beszélni, meg arról, hogy hiába gyomlálják itt a rasszizmust a kiskertekben, az ebből a kurva anyaföldből újra meg újra szárba szökken. Csak tudnám, ha ez tényleg így van, akkor miért nem pofozzák fel minden nap Szász Jánost rasszisták tucatjai?


http://www.deres.tv/content/film-homokos-zsido-cigany-fiurol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gondolatvilágnak, antiszemitizmust, elképzelhetetlen, antiszemitizmus, intoleranciában, magyarországon, közmegvetésnek, koncentrációs, ellentmondása, természetesen, szívbemarkoló, nagyáruházban, riporterével, balliberális, feldolgozták, realizmussal, nemzetelenes, összehordott, kiskertekben, szegényekkel, jellemezhető, magyarságról, számkivetett, deviánsakról, szegénységbe, gyűlölködők, gírnyótestű, filmvásznon, anyaföldből, családokról, gyalázatnak, filmrendező, termőföldet, előadásáról, gyűlölettől, antiszemita, következő holokauszt, riportból kiemelnék, nemzetelenes gyűlölettől, úgynevezett balliberális, magyarságról esik, koncentrációs tábor, tomboló rasszizmust, szegényekkel történik, kicsit jobban, nagy gyomos, hétnek egyetlen, napnak egyetlen, holokauszt témája, hiánypótló alkotásnak, igény óriási, mély szegénységbe, KÖZBEN TOMBOL, NYÁRI ZSIDÓFESZTIVÁL, Szász János, Sütő András-darab, Szász Jánost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Magyar költészet napja  Tanmese  Facebookon kaptam  Jázmin  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Az ember emlékekből áll  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Különleges  Otthon  Facebookon kaptam Krisztinától  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Hogyan válunk hűségesekké?  Ismeretlen: Ikarusz monda  Emlékezz  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul David Tripp Április 13  Van néhány kérdés, amin gondol...  Robert Merle tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Anyámról való emlékek  Bársony székben  Emlékezz  képre írva  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Latinovits Zoltán tollából  különleges  Tavaszi este  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Különleges  Andrássy Réka - A bolond Böske  Az ember emlékekből áll  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Eduardo Sacheri gondolata  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Andrássy Réka - A bolond Böske  Magamnak  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Minden tavaszból őrizz..  Kertem  Az ember emlékekből áll  Az ember  Tavaszi este  Egy barátság története  Az ókori görögök sebkezelésre ...  képre írva  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  képre írva  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Szép estét  Anyámról való emlékek  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
következő holokauszt, riportból kiemelnék, nemzetelenes gyűlölettől, úgynevezett balliberális, magyarságról esik, koncentrációs tábor, tomboló rasszizmust, szegényekkel történik, kicsit jobban, nagy gyomos, hétnek egyetlen, napnak egyetlen, holokauszt témája, hiánypótló alkotásnak, igény óriási, mély szegénységbe, közundor sarával, kínálkozó lehetőség, nagyszerű történet, sebes sodrású, árral szemben, filmvásznon gírnyótestű, reménytelen szerelemtől, cigányság szemétből, szívében őrző, 60-as években, munkája miatt, mostoha sorsú, frigyből egyszem, iskolában ráébredt, általános elvégzése, srác Pestre, gyárban kezd, rasszista melósok, nagyáruházban kezd, netes oldalra, olyan pokoli, kurva náci, liberális gyűlölködők, fasiszta ország, sötét lelkű, megrögzött kirekesztő, liberális massza, kurva anyaföldből, gondolatvilágnak, antiszemitizmust, elképzelhetetlen, antiszemitizmus, intoleranciában, magyarországon, közmegvetésnek, koncentrációs, ellentmondása, természetesen, szívbemarkoló, nagyáruházban, riporterével, balliberális, feldolgozták, realizmussal, nemzetelenes, összehordott, kiskertekben, szegényekkel, jellemezhető, magyarságról, számkivetett, deviánsakról, szegénységbe, gyűlölködők, gírnyótestű, filmvásznon, anyaföldből, családokról, gyalázatnak, filmrendező, termőföldet, előadásáról, gyűlölettől, antiszemita, úgynevezett, fiatalember, gondolatait, cigánylányt, rasszizmust, reménytelen, szerelemtől, kirekesztő, jéghidegen, gyötrelmes, rasszisták, értelmiség, alapvetően, legfeljebb, eszenciája, zsidóságát, kultúráját, holokauszt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 4117
  • e Hónap: 7862
  • e Év: 161358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.