Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
11:11:11
  2011-11-11 19:17:36, péntek
 
  11:11:11

2011.11.11


Ma befejeződik világotokban 5 korszak tanulási, fejlődési folyamata. Az ember, a test-lélek-szellem kapcsolatát átvitte olyan folyamatokon, amely 12 poláris személyiség jegyű , és azon belül 7 poláris érzelmi oldalú megtapasztalást élt meg 3x3-as megélési ritmusban. Mára minden lélek, ki világotokhoz tartozik, legyen testben, vagy segítőként bármely minőségben, meghatározta azt a szintet, amelyen ő tovább létezni képes. Világotok több rétegre szakadása elkezdődik a lineáris idő ezen csomópontján. Ezen rétegek alapjait, a rétegen belüli legmagasabb fejlettséget elért lelkek közössége adja össze saját, korszakokon át megérlelt tudásából. Mai nap két réteg alsó és felső határa jelölődik meg, és a lelkek hozzákapcsolódása elindul. A két világ egymás mellett halad még egy darabig, mert az emberi tudat nem lenne képes elviselni a gyors leválásokat a múlt rendszeréről.

Az egyik világba csatlakozó lelkek visszakapják a szabad lélek jogait, mert képesek voltak több szinten megérteni az élet rendjének igazságait, és vissza tudnak illeszkedni a körforgásba úgy, hogy tökéletes részévé fognak idővel válni az Egység Teremtő Rendjének. Ők a csillagösvényen járva felépíthetik magukat az elkövetkező időszakban, és illeszkedhetnek egy magasabb energiaszinthez.

A másik világ tanulási folyamata a szabad lélek jogait erősen korlátozni fogja, hogy a lélek még képessé váljon a fejlődésre, amíg a két világ közötti átjáró nyitott.

Három erőteljesen segítői minőség fog megnyilvánulni az elkövetkezendő időszakban.

A Krisztusi Testvériség hatalmas gyógyító ereje felszenteli azokat a gyógyítókat, kik képesek lesznek mind a két világban megjelenni, és amíg működik az átjáró, a kezeikkel, a szemeikkel és szavaikkal gyógyítani. Az ő torokcsakrájuk folyamatos tisztítás alatt volt az elmúlt időszakban.

Mihály Arkangyal és seregei a hálórendszerek építésében, az átjárók működtetésében, a lelkek átkötésében a rendszerek újraépítésében segítkező lelkeket erősíti meg. Az átjárók őrzése a világok közt, a rendszereket összekötő Tengely erősítése, és megnyitása a világegyetem minden szintjén, a VilágFa erősítése a felébredt, és csillagösvényre tért lelkek által az Ő hatáskörébe tartozik.

Szent Mihály Hegy felébredt őrzői kiléptek az elszigetelt takarásból, hogy egy Szent Hely újból betölthesse szerepét, és rajta keresztül a Föld szívéből egy TűzLiliom nyíljon, melynek szára magasba szökik egy Angyal szívén át, Boldogasszony szívén át, és Isten tenyerébe helyezi, kibomló virágában rejlő Föld szívét.

BoldogAsszony Rendje már a szétvált világok szabad részét erősíti meg. Az Ő Fényére épülő hálórendszer az Élet és az Egység Rendje szerint való teremtés kulcsait adja át azon lelkeknek, kik elkötelezett hívei születésük jogán, s hitük megtartotta őket az Ő kötelékében.

Az éjszaka fényénél a látó szemek megláthatták azt az alakzatot az égbolton, mely a két világ szétnyílását volt hivatott betölteni. Ez az alakzat már megjelent a felébredt lelkek hálórendszerében, hogy egy darabig mind a két világ átjárható legyen számukra, és ez volt az ő megjelölésük, amellyel láthatóvá váltak magasabb dimenziós lények előtt.

Az idő és a tér, mindkét világban más és más rend szerint működik, ami zavart okozhat bennetek és körülöttetek. A két világ közt létezik egy áthangoló terep, amely arra is szolgál, hogy az éppen ébredő lelkek ott eltöltsenek egy időszakot, míg a testük és tudatuk képessé válik a megértésére annak a folyamatnak, ami velük történik. A gyógyítók és a segítők is ezen a részen végzik el segítő munkájukat. Ebből értsétek meg, hogy lesznek emberek, kik soha többé nem kerülnek látóteretekbe, és lesznek sokan, kik fejlődésük révén bekötnek az átalakító tér-idő hálóba, ahol a megfelelő átalakítás, gyógyítás után felfedhetik azon munkájukat, amivel a hálórendszer magasabb részeire köthetnek át. A köztes tér a régi idő szerint még 1 évig és 1 hónapig lesz átjárható.

A szabad lelkek közösségének munkája a régi rendben alvók közül még sokakat fog felébreszteni ezen idő alatt.

Áldás és Békesség kísérje utatok.

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Címkék: hálórendszerében, csillagösvényen, energiaszinthez, megtapasztalást, csillagösvényre, illeszkedhetnek, elkövetkezendő, torokcsakrájuk, működtetésében, újraépítésében, hálórendszerek, megnyilvánulni, boldogasszony, látóteretekbe, felébreszteni, rendszereket, világegyetem, rendszeréről, közösségének, fejlettséget, meghatározta, felépíthetik, hálórendszer, visszakapják, csomópontján, világotokhoz, elkötelezett, megláthatták, szétnyílását, folyamatokon, megjelölésük, világotokban, körülöttetek, hatáskörébe, felszenteli, kapcsolatát, rétegen belüli, lelkek hozzákapcsolódása, emberi tudat, gyors leválásokat, múlt rendszeréről, egyik világba, szabad lélek, élet rendjének, csillagösvényen járva, elkövetkező időszakban, magasabb energiaszinthez, másik világ, elkövetkezendő időszakban, elmúlt időszakban, hálórendszerek építésében, átjárók működtetésében, Egység Teremtő Rendjének, Krisztusi Testvériség, Mihály Arkangyal, Szent Mihály Hegy, Szent Hely, BoldogAsszony Rendje, Egység Rendje,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  A pitypang legendája  Szép estét kedves látogatóimn...  James Allen  Otthon  40 felett  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Esterházy Péter: Harmonia c...  jó reggelt  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  40 felett  Borzasztó  Vidámság  40 felett  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Az ember  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Egy tavasz  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó éjszakát  Jan Twardowski - Siessünk  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Andrássy Réka - A bolond Böske  különleges  Isten hűségének mértéke  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Csend  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Alvó cicák  James Allen  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Gebhardt Nóra versei II.  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  "Ez egy csoda"  Alvó cica  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Alvó kislány  Eduardo Sacheri gondolata  A Magyar Költészet napja alkal...  Sorsunk miatt...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  ajándék, mellyel meglepem  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rétegen belüli, lelkek hozzákapcsolódása, emberi tudat, gyors leválásokat, múlt rendszeréről, egyik világba, szabad lélek, élet rendjének, csillagösvényen járva, elkövetkező időszakban, magasabb energiaszinthez, másik világ, elkövetkezendő időszakban, elmúlt időszakban, hálórendszerek építésében, átjárók működtetésében, lelkek átkötésében, rendszerek újraépítésében, átjárók őrzése, világok közt, rendszereket összekötő, világegyetem minden, elszigetelt takarásból, szétvált világok, éjszaka fényénél, látó szemek, felébredt lelkek, darabig mind, áthangoló terep, éppen ébredő, megértésére annak, részen végzik, átalakító tér-idő, megfelelő átalakítás, hálórendszer magasabb, szabad lelkek, régi rendben, hálórendszerében, csillagösvényen, energiaszinthez, megtapasztalást, csillagösvényre, illeszkedhetnek, elkövetkezendő, torokcsakrájuk, működtetésében, újraépítésében, hálórendszerek, megnyilvánulni, boldogasszony, látóteretekbe, felébreszteni, rendszereket, világegyetem, rendszeréről, közösségének, fejlettséget, meghatározta, felépíthetik, hálórendszer, visszakapják, csomópontján, világotokhoz, elkötelezett, megláthatták, szétnyílását, folyamatokon, megjelölésük, világotokban, körülöttetek, hatáskörébe, felszenteli, kapcsolatát, elkövetkező, megtartotta, kötelékében, erőteljesen, megértésére, befejeződik, leválásokat, eltöltsenek, legmagasabb, körforgásba, illeszkedni, folyamatnak, testvériség, felfedhetik, átkötésében, személyiség, gyógyítókat, korszakokon, betölthesse, elszigetelt, megnyitása, építésében, igazságait, takarásból, rendszerek, fejlődésük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 378
  • e Hét: 4892
  • e Hónap: 9930
  • e Év: 139637
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.