Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Paravizsgálatra lenne szükségem
  2023-03-20 16:00:36, hétfő
 
   
  Két hónapja kellett telefonálni a pszcihiátriájára a Semmelweis rendelőintézetnek. Legutóbb októberben voltam ott, a doktornő azt mondta, adjak be állapotrosszabbodásra kérelmet, tüdő, szív, magasvérnyomás diagnózisokkal, a pszichiátriailag már nem indokolt, mert valamiből élni kell majd. Ugyanezt mondta az előző férfi pszichiáter, akitől nagyon féltem a rendelőben, mert nem lehetett kiszámítani a hangulatát, hiába nyújtottam be neki több oldalas gépelt papírt arról, mi történt velem. hogyan kerültem Miskolcra és mik történtek itt velem. Ő volt az első, akinek ilyet benyújtottam, de semmi értelme nem volt. Élősködnek belőlem a pszichiáterei a világmonarchiának, amik utolsó emberként mészárolták le a családomat a Hunnia börtönükkel.

Múlt héten telefonáltam megbeszélés szerint, azt mondta az asszisztensnő, meg kell beszélni, mi legyen velem és kapok majd útmutatást, de menjek el személyesen. Egy hétig törtem a fejem az útmutatásukon, meg hogy kiadnak körzetbe a Frontinnal, úgy döntöttem, megmondom, hogy iszonyatos fájdalmak között élek 1998 óta. De most már nem kapok levegőt, meg szorítja a szívemet körben a miskolci elmeosztálya ( az űrapokalipszisnek, Bodorné Ágnes Halak szülöttként űrpusztító felesége reformátusként is kiválasztott főszerepében, még mindig, pókhasával, ínyevő baktériumával együtt, ezt nem mondtam, szerintem tudják).. Születésem óta tart a Rákóczi tér Ágneseinek összes elmélete, még a világkönyvtárnyi szereplő sorsa és tette mellett a miskolci elmeosztálynak. . Azt hittem, megbeszélte olyan orvosokkal a sorsomat, akik nem ártottak, kijelölnek egy helyet, ahol felmérhetik, mi van velem és az állapotomat, vagy hogy megmondja, merre menjek feljelentést tenni a mészárosaim ellen.

Mondtam neki, hogy nem érzem jól magam, ha pszichológushoz mennék - utalva az orvosi papírjaikon szereplő ismeretlen eredetű szorongásra -, feldolgozhatatlan lenne a sok iszonyat, amin születésem óta keresztül mentem. Erre megrótt a cigarettájuk miatt, amitől tisztulnak a mérgezésemmel, cipelve, mint egy állatot, a skizoprenjeik emelésével változatlanul, mert világ-Magyarországot hoznak létre egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak. Azt mondta, a cigi leszokás miatti idegesség elmúlik, holott az elmeosztályuk áldoz, régebben kávészelepek kiégetésével is, ételek odaégése mellett naponta többször. Az elmeosztályon egy nagy darab szőke nő és a többiek kezdték, közölve velem, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat, cigijüket.

Nagyon utálatosan viselkedett velem, beleírta ezután a papíromba,hogy tartalmilag doxasma, túlértékelt eszme, suicid ideatio nincs. Betegségtudat hiánya, Disszimuláció. Szégyellheti magát valamennyi szerepjátékosa az egészségügynek!

Közölte velem, hogy háromszor voltam a pszichiátrián, először 1995-ben. Mondtam, hogy ambíció terápiára jelentkeztem, de olyan dolgok történtek velem, hogy be kellett fektetni. Nincs olyan, hogy ambíció terápia, amivel dr. Jung becsalt, hogy tudjam magamat érvényesíteni, közölte a doktornő. Visszaélt a saját mondataival, mert ő is utalt arra, hogy háromszor mészároltak le a megyei kórház orvosaival. Mi történt azóta, megbeszélték, hogy ez normálisi dolog?
Tehát nem akarják lezárni a születésem óta tartó apokalipszisüket, hogy valamennyi elmebetegük kartonján végig haladtak a sötétkapusokkal együtt, amik szerepeiket hajtották végre a világkönyvtár könyveivel együtt, meg folyamatosan kivégeztek az ózdi 666 Fenevad űrhajós népével, amelyek beavatták Mülleréket földöntúlli feketemágus hatalomba. Ezeké Sólyom László, akinek hiába küldtem kivizsgálás kérést, az Ombudsmannba, el sem olvasta, a postán meg nevették a nagy csomagot, amit napokig fénymásoltam, a darabokra hullott bibliájával együtt Mülleréknek a cigánysággal, amik mindezt globális spiritiszta világtestvériségként létrehozták.

Hát ez a túlértékelt eszméje azoknak, amik a világ összes szerepét végrehajtották, lakásban mészárolva minket 65 éve, 87 éves hosszabbításukkal.

Furcsa volt a tüdőorvos is, mert hiába kértem tavaly a pipát arra az esetre, amikor az utcán befulladok,azt felelte, hogy én mindig használnám. Miért használnám mindig, amikor csak néha fulladok be? Mert éppen a befulladásos tüdőbetegek sorsát és szerepét ismétlik a miskolci elmeosztályukkal? És ennek így soha nem lesz vége, tűzben égetnek körben négy éve egyre elviselhetetlenebbül.

Másodszor akartam segítséget kérni, először a Nyírő Gyula kórházában Német rokkantkocsis orvosnak, amelyiknek kísérete volt a levegőben, oda nevetett, mutatva a könyveit a miskolci Új Bekezdésnek, hogy ilyen feketemágia van minden részemben. Kizáró gondnokság alá helyeztek,még csak utána jöttek a csonkítások és nemi gyalázások folytatása, torünnepével a kormányuknak. 1991-es II-es Idegosztályon történő kivégzésemkor közölte az osztályvezető, hogy belőlem ember más soha nem lesz, de azért folytatta az ózdi feketemágus áldozását Bagi és Nacsa szerepében azzal, hogy én már mindent kibírok. Az egészségügy az összes csapását a világnak érzékenyítette, tisztította emberré.

Utálatos volt velem nagyon a doktornő, egyszer akartam megbízni orvosban. 65 éve tart, nincs kihez fordulnom, elektromossággal van teli a levegő, rajtam van körben a Rákóczi tere Orbánnak, így hozza létre a Fenevad Csillagok háborúja Dart Vaderje, mint cigányság beavatója Mónika Show berendezéssel ózdi 666 központtal az összes vallását a miskolci Keletnek, amik bibliás Földet építenek, emberré nemesedve, véráldozással születésem óta Hunnia szentháromsággal együtt. Nem én gyilkoltam magam, hanem Magyarország legyőzői közösen így, ahogyan vannak tetteik és szerepeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával az Iker torony népével együtt,. Nem nekem van téveszmém, ők hajtották végre az elméleteiket, amikkel előre készültek, Szabók főszerepével. Magyarország borsodi apokalipszise elhagyta a megyéjét, kimentették őket, míg engem gyilkoltak helyettük. Nekem elég volt írni és belefolyni a tetteikbe, hogy legyen kit szidnia az ország lakosságának.

Az egészségügy folyamatosan berendezte a szereplőit, ahányszor a kórházban voltam, ezeket hatalmas pénzekkel rokkantosította is, vagy adtak sztárságot alájuk. 1995-ben a budapesti Orvosi Kamara a miskolciakra bízta, tegyenek velem, amit akarnak, akiknek feljelentést, kivizsgálás kérést írtam. 1997-ben Pataky Attila börtön Istene és a Hunnia börtönelme vittek be a II-es pszichiátriájára a világ összes szereplőjének feketemágusaival Müllernek, cigánysággal történő kivégzés végett. Ott Somlyai pszichiáter szétszakította a nap és holdzáras bőrtáskámat, rácsapott a radiponra és beadott nekem egy injekciót és többé nem jöttem magamhoz. Ez az egészségügy valójában, ezeknek az ózdiaknak jelentenek az űrhajójukra.
2005-ös kivégzésemkor dr. Tűzkő Judit és Király doktor viziten, mikor összegörnyedve feküdtem, védve a melleimet a rajtam lévő csapásuk miatt, közölte, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre. Majd megszidott, hogy sáros az ágy felett a fal a frissen festett teremben, mintha én tehetnek arról, hogy Müllerékkel gyilkoltak.

Tudtam előre, hogy itt nem fogják lezárni mindazt, amit tettek Romániával együtt, meg nem zárják le az áldozásukat a egészségügyükkel, RTL Klubbal az élen.

A pszichiáternő megkérdezte, egyedül élek-e, meg hogy tartom-e a kapcsolatot a gyerekeimmel, akikkel hosszabbítottak, akiket meggyaláztak és tönkre tettek velem együtt, akikkel eltartattak és tartatnak engem. Akiknek azt mondták, mikor kivégeztek 2005-ben a Győri kapuiakkal együtt, hogy én súlyos elmebeteg vagyok. Lehet, hogy előre tudja, hogy magamra maradok teljesen, mert a kisebbik lányom szerint én gyűlölködöm, hogy nem tartom a kapcsolatot a Szabókkal, a tompalátásom testenyészetével együtt, amik elmebetegeznek maguk helyett a Hunniától, meg a bátyámmal,amelyik kirárult a Novákok kezdetével, hogy mire vágok fel az ózdi gázszerelőnek, majd meggyaláztak lemészárolt állapotban. Tényleg én vagyok a gyűlölködő, vagy ők az emberiség ellenes csapások? Tényleg képzeltem, hogy mentek végig a könyveiken, szerepeiken a sitatagi helyszíneikkel együtt, s hogy kakasfrizurájával Gáspárnak tort ültek, ünnepelve a győzelmüket az ország és az emberek felett?

Lehet, hogy arra céloz a suicid hajlammal, hogy az ember nem adja fel a reményt, soha nem adta fel, ahányszor mészárolták és gyalázták őket,hogy meg kellett volna régen ölni magamat?
Mondtam, hogy azt hittem, nem írja fel az injekciót. Azt felelte a pszichiáternő, hogy ez tart engem, már kapom 18 éve. Nem tudtam, hogy a skizoprenek Fluanxol injekciója tart engem, azt hittem, Zee, meg a saját akaraterőm, mert mások üvöltenének a fájdalomtól.
Közben a város aggjai pszichológushoz járnak, van mit meggyónniuk,hiszen elhordozták a szerepeiket, betegségeiket, tetteiket folyamatosan hajtották végre Kilián Benedek utca 17. kezdetével.

Paravizsgálatra lenne szükségem, hogy nem vagyok bolond, körben vannak rajtam és bennem a csapásaik.

Senkit sem érdekel, hogy az ország 65 éve gyaláz és áldoz maga helyett. így hosszabbítanak valamennyien végtelenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiátriájára, szentháromsággal, elektromossággal, világkönyvtárnyi, testenyészetével, pszcihiátriájára, apokalipszisüket, egészségügyükkel, pszichiátriailag, feketemágusaival, elmeosztályukkal, rokkantosította, paravizsgálatra, hosszabbítottak, sötétkapusokkal, pszichológushoz, végrehajtásával, magyarországnak, szétszakította, elmebetegeznek, reformátusként, elmeosztálynak, összegörnyedve, magyarországot, helyszíneikkel, szerepjátékosa, egészségügynek, hosszabbítanak, érzékenyítette, magasvérnyomás, végrehajtották, diagnózisokkal, szereplőjének, pszichiáterei, elmeosztályon, pszichiáternő, előző férfi, hétig törtem, szívemet körben, miskolci elmeosztálya, világkönyvtárnyi szereplő, miskolci elmeosztálynak, mészárosaim ellen, orvosi papírjaikon, cigarettájuk miatt, skizoprenjeik emelésével, cigi leszokás, elmeosztályuk áldoz, nagy darab, többiek kezdték, orvosok fizessék, saját mondataival, Bodorné Ágnes Halak, Ezeké Sólyom László, Nyírő Gyula, II-es Idegosztályon, Fenevad Csillagok, Dart Vaderje, Mónika Show, Orvosi Kamara, Pataky Attila, Tűzkő Judit, Király Linda, Kilián Benedek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  képre írva  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  A kételkedés kezelése  Alvó cicák  Jó éjszakát  képre írva  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Adakozás  Gonosz démon-álarc  Png ház  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Albert Einsteinről  Kellemes délutánt kívánok  Egy lelki imádság  Az igazi szeretetért rendszeri...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem számIt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Erdőn  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Soha ne kedvezz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Alázat  Egy bizonyos határt  Hiányzik  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Rátalálsz  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Soha ne kedvezz...  Tanuld meg ezt a versemet  Bounty krémes  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Minden harmadik...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy bizonyos határt  Az engedelmesség miért nem vál...  Elköszönt  Németh László tollából  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
előző férfi, hétig törtem, szívemet körben, miskolci elmeosztálya, világkönyvtárnyi szereplő, miskolci elmeosztálynak, mészárosaim ellen, orvosi papírjaikon, cigarettájuk miatt, skizoprenjeik emelésével, cigi leszokás, elmeosztályuk áldoz, nagy darab, többiek kezdték, orvosok fizessék, saját mondataival, megyei kórház, sötétkapusokkal együtt, világkönyvtár könyveivel, nagy csomagot, darabokra hullott, túlértékelt eszméje, világ összes, pipát arra, utcán befulladok, befulladásos tüdőbetegek, miskolci elmeosztályukkal, ózdi feketemágus, összes csapását, világnak érzékenyítette, összes vallását, miskolci Keletnek, ország lakosságának, egészségügy folyamatosan, kórházban voltam, budapesti Orvosi, miskolciakra bízta, egészségügy valójában, ózdiaknak jelentenek, rajtam lévő, frissen festett, pszichiáternő megkérdezte, kisebbik lányom, tompalátásom testenyészetével, ózdi gázszerelőnek, emberiség ellenes, sitatagi helyszíneikkel, emberek felett, suicid hajlammal, skizoprenek Fluanxol, saját akaraterőm, város aggjai, pszichiátriájára, szentháromsággal, elektromossággal, világkönyvtárnyi, testenyészetével, pszcihiátriájára, apokalipszisüket, egészségügyükkel, pszichiátriailag, feketemágusaival, elmeosztályukkal, rokkantosította, paravizsgálatra, hosszabbítottak, sötétkapusokkal, pszichológushoz, végrehajtásával, magyarországnak, szétszakította, elmebetegeznek, reformátusként, elmeosztálynak, összegörnyedve, magyarországot, helyszíneikkel, szerepjátékosa, egészségügynek, hosszabbítanak, érzékenyítette, magasvérnyomás, végrehajtották, diagnózisokkal, szereplőjének, pszichiáterei, elmeosztályon, pszichiáternő, pszichiátrián, disszimuláció, betegségtudat, osztályvezető, változatlanul, gázszerelőnek, útmutatásukon, baktériumával, rokkantkocsis, idegosztályon, kivégzésemkor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2542
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.