Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Paravizsgálatra lenne szükségem
  2023-03-20 16:00:36, hétfő
 
   
  Két hónapja kellett telefonálni a pszcihiátriájára a Semmelweis rendelőintézetnek. Legutóbb októberben voltam ott, a doktornő azt mondta, adjak be állapotrosszabbodásra kérelmet, tüdő, szív, magasvérnyomás diagnózisokkal, a pszichiátriailag már nem indokolt, mert valamiből élni kell majd. Ugyanezt mondta az előző férfi pszichiáter, akitől nagyon féltem a rendelőben, mert nem lehetett kiszámítani a hangulatát, hiába nyújtottam be neki több oldalas gépelt papírt arról, mi történt velem. hogyan kerültem Miskolcra és mik történtek itt velem. Ő volt az első, akinek ilyet benyújtottam, de semmi értelme nem volt. Élősködnek belőlem a pszichiáterei a világmonarchiának, amik utolsó emberként mészárolták le a családomat a Hunnia börtönükkel.

Múlt héten telefonáltam megbeszélés szerint, azt mondta az asszisztensnő, meg kell beszélni, mi legyen velem és kapok majd útmutatást, de menjek el személyesen. Egy hétig törtem a fejem az útmutatásukon, meg hogy kiadnak körzetbe a Frontinnal, úgy döntöttem, megmondom, hogy iszonyatos fájdalmak között élek 1998 óta. De most már nem kapok levegőt, meg szorítja a szívemet körben a miskolci elmeosztálya ( az űrapokalipszisnek, Bodorné Ágnes Halak szülöttként űrpusztító felesége reformátusként is kiválasztott főszerepében, még mindig, pókhasával, ínyevő baktériumával együtt, ezt nem mondtam, szerintem tudják).. Születésem óta tart a Rákóczi tér Ágneseinek összes elmélete, még a világkönyvtárnyi szereplő sorsa és tette mellett a miskolci elmeosztálynak. . Azt hittem, megbeszélte olyan orvosokkal a sorsomat, akik nem ártottak, kijelölnek egy helyet, ahol felmérhetik, mi van velem és az állapotomat, vagy hogy megmondja, merre menjek feljelentést tenni a mészárosaim ellen.

Mondtam neki, hogy nem érzem jól magam, ha pszichológushoz mennék - utalva az orvosi papírjaikon szereplő ismeretlen eredetű szorongásra -, feldolgozhatatlan lenne a sok iszonyat, amin születésem óta keresztül mentem. Erre megrótt a cigarettájuk miatt, amitől tisztulnak a mérgezésemmel, cipelve, mint egy állatot, a skizoprenjeik emelésével változatlanul, mert világ-Magyarországot hoznak létre egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak. Azt mondta, a cigi leszokás miatti idegesség elmúlik, holott az elmeosztályuk áldoz, régebben kávészelepek kiégetésével is, ételek odaégése mellett naponta többször. Az elmeosztályon egy nagy darab szőke nő és a többiek kezdték, közölve velem, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat, cigijüket.

Nagyon utálatosan viselkedett velem, beleírta ezután a papíromba,hogy tartalmilag doxasma, túlértékelt eszme, suicid ideatio nincs. Betegségtudat hiánya, Disszimuláció. Szégyellheti magát valamennyi szerepjátékosa az egészségügynek!

Közölte velem, hogy háromszor voltam a pszichiátrián, először 1995-ben. Mondtam, hogy ambíció terápiára jelentkeztem, de olyan dolgok történtek velem, hogy be kellett fektetni. Nincs olyan, hogy ambíció terápia, amivel dr. Jung becsalt, hogy tudjam magamat érvényesíteni, közölte a doktornő. Visszaélt a saját mondataival, mert ő is utalt arra, hogy háromszor mészároltak le a megyei kórház orvosaival. Mi történt azóta, megbeszélték, hogy ez normálisi dolog?
Tehát nem akarják lezárni a születésem óta tartó apokalipszisüket, hogy valamennyi elmebetegük kartonján végig haladtak a sötétkapusokkal együtt, amik szerepeiket hajtották végre a világkönyvtár könyveivel együtt, meg folyamatosan kivégeztek az ózdi 666 Fenevad űrhajós népével, amelyek beavatták Mülleréket földöntúlli feketemágus hatalomba. Ezeké Sólyom László, akinek hiába küldtem kivizsgálás kérést, az Ombudsmannba, el sem olvasta, a postán meg nevették a nagy csomagot, amit napokig fénymásoltam, a darabokra hullott bibliájával együtt Mülleréknek a cigánysággal, amik mindezt globális spiritiszta világtestvériségként létrehozták.

Hát ez a túlértékelt eszméje azoknak, amik a világ összes szerepét végrehajtották, lakásban mészárolva minket 65 éve, 87 éves hosszabbításukkal.

Furcsa volt a tüdőorvos is, mert hiába kértem tavaly a pipát arra az esetre, amikor az utcán befulladok,azt felelte, hogy én mindig használnám. Miért használnám mindig, amikor csak néha fulladok be? Mert éppen a befulladásos tüdőbetegek sorsát és szerepét ismétlik a miskolci elmeosztályukkal? És ennek így soha nem lesz vége, tűzben égetnek körben négy éve egyre elviselhetetlenebbül.

Másodszor akartam segítséget kérni, először a Nyírő Gyula kórházában Német rokkantkocsis orvosnak, amelyiknek kísérete volt a levegőben, oda nevetett, mutatva a könyveit a miskolci Új Bekezdésnek, hogy ilyen feketemágia van minden részemben. Kizáró gondnokság alá helyeztek,még csak utána jöttek a csonkítások és nemi gyalázások folytatása, torünnepével a kormányuknak. 1991-es II-es Idegosztályon történő kivégzésemkor közölte az osztályvezető, hogy belőlem ember más soha nem lesz, de azért folytatta az ózdi feketemágus áldozását Bagi és Nacsa szerepében azzal, hogy én már mindent kibírok. Az egészségügy az összes csapását a világnak érzékenyítette, tisztította emberré.

Utálatos volt velem nagyon a doktornő, egyszer akartam megbízni orvosban. 65 éve tart, nincs kihez fordulnom, elektromossággal van teli a levegő, rajtam van körben a Rákóczi tere Orbánnak, így hozza létre a Fenevad Csillagok háborúja Dart Vaderje, mint cigányság beavatója Mónika Show berendezéssel ózdi 666 központtal az összes vallását a miskolci Keletnek, amik bibliás Földet építenek, emberré nemesedve, véráldozással születésem óta Hunnia szentháromsággal együtt. Nem én gyilkoltam magam, hanem Magyarország legyőzői közösen így, ahogyan vannak tetteik és szerepeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával az Iker torony népével együtt,. Nem nekem van téveszmém, ők hajtották végre az elméleteiket, amikkel előre készültek, Szabók főszerepével. Magyarország borsodi apokalipszise elhagyta a megyéjét, kimentették őket, míg engem gyilkoltak helyettük. Nekem elég volt írni és belefolyni a tetteikbe, hogy legyen kit szidnia az ország lakosságának.

Az egészségügy folyamatosan berendezte a szereplőit, ahányszor a kórházban voltam, ezeket hatalmas pénzekkel rokkantosította is, vagy adtak sztárságot alájuk. 1995-ben a budapesti Orvosi Kamara a miskolciakra bízta, tegyenek velem, amit akarnak, akiknek feljelentést, kivizsgálás kérést írtam. 1997-ben Pataky Attila börtön Istene és a Hunnia börtönelme vittek be a II-es pszichiátriájára a világ összes szereplőjének feketemágusaival Müllernek, cigánysággal történő kivégzés végett. Ott Somlyai pszichiáter szétszakította a nap és holdzáras bőrtáskámat, rácsapott a radiponra és beadott nekem egy injekciót és többé nem jöttem magamhoz. Ez az egészségügy valójában, ezeknek az ózdiaknak jelentenek az űrhajójukra.
2005-ös kivégzésemkor dr. Tűzkő Judit és Király doktor viziten, mikor összegörnyedve feküdtem, védve a melleimet a rajtam lévő csapásuk miatt, közölte, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre. Majd megszidott, hogy sáros az ágy felett a fal a frissen festett teremben, mintha én tehetnek arról, hogy Müllerékkel gyilkoltak.

Tudtam előre, hogy itt nem fogják lezárni mindazt, amit tettek Romániával együtt, meg nem zárják le az áldozásukat a egészségügyükkel, RTL Klubbal az élen.

A pszichiáternő megkérdezte, egyedül élek-e, meg hogy tartom-e a kapcsolatot a gyerekeimmel, akikkel hosszabbítottak, akiket meggyaláztak és tönkre tettek velem együtt, akikkel eltartattak és tartatnak engem. Akiknek azt mondták, mikor kivégeztek 2005-ben a Győri kapuiakkal együtt, hogy én súlyos elmebeteg vagyok. Lehet, hogy előre tudja, hogy magamra maradok teljesen, mert a kisebbik lányom szerint én gyűlölködöm, hogy nem tartom a kapcsolatot a Szabókkal, a tompalátásom testenyészetével együtt, amik elmebetegeznek maguk helyett a Hunniától, meg a bátyámmal,amelyik kirárult a Novákok kezdetével, hogy mire vágok fel az ózdi gázszerelőnek, majd meggyaláztak lemészárolt állapotban. Tényleg én vagyok a gyűlölködő, vagy ők az emberiség ellenes csapások? Tényleg képzeltem, hogy mentek végig a könyveiken, szerepeiken a sitatagi helyszíneikkel együtt, s hogy kakasfrizurájával Gáspárnak tort ültek, ünnepelve a győzelmüket az ország és az emberek felett?

Lehet, hogy arra céloz a suicid hajlammal, hogy az ember nem adja fel a reményt, soha nem adta fel, ahányszor mészárolták és gyalázták őket,hogy meg kellett volna régen ölni magamat?
Mondtam, hogy azt hittem, nem írja fel az injekciót. Azt felelte a pszichiáternő, hogy ez tart engem, már kapom 18 éve. Nem tudtam, hogy a skizoprenek Fluanxol injekciója tart engem, azt hittem, Zee, meg a saját akaraterőm, mert mások üvöltenének a fájdalomtól.
Közben a város aggjai pszichológushoz járnak, van mit meggyónniuk,hiszen elhordozták a szerepeiket, betegségeiket, tetteiket folyamatosan hajtották végre Kilián Benedek utca 17. kezdetével.

Paravizsgálatra lenne szükségem, hogy nem vagyok bolond, körben vannak rajtam és bennem a csapásaik.

Senkit sem érdekel, hogy az ország 65 éve gyaláz és áldoz maga helyett. így hosszabbítanak valamennyien végtelenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiátriájára, szentháromsággal, elektromossággal, világkönyvtárnyi, testenyészetével, pszcihiátriájára, apokalipszisüket, egészségügyükkel, pszichiátriailag, feketemágusaival, elmeosztályukkal, rokkantosította, paravizsgálatra, hosszabbítottak, sötétkapusokkal, pszichológushoz, végrehajtásával, magyarországnak, szétszakította, elmebetegeznek, reformátusként, elmeosztálynak, összegörnyedve, magyarországot, helyszíneikkel, szerepjátékosa, egészségügynek, hosszabbítanak, érzékenyítette, magasvérnyomás, végrehajtották, diagnózisokkal, szereplőjének, pszichiáterei, elmeosztályon, pszichiáternő, előző férfi, hétig törtem, szívemet körben, miskolci elmeosztálya, világkönyvtárnyi szereplő, miskolci elmeosztálynak, mészárosaim ellen, orvosi papírjaikon, cigarettájuk miatt, skizoprenjeik emelésével, cigi leszokás, elmeosztályuk áldoz, nagy darab, többiek kezdték, orvosok fizessék, saját mondataival, Bodorné Ágnes Halak, Ezeké Sólyom László, Nyírő Gyula, II-es Idegosztályon, Fenevad Csillagok, Dart Vaderje, Mónika Show, Orvosi Kamara, Pataky Attila, Tűzkő Judit, Király Linda, Kilián Benedek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  képre írva  Máté Rózsika: Ameddig csak éle...  Facebookon kaptam  Távolból  Facebookon kaptam  Lelkileg volt nehéz  Facebookon kaptam  Nagymamám Nagymamám nevelt fel...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak csodák  Az élet kereke  Facebookon kaptam  Tudod, szeretlek szívemből Tég...  Ne bántsd meg  Mit lehet csinálni?  Szép estét kedves látogatóimna...  Róth Márta Pedagógusnapi ...  Egyike voltam azoknak, akik me...  Balajthy Ferenc - AKKOR IS ÉGN...  Nagyanyámmal ültünk a verandán...  Tisztelettel gondolunk vissza  Lelkileg volt nehéz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A női lélek különös varázs  Facebookon kaptam  Vavyan Fable írta  Fehér rózsa  Fogaink  Facebookon kaptam  Milyen a jó szó?  Facebookon kaptam  Ha természetnek  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ölelés  A küldetésed  Jó reggelt mindenkinek!  Németország és a pénzoligarchi...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ellenőrzés  Hálásan köszönöm  Elvis Matthew Urban  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  képre írva  Kellemes ébredést!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Az élet kereke  Facebookon kaptam  Róth Márta Pedagógusnapi ...  képre írva  Facebookon kaptam  Örömmel énekelek, Vidáman zeng...  Nem azért kell  Kellemes ébredést!  A Mennyben fent a trónusnál  Apró gyöngyként csillogó . . ...  Facebookon kaptam  képre írva  Hálásan köszönöm  A Mennyben fent a trónusnál  Facebookon kaptam  LucianBlaga tollából  Vannak olyan  Nyár!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Távolból  Ne bántsd meg  Tudod, szeretlek szívemből Tég...  Kar  Ölelés  Facebookon kaptam  Tanítónknak  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tömegközlekedés MÁV módra  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ellenőrzés  Örömmel énekelek, Vidáman zeng...  A női lélek különös varázs  Ahol te vagy . . .  Gyermeknap  Fehér rózsa  Esős nap  Róth Márta Pedagógusnapi ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívünk egészségéért  Nyár kezdet 
Bejegyzés Címkék
előző férfi, hétig törtem, szívemet körben, miskolci elmeosztálya, világkönyvtárnyi szereplő, miskolci elmeosztálynak, mészárosaim ellen, orvosi papírjaikon, cigarettájuk miatt, skizoprenjeik emelésével, cigi leszokás, elmeosztályuk áldoz, nagy darab, többiek kezdték, orvosok fizessék, saját mondataival, megyei kórház, sötétkapusokkal együtt, világkönyvtár könyveivel, nagy csomagot, darabokra hullott, túlértékelt eszméje, világ összes, pipát arra, utcán befulladok, befulladásos tüdőbetegek, miskolci elmeosztályukkal, ózdi feketemágus, összes csapását, világnak érzékenyítette, összes vallását, miskolci Keletnek, ország lakosságának, egészségügy folyamatosan, kórházban voltam, budapesti Orvosi, miskolciakra bízta, egészségügy valójában, ózdiaknak jelentenek, rajtam lévő, frissen festett, pszichiáternő megkérdezte, kisebbik lányom, tompalátásom testenyészetével, ózdi gázszerelőnek, emberiség ellenes, sitatagi helyszíneikkel, emberek felett, suicid hajlammal, skizoprenek Fluanxol, saját akaraterőm, város aggjai, pszichiátriájára, szentháromsággal, elektromossággal, világkönyvtárnyi, testenyészetével, pszcihiátriájára, apokalipszisüket, egészségügyükkel, pszichiátriailag, feketemágusaival, elmeosztályukkal, rokkantosította, paravizsgálatra, hosszabbítottak, sötétkapusokkal, pszichológushoz, végrehajtásával, magyarországnak, szétszakította, elmebetegeznek, reformátusként, elmeosztálynak, összegörnyedve, magyarországot, helyszíneikkel, szerepjátékosa, egészségügynek, hosszabbítanak, érzékenyítette, magasvérnyomás, végrehajtották, diagnózisokkal, szereplőjének, pszichiáterei, elmeosztályon, pszichiáternő, pszichiátrián, disszimuláció, betegségtudat, osztályvezető, változatlanul, gázszerelőnek, útmutatásukon, baktériumával, rokkantkocsis, idegosztályon, kivégzésemkor, , ,
2023.05 2023. Június 2023.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 39 db bejegyzés
Összes: 7140 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 76
  • e Hét: 618
  • e Hónap: 1139
  • e Év: 81313
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2023 TVN.HU Kft.