Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lavinát indított el Schmitt Pál köztársasági elnök lemondása
  2012-05-13 00:34:28, vasárnap
 
   
  Lavinát indított el Schmitt Pál köztársasági elnök lemondása.
A hvg.hu-nál még pezsgőt is bontottak az újságírók örömükben, hogy sikerült megbuktatniuk Magyarország államfőjétegy húsz éve írt kisdoktori dolgozattal.
Ám azóta már lehet, hogy bánják, mivel nem csak a pezsgőt, a szellemet is kiengedték a palackból.

A Moszkvában végzett doktor elvtársak, a Politikai Főiskolát végzett nagydoktorok, a foxi-maxi egyetemek tudós népe aggódik. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője világossá tette, hogy a tudomány intézményei, az egyetemek a mai napig adósok a rendszerváltás előtti és az azt követő idők zűrzavaros viszonyai közepette szerzett diplomák, doktori címek felülvizsgálatával, melyre válaszul több egyetemen zárolják, nemtalálják, eltüntetik a kényesnek ítélt politikusok dolgozatait. Először az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának könyvtárában derült ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök dolgozata -utóbb fölöslegesnek bizonyult — dékáni utasításra nem adható ki. A miniszterelnökség a sajtóból értesült arról, hogy az ELTE nem adja ki Orbán Viktor
szakdolgozatát. Ezt követően Orbán Viktor a saját példányát teljes terjedelemben nyilvánosságra hozta. Az orbanviktor.hu oldalon azóta mindenki számára elérhető a miniszterelnök 1987. március 11-én jeles eredménynyel megvédett dolgozata, annak bírálatával együtt.

Campusok: titkok őrzői

A Pécsi Tudományegyetem is beállt a titkolózók sorába és nem adta ki Gyurcsány Ferenc szakdolgozatait: ,,Az egyetem nem adhat ki személyes adatokat egy harmadik fél számára, még a friss munkaerőt kereső cégeknek és vállalatoknak sem" — nyilatkozta a Pécsi Tudományegyetem oktatási igazgatója, aki szerint csak a rendőrség és az ügyészség számára adható ki információ egy volt vagy jelenlegi hallgató adatairól, nekik is csak abban az esetben, ha valamilyen bűncselekmény gyanúja merül fel a diákkal kapcsolatban.

Joggal tehető fel a kérdés: ha az egyetemek ,,nem adhatnak ki adatokat egykori és jelenlegi hallgatóikról", amint azt az ELTE vagy a Pécsi Tudományegyetem állítja, akkor vajon hogyan került a sajtó birtokába az államfő kisdoktori értekezése? Ezt a kérdést a Demokratán kívül a mai napig nem tette fel senki.

Azt követően pedig, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a saját dolgozatát nyilvánosságra hozta, megváltozott a Gyurcsány Ferencet védelmező pécsi egyetem érvrendszere. Ettől fogva nem azt mondták, hogy nem adhatják ki, hanem, hogy nem találják a dolgozatokat. Minő rendetlenség a tudomány berkeiben...

Elveszett, ellopták, kidobták

Nincs meg a volt szocialista kormányfő tanárképzőn írt 1984-es szakdolgozata sem, pedig minden évfolyamtársáé megvan, épp csak az övé hiányzik valami rejtélyes okból. A közgázon írt dolgozatát pedig leselejtezték...

Gyurcsány Ferenc 1984-ben biológia-technika szakon diplomázott a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán, amely a PTE természettudományi és bölcsészettudományi karának elődje volt. Szakdolgozatát leckekönyve bejegyzése szerint a Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel írta és a dolgozatra négyest kapott. Miután a dolgozatot az egyetem nem találta, a Demokratikus Koalíció alelnöke, Molnár Csaba a jobboldalt is megvádolta: szerinte el is lophatták a dolgozatot.

-Egy pillanatig sem csodálkoznék, ismerve a magyar jobboldal módszereit, ha egy előre felépített történetről lenne szó, amibe a szakdolgozat eltulajdonítása is beleférhet — jelentette ki, az államfő elleni lejárató kampány ismeretében vérlázító cinizmussal.
Gyurcsány egyébként a tanárképző elvégzése után beiratkozott az egyetem közgazdaság-tudományi karára, ahol 1990-ben végzett. Mit tesz a marxista véletlen, a közgazdaság-tudományi karon 1990-ben leadott dolgozatának is nyoma veszett...

Azt, hogy Gyurcsány Ferenc valóban járt a közgázra, Mellár Tamás professzornak, a KSH volt elnökének szavai bizonyítják. Mellár Tamás Pesty László: Egy hiteles ember című dokumentumfilmjében felidézi az akkoriban uralkodó korszellemet.

- Ha Gyurcsány a karra érkezett, előtte megcsörrent a telefon. Valaki a pártbizottságról hívta a vizsgáztató tanárt. ,,Kérlek szépen elvtárs, figyelj oda, mert Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni" - idézte fel a kari, majd pécsi KISZ-titkár sajátosan kivételezett helyzetét Mellár Tamás, a KSH volt elnöke.
Az egyetem egymásnak ellentmondó nyilatkozatai csak fokozzák a gyanút, hogy valami nincs rendben a volt szocialista kormányfő dolgozatai körül.

A Pécsi Tudományegyetem április elején még úgy nyilatkozott, hogy nem adhat ki semmilyen személyes információt. Két nappal később azt közölték, hogy megvolt valahol az egyetemen Gyurcsány Ferenc első dolgozata, de annyira nem találják, hogy le is állították a keresést. Eközben Gyurcsány Ferenc még az itt írt dolgozat címét sem tudta pontosan felidézni. Az egyetem nyilvántartása szerint Gyurcsány A gazdasági társaságok és a tőzsde működése címmel írt záródolgozatot, Gyurcsány Ferenc viszont az A részvénytársaság és a tőzsde című dolgozatról beszél, és ígéri, hogy a könyves dobozaiban majd valahol a nyomára lel...

Ellentmondás van Kottász Gergely, az egyetem sajtóreferense és a levéltár igazgatójának nyilatkozata között is.
Kottász Gergely azt mondta, hogy a dolgozatok az egyetemi karokról a levéltári nyilvántartásba kerülnek, és Gyurcsány Ferenc dolgozatát 2003-ban adta át a kar a levéltárnak, ahol ötévente leselejtezik őket. Ám a levéltár igazgatója, Lengvári István ezt cáfolta. Az intézmény igazgatója elmondta, hogy az intézmény valóban vett át letétként a közgazdaság-tudományi karon született szakdolgozatokat, de ezek közül a legkorábbi 2000-ből való.
Az átvett dokumentumokat a levéltár nem selejtezte le, az őrizetébe került dokumentumokról pedig nyilvántartást vezet. A legutolsó egyetemi közlemény szerint 1996-ban a dolgozatot a karon leselejtezték, és erről jegyzőkönyv is készült. A jegyzőkönyvet azonban eddig nem mutatták be.

Gyurcsány Ferenc sikeresen elkerülte, hogy plágiumgyanúba vagy bármi másba keverjék. Mert ami nincs, az nem vizsgálható.


Török Zsolt. Az MSZP szóvivőjének országgyűlési adatlapján közzétett önéletrajzában főiskolai végzettség szerepelt. A valóságban azonban az MSZP-s szóvivő legmagasabb iskolai végzettsége egy szakközépiskolában szerzett számítástechnikai folyamatszervezői képestés. A lebukás után a képviselő azzal védekezett, hogy az önéletrajzát valaki elronthatta

Indul a lavina

Hiába szeretné azonban az egyetemek többsége Pálinkás Józseffel, a Magyar Tudományos Akadémia elnökével karöltve elkerülni, hogy a rendszerváltás előtt szerzett diplomákat, doktori címeket felülvizsgálják. A lavina már elindult. Török Zsolt MSZP-s szóvivőre akkor figyelt fel a sajtó, amikor megjelent a Budai Várban rendezett diplomafosztón, ahol pár százan Schmitt Pál köztársasági elnök ellen tüntettek. Török Zsoltról kiderült, hogy az Országgyűlés honlapján közzétett önéletrajzában főiskolai végzettség szerepel. A valóságban azonban az MSZP-s szóvivő legmagasabb iskolai végzettsége egy szakközépiskolában szerzett számítástechnikai folyamatszervezői képestés. Diplomája nincs.

A képviselő azzal védekezett, hogy az önéletrajzát valaki elronthatta... Azóta az Országgyűlés honlapján szereplő adatokat kijavították. Természetesen azzal, hogy Török Zsoltnak nincs főiskolája, még önmagában nem lenne gond. Nem ő az egyetlen a szocialisták háza táján, aki érettségivel is sokra vitte. Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője nem titkolta, hogy nincs diplomája. Nem is volt miért titkolnia, hiszen korábban Gál J. Zoltán kormányszóvivő, sőt államtitkár lehetett felsőfokú végzettség nélkül.
A tudományok doktora címet viseli viszont dr. Tóth József, Angyalföld szocialista polgármestere, aki 2002 és 2010 között az MSZP frakcióvezető-helyettese és 1994 óta folyamatosan a főváros XIII. kerületének polgármestere. Az Országgyűlés honlapja szerint a képviselő legmagasabb iskolai végzettsége egyetem. Ehhez képest a felsorolt felsőoktatási intézmények közül, ahova járt, csak főiskolák és egy felnőttképző akadémia szerepel...
Végzettségei: marketing kommunikáció, szaküzemgazdász, Külkereskedelmi Főiskola 1988, idegenforgalmi és szállodaipari szaküzemgazdász Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskola 1992, MBA képesítés 2010. Dr. Tóth József első diplomáját 1985-ben a Politikai Főiskola Iparpolitikai Karán szerezte. Láss csodát: egy évvel később, 1986-ban szerény terjedelmű, 85 oldalas dolgozatával egyenesen a tudományok doktora lett! Dr. Tóth József egyébként egyetlen lábjegyzetet sem tüntetett fel doktori dolgozatában és az sem derül ki a felsorolt forrásokból, hogy miből hol idéz a szerző, írta a Magyar Hírlap a dolgozat birtokában. A közhelyekkel, pongyola
megfogalmazásokkal tarkított, idézőjelet is alig tartalmazó dolgozat az MSZMP Politikai Főiskoláján készítőjének doktori címet hozott.

Dr. Baja Ferenc MSZP-s országgyűlési képviselő a Kossuth Lajos Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán népművelő szakon végzett 1982-ben. Röpke két évre rá, 1984-ben ledoktorált. Ő sem adta alább, nem kisdoktorit, hanem a tudományok doktora címet szerezte meg!

Dr. Szekeres Imre 1974-ben vegyipari rendszermérnökként végzett a Veszprémi Vegyipari Egyetemen. Önéletrajza szerint vegyészből három év alatt doktorrá avanzsált. Három évig kutatott és tanított az egyetem kibernetikai intézetében, majd 1977-ben a mesterséges intelligenciák kifejlesztése témakörében egyetemi doktori címre tett szert.

Dr. Veres János 1981-ben végzett a Debreceni Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Karán, általános agrármérnök szakon. 1985-ben a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Ipari Karán mérnökszakközgazdász képesítést szerzett. Es még ugyanebben az évben le is doktorált! Az Országgyűlés honlapja szerint ugyanis dr. Veres János 1985-ben egyetemi doktori címet szerzett.

Ne feledkezzünk el a méltán népszerű dr. Bokros Lajosról sem, mivel az ő neve is szóba került, miután a panamai egyetem azt állította, hogy Bokros Lajos nevű hallgatójuk nem volt. Később helyesbítettek: Senor Bokrosnak nem kellett vizsgáznia, mivel vendéghallgató volt... Dr. Bokros Lajos panamai disszertációjának valódiságát az MDF romjain létrejött JESZ párt vonta kétségbe. Szerintük ugyanis képtelenség, hogy valaki a nulláról indulva egy év alatt olyan szintű spanyol nyelvtudásra tegyen szert, ami alkalmassá teszi arra, hogy 3040 szakkönyvet áttanulmányozzon és a témából szakdolgozatot írjon.

Válasz erre sincs. Rengeteg az ellentmondás. Ki tudja, hányan vannak, akiknek csak úgynevezett foxi-maxi egyetemük van, mégis diplomásnak adják ki magukat? Akik érettségi vizsgát sem tettek, s a szakmunkásképzőből egyből beültek a pártiskolai padba? Akik épphogy elvégezték a pártfőiskolát, máris ledoktoráltak? Es vajon hányan másolták az egész dolgozatukat? És ma hányan másolják? Miért lehet valaki rosztovi gyorstalpalóval gyakorló bíró? Mert ilyen is van. Es mi a helyzet azokkal, akik ma is abból élnek, hogy pénzért írnak diploma dolgozatot?

Mindenki lapít, az egyetemek pedig falaznak, mert rettegnek attól, hogy a lavina elindul, s akkor nem lehet többé megállítani. Ki tudja, hány nagyon nagy ember szégyenülne meg, ha a tudomány világában elindulna az öntisztulás. Márpedig el kell, hogy induljon. Mert mindenki tudja, hogy a király meztelen, doktor elvtársak százai, talán ezrei bitorolják a tudományos címet. Ehhez képest máig egyetlen emberben volt becsület, hogy plágiumgyanúba keveredvén lemondjon magas hivataláról...

Miközben tehát Pálinkás József szerint sem ok, sem kapacitás nincs az egyetemi doktori címek teljes felülvizsgálatára, Kövér László álláspontja az, hogy ha az országgyűlési képviselők úgy döntenek, hogy a tudomány berkeiben is végbemenjen a rendszerváltás, akkor ezt az Akadémiának és elnökének tudomásul kell venni. Mert nincs kétféle erkölcs, nincs kétféle mérce. Igazság csak egyféle van.

MAGYAR DEMOKRATA - 2012.04.17.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pártbizottságról, részvénytársaság, áttanulmányozzon, szakdolgozatokat, szaküzemgazdász, dokumentumokról, tudományegyetem, felülvizsgálják, szakdolgozatait, gyorstalpalóval, eltulajdonítása, külkereskedelmi, nyilvántartásba, frakcióvezetője, záródolgozatot, nyilvánosságra, vendéghallgató, szakdolgozatát, helyesbítettek, miniszterelnök, nyilvántartása, kormányszóvivő, sajtóreferense, önéletrajzában, rendszerváltás, plágiumgyanúba, évfolyamtársáé, agrártudományi, idegenforgalmi, intelligenciák, szakdolgozatot, nyilvántartást, diplomafosztón, dokumentumokat, szakdolgozata, terjedelemben, újságírók örömükben, foxi-maxi egyetemek, tudomány intézményei, rendszerváltás előtti, kényesnek ítélt, sajtóból értesült, saját példányát, miniszterelnök 1987, titkolózók sorába, friss munkaerőt, ügyészség számára, volt vagy, diákkal kapcsolatban, egyetemek „, sajtó birtokába, államfő kisdoktori, Schmitt Pál, Politikai Főiskolát, Lázár János, ELTE Állam-, Jogtudományi Karának, Orbán Viktor, Pécsi Tudományegyetem, Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferencet, Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán, Demokratikus Koalíció, Molnár Csaba, Mellár Tamás, Mellár Tamás Pesty László, Eközben Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány, Kottász Gergely, Lengvári István, Török Zsolt, Pálinkás Józseffel, Magyar Tudományos Akadémia, Török Zsolt MSZP-s, Budai Várban, Török Zsoltról, Török Zsoltnak, Nyakó István, Tóth József, Külkereskedelmi Főiskola, Vendéglátó-ipari Főiskola, Politikai Főiskola Iparpolitikai Karán, Magyar Hírlap, MSZMP Politikai Főiskoláján, Baja Ferenc MSZP-s, Kossuth Lajos Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, Szekeres Imre, Veszprémi Vegyipari Egyetemen, Veres János, Debreceni Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Karán, Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Ipari Karán, Bokros Lajosról, Bokros Lajos, Senor Bokrosnak, Pálinkás József, Kövér László, MAGYAR DEMOKRATA,
BMI ****** (#1)   2012-05-13 09:54:36
Azt ajánlom MINDENKINEK, aki elolvassa ezen írást arról, hogy ki mindenki és milyen módon szeredzte közép- illetve fölsőfokú végzettségét - próbáljon tájékozódni a témában. Ugyanis, egypárti MSZMP irányítás volt az élet MINDEN TERÜLETÉN! A PÁRT, az egyetlen döntötte el azt is, hogy ki tanulhat tovább és hogy hol!!!! Főleg azokban a családokban felnövekvő gyermekek esetében, akiket nem tudott vagy nem taníttathatott a szülője. Az, ha bekerült egy szakmunkásképzőbe, mint munkás- vagy paraszt státuszban dolgozva egy pártirányítású üzemben, vagy intézményben, esetleg termelő szövetkezetben, ATTÓL FOGVA csakis a munkahelyi kisz- párt- ill. szakszervezeti függetlenített titkárság vezetője döntött a sorsáról és így a TOVBÁBBTANULÁSÁRÓL, sőt! a magánéletének alalkulásáról is!
Ajhánlom figyelmébe MINDENKINEK, aki ehhez a témához hozzá szeretne szólni - Tiborca történetét elolvasásra! E családregény hőseinek ide vonatkozó részeinek behatóbb tanulmányozását! Hiszen, ha csak Farkas Nándor továbbtanulási kálváriáját vesszük alapul, akkor beláthatjuk, hogy a szobafestő- mázoló szakmunkásnak nem volt semmi esélye arra, hogy ÉPÍTÉSZ lehessen!!! Nem különben, "felesége": Tiborca Ilona, aki hiába tanult tovább mindenféle iskolákban MUNKA MELLETT, soha nem dolgozhatott egyetlen percig sem, mint népművelő, vagy művelődésszervező!!!
Vegyük alapul azokat a nemzettestvéreinket, akik nem küzdöttek úgy, mint ők ketten! Nézzük meg mi várt rájuk és mi lett a sorsuk abban a bizonyos munkás-paraszt "hatalom" idején! Olvassa csak el figyelmesen és kellő alázattal a Nemzet és anyanyelv című írásomat!
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  A jó emberek mindig szépek mar...  Png ház  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nagyi telefonál  Szívem  Szép napot kívánok  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png telefon  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Julian Brass gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akarat  Mai harmónia kártyám  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png kutya  Reggel van  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  A Megváltó szolgálatában  Kaffka_Margit  Ágai Ágnes – Csendélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Jó éjszakát  Alvó cicák  Albert Einsteinről  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem méltó hozzád  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Adakozás  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Mit beszél, nem értem, hogy m...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szívem tiéd  Png fotel  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einstein gondolata  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
újságírók örömükben, foxi-maxi egyetemek, tudomány intézményei, rendszerváltás előtti, kényesnek ítélt, sajtóból értesült, saját példányát, miniszterelnök 1987, titkolózók sorába, friss munkaerőt, ügyészség számára, volt vagy, diákkal kapcsolatban, egyetemek &#8222, sajtó birtokába, államfő kisdoktori, saját dolgozatát, tudomány berkeiben, volt szocialista, pécsi Janus, dolgozatra négyest, magyar jobboldal, előre felépített, szakdolgozat eltulajdonítása, államfő elleni, tanárképző elvégzése, marxista véletlen, hiteles ember, akkoriban uralkodó, karra érkezett, pártbizottságról hívta, vizsgáztató tanárt, egyetem egymásnak, egyetemen Gyurcsány, egyetem nyilvántartása, gazdasági társaságok, tőzsde működése, tőzsde című, könyves dobozaiban, egyetem sajtóreferense, levéltár igazgatójának, egyetemi karokról, levéltári nyilvántartásba, levéltár igazgatója, intézmény igazgatója, intézmény valóban, legkorábbi 2000-ből, átvett dokumentumokat, őrizetébe került, legutolsó egyetemi, karon leselejtezték, jegyzőkönyvet azonban, valóságban azonban, lebukás után, képviselő azzal, önéletrajzát valaki, egyetemek többsége, rendszerváltás előtt, szocialisták háza, tudományok doktora, főváros XIII, képviselő legmagasabb, felsorolt felsőoktatási, felnőttképző akadémia, évvel később, felsorolt forrásokból, dolgozat birtokában, egyetem kibernetikai, mesterséges intelligenciák, méltán népszerű, panamai egyetem, nulláról indulva, témából szakdolgozatot, pártiskolai padba, egész dolgozatukat, helyzet azokkal, egyetemek pedig, lavina elindul, tudomány világában, király meztelen, tudományos címet, egyetemi doktori, országgyűlési képviselők, pártbizottságról, részvénytársaság, áttanulmányozzon, szakdolgozatokat, szaküzemgazdász, dokumentumokról, tudományegyetem, felülvizsgálják, szakdolgozatait, gyorstalpalóval, eltulajdonítása, külkereskedelmi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 410
  • e Hónap: 9014
  • e Év: 44955
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.