Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
"Nyisd ki a szemed a szépségnek körülötted, nyisd meg az elméd az élet csodáinak, nyisd meg a szíved azoknak, akik szeretnek és mindig légy hű önmagadhoz!&... Drót Erika
1966.11.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
5 tápláló mézes arcpakolás a ragyogó arcbőrért
  2018-06-25 19:11:39, hétfő
 
  5 tápláló mézes arcpakolás a ragyogó arcbőrért






1 Bőrtápláló arcpakolás
2-3 evőkanál mézet kicsit melegítsünk meg, majd mikor már testmeleg, akkor adjunk hozzá ugyanennyi evőkanál natúr joghurtot, vagy túrót. Vékony rétegben vigyük fel az arcunkra, a nyakunk bőrére és a dekoltázsunkra. Ha túl vastagon kentük fel, akkor egy kis fapálcikával szedjünk le belőle.

Ha szárazabb az arcunk, akkor a pakolás alá permetezzünk a bőrünkre egy kis ásványvizet, ami a maszk alatt beszívódik a bőrbe. 15-20 perc után töröljük le, majd langyos vízzel öblítsük le és egy száraz törölközővel finom, nyomkodó mozdulatokkal szárítsuk meg a bőrünket. Ismételjük havonta kétszer.






Hidratáló arcpakolás
Az arcunkra vigyünk fel egy kis ásványvizet vagy forrásvizet, mintha arcot mosnánk, de a vizet ne töröljük le. Keverjünk össze 2-3 evőkanál mézet ugyanennyi tejszínnel, és a keveréket vigyük fel az arcunkra.

Kifejezetten száraz arc esetén adhatunk hozzá még egy kis langyos vizet. 15-20 perc elteltével töröljük le, majd langyos vízzel mossuk meg az arcunkat, és dörzsölés nélkül, finoman szárítsuk fel a bőrünket. Ismételjük hetente.






Arcpakolás száraz bőrre
Keverjünk össze 1 evőkanál mézet és 2 evőkanál, lehetőleg minél magasabb zsírtartalmú tejfölt. Tegyük a radiátorra, hogy testmeleg legyen, majd keverjünk bele 1 evőkanál búzacsírát. A keveréket vigyük fel az arcra, a különösen szárazabb részekkel kezdjük, ezekre a helyekre vastagabban is tehetjük a pakolást.

15-20 perc elteltével töröljük le, majd langyos vízzel öblítsük le, majd egy száraz törölközővel finom, nyomkodó mozdulatokkal szárítsuk fel a nedvességet. Ugyanígy használatos és ugyanezt a célt szolgálja az is, ha kevés tejjel és tojással keverjük össze a mézet. Ismételjük hetente, indokolt esetben akár hetente kétszer is.






Arcpakolás zsíros bőrre
2 evőkanál mézhez keverjünk hozzá egy kávéskanálnyi élesztőt, majd kicsit melegítsük meg. Adjunk hozzá egy kevés tejszínt, de csak annyit, hogy az állaga könnyen kenhető legyen, mégis fenn maradjon az arcon. Vigyük fel az arc egészére, vagy akár csak a pattanásos helyekre, majd 15-20 perc elteltével öblítsük le.

Ha arcunk néhány részén kifejezetten sok a pattanás vagy lényegesen zsírosabb a bőrünk, akkor ott hagyjuk kicsit tovább a pakolást. Langyos vízzel mossuk meg az arcunkat, és dörzsölés nélkül, finoman szárítsuk fel a nedvességet. Ismételjük hetente.






Egy gyorsabb arcpakolás
Ha nincs másunk, csak mézünk, akkor is nagyon gyors és hatékony arcpakolást gyárthatunk magunknak. Egyszerűen csak kenjük fel vékonyan a mézet az arcunkra, majd néhány perc múlva töröljük és mossuk le.

Fontos, hogy soha ne indulás előtt csináljuk ezt közvetlenül, ugyanis arcpirosodást okozhat. Ha legalább egy órával korábban feltesszük, indulásig biztosan elmúlik a bőrpír és marad a bársonyos, sima bőr.
Link
 
 
0 komment , kategória:  SZÉPSÉGÁPOLÁS  
Címkék: dekoltázsunkra, mozdulatokkal, kávéskanálnyi, arcpirosodást, kifejezetten, törölközővel, permetezzünk, fapálcikával, zsírtartalmú, gyárthatunk, ásványvizet, használatos, nedvességet, arcpakolást, forrásvizet, közvetlenül, vastagabban, melegítsünk, ismételjük, elteltével, arcpakolás, beszívódik, egyszerűen, melegítsük, bőrtápláló, pattanásos, ugyanennyi, lényegesen, tejszínnel, feltesszük, radiátorra, búzacsírát, keveréket, indulásig, szolgálja, dörzsölés, ragyogó arcbőrért, nyakunk bőrére, maszk alatt, száraz törölközővel, arcunkra vigyünk, keveréket vigyük, különösen szárazabb, helyekre vastagabban, célt szolgálja, kávéskanálnyi élesztőt, kevés tejszínt, állaga könnyen, pattanásos helyekre, pattanás vagy, gyorsabb arcpakolás, órával korábban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó baby  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Idővel az ember megérti, hogy ...  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Virágvasárnap: az élet és a re...  Válaszok a halál után  Ha nyitott vagy  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Óraállítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti képek  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  A haj állapotának javítása egy...  Paul David Tripp Március 27  Agárdi Gábor gondolata  A pálma a győzelem és a diadal...  Manna OWell tollából  Esti Ima !  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Válaszok a halál után  Leereszkedés és olvadás  Ha nyitott vagy  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem jár  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kékfestőről pár szóban  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apu  képre írva  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Nárcisz  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata 
Bejegyzés Címkék
ragyogó arcbőrért, nyakunk bőrére, maszk alatt, száraz törölközővel, arcunkra vigyünk, keveréket vigyük, különösen szárazabb, helyekre vastagabban, célt szolgálja, kávéskanálnyi élesztőt, kevés tejszínt, állaga könnyen, pattanásos helyekre, pattanás vagy, gyorsabb arcpakolás, órával korábban, dekoltázsunkra, mozdulatokkal, kávéskanálnyi, arcpirosodást, kifejezetten, törölközővel, permetezzünk, fapálcikával, zsírtartalmú, gyárthatunk, ásványvizet, használatos, nedvességet, arcpakolást, forrásvizet, közvetlenül, vastagabban, melegítsünk, ismételjük, elteltével, arcpakolás, beszívódik, egyszerűen, melegítsük, bőrtápláló, pattanásos, ugyanennyi, lényegesen, tejszínnel, feltesszük, radiátorra, búzacsírát, keveréket, indulásig, szolgálja, dörzsölés, arcbőrért, szárítsuk, lehetőleg, keverjünk, zsírosabb, testmeleg, hidratáló, különösen, szárazabb, csináljuk, bársonyos, joghurtot, magunknak, részekkel, élesztőt, tejszínt, egészére, maradjon, evőkanál, töröljük, tehetjük, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18977 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 518
  • e Hét: 2382
  • e Hónap: 8656
  • e Év: 58314
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.