Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán kormánybiztosának elnökségi társa, Tarlós volt tanácsn
  2013-10-07 19:55:24, hétfő
 
  Politikusbűnözés :: 2013-10-07. 12:00
Orbán kormánybiztosának elnökségi társa, Tarlós volt tanácsnoka és persze volt SZDSZ-es képviselő az ötéves lányával fajtalankodó "közéleti szereplő"


Ez év májusában a Borsban megjelent egy cikk, amely arról számolt be, hogy egy apa szexuálisan molesztálhatta ötéves kislányát. A gyanúba keveredett férfi nevét nem írta meg az újság, még a monogramját sem közölték, azt viszont igen, hogy ,,ismert magyar közéleti szereplő", ,,politika közeli személy". A téma nagy port vert fel. Az írást több hírportál is átvette, ám a megjelenés után egy nappal az alapcikket közlő bulvárújság online oldaláról, valamint a cikket ,,átemelő" weblapok oldalairól eltűnt az írás. (Kivéve természetesen portálunkat - a szerk.)
Tavasz végén a fél ország azt találgatta, ki lehet az az ,,ismert magyar közéleti szereplő", ,,politika közeli személyiség", akiről az egyik bulvárlap azt írta: ,,saját ötéves kislányát zaklathatta szexuálisan egy, a magyar politikai köz­életben is ismert személy". A cikket több hírportál átvette, ám másnapra az írás eltűnt a médiából, az összes online lap levette oldaláról - írja a Privátkopó - tévesen, nálunk ugyanis továbbra is elérhető a cikk, az eredeti eltávolításának hírével együtt.
Akkor több olvasói fórumon is tudni vélték: a férfi a kormánypárti oldalhoz tartozik, és ,,messzire elér a keze". Többen - tévesen - Stágel Bencére, a KDNP akkortájt lemondott országgyűlési képviselőjére tippeltek, aki ,,családi krízissel" indokolta a közéletből való önkéntes távozását.
A privatkopo.hu értesülése szerint a rendőrség 2013. január óta nyomoz 12. életévét be nem töltött, nevelése, gondozása, felügyelete alatt álló kiskorú személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja egy budapesti férfi ellen. A büntetőeljárás a kislány édesanyjának, a férfi volt bejegyzett élettársának feljelentése alapján indult.
Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztály Gyermek- Ifjúságvédelmi Osztály rendelt el nyomozást. A hatóság igazságügyi pszichológus szakértőt rendelt ki, aki 2013. február 6. napján elkészített és a nyomozóhatóság számára átadott szakvéleménye alátámasztotta az anya feljelentésében szereplő súlyos állításokat, amelyek szerint szexuális bántalmazást szenvedhetett el az ötéves kislány. A rendőrség által felkért szakértő szerint a gyermek előadása élet- és élményszerű volt, nem merült fel betanítottság lehetősége.
Ezt követően a büntetőeljárást a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztályához tették át. Nem tudni, hogy ebben szerepe lehetett-e annak a ténynek, hogy a szexuális molesztálás gyanújába keveredett apa egy olyan civil szervezet alapító elnöke, amely 2012-től kezdődően 6 millió forint támogatás nyújtott/nyújt a falfirka-felderítésekért felelős BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályának, valamint a felderítésekben résztvevő BRFK kerületi kapitányságainak. (A szervezet alelnöke dr. Fürjes Balázs, az Orbán-kormány budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztosa.)
Vannak jogi szakértők, akik szerint az adományozás miatti összeférhetetlenség miatt a teljes BRFK-t ki kellett volna zárni a büntetőeljárásból, míg más jogászok szerint elégséges, ha az adományozót érintő ügyet elvonják az adomány konkrét címzettjétől.
A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya - valamiért - úgy határozott, hogy ismételten igazságügyi pszichológus szakértői vizsgálat alá veteti a kislányt, amelyre 2013. április 9. napján került sor, ennek a vizsgálatnak az eredménye azonban a mai napig nem ismert, mivel a nyomozás fokozott ügyészségi felügyeletét ellátó I. és XII. kerületi Ügyészség zárolta azt.
Az ügy kapcsán az anya felkérte a gyermekeket ért szexuális bántalmazás elismert, nagy tapasztalattal rendelkező szakértőjét, aki nemcsak igazságügyi gyermek pszichológus szakértő, hanem kriminálpszichológus és szexológus igazságügyi szakértő is.
A kislány újabb vizsgálatára 2013 júniusában került sor, a szakértői vélemény - amelyet az anya benyújtott az ügyben eljáró bűnügyi szervnek, így a nyomozati aktában a dokumentum fellelhető - egyebek mellett a következő megállapításokat tartalmazza:

A kiskorú pszichoszexuális fejlődése megzavart, olyan helyzetekbe kerülhetett, melyben involválódott akarata ellenére. A kapott - részben rajzban, részben verbális és testi megnyilvánulásokban megjelenő - információk olyan testi involválódást tárnak fel, melyek vélhetően a bántalmazás, a szexuális bántalmazás (abúzus) megtörténtét feltételezhetik. Ebben a korban bizonyos szexuális információk nem bírnak relevanciával, csak azok az élettani funkciók, melyek az ürítéssel és a tisztálkodási folyamatokkal kapcsolatosak, a szexuális érintkezés egyéb folyamatait - értelmi és tapasztalati érési folyamatok híján - nem is tudja értelmezni. Élményszerűnek és valósaknak tekinthetők a kiskorú által elmondottak. Ennek alátámasztására a ,,fürdőkád-történés" rajzolásánál mutatott lábrángatás (feszült), a kínos tartalmak elmondásának lehetetlen élménye helyett inkább választott kifejezésmódja, a rajzolás megerősíti az általa elmondottak élményszerűségét és valóságtartalmát.

A privatkopo.hu információja szerint a BRFK az ügyben eseti gondnokot rendelt ki 2013 augusztusában, hivatkozással arra, hogy a kiskorú gyermeket a kihallgatása során képviselje.
A kislány meghallgatására a mai napig nem került sor.
Hozzá hasonlóan - bár már több mint nyolc hónap eltelt a nyomozás elrendelése óta - a súlyos gyanúba keveredett apa kihallgatását sem tartották szükségesnek a BRFK munkatársai eddig, ebből következően vele szemben megalapozott gyanút nem közölt a rendőrség.
B. I. A. az előző ciklusban az SZDSZ fővárosi képviselőjeként tevékenykedett, valamint Demszky Gábor tanácsadójaként működött. 2010-2011-ben Tarlós István főpolgármester szakmai tanácsnokként alkalmazta.
Zoom
A Kuruc info kiderítette, hogy kiről van szó: Bojár Iván András a pedofil vérfertőző neve
A Privátkopó szerette volna megtudni, mikorra várható a nyomozás befejezése, azonban érdeklődésükre a BRFK a cikk megjelenéséig nem reagált.
Zoom
A lap megkereste "B. I. A."-t, aki kérdésekre nem válaszolt, viszont jogi képviselője közvetítésével megtiltotta, hogy cikket közöljenek róla, valamint gyermekéről, büntető- és polgári eljárásokat helyezve kilátásba arra az esetre, ha megszegik a tiltást.
Zoom
A bűnügyi portál megkereste a feljelentőt - a kislány édesanyját - is, aki információikat nem cáfolta, de nem kívánt nyilatkozni.
A Kuruc.info megszerezte a vonatkozó BRFK-dokumentumot Bojár Iván András ügyéről, íme:
Zoom
Továbbra is aktuális: 2007-ben ezzel a plakáttal terítettük be Judapestet az akkor lelepleződött SZDSZ-es pedofilok (köztük Hankó Faragó Miklós kapcsán):

(Privátkopó.hu - Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/118652/#ixzz2h3meShMH
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichoszexuális, kapitányságainak, élményszerűségét, megállapításokat, politikusbűnözés, valóságtartalmát, büntetőeljárást, felderítésekért, meghallgatására, alátámasztására, felderítésekben, feljelentésében, tanácsadójaként, feltételezhetik, eltávolításának, képviselőjeként, információikat, molesztálhatta, tevékenykedett, ifjúságvédelmi, kormánybiztosa, nyomozóhatóság, főpolgármester, kifejezésmódja, büntetőeljárás, közvetítésével, élményszerűnek, érdeklődésükre, tapasztalattal, alátámasztotta, szakvéleménye, képviselőjére, betanítottság, folyamatokkal, hivatkozással, természetesen, ötéves lányával, gyanúba keveredett, téma nagy, írást több, megjelenés után, alapcikket közlő, cikket „, egyik bulvárlap, magyar politikai, cikket több, írás eltűnt, összes online, eredeti eltávolításának, kormánypárti oldalhoz, közéletből való, rendőrség 2013, Stágel Bencére, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Főosztály Gyermek- Ifjúságvédelmi Osztály, BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztályához, BRFK Gyermek-, Ifjúságvédelmi Osztályának, Fürjes Balázs, BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya, Demszky Gábor, Tarlós István, Bojár Iván András, BRFK-dokumentumot Bojár Iván András, Hankó Faragó Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogy lehet megtartani  Még csak most kezdődik a nap  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png cica  Irgalom és ítélet  Png fotel  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png fotel  Mai harmónia kártyám  A kételkedés kezelése  Rátalálsz  Paul David Tripp Április 20  Fekete-erdő desszert  Egy lelki imádság  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Fehér virág  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Png virág  Paul David Tripp Április 21  Jó éjszakát  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Őrizkednünk kell...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Nagyon különös  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Fekete-erdő desszert  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kaffka_Margit  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Alázat  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png csokor  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A másik dolog,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes délutánt kívánok  Png csokor  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A sors  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
ötéves lányával, gyanúba keveredett, téma nagy, írást több, megjelenés után, alapcikket közlő, cikket &#8222, egyik bulvárlap, magyar politikai, cikket több, írás eltűnt, összes online, eredeti eltávolításának, kormánypárti oldalhoz, közéletből való, rendőrség 2013, budapesti férfi, kislány édesanyjának, férfi volt, hatóság igazságügyi, nyomozóhatóság számára, anya feljelentésében, ötéves kislány, rendőrség által, gyermek előadása, szexuális molesztálás, olyan civil, felderítésekben résztvevő, szervezet alelnöke, adományozás miatti, teljes BRFK-t, adományozót érintő, adomány konkrét, eredménye azonban, nyomozás fokozott, anya felkérte, kislány újabb, szakértői vélemény, anya benyújtott, ügyben eljáró, nyomozati aktában, dokumentum fellelhető, következő megállapításokat, kiskorú pszichoszexuális, szexuális bántalmazás, korban bizonyos, élettani funkciók, tisztálkodási folyamatokkal, szexuális érintkezés, kiskorú által, kínos tartalmak, rajzolás megerősíti, általa elmondottak, ügyben eseti, kiskorú gyermeket, kihallgatása során, kislány meghallgatására, nyomozás elrendelése, súlyos gyanúba, előző ciklusban, pedofil vérfertőző, nyomozás befejezése, cikk megjelenéséig, bűnügyi portál, kislány édesanyját, vonatkozó BRFK-dokumentumot, plakáttal terítettük, akkor lelepleződött, pszichoszexuális, kapitányságainak, élményszerűségét, megállapításokat, politikusbűnözés, valóságtartalmát, büntetőeljárást, felderítésekért, meghallgatására, alátámasztására, felderítésekben, feljelentésében, tanácsadójaként, feltételezhetik, eltávolításának, képviselőjeként, információikat, molesztálhatta, tevékenykedett, ifjúságvédelmi, kormánybiztosa, nyomozóhatóság, főpolgármester, kifejezésmódja, büntetőeljárás, közvetítésével, élményszerűnek, érdeklődésükre, tapasztalattal, alátámasztotta, szakvéleménye, képviselőjére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4535
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.