Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
"Nyisd ki a szemed a szépségnek körülötted, nyisd meg az elméd az élet csodáinak, nyisd meg a szíved azoknak, akik szeretnek és mindig légy hű önmagadhoz!&... Drót Erika
1966.11.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem is gondolnád mi mindenre jó a fogkrém! Elképesztő!
  2018-06-30 16:13:19, szombat
 
   
  Nem is gondolnád mi mindenre jó a fogkrém! Elképesztő!







A fogkrém nem csupán a fogmosáskor hasznos, hiszen pl. a fogkrém fehérít, políroz, illatosít, eltávolítja a foltokat, valamint helyreállítja és óvja a fogzománcot. Tisztító hatása azonban a fogainkon kívül számos más csodára is képes.
1. A rovarcsípések, hólyagok és sebek viszketésének enyhítése

Ilyen jellegű bőrsérülésekre kenve a fogkrém szárít, és csökkenti a duzzanatot. A legjobb, ha egész éjszakára rajta hagyjuk.
2. Égető forrázások csillapítása

Nyílt sebet nem okozó, enyhébb égési sérülésekre is enyhülést nyújt a fogkrém. Ha rögtön az égés kialakulása után az érintett területre kenjük, ideiglenesen csillapíthatjuk az égő fájdalmat, és megelőzhetjük a seb felnyílását.
3. Pattanás méretének csökkentése

Ha fel akarjuk gyorsítani egy pattanás gyógyulását az arcunkon, tegyünk egy kis fogkrémet az érintett területre éjszakára, és reggel mossuk le.
4. Körömtisztítás

Ha a fogkrém jó a fogzománc tisztítására, nagyon valószínű, hogy a körmünkre is jó. Ha tisztább, fénylőbb és erősebb körmöket szeretnénk, egyszerűen sikáljuk meg fogkrémmel és fogkefével.
5. Hajfixálás

A zselés fogkrémek ugyanazokat a vízben oldódó polimereket tartalmazzák, mint a hajzselék. Ha kifogytunk a hajzseléből, és szeretnénk rögzíteni legújabb hajkölteményünket, használjunk bátran fogkrémet.
6. Kellemetlen szagok eltüntetése

A fokhagyma, a hal, a vöröshagyma és más átható szagú élelmiszerek valósággal beleeszik magukat a bőrünkbe. Ha átdörzsöljük a kezünket és az ujjbegyeinket egy kis fogkrémmel, eltüntethetjük a kellemetlen szagokat.
7. Folteltávolítás

Fogkrémmel a ruhákról és a szőnyegekről is el lehet tüntetni a makacs foltokat. Ruhák esetében tegyük közvetlenül a foltra, és addig súroljuk, amíg el nem tűnik, aztán a szokott módon mossuk ki. Szőnyegfolt esetén tegyük a fogkrémet a szennyeződésre, súroljuk kefével, aztán azonnal öblítsük ki.
8. Piszkos cipők felújítása

Ugyanez a taktika cipők esetében is beválik. A szőnyegekhez hasonlóan tegyük a fogkrémet közvetlenül a piszkos felületre, dörzsöljük meg alaposan, aztán nedves ruhával töröljük át.
9. Zsírkréta eltávolítása a festett falakról

Óvatosan dörzsöljük le az összefirkált falat fogkrémes nedves ruhával, és a zsírkréta el fog tűnni.
10. Az ezüst ékszerek és tárgyak kifényesítése

Dörzsöljük meg az ékszert fogkrémmel, és hagyjuk rajta éjszakára. Másnap töröljük át egy puha ronggyal.
11. DVD- és CD-lemezek karcmentesítése

A módszer sikeraránya nem állandó, de nem túl mély karcok esetén általában beválik. Kenjük be vékonyan a lemezt fogkrémmel, óvatosan súroljuk meg, aztán öblítsük le.
12. Zongorabillentyűk tisztítása

Töröljük le a billentyűkről a rátapadt zsírt egy nedves, nem bolyhos ruhával és fogkrémmel. A fogkrém letörlése után polírozzuk ki a billentyűket egy másik puha ronggyal.
13. Cumisüveg szagtalanítása

Ha a cumisüveg savanyútej-szagot áraszt, fogkrémmel és üvegmosó kefével szagtalanítható.
14. Vasalótisztítás

Fogkrémmel a vasaló talpán felgyűlt odaégett szennyeződés is eltávolítható.
15. Szemüvegek páramentesítése

A könnyűbúvárok, úszók és triatlonosok talán már ismerik ezt a trükköt: kenjünk egy kis fogkrémet a szemüveg lencséire, öblítsük le, és íme! Többé nem kell drága páramentesítő zselét vásárolni.
 
 
0 komment , kategória:  ÉRDEKESSÉGEK  
Címkék: szagtalanítható, csillapíthatjuk, folteltávolítás, vasalótisztítás, karcmentesítése, páramentesítése, eltüntethetjük, körömtisztítás, szennyeződésre, bőrsérülésekre, szagtalanítása, megelőzhetjük, ujjbegyeinket, páramentesítő, helyreállítja, könnyűbúvárok, billentyűkről, viszketésének, kifényesítése, eltávolítható, rovarcsípések, csillapítása, ideiglenesen, tisztítására, szőnyegekhez, billentyűket, szennyeződés, triatlonosok, összefirkált, eltávolítása, élelmiszerek, átdörzsöljük, tartalmazzák, szőnyegekről, használjunk, hajzseléből, fogmosáskor hasznos, fogkrém fehérít, fogainkon kívül, fogkrém szárít, égés kialakulása, érintett területre, pattanás gyógyulását, fogzománc tisztítására, zselés fogkrémek, vízben oldódó, kellemetlen szagokat, makacs foltokat, szokott módon, taktika cipők, szőnyegekhez hasonlóan, fogkrémet közvetlenül,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Erdőn  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szabolcska Mihály – Ákác...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Tavaszi kép  Alázat  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Alázat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Sokan azt tartják  A jó emberek mindig szépek mar...  Png csokor  Kerüld el az evangélium örömén...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Egy bizonyos határt  Alázat  Irgalom és ítélet  Akarat  Png csokor  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  A boldog családok mind hasonló...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Png virág  Reggel van  Egy bizonyos határt  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Png virág  Zilahy Lajos gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Sose bánj semmit  Png lepke  Akarat  Facebookon kaptam  Png nő  Alázat  Alázat  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  képre írva  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png rózsa csokor  210 éve született a SZÓZAT meg...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png kutya  Png virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kövesd a cowboyt!  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata 
Bejegyzés Címkék
fogmosáskor hasznos, fogkrém fehérít, fogainkon kívül, fogkrém szárít, égés kialakulása, érintett területre, pattanás gyógyulását, fogzománc tisztítására, zselés fogkrémek, vízben oldódó, kellemetlen szagokat, makacs foltokat, szokott módon, taktika cipők, szőnyegekhez hasonlóan, fogkrémet közvetlenül, piszkos felületre, festett falakról, összefirkált falat, ezüst ékszerek, ékszert fogkrémmel, puha ronggyal, módszer sikeraránya, lemezt fogkrémmel, rátapadt zsírt, fogkrém letörlése, másik puha, cumisüveg savanyútej-szagot, vasaló talpán, szemüveg lencséire, szagtalanítható, csillapíthatjuk, folteltávolítás, vasalótisztítás, karcmentesítése, páramentesítése, eltüntethetjük, körömtisztítás, szennyeződésre, bőrsérülésekre, szagtalanítása, megelőzhetjük, ujjbegyeinket, páramentesítő, helyreállítja, könnyűbúvárok, billentyűkről, viszketésének, kifényesítése, eltávolítható, rovarcsípések, csillapítása, ideiglenesen, tisztítására, szőnyegekhez, billentyűket, szennyeződés, triatlonosok, összefirkált, eltávolítása, élelmiszerek, átdörzsöljük, tartalmazzák, szőnyegekről, használjunk, hajzseléből, kellemetlen, kialakulása, eltávolítja, vöröshagyma, polimereket, ugyanazokat, felnyílását, fogzománcot, sérülésekre, csökkentése, gyógyulását, eltüntetése, szőnyegfolt, közvetlenül, fogmosáskor, sikeraránya, egyszerűen, fogkrémmel, hajfixálás, fogkefével, szeretnénk, gyorsítani, dörzsöljük, szemüvegek, felújítása, valósággal, polírozzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18977 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 314
  • e Hét: 3622
  • e Hónap: 13975
  • e Év: 73228
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.