Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Államvédelem ma
  2013-10-26 19:14:30, szombat
 
 




Államvédelem ma

A kommunizmus kimúlása után egy egészen új rendszer született, bár hamvaiban látnivélik a múlt izzó parazsát néhányan, amit időnként felélesztenek az emlékezet lágyan rezgő fuvallatjai . Ezekből a kiválasztott pártkatonákból soha sem lettek patrióta magyar emberek, mert hiányzott belőlük az, amit magyarnak neveztek még a háború előtt . Bőrkabátosan, pisztollyal az oldalukon megjelenő kommiszárok soha sem voltak a testvéreink, még akkor sem, ha erőszakkal el akarták hitetni velünk az ellenkezőjét annak, amit a szemünk látott .

Az államot védte mindenkor a magyarsággal szemben ez a baloldali gyülekezet, akik még napjainkban is, tévelyedetten keresik a kiutat . Annyira beleidegződött lelkükbe a múlt, hogy képtelenek megtagadni az elődeiket . Megkeveredett a magyar vér is eközben . Ismertem egy erdélyi asszonyt, aki feleségül ment egy gazdag zsidó emberhez . Az ő gyermekei meghasonlottak . Leánya egy fajzsidóhoz ment feleségül . Rosszabb lett a legrosszabb zsidónál is, annyira szeretett volna megfelelni nekik !

Anyósa így sem fogadta be a lelkébe igazán, neki nem volt elegendő az apai ág zsidósága . Férje, a cukrász sokkal elnézőbb volt az anyjánál, bár ezeknél soha sem tudja az ember, hogy hányadán áll velük . Az öregasszony megjárta Auschwitzot, látni lehetett kék számait a karján, de nem bocsátotta meg egyetlen fiának azt, hogy félreházasodott . Szerencsétlen anyatárs szomorúan mesélte el feleségemnek a sorsát, de még sem éreztem szimpátiát vele . Fia katolikushoz ment, de ő sem találta helyét vele, mert valami hiányzott belőle . A zsidó vér erősen megmutatkozik mindenkiben, nyugtalanságot okoz, megfertőzi a lelket, nem hagyja nyugodni gazdáját az élete végéig .

Volt sógoromról kiderült, hogy édesanyja zsidó . Egészen addig jól el lehetett vele beszélgetni, de később már csak a zsidósága érdekelte . Barátaim között nagy számban voltak zsidó fiúk, zsidó lányok vegyesen, ez soha sem jött közénk, de mivel megjelent, azonnal elvesztettem a barátaimat . Akik megmaradtak gyermekkoromból, azokkal fel sem vetem e kérdést, mert elveszíteném őket is, tudom . Nem szeretik ha a különbözőségeinket firtatom . Gyermekeik neve szinte valamennyiüknek Dávid, vagy Dániel . Ott lapul kipájuk a fogason egészen addig, amíg rá nem tekint az ember .

Az ávósok és a hajdani ÁVH tagjai legtöbben a zsidók közül kerültek ki, így az ellenük való népharag mint pogrom maradt meg az emlékezetben . Dávid Irving angol történész, a huszadik század legelismertebb történésze, Felkelés címen, az 56-os forradalomról szóló tartalmas regényében kijelenti, hogy az ország zsidó származású vezetése ellen tört ki október 23-án a forradalom ! Nem azért akasztottak egyeseket lámpaoszlopokra, mert zsidók voltak, hanem a titkosrendőrségben való részvételük miatt

Ezt a rendőrséget a Magyarországot megszálló kommunista hatalom a magyarok ellen szervezte . A kommunista párt vezette államot, és az ő rendszerüket védték ellenünk, magyarok ellen . Mindenki ellenforradalmár lett egy szempillantás alatt, ha a rendszert kritikával illette, de még ehhez is nagy bátorság kellett, mert már egy viccért is életfogytiglani kényszermunkára itélték az embert . A rettegett fekete autó éjjel kettőkor állt meg rendszeresen valamelyik ház előtt, ahonnan halálba vitte áldozatait .

Az ÁVH-s verőlegények soha sem tudtak megbocsátani az áldozataiknak, sírba vitték bűneiket, de elfelejtettek bocsánatot kérni tőlük haláluk előtt . A magyarországi zsidók magyarként jelennek meg a nemzetközi porondon, de még a fajtársaikat is előbbre helyezik nálunk, kik befogadtuk őket, akiknek a nyelvét beszélik, s akikkel együtt éltünk számtalan generáció óta . Egyszer a baloldalon jelennek meg hazánkat képviselve, másszor a jobboldalon, de jellemző rájuk, hogy képtelenek kitárgyalni a múlt reájuk vonatkozó történéseit, amit kommunizmusnak neveztek .

Földünk minden országában közel kerültek a tűzhöz . Népviseletbe öltöznek ha kell, de nem adják fel egykönnyen a megszerzett pozicciókat . Amerika legfelsőbb vezetése mögött is ott sündörögnek ezek a jellegzetes arcú emberek, akik összeköttetéseiken keresztül irányítják a világot . Izrael miniszterelnöke Vatikánba látogatott a napokban, sőt közvetlenül az amerikai külügyminiszter látogatott el oda . Valamit egyeztettek az ezermillió embert megmozgató Római katolikus vallás vezetőjével, és a földünk magányos csendőrének szerepében tetszelgő USA második emberével .

Mintha a globalizáció végstádiumában lennénk, amikor napfényre szeretne kerülni a láthatatlannak hitt háttérhatalom az intézményeivel együtt . Azok a vezetők, akiket eltakartak előlünk a médiabirodalom összehangolt szervezetei . Csak azokról írnak, vagy beszélnek, akiket éltetni akarnak . Főleg sajátjaikat reklámozzák a filmjeikben, melyeket Hollywoodban állítanak elő . Ez a monopólium verhetetlennek tűnik . Viszont a legkisebb szikra is lángra lobbanthatja az egész világot, mivel csalással szerezték meg a hatalmukat .

Arctalan robotként megjelenő rendőrök végzik az állam védelmét mára, akiket a háttérből irányít egy láthatatlan hatalom . Felelősségre nem vonhatják őket, mert különös védettséget élveznek . A katonaságot egy szövetséges zászló alá terelték, így azonos egyenruhájukon, csupán egy parányi zászló jelzi azoknak az eredetét, akik bérbe adták magukat . Más esetben bérgyilkosnak is nevezhetnénk őket, de így büntetlenséget biztosít számukra a terrorizmus elleni végnélküli küzdelem, amit saját maguk ellen vívnak évek óta eredménytelenül . Eközben óriási mennyiségű urániummal fertőzött lőszert pumpálnak bele a lakatlan hegyek oldalába, hiszen a szövetségesek atomerőművei soha sem pihennek .

A világállam névtelen katonái pénzért támadják az ártatlanokat . Eszükbe sem jut megkérdőjelezni cselekedeteiket . Beteg világ ez kérem ! Az otthonát védelmező embert terroristának hívják . A bérgyilkost katonának . Még a saját szüleire is rátámadó rohamrendőrt a törvény karjának . Az alkotmányos jogainkat csalással kisajátító bankrendszert ezzel törvényesítették, majd a pénzteremtéssel egyeduralmat szereztek maguknak . Minden, ami körülöttünk történik, azt előre megtervezték . Egy buta kisérlet alanyai lettünk, de mégis úgy viselkedünk, mintha ez lenne maga az élet . Szó nélkül elfogadjuk más gondolatait, még akkor is, ha saját szemünkkel jól látjuk az ellenkezőjét . A világállam fegyveresei gondosan őrzik saját rendszerüket, amivel rabszolgasorba taszították mára az emberiséget, sőt a mi nevünkben adnak maguknak felhatalmazást a gaztetteikhez .


VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvényesítették, ellenforradalmár, pénzteremtéssel, miniszterelnöke, külügyminiszter, eredménytelenül, életfogytiglani, kényszermunkára, gyermekkoromból, cselekedeteiket, megkérdőjelezni, lámpaoszlopokra, valamennyiüknek, félreházasodott, nyugtalanságot, egyenruhájukon, meghasonlottak, intézményeivel, pártkatonákból, láthatatlannak, büntetlenséget, végstádiumában, kommunizmusnak, médiabirodalom, verhetetlennek, magyarországot, rabszolgasorba, legelismertebb, beleidegződött, felhatalmazást, tévelyedetten, elfelejtettek, áldozataiknak, bankrendszert, háttérhatalom, szempillantás, kommunizmus kimúlása, múlt izzó, emlékezet lágyan, kiválasztott pártkatonákból, háború előtt, oldalukon megjelenő, ellenkezőjét annak, szemünk látott, államot védte, magyarsággal szemben, baloldali gyülekezet, erdélyi asszonyt, gazdag zsidó, fajzsidóhoz ment, legrosszabb zsidónál, lelkébe igazán, Dávid Irving,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Ne engedd el kezem!  Szent-Györgyi Albert gondolata  Szeretettel  A közszereplő  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Kokárda  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Kezdet  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  ...és mégis ráismersz  Nagy László - Szerelem emléke  Ibolya  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Könnyáztatta asszonysorsok  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kávé  Esti kép  Facebookon kaptam  Házi botox  A gyász  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  Esti kép  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A halolaj és a hal még a migré...  Sötétség és világosság  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Heltai Jenő: Szabadság  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Egyet értesz?  Őri István - Dal az életről  William Shakespeare-től idéze...  Az agyat és a csontokat is erő...  Nemzeti  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Ibolya  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  A szív és a cselekvés egységes...  Ne feledjük: a föld jóval több...  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép Álmokat  Imádkozás Krisztus értelméért  Fújjad márciusi szél . . .  A közszereplő  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Kezdet  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Hernádkak 
Bejegyzés Címkék
kommunizmus kimúlása, múlt izzó, emlékezet lágyan, kiválasztott pártkatonákból, háború előtt, oldalukon megjelenő, ellenkezőjét annak, szemünk látott, államot védte, magyarsággal szemben, baloldali gyülekezet, erdélyi asszonyt, gazdag zsidó, fajzsidóhoz ment, legrosszabb zsidónál, lelkébe igazán, cukrász sokkal, öregasszony megjárta, élete végéig, zsidósága érdekelte, fogason egészen, zsidók közül, ellenük való, huszadik század, 56-os forradalomról, ország zsidó, magyarok ellen, kommunista párt, szempillantás alatt, rendszert kritikával, rettegett fekete, magyarországi zsidók, nemzetközi porondon, nyelvét beszélik, baloldalon jelennek, múlt reájuk, megszerzett pozicciókat, jellegzetes arcú, amerikai külügyminiszter, ezermillió embert, földünk magányos, globalizáció végstádiumában, láthatatlannak hitt, intézményeivel együtt, médiabirodalom összehangolt, monopólium verhetetlennek, legkisebb szikra, egész világot, állam védelmét, háttérből irányít, láthatatlan hatalom, szövetséges zászló, parányi zászló, terrorizmus elleni, lakatlan hegyek, szövetségesek atomerőművei, világállam névtelen, otthonát védelmező, bérgyilkost katonának, saját szüleire, törvény karjának, alkotmányos jogainkat, pénzteremtéssel egyeduralmat, buta kisérlet, világállam fegyveresei, törvényesítették, ellenforradalmár, pénzteremtéssel, miniszterelnöke, külügyminiszter, eredménytelenül, életfogytiglani, kényszermunkára, gyermekkoromból, cselekedeteiket, megkérdőjelezni, lámpaoszlopokra, valamennyiüknek, félreházasodott, nyugtalanságot, egyenruhájukon, meghasonlottak, intézményeivel, pártkatonákból, láthatatlannak, büntetlenséget, végstádiumában, kommunizmusnak, médiabirodalom, verhetetlennek, magyarországot, rabszolgasorba, legelismertebb, beleidegződött, felhatalmazást, tévelyedetten, elfelejtettek, áldozataiknak, bankrendszert, háttérhatalom, szempillantás, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1825
  • e Hónap: 18618
  • e Év: 151535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.