Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?
  2013-10-31 17:41:11, csütörtök
 
  Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?
2013-10-31 10:03:04




Egyetlen példát is felhozva, Orbán Viktor történelmi mélységét az is jól mutatja, hogyan szervezi és adminisztrálja, hogy tömegeket fosszon meg nem csak a segélyektől, de attól is, hogy munkát ajánlhassanak nekik!


Az állam két oldalról javítja a munkanélküli statisztikákat - írja a Spéder Zoltán által irányított Index -: egyrészt a közmunkások szaporításával, másrészt azzal, hogy aki nem fogadja el a felkínált munkát, azt törlik a regisztráltak rendszeréből. Az Index további fontos tényezőket nem említ, amik miatt további tömegek már be sem jutnak a munkanélküli központokba: ez az a kommunista túlbonyolítást is messze-messze meghaladó, tudatosan tömegeket megakadályozó adminisztrációs téboly, amit az Orbán-kormány vezetett be abból a célból, hogy hatalmas tömegek egyáltalán ne tudjanak regisztrálni sem!

Az adminisztrációs megakadályozást jó pár egyéb mellett az képezi, hogy akinek valaha az életben volt egy cége, de az pl. tönkrement, az agyonbonyolítás miatt képtelen azt hivatalosan megszüntetni. Márpedig amíg nem szünteti meg, addig - hogy lássuk a további orbáni tébolyt - semmiféle ellátást nem fog kapni! A vállalkozók sorozatosan panaszkodtak nekünk arra, hogy Orbánék minden életben maradási lehetőséget elzártak tőlük és egyáltalán semmiféle módon nem tudnak a munkaügyi rendszerbe integrálódni! A futballőrült és a szegényeket, valamint a rokkantakat bűnbanknak kikiáltó, nyilvánvalóan súlyosan beteg miniszterelnök olyan iszonyatos feltételeket szab arra, hogy valaki vállalkozó legyen és olyannyira megtett mindent a meglévő vállalkozások tönkre tételére, hogy azon vállalkozók tömegeit, akik nincstelenekké váltak, őket sem hagyja szabadulni az Orbán miatt pénzelszívókká vált vállalkozásaiktól! Ameddig pedig nem mondja Orbán rendszere egy vállalkozásra, hogy megszűnt vagy felszámolásra került, addig még segélyben sem részesülhetnek azok, akik Orbán előtt biztos megélhetéssel rendelkeztek! Ezért az Orbánék által tönkre tett vállalkozók tömegei sem saját megélhetésükre, sem vállalkozásaik pénzelszívó, az államnak a nagy semmire befizetendő költségeire sem tudnak fordítani egyetlen árva fillért sem!

Felmérhetetlen, hány vállalkozó lett öngyilkos és - miután már minden munkavállalójukat kirúgni voltak kénytelenek - hányan kerültek utcákra, miközben vállalkozásaik megszüntetését - a jó eséllyel elmebeteg népüldöző őrült miatt - nem sikerült kimondatniuk!

A másik tudatos adminisztratív orbáni pusztítás - amik itt felsorolásra kerülnek, legalább megközelítik a büntető törvénykönyv szerinti Népirtás bűntettét -, hogy nagyon-nagyon sokan azért nem kerülnek be a munkanélkülieket regisztráló rendszerbe sem, mert pl. nem ott születtek, ahol élnek vagy bármilyen okból nem jelentkezhetnek be az adott városban semmiféle ideiglenes lakcímre. Orbánék ugyanis addig munkát ajánlani sem hajlandók, amíg a lakhelyéről elmenekülni kénytelen vagy egyébként mélyszegénnyé vált honpolgár nem szerez magának ott, helyben legalább egy ideiglenes lakcímet! Budapesten is nagyon sok ember van, akik nem rendelkeznek állandó budapesti vagy éppen semmilyen állandó lakcímmel, csak kénytelenek voltak a túlélésért, bármiért elhagyni eredeti városukat vagy falujukat. Ezek közül nagyon sokan az utcán élnek, még többen pedig úgy laknak egyáltalán valahol, hogy valaki vagy szociális beállítottságú magánszemélyek befogadják őket.



A mindenkinél gazdagabb állam mindenesetre mindenkit magára hagyott. Miután Orbán Viktor és sleppje elvette az emberek szociális segélyét is, ezzel iszonyatos tömegeket elvándorlásra kényszerített, hatalmas tömegek nem tudják többé kifizetni a rettenetes, horribilis rezsiköltségeket, és töménytelen mennyiségű ember egyszerűen közös lakásokba, szállásokra költözött. A helyzet kezd a régi-régi, szegény Olaszország körülményeire hasonlítani és nem azért, mert nincsen pénz (hiszen nem csak futballstadionokra jutott eddig 140 milliárd Ft, de Magyarország a statisztikák szerint a világ legutolsó állama abban is, hogy innen lopják el a politikusok és a gazdagok a külföldi off shore-cégekbe a legtöbb adóbevételt az egész világon!), tehát nem a pénz hiányzik, hanem a jóindulat minimuma az, ami Orbán Viktorból, Pintér Sándorból, Kocsis Mátéból, Wittner Máriából, Papcsák Ferencből, Semjén Zsoltból, Pálffy Istvánból, Tarlós Istvánból, Zombor Gáborból, Lázár Jánosból, Kövér Lászlóból, László Tamásból és a többi, a szegényüldözési pogromokat sorozatosan megszavazó fideszes és KDNP-s multimilliomos eltartottjainkból hiányzik.

Na most akik ilyen összeköltözésekre kényszerültek - Budapesten legalább több tízezer ilyen ember él -, nem tudnak bejelentkezni sem arra a címre, ahol laknak. E nélkül viszont Orbánék nem engedik meg azt sem, hogy bármelyik munkaügyi központba regisztrálhassanak! Orbán Orwell-rendszere ugyanis a legszegényebbeknek nyújtandó segítséget ahhoz köti, hogy ne csak lakjanak valahol, de ahol laknak, ott az ingatlan gazdája azt is adja meg nekik, hogy hozzá bejelentkezhessenek!



Aki azt kérdezi, miért akarja Orbán ennyire begyűjteni, ki, hol lakik - hiszen a munkaügyi központba jelentkezők nem lakomára hívták Orbán Viktor milliárdos családját, hanem egyszerűen csak munkához szeretnének jutni -, tehát mi köze van a milliárdos tébolyultnak ahhoz, ki, hol lakik, a válasz nem csak az, hogy orwelli és fölösleges túlbuzgósággal regisztrálni akarja a lakosságot, hanem az is, amiről e cikk szól, hogy a cél az, hogy akár milliók szoruljanak ki még abból is, hogy munkát ajánlhassanak nekik és milliók abból, hogy egyáltalán bármilyen statisztikában feltüntetésre kerüljenek! A munkanélküliek regisztrálása ugyanis nem tesz jót a nép által "birkamenetnek" és "békamenetnek" nevezett, putyini minőségű "békemenet" pártszavazói lelkivilágának! Azon jogfosztottak pedig, akik a munkaügyi központba nem regisztrálhatnak, azoktól Orbán még azt is megvonta, hogy bármiféle munkaajánlatot tegyenek nekik! Értjük?! Akit nem enged az orbáni rezsim regisztrálni, azt a munkaügyi központból elhajtják azzal, hogy e nélkül nem ajánlhatnak nekik semmilyen munkát, sőt, a munkaajánlatok előttük teljes titkot képeznek!


Orbánék célja halmozottan és látványosan az, hogy tömegek akkor se juthassanak sem szociális segélyhez, sem közmunkához, de még állásajánlathoz sem, ha sok éve munkanélküliek és szó szerint az öngyilkosság szélén állnak azért, hogy pl. diplomásokként legalább utcaseprőnek felvegyék őket!

További probléma, amikkel ugyancsak személyesen találkozunk, a túliskolázottság. Akik az elképesztően burzsuj és fasiszta orbán-pintéri munkaügyi terrorrendszerbe mégis sikeresen tudnak regisztrálni, a munkahelyekről sorozatosan azzal utasítják el őket, hogy mivel érettségijük vagy egyéb iskolai végzettségük van, ezért nem alkalmazzák őket, mert a kormány ebből is adót szed a munkáltatóktól! Ezért sokan össze-vissza hazudoznak, amikor munkát keresnek, mert mindenhol rá kell érezniük, ki kell találniuk, mi a jó: ha az ember beismeri, hogy érettségije, főiskolája vagy egyetemi végzettsége van vagy az a jobb, ha mindezt letagadja és azt hazudja, hogy neki a legmagasabb iskolai végzettsége nyolc általános. Orbán óta az iskolai végzettség már nem dicsőség, sokak számára pedig közvetlenül az öngyilkossághoz vezető ok.

Orbán Viktor mindenre kiterjedő fékevesztett tébolylását látva Joszif Viszarionovics Dzsugasvili, azaz Sztálin feleségének szavai juthatnak eszünkbe, akit aztán Sztálin szintén meggyilkolt. Sztálin felesége valahogyan így fogalmazta meg:

- A saját népedet is gyűlölöd és üldözöd. A saját néped ellen viselsz háborút.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó életben van. De vajon van félni valója a tébolyult, hatalmi megszállott és az egész világon undorral és megvetéssel emlegetett, mentálisan súlyosan sérült szociopata és paranoid jegyekkel túlhalmozott skizoid pszichopata férjétől, Orbán Viktortól? Vajon csak a nép ellen emeli fel a kezét minden nap, sosem jóllakva a halálba kergetett magyarok tömegeinek vérével vagy a felesége ellen is ilyen gyilkos és skizofréniás, tudathasadásos tébollyal és gyűlölettel fog vadászni?



Vajon melyik diktátorfeleséghez hasonlít jobban Lévai Anikó? Nicolae Ceausescu felesége, Elena szerepe kellő védelmet ad számára a tomboló diktátor pogromjai és tébolyult gyűlölete elől vagy megenged magának annyi kritikát, amennyit Sztálin felesége tett férje és gyilkosa ellen?



Gyorscikk: Molnár F. Árpád

http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/nepuldozo-orban-a-felesegere-is-veszelyes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: terrorrendszerbe, túliskolázottság, munkanélkülieket, rezsiköltségeket, regisztrálhatnak, adminisztrációs, agyonbonyolítás, öngyilkossághoz, szegényüldözési, megakadályozást, állásajánlathoz, jelentkezhetnek, szaporításával, adminisztrálja, nincstelenekké, diplomásokként, tudathasadásos, munkanélküliek, részesülhetnek, statisztikákat, munkahelyekről, viszarionovics, túlbuzgósággal, túlbonyolítást, statisztikában, multimilliomos, miniszterelnök, munkáltatóktól, megélhetésükre, pénzelszívókká, beállítottságú, magánszemélyek, vállalkozásaik, megszüntetését, lelkivilágának, adminisztratív, munkanélküli statisztikákat, közmunkások szaporításával, felkínált munkát, regisztráltak rendszeréből, munkanélküli központokba, adminisztrációs megakadályozást, életben volt, agyonbonyolítás miatt, további orbáni, vállalkozók sorozatosan, munkaügyi rendszerbe, rokkantakat bűnbanknak, meglévő vállalkozások, nagy semmire, másik tudatos, büntető törvénykönyv, Népüldöző Orbán, Orbán Viktor, Spéder Zoltán, Miután Orbán Viktor, Orbán Viktorból, Pintér Sándorból, Kocsis Mátéból, Wittner Máriából, Papcsák Ferencből, Semjén Zsoltból, Pálffy Istvánból, Tarlós Istvánból, Zombor Gáborból, Lázár Jánosból, Kövér Lászlóból, László Tamásból, Orbán Orwell-rendszere, Joszif Viszarionovics Dzsugasvili, Lévai Anikó, Orbán Viktortól, Nicolae Ceausescu, Molnár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Zilahy Lajos gondolata  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  "Ez egy csoda"  Zilahy Lajos mondta  A felvilágosodás...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Magamnak  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Megígért békesség  Alvó cicák  A Magyar Költészet napja alkal...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  József Attila - Kopogtatás nél...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jan Twardowski - Siessünk  Szép álmokat!  Az ember emlékekből áll  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Szép álmokat!  Egy párkányon  képre írva  Anyák napjára  Szívek  Szép estét  Jó nap volt  Egyszerű  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A Magyar Költészet napja alkal...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Azért kaptad  Ma van a magyar költészet napj...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  József Attila – Keresek ...  39 ígéret  Mindent de mindent visszakap  jó reggelt  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Somlyó Zoltán - Orgonával  Anyámról való emlékek  Magyar költészet napja  Borzasztó  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Mindent de mindent visszakap  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Nagy és kis csodák  Ma van a magyar költészet napj...  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Előfordul, hogy  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
munkanélküli statisztikákat, közmunkások szaporításával, felkínált munkát, regisztráltak rendszeréből, munkanélküli központokba, adminisztrációs megakadályozást, életben volt, agyonbonyolítás miatt, további orbáni, vállalkozók sorozatosan, munkaügyi rendszerbe, rokkantakat bűnbanknak, meglévő vállalkozások, nagy semmire, másik tudatos, büntető törvénykönyv, munkanélkülieket regisztráló, adott városban, lakhelyéről elmenekülni, ideiglenes lakcímet, utcán élnek, mindenkinél gazdagabb, emberek szociális, helyzet kezd, statisztikák szerint, világ legutolsó, legtöbb adóbevételt, egész világon, pénz hiányzik, jóindulat minimuma, szegényüldözési pogromokat, ingatlan gazdája, munkaügyi központba, milliárdos tébolyultnak, munkanélküliek regisztrálása, orbáni rezsim, munkaügyi központból, munkaajánlatok előttük, öngyilkosság szélén, elképesztően burzsuj, munkahelyekről sorozatosan, kormány ebből, ember beismeri, legmagasabb iskolai, iskolai végzettség, öngyilkossághoz vezető, saját népedet, saját néped, kezét minden, halálba kergetett, felesége ellen, tomboló diktátor, terrorrendszerbe, túliskolázottság, munkanélkülieket, rezsiköltségeket, regisztrálhatnak, adminisztrációs, agyonbonyolítás, öngyilkossághoz, szegényüldözési, megakadályozást, állásajánlathoz, jelentkezhetnek, szaporításával, adminisztrálja, nincstelenekké, diplomásokként, tudathasadásos, munkanélküliek, részesülhetnek, statisztikákat, munkahelyekről, viszarionovics, túlbuzgósággal, túlbonyolítást, statisztikában, multimilliomos, miniszterelnök, munkáltatóktól, megélhetésükre, pénzelszívókká, beállítottságú, magánszemélyek, vállalkozásaik, megszüntetését, lelkivilágának, adminisztratív, felmérhetetlen, munkaajánlatot, munkaajánlatok, regisztráltak, bejelentkezni, elvándorlásra, vállalkozások, kényszerített, megélhetéssel, feltüntetésre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1450
  • e Hét: 3372
  • e Hónap: 7117
  • e Év: 160613
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.