Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feltétel nélküli alapjövedelem - (júniusi hír volt: )
  2013-11-09 18:22:20, szombat
 
  Feltétel nélküli alapjövedelem - (júniusi hír volt: ) - A népjólétet pl. Líbiában szétverték, - gondolom, mert ott még nem a nyugati bankok kamatos pénzszivattyúja működött, amit röviden "demokráciának" neveznek!

Ez egy júniusi felhívás volt. - A magyardiplo.hu egyértelműen az internacionalistáké, akik baloldalinak mondják magukat.

Néha figyelemre méltó dolgokat is írnak.



Állítólag Svájcban - több évtizede hallottam, ott járt ismerőstől, - öregkori megélhetéséhez nyugdíjat MINDENKI kap, az is, aki egész életében ,,háztartásbeli" volt.

Amikor észak-afrikai országok megtámadásáról olvastam, láttam beszámolót arról, mi mindent tettek tönkre az amcsik az általuk keltett lázadásokkal, azok bombázásos leverésével: olyan népjólétet verve szét, amiről mi nem is álmodhatunk. Ott állítólag tényleg mindenki minden alapvető dolgot megkapott az ÉLETÉHEZ!



De tudnunk kell, hogy - amellett, hogy kiderült már sokak számára, hogy a manhattani ikertornyokat nem muzulmánok rombolták le belerepüléssel, - szept. 11. óta ugyanazok, a toronyrombolók, sorra támadják meg azokat az országokat, ahol még NEM A KAMATOSAN KAMATOZÓ hiteleiket kínáló, nyugati bankok uralkodnak, hanem a muzulmán bankok működnek, amelyek nem kérnek kamatot, hanem a kölcsön fejében résztulajdonosokká lesznek, amíg a kölcsöneikkel támogatott, kizárólag tisztességes vállalkozások HASZNÁBÓL vissza nem térül a kölcsönadott összeg, - és addig az eredeti tulajdonossal a hasznon is, a veszteségen is osztoznak! A ,,nyugatiak" ezt a TISZTESSÉGES rendszert támadják, rombolják, a ,,demokrácia bevezetése" címen, rengeteg véráldozattal, mindenféle érték kíméletlen megsemmisítésével.



Pedig nálunk is megszűnne a szegénység, megvalósítható lenne a ,,népjólét", ha MAGYAR kétharmados többségű parlamentünk így akarná, és megszüntetné a kamatos-kamatos kizsákmányolást, valamint az ezermilliárdos Áfa-csalásokat, a hazai munka hasznának külföldre szivattyúzását, vagy külföldre ,,menekítését" az itthoni adózás elől, - amely legnagyobb csalások elkövetői - éppen ők! - mentesülnek a felelősségre vonástól, a tengődő kisembereket pedig addig nyúzzák, míg öngyilkosok nem lesznek, - ha előbb bele nem halnak a gyötrésbe, éhezésbe, hidegbe.



Emlékeztetőül egy példa: Líbia:

...... ........... ........... ........... ........... .........



16 dolog, amit a líbiaiak nem fognak tapasztalni a "NATO-demokráciában"

1. Líbiában mindenkinek állampolgári jogon jár az ingyenes elektromos áram, vagyis senki sem fizet villanyszámlát

2. Líbiában a bank állami tulajdonban van, és 0% kamatot számít fel a líbiai állampolgároknak adott kölcsönök után,

3. A saját otthon alapvető emberi jog Líbiában.

4. Minden újdonsült házaspár 60 ezer Dinárt (kb. 50.000 USD) kap az államtól, hogy az első otthonukat megvehessék, és családot alapíthassanak.

5. Az oktatás és az egészségügyi ellátás teljesen ingyenes Líbiában. Kadhafi "rémuralma" előtt a líbiaiak 25%-a tudott írni-olvasni, ma ez az arány 83%!

6. Ha egy líbiai állampolgár gazdálkodással szeretné megkeresni a kenyerét, akkor az államtól kap földterületet, házat, gazdasági épületeket, vetőmagot illetve az induló állatállományt. Mindezt természetesen ingyen!

7. Ha egy líbiai polgár nem talál az országon belül olyan oktatási intézményt, vagy egészségügyi ellátó helyet, amire szüksége van, az állam fizeti a külföldi tanulását vagy ellátását. Ezen kívül havonta 2300 USD ellátást biztosít lakhatásra és autókölcsönzésre.

8. Ha egy líbiai autót vásárol, az állam kifizeti a vételár felét.

9. Líbiában a benzin ára 0,14 USD literenként. Ez a mai magas USD/HUF árfolyammal számolva is csak 31 Ft...

10. Líbiának nincs külső adóssága, a háború nyomán a nemzetközi bankokban befagyasztott betéteinek összege hozzávetőleg 150 milliárd USD. Szerintem sosem fogják viszont látni...

11. Ha egy líbiai nem talál munkát a diplomája megszerzése után, az állam mindaddig fizeti neki az adott ágazatra jellemző átlagbérrel megegyező bérpótló támogatást, míg nem talál munkát.

12. A líbiai olajexportjából befolyó pénzek egy részét az állam közvetlenül a líbiai polgárok bankszámlájára utalja. Minden állampolgár részesedik tehát a nemzeti ásványkincsek értékesítéséből származó bevételekből.

13. Minden anya, aki gyermeknek ad életet, 5000 USD-nek megfelelő összeget kap.

14. Az élelmiszereket ártámogatással lehet megvásárolni, 40 loave kenyér 0,15 USD vagyis kb. 34 Forint. Azt sajnos nem tudtam kideríteni, hogy hány kiló 40 loave.

15. A líbiaiak 25%-a rendelkezik egyetemi diplomával.

16. Kadhafi öntözési projektjének köszönhetően a sivatagi ország gyakorlatilag egész területe ellátott ivóvízzel.

Megfeledkeztem róla, de most pótolom a mulasztásomat. Néhány sor a líbiai adórendszerről: Líbiában minden jövedelem adóköteles. Havi 1000 LD jövedelemhatárig (ez kb 189.000 Ft) 5 azaz ÖT % az adókulcs, e fölött 10%

Mindenki fizet ezenkívül jövedelemtől függően 1-3% úgynevezett Dzsihád adót, és 3,75% nyugdíj járulékot. Ezek önmagukban is barátságosnak tűnnek, főleg, ha beszámítjuk, hogy nincs villanyszámla, és évente mindenki kap állami támogatást (gondolom, ez az olajexportból származó juttatás), ami egyedülállóknak 1800 LD/év, házasoknak 2400 LD/év és még gyermekenként további 300 LD/év. Aki nem hiszi, járjon utána: http://www.worldwide-tax.com/libya/libya_tax_regime.asp

A bejegyzésnek ezzel még nem értünk a végére, még egy fontos dolog van, ami mindenképpen említést érdemel.

Mielőtt a NATO és az USA bombázni kezdte Líbiát és üldözni Kadhafi elnököt, az ENSZ egy díjat akart adományozni az ezredes részére, az emberi jogok területén elért eredményeiért. Nem furcsa, hogy az az ember, akit az ENSZ márciusban még kitüntetéssel jutalmazna az emberi jogok területén elért eredményeiért, az őszre "brutális diktátor"-rá válik? Nem meglepő, de elképesztő!

Itt olvasható az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének Emberi Jogi Tanácsa közgyűlésének jelentése:

http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrcouncil/docs/16session/A-HRC-16-15.pdf

Egy mondatot lefordítottam azoknak, akik nem kívánják elolvasni az egész jelentést:

"Több delegáció is elismeréssel vette tudomásul az ország (Líbya) elkötelezettségét az emberi jogok területén. . "

És most nézzük, hogy mely országok képviselői értettek egyet Kadhafi ezredes díjazásával (szintén a fenti dokumentumból derül ki):

Dánia, Kína, Olaszország, Hollandia, Mauritánia, Szlovénia, Nicaragua, Oroszország, Spanyolország, Indonézia, Svédország, Norvégia, Ecuador, Magyarország, Dél-Afrika, a Fülöp-szigetek, Maldív-szigetek, Chile, Szingapúr, Németország, Ausztrália, Kazahsztán, Lettország, Angola, Nigéria, Kongó, Burundi, Zambia, Ruanda, Burkina Faso, Szenegál, Elefántcsontpart, Dzsibuti, Zimbabwe.

Ezen országok NATO képviselői a jelek szerint nem osztották ezt a véleményt...

És bizony-bizony, Magyarország képviselője is egyetértett abban, hogy Kadhafi ezredes díjat érdemel. Vajon melyik politikus "honfitársunknak" illett volna Kadhafi halálának napján szembeköpnie saját magát?

http://www.menszt.hu/a_tarsasagrol/magyar_ensz_kepviseletek_es_nemzeti_bizottsago k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elefántcsontpart, állampolgároknak, jövedelemhatárig, autókölcsönzésre, olajexportjából, egyedülállóknak, pénzszivattyúja, honfitársunknak, kizsákmányolást, értékesítéséből, megvalósítható, megélhetéséhez, állatállományt, toronyrombolók, megtámadásáról, bankszámlájára, megfeledkeztem, alapíthassanak, villanyszámlát, adórendszerről, élelmiszereket, gazdálkodással, ártámogatással, szivattyúzását, ezermilliárdos, belerepüléssel, befagyasztott, spanyolország, ikertornyokat, lefordítottam, dokumentumból, gyakorlatilag, háztartásbeli, eredményeiért, barátságosnak, emlékeztetőül, nyugati bankok, júniusi felhívás, általuk keltett, manhattani ikertornyokat, muzulmán bankok, kölcsön fejében, kölcsöneikkel támogatott, kölcsönadott összeg, eredeti tulajdonossal, kamatos-kamatos kizsákmányolást, ezermilliárdos Áfa-csalásokat, hazai munka, itthoni adózás, felelősségre vonástól, tengődő kisembereket, ingyenes elektromos, Állítólag Svájcban, KAMATOSAN KAMATOZÓ, Egyesült Nemzetek Közgyűlésének Emberi Jogi Tanácsa, Burkina Faso,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimn...  Bársony székben  Megígért békesség  Gebhardt Nóra versei II.  Anyák napjára  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Bársony székben  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Csend  képre írva  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Otthon  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jó éjszakát  Szép estét  Otthon  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ma van a magyar költészet napj...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  József Attila – Keresek ...  James Allen  Paul David Tripp Április 12  Egy párkányon  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam Krisztinától  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ott van  Facebookon kaptam  Csend  Alvó cica  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Emlékezz  Paul David Tripp Április 13  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Vito Giaquinto gondolata  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztinától  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Vannak emberek  Tanácsok egy pszichológustól  Andrássy Réka - A bolond Böske  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Nevelőszülőkhöz adták,  Emlékezz  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
nyugati bankok, júniusi felhívás, általuk keltett, manhattani ikertornyokat, muzulmán bankok, kölcsön fejében, kölcsöneikkel támogatott, kölcsönadott összeg, eredeti tulajdonossal, kamatos-kamatos kizsákmányolást, ezermilliárdos Áfa-csalásokat, hazai munka, itthoni adózás, felelősségre vonástól, tengődő kisembereket, ingyenes elektromos, bank állami, líbiai állampolgároknak, saját otthon, első otthonukat, egészségügyi ellátás, líbiaiak 25%-a, líbiai állampolgár, induló állatállományt, líbiai polgár, országon belül, állam fizeti, külföldi tanulását, líbiai autót, állam kifizeti, vételár felét, háború nyomán, nemzetközi bankokban, diplomája megszerzése, állam mindaddig, adott ágazatra, líbiai olajexportjából, állam közvetlenül, líbiai polgárok, nemzeti ásványkincsek, élelmiszereket ártámogatással, sivatagi ország, líbiai adórendszerről, olajexportból származó, bejegyzésnek ezzel, fontos dolog, díjat akart, ezredes részére, emberi jogok, mondatot lefordítottam, egész jelentést, fenti dokumentumból, jelek szerint, elefántcsontpart, állampolgároknak, jövedelemhatárig, autókölcsönzésre, olajexportjából, egyedülállóknak, pénzszivattyúja, honfitársunknak, kizsákmányolást, értékesítéséből, megvalósítható, megélhetéséhez, állatállományt, toronyrombolók, megtámadásáról, bankszámlájára, megfeledkeztem, alapíthassanak, villanyszámlát, adórendszerről, élelmiszereket, gazdálkodással, ártámogatással, szivattyúzását, ezermilliárdos, belerepüléssel, befagyasztott, spanyolország, ikertornyokat, lefordítottam, dokumentumból, gyakorlatilag, háztartásbeli, eredményeiért, barátságosnak, emlékeztetőül, földterületet, demokráciában, villanyszámla, gyermekenként, olajexportból, természetesen, tulajdonossal, közgyűlésének, véráldozattal, kitüntetéssel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 263
  • e Hét: 2185
  • e Hónap: 5930
  • e Év: 159426
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.