Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fidesz: a legkorruptabb kormány volt a 2010 előtti
  2013-12-10 21:18:45, kedd
 
  Hogy a Fidesz-kormány milyen, arról is lehetne néhány regényt írni! Mondj egy szlovák királyt! És mondj egy olyan törvényt, amelyet a magyar társadalom javára alkotott a kétharmad!
Az egykulcsos adóval a hatalom és holdudvara, valamint a magas jövedelműek gyerekszámtól függően 200-500 ezer forint nettóval jártak jól! Az emiatt kieső adóbevételt a kis jövedelműektől áfa meg béfa formájában elvonták!
Egyik mutyi a másikat éri. Magyarország a korrupciós listán jobban teljesít!
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna! Leülhetsz fiam!



Fidesz: a legkorruptabb kormány volt a 2010 előtti

Forrás: MTI | 2013. december 10. kedd 15:52 | Betű méret növelése Betű méret csökkentése

Minden idők legkorruptabb magyar kormányzatának nevezte a 2010 előtti baloldali kabinetet Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága Portik-Laborc-találkozókat vizsgáló albizottságának ülése előtt újságíróknak elmondta: a zárt tanácskozáson ismét kísérletet tesznek Szilvásy György egykori titokminiszter meghallgatására.

A testület kormánypárti tagjai egyebek mellett arra kíváncsiak, Szilvásy György szerint szabályos-e, hogy egy titkosszolgálati vezető egy alvilághoz köthető embert arra kér, járasson le jobboldali politikusokat - közölte Kocsis Máté, utalva Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója és Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetője 2008-as találkozóira.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, azt a kérdést is felteszik majd a Gyurcsány-kormány titokminiszterének, hogy milyen információi voltak e találkozókról, és ha volt tudomása róluk, indított-e vizsgálatot, illetve miért maradtak el a következmények. Az is kérdés, hogy a titkosszolgálatok operatív akciójáról volt-e szó vagy politikai megrendelésről - mondta.

Kocsis Máté szavai szerint a "Szilvásy-Portik-Laborc-ügy egy újabb lenyomata" a 2010 előtti kornak, amikor minden idők legkorruptabb kormányzata volt hatalmon.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal április 25-én oldotta fel a Portik Tamás és Laborc Sándor közötti két megbeszélésről készült hangfelvétel titkosságát. A dokumentumok szerint 2008-ban két alkalommal találkozott egymással Portik és Laborc, két másik ember társaságában. A megbeszéléseken készült hangfelvételek szerint Laborc a Portiktól származó, közéleti szereplőkre terhelő információkat a nyilvánosság előtt akarta felhasználni. A hangfelvételek leirataiból kiderül, Portik félt attól, hogy 2010-ben a baloldal elveszti a választást, és mindent megtett volna, amit kérnek tőle.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón kitért arra is, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága kormánypárti tagjainak javaslatára levették a testület keddi napirendjéről az áfacsalási vádakkal kapcsolatos meghallgatásokat. Az ülésen egyébként megjelent mások mellett Horváth András, az adóhatóság volt munkatársa is. Ő volt az, aki a közelmúltban azzal lépett a nyilvánosság elé, hogy szerinte nagyobb cégek több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót.

Kocsis Máté az ügyben megismételte a Fidesz álláspontját, amely szerint először a büntetőeljárást kell lefolytatni, azután lehet az esetleges politikai következtetésekről tárgyalni. Ráadásul az országgyűlési törvény - szocialista javaslatra - kimondja, hogy nem lehet vizsgálóbizottságot létrehozni olyan ügyben, amelyben büntetőeljárás van folyamatban - jegyezte meg.

Hozzátette viszont azt is, hogy hetek óta semmilyen konkrétum nem áll a nyilvánosság rendelkezésére a NAV-ügyben. Nyomatékosította ugyanakkor - ahogyan azt Orbán Viktor miniszterelnök is tette a parlamentben -, hogy az adócsalóknak börtönben a helyük.

A politikus egyúttal kijelentette, hogy a kormányzó pártoknak "az égvilágon semmi közük nincsen a NAV-ügyhöz", aki pedig ezzel ellentétes kijelentést tesz, jogi eljárást kezdeményeznek ellene.

Azzal kapcsolatban, hogy az Országgyűlés kedden döntött az amerikai lehallgatási botrány magyarországi szálait vizsgáló parlamenti bizottság létrehozásáról, Kocsis Máté azt mondta: vizsgálni kell többek között azt, hogy hallgattak-e le vezető közéleti személyiségeket Magyarországon külföldi szolgálatok, és ha igen, mire használták ezeket az adatokat. Kérdés továbbá, hogy vannak-e és ha igen, milyen befolyásszerzési kísérletek a magyar közéletben, a gazdasági és politikai életben külföldi érdekcsoportok részéről.

A vizsgálóbizottság legkorábban a jövő hét végén ülésezhet először - tájékoztatott. Arra a kérdésre, hogy például a budapesti amerikai nagykövetségről terveznek-e majd valakit meghallgatni, Kocsis Máté azt válaszolta: ha lesz módja részt venni a testület munkájában,
javasolni fogja, hogy ne csak hazai szervezeteket hívjanak meg, hanem külföldieket is.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/12/10/15/Fidesz_a_legkorruptabb_kormany_volt_a_20 10_elotti.aspx

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, nyomatékosította, befolyásszerzési, titkosszolgálati, meghallgatásokat, alkotmányvédelmi, nagykövetségről, megbeszéléseken, albizottságának, büntetőeljárást, személyiségeket, meghallgatására, hangfelvételek, miniszterelnök, következmények, létrehozásáról, kezdeményeznek, jövedelműektől, érdekcsoportok, rendelkezésére, kormányzatának, megrendelésről, titokminiszter, magyarországon, megbeszélésről, büntetőeljárás, országgyűlési, magyarországi, legkorruptabb, tanácskozáson, tájékoztatott, politikusokat, találkozókról, információkat, napirendjéről, olajszőkítési, szlovák királyt, olyan törvényt, magyar társadalom, egykulcsos adóval, magas jövedelműek, emiatt kieső, korrupciós listán, legkorruptabb kormány, 2010 előtti, kormánypárti politikus, zárt tanácskozáson, testület kormánypárti, titkosszolgálati vezető, alvilághoz köthető, 1990-es évek, titkosszolgálatok operatív, Kocsis Máté, Szilvásy György, Portik Tamás, Energol Rt, Laborc Sándor, Nemzetbiztonsági Hivatal, Alkotmányvédelmi Hivatal, Horváth András, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idő  Alvó cicák  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Png fotel  Alvó cicák  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Próbálj meg ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png ház  Minden harmadik...  Szép napot kívánok  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  A kételkedés kezelése  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png cica  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Adakozás  Nagyi telefonál  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png csokor  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png fotel  Png kutya  Egy lelki imádság  George Byron - Ahogy itt jár -...  Makszim Gorkij gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png lepke  Reggel van  Gyökössy Endre - Virágok virág...  George Gordon Lord Byron: Inez...  képre írva  Radikális szeretet  Elköszönt  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png virág  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem méltó hozzád  Paul David Tripp Április 20  A kételkedés kezelése  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Adakozás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Albert Einstein gondolata  Fekete István - Akác  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Png ház  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
szlovák királyt, olyan törvényt, magyar társadalom, egykulcsos adóval, magas jövedelműek, emiatt kieső, korrupciós listán, legkorruptabb kormány, 2010 előtti, kormánypárti politikus, zárt tanácskozáson, testület kormánypárti, titkosszolgálati vezető, alvilághoz köthető, 1990-es évek, titkosszolgálatok operatív, újabb lenyomata, dokumentumok szerint, megbeszéléseken készült, nyilvánosság előtt, hangfelvételek leirataiból, baloldal elveszti, sajtótájékoztatón kitért, testület keddi, áfacsalási vádakkal, ülésen egyébként, adóhatóság volt, közelmúltban azzal, ügyben megismételte, büntetőeljárást kell, esetleges politikai, országgyűlési törvény, nyilvánosság rendelkezésére, adócsalóknak börtönben, politikus egyúttal, kormányzó pártoknak, égvilágon semmi, amerikai lehallgatási, magyar közéletben, vizsgálóbizottság legkorábban, budapesti amerikai, testület munkájában, nemzetbiztonsági, nyomatékosította, befolyásszerzési, titkosszolgálati, meghallgatásokat, alkotmányvédelmi, nagykövetségről, megbeszéléseken, albizottságának, büntetőeljárást, személyiségeket, meghallgatására, hangfelvételek, miniszterelnök, következmények, létrehozásáról, kezdeményeznek, jövedelműektől, érdekcsoportok, rendelkezésére, kormányzatának, megrendelésről, titokminiszter, magyarországon, megbeszélésről, büntetőeljárás, országgyűlési, magyarországi, legkorruptabb, tanácskozáson, tájékoztatott, politikusokat, találkozókról, információkat, napirendjéről, olajszőkítési, kommunikációs, gyerekszámtól, szervezeteket, társaságában, országgyűlés, ezermilliárd, nyilvánosság, kormánypárti, megismételte, adócsalóknak, parlamentben, hangfelvétel, újságíróknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.