Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csak összejött a 78 aláírás, amivel kezdeményezni lehet az á
  2013-12-10 21:52:48, kedd
 
 
Csak összejött a 78 aláírás, amivel kezdeményezni lehet az áfacsalásokat vizsgáló bizottság felállítását
haszanz

ma 16:09
12 194

Az LMP, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért politikusai, illetve a független Szili Katalin, Ángyán József, Ivády Gábor, Molnár Oszkár és Endrésik Zsolt aláírásával meglett az a 78 aláírás, amivel kezdeményezni lehet az áfacsalásokat vizsgáló parlamenti bizottság felállítását.

Az LMP kezdte el gyűjteni a szignókat, és összejött volna hamarabb is a 78 aláírás, de az MSZP nem akart közös akciót a Jobbikkal. A megoldás végül az lett, hogy a szocialisták a volt jobbikos Endrésik Zsolt aláírása mellé nem tartották kínosnak odaírni a sajátjaikat.

Schiffer András LMP-s társelnök azt mondta: indítványukat országgyűlési határozati javaslatként nyújtják be, de ez még nem jelenti azt, hogy automatikusan létre is jön a szervezet. A Fidesznek számos lehetősége van arra, hogy késleltesse az ügyet vagy valamelyik fázisban leszavazza azt. A bizottság 2002-től vizsgálná az eseményeket.

Az ezermilliárdos áfacsalás ügyével Horváth András, volt NAV-os munkatárs állt a nyilvánosság elé. Őt ma hallgatta volna meg az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, Varga Árpáddal, a NAV elnökhelyettesével, Papp Károly országos rendőrfőkapitánnyal és Göbölös Lászlóval, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójával együtt.

De nemcsak Horváthot nem hallgatta meg a bizottság, hanem - negyven perces vita után - az egész áfacsalás-ügy lekerült a bizottság napirendjéről. Erre Kocsis Máté, a bizottság fideszes tagja tett javaslatot, mégpedig azért, mert az folyamatban lévő büntetőeljárást érint. Ellenzéki képviselők szerint sem jogi, sem más akadálya nincs annak, hogy tájékozódás céljából zárt ülés keretében meghívottakat hallgassanak meg, és úgy tűnik, mintha a Fidesz takargatni akarna valamit. Ráadásul a bizottság már korábban is tájékozódott olyan ügyekben (Vizoviczki-ügy, bajai videó), amiben büntetőeljárás folyt.

A kormánypártiak végül leszavazták a meghallgatást.

A testület szocialista elnöke, a meghallgatásokat kezdeményező Molnár Zsolt szerint a testület sem a büntetőeljárásról, hanem annak esetleges nemzetbiztonsági kockázatairól szeretne tájékozódni; ha ilyenek nincsenek, azzal meg lehet nyugtatni a közvéleményt. Azt is mondta, hogy a Portik-Laborc-találkozókkal foglalkozó ténymegállapító albizottság ülésére keddre meghívott Szilvásy György volt titokminiszter meghallgatása is elméleti alapon akár 4-5 büntetőeljárást érinthet.

Kocsis Máté kormánypárti képviselőknek és magának Orbán Viktornak a kijelentéseire hivatkozva azt mondta: a Horváth András által megfogalmazott vádak elsősorban az ügyészségre és a rendőrségre tartoznak. Először a hatóságok zárják le a vizsgálatokat, utána lehet levonni a politikai konzekvenciákat.

Horváth András az ülést követően azt mondta: csalódott, hogy elmaradtak a meghallgatások, s hogy nem kapott szót. Ugyanis akkor elmondta volna, hogy két különálló ügyről van szó. Az egyik az, amivel kapcsolatban ő a feljelentést tette, a másik pedig az adócsalási ügyek nemzetbiztonsági kockázata.

Horváth nyilatkozott ma nekünk is azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Nemzet szerint az ügyészségi meghallgatásán nem tudott semmilyen bizonyítékot bemutatni. Szerint ez nem így van, és azt próbálják megalapozni, hogy az ügyészség ne indítson nyomozást a feljelentése alapján.


http://444.hu/2013/12/10/csak-osszejott-a-78-alairas-amivel-kezdemenyezni-lehet-a z-afacsalasokat-vizsgalo-bizottsag-felallitasat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, meghallgatásokat, alkotmányvédelmi, főigazgatójával, büntetőeljárást, konzekvenciákat, ténymegállapító, magyarországért, titokminiszter, ezermilliárdos, büntetőeljárás, meghallgatások, meghallgatásán, megfogalmazott, kijelentéseire, kormánypártiak, kockázatairól, kezdeményezni, képviselőknek, meghívottakat, áfacsalásokat, afacsalasokat, indítványukat, meghallgatást, országgyűlési, automatikusan, vizsgálatokat, meghallgatása, kezdemenyezni, napirendjéről, találkozókkal, tájékozódott, kapcsolatban, felállítását, kezdeményező, javaslatként, áfacsalásokat vizsgáló, független Szili, megoldás végül, volt jobbikos, ügyet vagy, bizottság 2002-től, ezermilliárdos áfacsalás, egész áfacsalás-ügy, bizottság napirendjéről, bizottság fideszes, folyamatban lévő, kormánypártiak végül, testület szocialista, meghallgatásokat kezdeményező, kijelentéseire hivatkozva, rendőrségre tartoznak, Demokratikus Koalíció, Párbeszéd Magyarországért, Szili Katalin, Ángyán József, Ivády Gábor, Molnár Oszkár, Endrésik Zsolt, Schiffer András LMP-s, Horváth András, Varga Árpáddal, Papp Károly, Göbölös Lászlóval, Alkotmányvédelmi Hivatal, Erre Kocsis Máté, Molnár Zsolt, Szilvásy György, Kocsis Máté, Orbán Viktornak, Magyar Nemzet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Krisztinától  Popper Péter szavai  Bertolt Brecht -től idézet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A jó emberek mindig szépek mar...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Irgalom és ítélet  Hogy lehet megtartani  Bertolt Brecht -től idézet  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Nagyi telefonál  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  képre írva  Kövesd a cowboyt!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Akik bántanak téged  Soha ne kedvezz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mai harmónia kártyám  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png ház  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Németh László tollából  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Nem számIt  A másik dolog,  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png férfi  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png kutya  Erdőn  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Idő  Hazára minden embernek szükség...  Akarat 
Bejegyzés Címkék
áfacsalásokat vizsgáló, független Szili, megoldás végül, volt jobbikos, ügyet vagy, bizottság 2002-től, ezermilliárdos áfacsalás, egész áfacsalás-ügy, bizottság napirendjéről, bizottság fideszes, folyamatban lévő, kormánypártiak végül, testület szocialista, meghallgatásokat kezdeményező, kijelentéseire hivatkozva, rendőrségre tartoznak, hatóságok zárják, politikai konzekvenciákat, ülést követően, feljelentést tette, másik pedig, adócsalási ügyek, ügyészségi meghallgatásán, feljelentése alapján, nemzetbiztonsági, meghallgatásokat, alkotmányvédelmi, főigazgatójával, büntetőeljárást, konzekvenciákat, ténymegállapító, magyarországért, titokminiszter, ezermilliárdos, büntetőeljárás, meghallgatások, meghallgatásán, megfogalmazott, kijelentéseire, kormánypártiak, kockázatairól, kezdeményezni, képviselőknek, meghívottakat, áfacsalásokat, afacsalasokat, indítványukat, meghallgatást, országgyűlési, automatikusan, vizsgálatokat, meghallgatása, kezdemenyezni, napirendjéről, találkozókkal, tájékozódott, kapcsolatban, felállítását, kezdeményező, javaslatként, feljelentése, közvéleményt, szocialisták, hallgassanak, országgyűlés, felallitasat, nyilatkozott, bizonyítékot, kormánypárti, demokratikus, feljelentést, nyilvánosság, sajátjaikat, szocialista, ügyészségre, leszavazták, tájékozódás, albizottság, eseményeket, tájékozódni, rendőrségre, folyamatban, késleltesse, politikusai, megalapozni, aláírásával, leszavazza, elsősorban, valamelyik, lehetősége, elmaradtak, ügyészségi, parlamenti, hivatkozva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.