Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Paraziták dáridója: szemérmetlen közpénzpocsékolás zajlik a
  2013-12-16 09:37:42, hétfő
 
  Antimagyarizmus :: 2013-12-15. 13:40
Paraziták dáridója: szemérmetlen közpénzpocsékolás zajlik a holokauszt-pályázatok körül

Amint hírportálunk korábban hírül adta, a Civil Alap Magyar Holokauszt Emlékév - 2014 elnevezésű támogatási program keretén belül az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága összesen 1,8 milliárd forint támogatást szavazott meg a pályázók számára. Ami persze nem a teljes holomegemlékezésre elpocsékolt összeg, mivel még további 5 milliárd forintot dobnak ki az ablakon a Józsefvárosi pályaudvar ,,Sorsok Házává" történő átalakítása céljából.

A holoagymosásra kidobott pénz eredetileg másfél milliárd lett volna, de a zsidók kegyeit kereső országgyűlési bizottság még további 300 millióval egészítette ki. Történt ugyanis, hogy a meghirdetett 1,5 milliárd forintra sokkal több holoélősködő pályázott, mint azt korábban várták (habár nagyon nem ismeri a holokauszt-ipart, aki nem tudja, hogy a könnyen megszerezhető holopénzekre azonnal tömegesen mozdulnak rá a paraziták): nem kevesebb, mint 1073 (!), jórészt nem létező alapítvány, szervezet, mindenféle gyanús intézmény és magánszemély, továbbá néhány iskola és önkormányzat nyújtotta be igényét. Ezek után pedig, ahelyett, hogy a sok szélhámost elküldték volna melegebb éghajlatra, a bizottság még 300 millióval meg is fejelte a már amúgy is tűrhetetlenül sok, holopropagandára szánt pénzt. Így azután a pályázók 40%-a kap majd valamilyen támogatást - közölte L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke.
De vajon miféle pályázatokat nyújtottak be az igénylők? Kiderül a szerkesztőségünk birtokába jutott listából.
A ,,CFATI (SAFEDI) MÚZEUM MAGYAR TÁMOGATÓI" ALAPÍTVÁNY nevű társaság például 2 millió 200 ezer forintot akar fölmarkolni azért, hogy ,,összefoglaló művet" írhasson, illetve ,,CD adatbázist" készítsen a Somogy megyei zsidóságnak a holokauszt idején elszenvedett veszteségeiről, és ,,tablót készítsen" a ,,megye zsidó temetőinek feldolgozott anyagaiból". A ,,HELYIÉRTÉK" GONDOLKODÓK ÉS ALKOTÓK REGIONÁLIS EGYESÜLETE nevű kamuszervezet sem szívbajos: 2 millió 865 ezer forintot kérnek csak azért, hogy hat Somogy megyei helyszínen mutassák be Márton László ,,fotókiállítás sorozatát", továbbá ,,alkotói pályázatot" hirdessenek ,,kamaszoknak". (Vajon mennyibe kerülhet egy pályázat meghirdetése?) A miskolci székhelyű JEDLIK ÁNYOS TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ TÁRSASÁG potom 1 millió 308 ezer forintért kíván ,,fejet hajtani a holokauszt áldozatai előtt" (emlékút, kiadvány, előadássorozat révén). A ,,KORRESPONDENS" KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY pedig 5 000 013 900 forintért óhajt dokumentumfilmet forgatni a ,,holokauszt kárpátaljai áldozatairól és emlékhelyeiről".
Elképzelni nem tudjuk, mit csinálhatott ideáig a ,,MAX-NORDAU" MAGYAR-IZRAELI BARÁTI TÁRSASÁG EGYESÜLET. Most azonban 2 millió 168 ezerből akarnak (és félő, hogy fognak is) ,,az Élet Menete Alapítvánnyal közös szervezésű oktató Vagonkiállítást, megemlékezést szervezni", sőt még egy zsidó temetőt is felújítanak. ,,A MINDEN JÓ KÖNYV EGY-EGY TANÍTÓJA A NEMZETNEK" (GÁRDONYI) ALPÍTVÁNY 1 millió 350 ezerért a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumba pofátlankodna be azért, hogy állítólagos ,,holokauszt-túlélők" részvételével ,,Holokauszt emléknapot" szervezzen, tovább képezzen tanárokat, sőt, ebből a pénzből még a hajdúböszörményi zsinagógába is hajlandó az alapítvány elvinni a tanulókat és a pedagógusokat.
A ,,NÜB" NÁCIZMUS ÜLDÖZÖTTEINEK ORSZÁGOS EGYESÜLETE stílszerűen hatmilliót kér az alábbi célkitűzések megvalósítása érdekében: ,,A magyar holokauszt emlékezet helyének méltó biztosítása a nemzetközi és hazai megemlékezéseken. Részvétel a guseni koncentrációs tábor helyén rendezett nemzetközi megemlékezésen, táblaavatás a lichtenwörthi láger területén, részvétel a mauthauseni koncentrációs tábor területén rendezett Népek emlékmenetében, részvétel a strasshofi átmeneti-tábor megemlékezésen, Auschwitz-Birkenau KZ. lágerének felkeresése."
A RÁHEL SEGÍTSÉGET SZERVEZŐ ALAPÍTVÁNYA 7 millió 975 ezer forintra tart igényt azért, hogy ,,Raoul Wallenberg - Vidd hírét az igazaknak" címmel történetírói pályázatot, valamint rajzpályázatot hirdessen, és kiállítás rendezzen a ,,pályázat anyagaiból két helyszínen" és ,,rendhagyó iskolai órákat, iskolai foglalkozásokat" tartson ,,igény szerint."
A ,,THE EUROPEAN LEGAUE FOR ECONOMIC COORPORATION" MAGYAR TAGOZATA SZÖVETSÉGE potom 7 690 000 forintért kíván ,,Holokauszt konferenciát" rendezni 2014. november 12-17. között Bükfürdőn.
Az 5K KÖZPONT Kft. 12 452 350 forintot kér az alábbi célra: ,,A Holokauszthoz kapcsolódó oktatási segédanyagok összeállítása, traumafeldolgozás a művészet eszközeivel, meoáríró (!) klubok tartása."
A DEBRECENI ZSIDÓ TEMPLOMÉRT ÉS TEMETŐÉRT ALAPÍTVÁNY négy pályázatot is benyújtott: összesen több mint 20 millió forint értékben kívánnak különböző programokat és ,,projekteket" megvalósítani.
A MAGYAR NYELVTERÜLETRŐL SZÁRMAZÓ ZSIDÓSÁG EMLÉKMÚZEUMA (hallott már valaki ilyen múzeumról?) sem szerénykedett: az intézmény nem kevesebb mint 35 520 000 forintot akar a ,,Magyar Holokauszt Emlékév - 2014 alkalmából tervezett kiállítás" megrendezése céljából.
A NÉPEK KÖZÖTTI EGYETÉRTÉSÉRT ALAPÍTVÁNY igénye az alábbi: ,,A Getto című darab 4 alkalommal való előadása a Tel-Aviv-i Cameri Theatre színház társulatának közreműködésében, az izraeli Yad Vashem Holokauszt Emlékhely és Múzeum meghívása az Izrael Állam Nagykövetségével együttműködésben; konferencia szervezése Izrael Állam Nagykövetségével közösen szervezett konferencia (Saul Friedländer és Dina Porat részvételével)." Ha valaki nem egészen érti, miről van szó, és holmi stilisztikai pontatlanságokkal hozakodik elő, akkor egy bunkó náci és mocskos antiszemita. Meg az is bunkó antiszemita, aki sokallja a ,,projekt" megvalósításához nélkülözhetetlen 45 353 760 forintot!
Az ABACUSAN STÚDIÓ OKTATÁSSZERVEZŐ KFT. igazán szerénynek mondható, ugyanis csupán 7 940 560 forintot igényel a ,,Híd múlt és jelen között" című, ,,3+1 fordulós tanulmányi verseny" és ,,idegen nyelvű (angol és német) színjátszó versenyek" megrendezéséért.
Az ABSOLUT FILM KFT. viszont nem szerénykedik: 28 000 000 forint kell nekik egy ,,filmes előtanulmány" készítéséhez ,,Benedek István Gábor: A komlósi Tóra című novellája alapján".
Az ACCORD WORLD MUSIC KFT. a Budapest Klezmer Fesztivál megrendezéséhez csekély 20 milkát kér.
Az ALAPÍTVÁNY A BUDAPESTI DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGÁÉRT 66 148 950 forintra tart igényt ,,komplex emlékhely fejlesztéséhez a budapesti Dohány utcai zsinagóga kertjében található temető területén és környékén". Csakis a mocskos nácik sokallhatják ezt az összeget!
Az AMERIKAI ALAPÍTVÁNY ISKOLA is híján lehet a támogatóknak, ugyanis három pályázatot is benyújtott. Az egyik célja a ,,magyar zsidó gasztronómiai hagyományok" és a ,,kóser konyha, zsidó gasztronómia megismertetése előadások és gyakorlati foglalkozások keretében", valamint ,,emlékkiadvány megjelentetése és átadása a résztvevőknek". Mindehhez 29 548 000 forintot kérnek. Ezen kívül igényt tartanak további 7 400 060 forintra ,,két olyan észak-kelet magyarországi falu zsidó temetőjének rendbehozásához, amelyek a holokauszt előtt fontos szerepet játszottak a magyarországi orthodoxia körében", továbbá a pénzre ,,közös étkezésekhez, tanulásokhoz, közös pihenéshez" (!) is szükségük van, melyek révén a diákok betekintést kapnak a ,,vallási hagyományokba, élményszerűségével támpontot kapnak a hagyomány továbbviteléhez". De mivel egy egészen szegény iskoláról van szó, ezért teljesen érthető, hogy benyújtottak egy harmadik pályázatot is, amelynek célja ,,emlékkiállítás és idegenforgalmi desztináció kialakítása az Amerikai Alapítványi Iskolában". Ez utóbbi célra pontosan 27 904 300 forintra van szükségük.
ANDREW STEINER (STEINER ENDRE) a ,,holokauszt emlékére" egy gyönyörű bronz szobrot fog alkotni, és ehhez csupán 14 431 950 forintot kér.
Az ARC PRODUKCIÓ KFT. ,,a Reality című filmsorozatot egy 14. résszel kívánja kiegészíteni", mégpedig egy olyan résszel, amely a ,,romaholokausztról" fog szólni. Ehhez pedig 23 000 000 forintra van szükségük, ami feltétlenül jár is nekik.
Csoda lenne, ha nem ácsingózna egy kis pénzért a hitgyülis HETEK.HU KFT. A cég ,,Kiálts rám! S Fölkelek!" című, ,,5 tartalmi elemből álló (filmsorozat, cikksorozat, könyv-antológia, interaktív könyv, oktatási segédanyag), komplex médiatartalom és edukációs segédanyag létrehozásához, valamint az egész emlékévben folyamatosan frissülő média-megjelenés biztosításához" szerényen csak 58 530 000 forintért esedezik.
HIRSCHLER RACHEL JUDIT egymagában kér 20 400 000 forintot, ami nem sok, főleg, ha tekintetbe vesszük, a pénzből az alábbi, nagyszabású projekt megvalósítását tervezi: ,,Holokauszt témában - magyarországi és határon túli - középiskolai osztályok számára pályázat meghirdetése. A pályázat beadási formája lehet írott formában, vagy hang- és filmfelvétel beküldése által történik. A pályázaton összesen 10 db 3 napos/2 éjszakás osztálykirándulás nyerhető el, teljes ellátással és utaztatással. A kirándulások minden esetben a holokauszt emlékhelyeit érintheti."
A HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM TÁBORI LELKÉSZI SZOLGÁLAT TÁBORI RABBINÁTUS is rajta van a kérelmezők listáján szerény 45 466 000 forintos igényével. Ebből a ,,Holokauszt 70 című vándorkiállítást" szervezik meg a Magyar Honvédség művelődési házaiban és laktanyáiban.
Egy HOROVITZ ILDIKÓ nevű hölgy 16 188 000 forintból az iskolai történelemoktatást szeretné fejleszteni, egy ,,kiegészítő oktató csomag" összeállítása révén
A jobb sorsra hivatott II. RÁKÓCZI FERENC ALAPÍTVÁNY arra készül, hogy a ,,a Rákóczi Magyarságismereti Mozgótábor - Diákok Határok Nélkül program utolsó napján, 2014. július 9-12. között Hódmezővásárhelyen és Budapesten, a programban résztvevő 135 határon túli magyar fiatalnak szemináriumot szervez, amelynek keretén belül részletesen megismerkedhetnek a holokauszt magyarországi történetével, valamint a zsidó kultúra magyarországi hagyományaival és jelenével." Ezt a gyönyörű feladatot pedig megoldanák 3 237 500 forintból!
Az INTENZÍV KRAV-MAGA EURÓPA EGYESÜLET ,,Holocaust upon Existence and Survival" címmel nemzetközi konferenciát, fotókiállítást szervez, az előadások anyagait könyv formában is megjelenteti, sőt egy háromrészes filmet is készít. Persze csakis akkor, ha adnak neki 10 470 000 forintot.
A JACHAD (EGYÜTT) MAGYARORSZÁGI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET pedig úgy döntött, könyvtárat fog rendezni, és ehhez elég lesz neki 34 983 000 forint.
Jelentkezett a pályázatra a JEWISH COMMUNITY OF THE REPUBLIC OF MOLDOVA elnevezésű társaság is, ami teljesen rendben is van ebben a globalizált világban. Céljuk: ,,Renovation and restoration of the Monument to Nazi Victims in Chisinau". És, hiszik vagy sem, a magyar adófizetők 37 745 100 forintjából megoldanák ezt a rendkívül nagy feladatot!
A JEZSUITA ROMA KOLLÉGIUM ÉS SZAKKOLLÉGIUM ,,vonat-programsorozatot", valamint utakat és előadásokat, továbbá egy Radnóti-emléknapot szeretne szervezni, és mindezt a sok munkát hajlandók elvégezni 35 207 670 forintért.
Egy KÁRPÁTI ZSOLT nevű személy ,,mobilkommunikációs alkalmazás, honlap és blog létrehozása (Jewview)" érdekében nyújtott be pályázatot. Az igényelt összeg: 28 580 000 forint. SZILÁGYI TAMÁS ,,az ország kis településein található izraelita temetőket" akar felújítani, és holokauszt emlékoszlopokat állítani" 49 650 000 forintért. SZIRTES ANDRÁS pedig csak 25 milliót kér, cserébe pedig megajándékoz minket egy ,,Akrolein - Holokauszt című képpel". Hogyan is lehetne ellenállni egy ilyen nagyvonalú ajánlatnak?
A KARZAT KULTÚRKÖZPONT ALAPÍTVÁNY célja: ,,A pannonhalmi zsinagóga épületének rekonstrukciója és a Közép-Kelet-Európai Klezmer Központ kialakítása. Átadási ünnepség és megemlékezés a Holokauszt emlékévben". És ehhez nem kell nekik több, mint 66 730 000 forint.
A KIBIC ZSIDÓ SZERVEZETEK ÉS KÖZÖSSÉGEK SZÖVETSÉGE ,,köztéri videóművészeti kampányt" kíván folytatni a ,,békéért" (de persze nem az izraeli népirtás ellen). Egy ilyen nemes cél nem érne meg nekünk 18 161 000 forintot?
A KIRÁLY MP PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ KFT 223 550 000 forintot kér, de mielőtt sokallnánk az összeget, nézzük meg, mit szeretnének megvalósítani: ,,A vészkorszak egyik emblematikus budapesti öröksége egy gettófal, egy Király utcai bérház belső udvarában - ehhez kapcsolódik az egyedi fejlesztési elképzelés. A terv lényege, hogy a jelenleg zárt belső udvart megnyitnák, így a Gettófal megtekintése turisztikai látványossággá válhat. Ehhez egy 150-160 nm-es látogatóközpont készülne, amelynek tartalmi feltöltésére pályáznak az önkormányzat és az Erzsébetvárosi Vagyonkezelő jóváhagyása mellett. Budapesti 'Human Zero' Látogatóközpont vizuális - vetített mozgóképek és fotográfiák - művészeti installációkkal emlékezne meg a Falon innen, a Fal előtti mindennapi zsidó élet szépségeiről." Ki az a galád ember, aki egy ilyen nagyszerű kezdeményezés érdekében nem áldozna 223 550 000 forintot?
SUCHMAN TAMÁS is ambiciózus ember, ugyanis három pályázatot is benyújtott. Dr. Bauer Júlia És mégis című könyvének második, bővített kiadásáért, a szerzővel készített mélyinterjú hanganyagának MP3-as formátumú megjelenítéséért, a mű angol és német nyelvű fordításáért és kiadásáért mindösszesen 60 380 781 forintot kér. Ezen kívül 1 436 000 forintért még szeretne kiadni egy ,,művészi kötetet" is, amely ,,túlélők naplóit, velük készült mélyinterjúk szerkesztett szövegét tartalmazza". Tamás egy roppant agilis fiatalember lehet, mert szerteágazó tevékenységébe belefér, hogy ,,Somogy megye hat településén (Buzsák, Nagyatád, Nagybajom, Somogyszil, Somogyvár, Tab) emlékművet állít a községből elhurcolt zsidó lakosság, a mártírhalált haltak és a Holocaustból hazatért áldozatok előtti tisztelet, emlékezés és emlékeztetés méltó mementójaként." Feltéve persze, ha cserébe kap 4 732 782 millió forintot.
A SZEG-TRADE KKT is komoly fába vágta a fejszéjét: ,,Kavicsmesék, avagy a zsidó temető és én" címmel ,,22 részes regionális, országos és határon túli televíziós dokumentumfilm-sorozatot" készítenek, amely a hagyományok bemutatásához kapcsolódva kutatná fel zsidó temetőkben a lokálisan ható, és a magyarság egészének hírnevét öregbítő alakjait a budapesti, vidéki és határon túli zsidó temetőkben". És ezt a hihetetlenül nehéz feladatot pusztán 176 000 000 forintból megoldanák!
A SZENT ERZSÉBET KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA megelégszik 9 000 000 forinttal, és ha megkapja, akkor lesz ,,helytörténeti kutatómunka, tanulmányutak, előadások, egyéni és csoportos tanulmányi verseny történelemből, versmondó verseny, kiadványszerkesztés, Radnóti-emléknap". Minden, mi szem-szájnak ingere.
A SZUBJEKTÍV ÉRTÉKEK ALAPÍTVÁNY is óriási terheket kíván a vállaira venni. Céljuk a következő: ,,Filmgyártás és oktatási segédanyag: a holokauszt eseményeinek közösségformáló feldolgozása komplex művészeti program keretében. A projekt első eleme a Bolyki Brothers dokumentum- és koncertfilmje. A projekt második eleme a filmhez készülő kutatás, amely oktatási segédanyagként használható lesz iskolákban. A film a média különböző csatornáin hirdetve és levetítve lesz-lehet". 58 026 100 forintból mindezt szíves-örömest megoldanák. És szinte hihetetlen, de még arra is marad energiájuk, hogy ,,budapesti holokauszt útilkalauz alkalmazást" szerkesszenek, amely ,,több nyelven elérhető interaktív program (alkalmazás okos telefonra)." A program ,,Budapesten kalauzolja végig a használóit és információt nyújt az egyes helyszínekhez köthető 1944-45-ös eseményekről, valamint Radnóti Miklós életről és művészetéről." És még ,,az alkalmazást népszerűsítő, a tapasztalatokat bemutató szakmai konferenciát" is megszerveznek. Ugyan miféle kőszívű, érzéketlen fasiszta vadállat sajnálhatná tőlük az általuk igényelt 17 194 650 forintot?
És igazán csak elvetemült és antiszemita náci lehet az, aki sokallja azt a 63 500 000 forintot, amit a SZOMBATHELYI ZSIDÓ HITKÖZSÉG kérelmez! Hiszen az ,,Emlékezés - megmaradás" című ,,szombathely emlékévi programokhoz" kérik a szegény, üldözött zsidók a pénzt, és csupán annyit szeretnének, hogy bemuthassák a ,,zsidó (!) hagyományait", ,,a helyi közösségeket ért veszteségeket" továbbá céljuk még a ,,a szombathelyi zsidóság hagyományait bemutató, illetve a magyar holokauszttal kapcsolatos helyi tudományos és oktató tevékenység megalapozása az épített kulturális örökség megőrzése révén". Az igényelt összegből a ,,Bercsényi utcai zsidó temetőből emlékparkot" alakítanának ki, továbbá létrehoznák a szombathelyi Zsidó Kultúra Házát is, és ráadásul még ,,Nyomot hagytak" címmel ösztöndíj programot indítanak. Hogy tudnák ezeket a nemes célokat megvalósítani, ha nem kapnak 63 500 000 forintot?
Ismétlem: 1073 alapítvány, szervezet, egyesület, magánszemély, iskola, önkormányzat és egyéb intézmény nyújtotta be pályázatát. Ha hagyjuk, hogy ilyen szemérmetlen módon pocsékolják el a pénzünket, a sorsunkat meg is érdemeljük.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/6/121579/#ixzz2ncp3Pn2L
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésben, nagykövetségével, hajdúböszörményi, megemlékezéseken, közreműködésében, ismeretterjesztő, vándorkiállítást, programsorozatot, holopropagandára, megjelenítéséért, dokumentumfilmet, nélkülözhetetlen, szerkesztőségünk, megvalósításához, nyelvterületről, megrendezéséhez, látogatóközpont, rendbehozásához, installációkkal, megrendezéséért, továbbviteléhez, antimagyarizmus, közösségformáló, tapasztalatokat, oktatásszervező, foglalkozásokat, vagonkiállítást, rekonstrukciója, emlékoszlopokat, sajtóbizottsága, veszteségeiről, megvalósítását, fotókiállítást, biztosításához, létrehozásához, videóművészeti, pályázók számára, holoagymosásra kidobott, zsidók kegyeit, könnyen megszerezhető, pályázók 40%-a, szerkesztőségünk birtokába, holokauszt idején, pályázat meghirdetése, miskolci székhelyű, holokauszt áldozatai, zsidó temetőt, hajdúböszörményi zsinagógába, alapítvány elvinni, alábbi célkitűzések, magyar holokauszt, guseni koncentrációs, Civil Alap Magyar Holokauszt Emlékév, Országgyűlés Kulturális, Sorsok Házává”, Simon László, MÚZEUM MAGYAR TÁMOGATÓI”, GONDOLKODÓK ÉS ALKOTÓK REGIONÁLIS EGYESÜLETE, Márton László, JEDLIK ÁNYOS TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ TÁRSASÁG, KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY, MAGYAR-IZRAELI BARÁTI TÁRSASÁG EGYESÜLET, Élet Menete Alapítvánnyal, MINDEN JÓ KÖNYV EGY-EGY TANÍTÓJA NEMZETNEK”, Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumba, NÁCIZMUS ÜLDÖZÖTTEINEK ORSZÁGOS EGYESÜLETE, Auschwitz-Birkenau KZ, RÁHEL SEGÍTSÉGET SZERVEZŐ ALAPÍTVÁNYA, Raoul Wallenberg, EUROPEAN LEGAUE FOR ECONOMIC COORPORATION”, MAGYAR TAGOZATA SZÖVETSÉGE, KÖZPONT Kft, DEBRECENI ZSIDÓ TEMPLOMÉRT ÉS TEMETŐÉRT ALAPÍTVÁNY, MAGYAR NYELVTERÜLETRŐL SZÁRMAZÓ ZSIDÓSÁG EMLÉKMÚZEUMA, Magyar Holokauszt Emlékév, NÉPEK KÖZÖTTI EGYETÉRTÉSÉRT ALAPÍTVÁNY, Tel-Aviv-i Cameri Theatre, Vashem Holokauszt Emlékhely, Izrael Állam Nagykövetségével, Saul Friedländer, Dina Porat, ABACUSAN STÚDIÓ OKTATÁSSZERVEZŐ KFT, ABSOLUT FILM KFT, Benedek István Gábor, ACCORD WORLD MUSIC KFT, Budapest Klezmer Fesztivál, ALAPÍTVÁNY BUDAPESTI DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGÁÉRT, AMERIKAI ALAPÍTVÁNY ISKOLA, Amerikai Alapítványi Iskolában”, ANDREW STEINER, STEINER ENDRE, PRODUKCIÓ KFT, HIRSCHLER RACHEL JUDIT, HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM TÁBORI LELKÉSZI SZOLGÁLAT TÁBORI RABBINÁTUS, Magyar Honvédség, HOROVITZ ILDIKÓ, RÁKÓCZI FERENC ALAPÍTVÁNY, Rákóczi Magyarságismereti Mozgótábor, Diákok Határok Nélkül, INTENZÍV KRAV-MAGA EURÓPA EGYESÜLET, MAGYARORSZÁGI KÖZHASZNÚ EGYESÜLET, JEWISH COMMUNITY OF THE REPUBLIC OF MOLDOVA, Nazi Victims, JEZSUITA ROMA KOLLÉGIUM ÉS SZAKKOLLÉGIUM, KÁRPÁTI ZSOLT, SZILÁGYI TAMÁS, SZIRTES ANDRÁS, KARZAT KULTÚRKÖZPONT ALAPÍTVÁNY, Közép-Kelet-Európai Klezmer Központ, KIBIC ZSIDÓ SZERVEZETEK ÉS KÖZÖSSÉGEK SZÖVETSÉGE, KIRÁLY MP PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ KFT, Erzsébetvárosi Vagyonkezelő, Human Zero, SUCHMAN TAMÁS, Bauer Júlia És, SZEG-TRADE KKT, SZENT ERZSÉBET KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA, SZUBJEKTÍV ÉRTÉKEK ALAPÍTVÁNY, Bolyki Brothers, Radnóti Miklós, SZOMBATHELYI ZSIDÓ HITKÖZSÉG, Zsidó Kultúra Házát, Perge Ottó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sorsunk miatt...  Vannak emberek  James Allen  Zilahy Lajos gondolata  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Kertem  Kertem  Paul Éluard - És egy mosoly  Jó éjszakát  Vannak emberek  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hamvas Béla  Reményik Sándor: Pierrot &...  IGEN így  Nagy és kis csodák  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét  Pitypang szökőkút  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Bársony székben  Nagy és kis csodák  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szívek  Hogyan válunk hűségesekké?  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Anyák napjára  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szép estét kedves látogatóimna...  Otthon  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul Éluard - És egy mosoly  Tanácsok egy pszichológustól  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  IGEN így  Bornyi Veronika haiku verse  Segíts neki dicsérni Téged  Kertem  Alvó cica  Nevelőszülőkhöz adták,  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jázmin  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztina b...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Azért kaptad  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Paul David Tripp Április 14  Alvó cica  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Az ember  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  jó reggelt  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Alvó kislány 
Bejegyzés Címkék
pályázók számára, holoagymosásra kidobott, zsidók kegyeit, könnyen megszerezhető, pályázók 40%-a, szerkesztőségünk birtokába, holokauszt idején, pályázat meghirdetése, miskolci székhelyű, holokauszt áldozatai, zsidó temetőt, hajdúböszörményi zsinagógába, alapítvány elvinni, alábbi célkitűzések, magyar holokauszt, guseni koncentrációs, lichtenwörthi láger, mauthauseni koncentrációs, strasshofi átmeneti-tábor, alábbi célra, művészet eszközeivel, bunkó náci, komlósi Tóra, budapesti Dohány, mocskos nácik, egyik célja, holokauszt előtt, magyarországi orthodoxia, pénzre &#8222, diákok betekintést, egészen szegény, harmadik pályázatot, gyönyörű bronz, olyan résszel, hitgyülis HETEK, egész emlékévben, pályázat beadási, pályázaton összesen, kirándulások minden, holokauszt emlékhelyeit, kérelmezők listáján, jobb sorsra, programban résztvevő, holokauszt magyarországi, zsidó kultúra, gyönyörű feladatot, előadások anyagait, háromrészes filmet, globalizált világban, magyar adófizetők, rendkívül nagy, igényelt összeg, ilyen nagyvonalú, pannonhalmi zsinagóga, izraeli népirtás, ilyen nemes, vészkorszak egyik, egyedi fejlesztési, terv lényege, jelenleg zárt, 150-160 nm-es, ilyen nagyszerű, szerzővel készített, roppant agilis, községből elhurcolt, mártírhalált haltak, zsidó temető, hagyományok bemutatásához, lokálisan ható, magyarság egészének, hihetetlenül nehéz, vállaira venni, holokauszt eseményeinek, projekt első, projekt második, filmhez készülő, média különböző, program &#8222, egyes helyszínekhez, alkalmazást népszerűsítő, tapasztalatokat bemutató, általuk igényelt, helyi közösségeket, szombathelyi zsidóság, magyar holokauszttal, épített kulturális, igényelt összegből, szombathelyi Zsidó, nemes célokat, együttműködésben, nagykövetségével, hajdúböszörményi, megemlékezéseken, közreműködésében, ismeretterjesztő, vándorkiállítást, programsorozatot, holopropagandára, megjelenítéséért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.