Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hirdetmény
  2007-03-10 19:38:20, szombat
 
  Hirdetmény


A Műveleti Területek Kormányzati Főparancsnoksága tájékoztatja az ország lakosságát, hogy Magyarország fővárosa, Budapest, és minden március 15-i ünnepség helye MŰVELETI TERÜLET-nek minősül.

Felhívjuk a tüntetve ünneplő polgárok figyelmét, hogy azokon a helyeken (község, város) ahol a kormány, az MSZP és az SZDSZ szervez ünnepi megemlékezést, ott a békés ünnep és a felszólalók biztonsága érdekében, hadászati eszközök (lőfegyver, aknavető, tank, stb.) bevethetők a rendbontók ellen.

Felhívjuk továbbá a tüntetéseken résztvevők figyelmét, hogy a 2007. 03. 11-ével életbe lépetetett "passzív ellenállást" tiltó kormányrendelet értelmében a demonstrációban résztvevő személyek életkortól függetlenül semmilyen olyan eszközt, ruhadarabot nem viselhetnek, amik a rendőrség által oszlatásra rendszeresített eszközök hatékonyságát csökkentik! Ezért:

- a jövőben csak vörös fürdőruhában és piros nyakkendőben lehet tüntetni - fehér vagy ezüstszínű sávval való kombinálása tilos(!),

- a tüntető testének első és hátsó felén, táblán vagy tetováltatva fel kell tüntetnie a nevét, pontos lakcímét, telefonszámát, állampolgárságot, adó- és TAJ számát, a vércsoportját csak akkor, ha kiskorú gyermeke van - nyugdíjasokra ez az előírás nem vonatkozik.

- a tüntetőnek jobb kezében kell vinnie a személyi okmányait, úgy mint személyigazolványát, a lakcímnyilvántartó kártyát, egy napnál nem régebbi igazolását arról, hogy mi az érvényes tartózkodási helye, az APEH két napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs tartozása, három napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványát és TAJ kártyáját.

- a tüntetőnek piros - fehér - zöld oldaltáskát kell hordania jelezve, hogy nemzeti érzelmű, nemzeti és történelmi zászlót nem vihet magával, az oldaltáskában két darab borítékot kell tartania, egyikben 300 Ft-ot, a másikban 1 000 Ft-ot orvosi költségre, továbbá legalább 4 db 30-40 cm-es műanyag gyorskötözőt és 3 napi hidegélelmet (fém dobozos konzerv fegyvernek számít ezért tilos).

- a tűntető felemelt bal kezében Gyurcsány Ferenc legalább A/4-es méretű arcképét kell tartania, az alábbi felirattal: "A mi vezérünk!" A tüntető ezzel jelzi, hogy nem rendbontó, renitens, cigány-és zsidógyűlölő állampolgár, és nem tartozik a fasiszta magyar hordákhoz, akik a Vereckei-hágón szivárogtak be.

- a tüntetők kötelesek legalább egy-egy alaklommal elénekelnie az Internacionálét és a "Mi atyánk Gyurcsány" keresztényi éneket.

- a vonuláson résztvevő polgárok kötelesek leszegett fejjel jelezni, hogy az előírásoknak eleget tettek, hogy ismerik a rendőrök jogait, hogy emberi jogaikról lemondtak, hogy az MSZP-SZDSZ belszolgálati szabályzatát magukra nézve kötelezően elfogadták.

Az előírtaknak megfelelő demonstrációs anyagok, Gyurcsány Ferenc fényképe és az énekeskönyv az MSZP fővárosi és vidéki központjaitól rendelhetők meg, utánvéttel (2 000 Ft/egységcsomag). Ettől eltérő demonstrációs eszközt a Miniszterelnöki Hivatalnál engedélyeztetni kell, ennek elmulasztása büntetőeljárást von maga után.

Az előírtakat nem teljesítőknek önként ki kell állni a tűntetők sorából, a földre kell feküdniük, egymást a gyorskötöző szalaggal meg kell kötözni, az utolsó személy a legközelebbi rendőrtől kéri az eljárás befejezését.

Azokat, akik a fenti előírásoknak nem tesznek eleget, a szolgálati szabályzatnak megfelelően gumilövedékkel fejbe lövik, majd gumibottal puhítva és könnygázzal füstölve, beszállítják a legközelebbi vidéki kórház portájára, ahol befizetheti az előírt vizitdíjat. Ezt követően tartósan elhelyezik egy komfortos, magyar bűntetésvégrehajtó létesítményben, ahol megtekinthetik a vöröskereszt és emberjogi szervezetek képviselői. A bírósági tárgyalást az állam rendjéhez hű-hű-hű, független bírák folytatják le. Az elítélt bűnözőt átnevelésre, pénzbírságra és kártérítésre ítélhetik. Kötelezhetik továbbá a rendőrségi intézkedés teljes vagy arányos költségének megfizetésére.

Aki a hirdetményben foglaltakat megszegi, a rendőr utasításainak nem tesz eleget, az számolhat a nép haragjával, a további jogi következményekkel, valamint Gyurcsány Ferenc állam-, párt-és egyéb vezetőnk rosszallásával, végső soron megbélyegzéssel (homlokára égetett "H" betű), a többszörösen visszaesők kitoloncolással is számolhatnak.

Készült: A Magyar Forradalom és Szabadságharc 159. évfordulójának tiszteletére.

A Parlament Emberjogi és Nemzetbiztonsági Bizottságainak Ht. 666/07/03. számú együttes határozati javaslatát az országgyűlés többségi szavazással elfogadta és az MTKF-t végrehajtásra kötelezte.

(K.J. szakértői anyagát kodifikálta T.A.

Kiadja a Szabad Magyarországért Mozgalom (www.szmm.hu) . Ez a hirdetmény politikai pamfletnek minősül, ezért aki hitelt ad ezen irománynak, az vagy naiv, vagy jövőbelátó.)
Szabadon terjeszthető!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, állampolgárságot, főparancsnoksága, miniszterelnöki, megbélyegzéssel, kitoloncolással, büntetőeljárást, rendszeresített, magyarországért, engedélyeztetni, demonstrációban, kormányrendelet, internacionálét, létesítményben, megtekinthetik, bizonyítványát, bizottságainak, rosszallásával, évfordulójának, gumilövedékkel, központjaitól, demonstrációs, teljesítőknek, oldaltáskában, megfizetésére, hirdetményben, utasításainak, belszolgálati, nyugdíjasokra, szabályzatnak, vércsoportját, telefonszámát, hatékonyságát, szabadságharc, megemlékezést, végrehajtásra, ország lakosságát, tüntetve ünneplő, békés ünnep, felszólalók biztonsága, rendbontók ellen, tüntetéseken résztvevők, demonstrációban résztvevő, rendőrség által, jövőben csak, tüntető testének, vércsoportját csak, tüntetőnek jobb, személyi okmányait, érvényes tartózkodási, tüntetőnek piros, tűntető felemelt, Műveleti Területek Kormányzati Főparancsnoksága, MŰVELETI TERÜLET-nek, Gyurcsány Ferenc, Miniszterelnöki Hivatalnál, Magyar Forradalom, Parlament Emberjogi, Nemzetbiztonsági Bizottságainak Ht, Szabad Magyarországért Mozgalom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Png férfi  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép estét  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png rózsa csokor  Png kislány  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Radikális szeretet  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Png virág  Png virág  Alázat  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 21  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png cica  Még csak most kezdődik a nap  Png nő  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Csak a fogyatkozás látható  Éretlen vers  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Png ház  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Próbálj meg ...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
ország lakosságát, tüntetve ünneplő, békés ünnep, felszólalók biztonsága, rendbontók ellen, tüntetéseken résztvevők, demonstrációban résztvevő, rendőrség által, jövőben csak, tüntető testének, vércsoportját csak, tüntetőnek jobb, személyi okmányait, érvényes tartózkodási, tüntetőnek piros, tűntető felemelt, alábbi felirattal, tüntető ezzel, fasiszta magyar, tüntetők kötelesek, vonuláson résztvevő, előírásoknak eleget, rendőrök jogait, előírtaknak megfelelő, tűntetők sorából, földre kell, gyorskötöző szalaggal, utolsó személy, legközelebbi rendőrtől, eljárás befejezését, fenti előírásoknak, szolgálati szabályzatnak, legközelebbi vidéki, előírt vizitdíjat, bírósági tárgyalást, állam rendjéhez, elítélt bűnözőt, rendőrségi intézkedés, hirdetményben foglaltakat, rendőr utasításainak, további jogi, többszörösen visszaesők, országgyűlés többségi, hirdetmény politikai, vagy naiv, nemzetbiztonsági, állampolgárságot, főparancsnoksága, miniszterelnöki, megbélyegzéssel, kitoloncolással, büntetőeljárást, rendszeresített, magyarországért, engedélyeztetni, demonstrációban, kormányrendelet, internacionálét, létesítményben, megtekinthetik, bizonyítványát, bizottságainak, rosszallásával, évfordulójának, gumilövedékkel, központjaitól, demonstrációs, teljesítőknek, oldaltáskában, megfizetésére, hirdetményben, utasításainak, belszolgálati, nyugdíjasokra, szabályzatnak, vércsoportját, telefonszámát, hatékonyságát, szabadságharc, megemlékezést, végrehajtásra, egységcsomag, országgyűlés, tüntetéseken, magyarország, legközelebbi, kártérítésre, vöröskereszt, előírásoknak, tartózkodási, terjeszthető, beszállítják, tetováltatva, kötelezhetik, fürdőruhában, nyakkendőben, gyorskötözőt, pénzbírságra, tájékoztatja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 4074
  • e Hónap: 15185
  • e Év: 168681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.