Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KÖZBESZERZÜNK, KÖZBEN SZERZÜNk
  2013-12-28 18:28:17, szombat
 
  2013. december 27., péntek

KÖZBESZERZÜNK, KÖZBEN SZERZÜNK

Az egészben az a legszomorúbb, hogy ezek hemperegve röhöghetnek rajtunk.
Megnézik a videót az egyre nyilvánvalóbban ártatlan Hunvaldról, aki gyakorlottabban ül már, mint egy túzok a fészkén, vagy Fapálról, aki olyan, mint akit leöntöttek egy kübli szarral, és most több-kevesebb sikerrel próbálja levakarni magáról a matériát, de a szagot nem lehet levakarni - meg röhögnek Hagyón és a Nokiás-dobozán - de rajtad is, mert ostobának tartanak.
Ezek keveset olvasnak, de nagyon ki tudják válogatni a kevésből is a nekik tetszőt.

Jogi tanulmányaikból kiválogatták azt, hogy hogyan lehet a joggal visszaélni, Parkinson törvényeiből pedig azt a fejezetet tették magukévá, mely arról szól, hogy míg egy atomerőmű építése során magának az erőműnek a költségvetéséhez nem szól hozzá senki, addig a dolgozók biciklitárolójának költségeit hosszasan vitatják.
Ennek köszönhető, hogy a média hosszasan vitatja azt, hogy a Nokiás dobozba belefér-e tizenötmillió forint, magukat oknyomozónak vélő újságírók szorgalmasan gyömöszölik a tesztdobozba a banki alkalmazottaktól a kísérlet idejére kunyerált és számukra is csodaszámba menő pénzt.
Mari néni meg csendesen csóválja a fejét, mert annyi pénz a világon sincs, mint tudjuk...

Nos, ennek köszönhető, hogy nálunk a legordasabb pénzügyi disznóságok, a legvadabb vagyoni bűncselekmények sem kerülnek reflektorfénybe, hiszen ha valaki ellop tízmilliót, az tízmillió, abból lehet venni egy merdzsót - na, nem a legmenőbbet - de a milliárdról azt sem tudja dolgos népünk többsége, hogy az hány nullát jelent.
Emiatt aztán az égvilágon senkinek nem csípte a szemét a KÖZGÉP- nek juttatott kis karácsonyi ajándék, az a huszonhét milliárdocska, melyet közbeszerzésen hozott nekik az angyalka, vidáman csilingelve, hóna alatt a karácsonyfával.
De meg is érdemlik, hiszen annyira szorgalmas népek - ők akkor is az országért dolgoznak, mikor mindenki más a bejglivel meg halgyilkossággal, majd a nagy zabálás kipihenésével van elfoglalva, beleértve a Blaha Lujza téren sorbanállókat is.

Szorgalmasék karácsony második napján, 26.-án, munkaszüneti napon is képesek nyerni néhány milliárdocskát, de be kell látnunk, ha egyszer az év 251 munkanapja nem elég a megtollasodáshoz, akkor fel kell áldozni az áldott pihenést is, húzzunk bele!
Persze mondhatja bárki, hogy ez a pénz egy majdani munka ellenértéke lesz, én meg azt mondom, hogy akár az is lehetne, de lehet esetleg egy olyan összeg is, mely lényegesen több az elvégzendő munka ellenértékénél.
Miután a pályázatok egy részén a cég egyedül, vagy egy konzorcium vezetőjeként indult, így a vállalási árat semmi nem befolyásolta.
Régebben legalább annyit szoktak adni az etikettre, hogy egy ,,baráti" céget is indítottak a pályázatokon, amelyik tett egy magasabb ajánlatot, ma már senki nem ad semmire - megpályázzák, megnyerik, és mindenkinek kuss!

A huszonhét milliárdocska öt pályázatból jött össze, van közöttük, melyet az eredetileg becsült ár másfélszereséért nyert meg a cég, vagy a cég vezetése alatt álló konzorcium, de a többi sem lehet prognosztizálhatóan veszteséges.
Emellett van közöttük jócskán olyan munka is, melyet majd elborít az áldott magyar anyaföld, s melyet utólag ellenőrizni már soha nem lehet majd...
A bejelentés időpontján meg csak derülni lehet.
Merthogy december 23.-án és 26.-án került nyilvánosságra a hír, és a vezető hírportálokon ma már nem lelhető fel - de hát nem is csoda, ha egy ilyen kis semmi hír ilyen hamar elveszíti a hírértékét, főleg, ha a hirdetési piacot is az egyik érintett kontrollálja!
Amikor még hír lehetett volna, akkor a közönség is és a média is éppen mással volt elfoglalva - a közönség sütött-főzött, majd evett-ivott, míg a médiából délelőtt a nyál csorgott, délután meg a könny és egyéb testváladékok, úgyhogy a legkevésbé sem érdekelte az embereket, hogy Őfelsége Cége már megint mit nyúlt le.

Ez így egy olcsó megoldás volt, emellett teljesen felesleges is volt a médiát azzal szórakoztatni, hogy Balogh miniszter figyelemelterelési céllal meghívott ötven éhező gyereket az ötszázezerből a Hiltonba ebédelni, különben is, annak nagyobb hírértéke lett volna, ha a Krisnások őt hívják meg a Blaha Lujza térre.
De ez ma már lefutott meccs - ki tudja, hányadik ilyen a sorban - innen már megy ez, mint az ágybaszomorkodás - a munkát elvégzik az alvállalkozók, a fővállalkozó is kitol a fészerből néhány gépet, meg egy táblát, hadd hirdesse hírét-nevét, szerte a világban!
A munkát elvégzik, a pénzt kifizetik, oszt jónapot.

Az olyan cégek, melyek eléggé el nem ítélhető módon el szeretnének tüntetni egy-két milliárdocskát, állítólag mindenféle megbízható alvállalkozókkal végeztetnek el mindenféle olyan munkákat, mint például a szakértés, meg a tanulmányírás, ellenőrzés, feasibility study, átvonuló libák elleni légtérvédelem, miegyebek, melyek nélkül nem élet az élet.
Lesz közöttük svájci bejegyzésű is bizonnyal, vagy svájci fővállalkozó piréz alvállalkozója, akinek a jól kiérdemelt munkadíja majd Tonga valamelyik bankjában nyitott számlára kerül átutalásra - jó helye van ott annak, míg csak nem akarunk venni még egy olajkutat Bakiban...

Két csapat dolgozik itt párhuzamosan és mindkettő parádésan teszi a dolgát.
Egyik a politikai csapat - nevezzük ezt az egyszerűség kedvéért Fidesznek, mely megteremti a kedvező politikai-gazdasági környezetet és szabályozást, elhárítja a felesleges kíváncsiskodást és okvetetlenkedést, baleset esetén végzi a kárelhárítást és kárenyhítést.
Másik a gazdasági csapat, mely ebből a helyzetből a legutolsó centig kisajtolja a kisajtolható hasznot, amelyik vet egy ki koncot a feltétlenül, vagy célszerűen életben tartandó szereplőknek, amelyik lefölözi és biztonságba helyezi a tevékenység eredményét, majd elhelyezi, lehetőleg valamerre messze távol az országtól, hiszen a rabló sem áldozata telkén építi a villáját.
Csányi és Demján már a múlté.
Ők vagy kiegyeznek, vagy ők is zsákmányállatokká válnak, mint krokodiloknak a gnú, és ki fognak egyezni ezekkel a hiénákkal, mert nekik van veszítenivalójuk, viszont az állam nincs a kezükben.
A Vezér meg büszkén hirdetheti az Országház pulpitusán: az erő velem van!
Na, mindegy.

Mindenesetre mindenkinek tudnia kell, hogy nem minden cégnek kell lehúznia a rolót, van olyan is, amelyik a magyar átlagot kissé meghaladó mértékben gyarapodik az ország hasznára, Vezérünk dicsőségére - vagy fordítva.
Te meg, komám, vegyél magadnak egy halina őrbotost, hogy ha be kell állnod a sorba az Erzsébet hídnál, hogy kapj a Rókusnál egy tál levest, meg ne fázzon a lábad, mert abból lesz a nátha, aztán ki tudja, hova vezet ez a folyamat...
Tényleg, valaki tudja, hova vezet ez a folyamat?

http://www.pupublogja.hu/2013/12/kozbeszerzunk-kozben-szerzunk.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtollasodáshoz, másfélszereséért, veszítenivalójuk, halgyilkossággal, költségvetéséhez, alvállalkozókkal, okvetetlenkedést, ágybaszomorkodás, alkalmazottaktól, nyilvánvalóbban, gyakorlottabban, bűncselekmények, kíváncsiskodást, reflektorfénybe, tanulmányaikból, milliárdocskát, ellenértékénél, karácsonyfával, alvállalkozója, közbeszerzésen, nyilvánosságra, alvállalkozók, légtérvédelem, testváladékok, kárelhárítást, közbeszerzünk, kipihenésével, ötszázezerből, hírportálokon, tanulmányírás, szórakoztatni, milliárdocska, kozbeszerzunk, tizenötmillió, krokodiloknak, sorbanállókat, egyre nyilvánvalóbban, kübli szarral, nekik tetszőt, joggal visszaélni, fejezetet tették, atomerőmű építése, média hosszasan, banki alkalmazottaktól, kísérlet idejére, világon sincs, legordasabb pénzügyi, legvadabb vagyoni, merdzsót –, legmenőbbet –, hány nullát, égvilágon senkinek, KÖZBEN SZERZÜNk, KÖZBEN SZERZÜNK, Blaha Lujza, Őfelsége Cége,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanuld meg ezt a versemet  Kövesd a cowboyt!  Egy maradéktalanul uralt világ  Varga János Veniam - Fontos sz...  Örülök, hogy látlak!  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 21  Fekete-erdő desszert  Boldog születésnapot a ma ünne...  Fekete István - Akác  Nem számIt  Esti kép  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akik bántanak téged  Albert Einsteinről  Png fotel  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Szép napot kívánok  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png lepke  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Éretlen vers  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png cica  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Png csokor  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Hiányzik  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Irgalom és ítélet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Hiányzik  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png kislány  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Németh László tollából  Akarat  Idő  Gonosz démon-álarc  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egyre nyilvánvalóbban, kübli szarral, nekik tetszőt, joggal visszaélni, fejezetet tették, atomerőmű építése, média hosszasan, banki alkalmazottaktól, kísérlet idejére, világon sincs, legordasabb pénzügyi, legvadabb vagyoni, merdzsót &#8211, legmenőbbet &#8211, hány nullát, égvilágon senkinek, országért dolgoznak, nagy zabálás, áldott pihenést, majdani munka, olyan összeg, elvégzendő munka, konzorcium vezetőjeként, vállalási árat, magasabb ajánlatot, huszonhét milliárdocska, eredetileg becsült, áldott magyar, bejelentés időpontján, vezető hírportálokon, hirdetési piacot, egyik érintett, közönség sütött-főzött, médiából délelőtt, nyál csorgott, olcsó megoldás, médiát azzal, sorban &#8211, munkát elvégzik, fészerből néhány, pénzt kifizetik, olyan cégek, olajkutat Bakiban&#8230, politikai csapat, egyszerűség kedvéért, felesleges kíváncsiskodást, gazdasági csapat, legutolsó centig, kisajtolható hasznot, tevékenység eredményét, állam nincs, magyar átlagot, ország hasznára, halina őrbotost, megtollasodáshoz, másfélszereséért, veszítenivalójuk, halgyilkossággal, költségvetéséhez, alvállalkozókkal, okvetetlenkedést, ágybaszomorkodás, alkalmazottaktól, nyilvánvalóbban, gyakorlottabban, bűncselekmények, kíváncsiskodást, reflektorfénybe, tanulmányaikból, milliárdocskát, ellenértékénél, karácsonyfával, alvállalkozója, közbeszerzésen, nyilvánosságra, alvállalkozók, légtérvédelem, testváladékok, kárelhárítást, közbeszerzünk, kipihenésével, ötszázezerből, hírportálokon, tanulmányírás, szórakoztatni, milliárdocska, kozbeszerzunk, tizenötmillió, krokodiloknak, sorbanállókat, oknyomozónak, szereplőknek, megpályázzák, mindenesetre, munkaszüneti, pályázatokon, szorgalmasan, törvényeiből, fővállalkozó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.