|
2017-11-22 08:35:09, szerda
|
|
|
hozzávalók / 6 adag
6 db tojás
1 ek lágy sertészsír
20 dkg porcukor
30 dkg finomliszt
10 ek szilvalekvár
2 ek cukrozatlan kakaópor
18 ek víz
0.5 csomag sütőpor
1 kk fahéj
2 csomag vaníliás cukor
elkészítés
Először összekeverjük a folyékony összetevőket: tojás, zsír, víz, lekvár.
Hozzákeverjük a porcukrot, vaníliás cukrot, majd a sütőporos-fahéjas lisztet és a kakaót.
Sütőpapírozott vagy kivajazott tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített sütőben készre sütjük (tűpróba).
sütési hőfok: 160°C
sütési mód: hőlégkeveréses
tepsi mérete: 20x35 cm
forrás: nosalty.hu |
|
|
0 komment
, kategória: édes sütik |
|
Címkék: hőlégkeveréses, sütőpapírozott, hozzákeverjük, összekeverjük, előmelegített, összetevőket, szilvalekvár, cukrozatlan, sertészsír, finomliszt, hozzávalók, elkészítés, kivajazott, sütőporos, folyékony, porcukrot, vaníliás, porcukor, kakaópor, tepsibe, fahéjas, masszát, nosalty, lisztet, sütőben, először, tűpróba, sütőpor, sütési, sütjük, öntjük, kakaót, forrás, csomag, cukrot, készre, folyékony összetevőket, sütőporos-fahéjas lisztet,
|
|
|
|
folyékony összetevőket, sütőporos-fahéjas lisztet, hőlégkeveréses, sütőpapírozott, hozzákeverjük, összekeverjük, előmelegített, összetevőket, szilvalekvár, cukrozatlan, sertészsír, finomliszt, hozzávalók, elkészítés, kivajazott, sütőporos, folyékony, porcukrot, vaníliás, porcukor, kakaópor, tepsibe, fahéjas, masszát, nosalty, lisztet, sütőben, először, tűpróba, sütőpor, sütési, sütjük, öntjük, kakaót, forrás, csomag, cukrot, készre, lekvár, mérete, fahéj, tojás, tepsi, cukor, hőfok, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 228
- e Hét: 393
- e Hónap: 4797
- e Év: 36526
|
|
|