Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MSZP legitimitása kérdőjelekkel
  2014-01-31 07:47:20, péntek
 
 
MSZP legitimitása kérdőjelekkel

Dátum: 2014. January 30. Thursday, 12:59

Történelmi pillanatok tanúja voltam tegnap délután.

A Fővárosi Törvényszéken 2013.01.24-én 13 órától 17 óráig tartó bírósági tárgyaláson Minda Zoltán felperes bebizonyította, hogy igaza van, sőt, azt is, hogy a vele szemben álló két alperes közül az egyik, az MSZP NEM IS LÉTEZIK.

Minda Zoltán ebben a perben az édesanyját képviselte, aki MSZMP-tag volt évtizedeken át, és keresete arra irányult, hogy a bíróság állapítsa meg: az alperes MSZMP megsértette az ő személyiségi jogait, az emberi méltósághoz és a jogbiztonsághoz fűződő jogait, amikor a pártvagyon őt illető részét is a megkérdezése nélkül és akarata ellenére ELTÜNTETTE, és a párt törvénytelen intézkedései az ő személyére, mint volt párttagra is rossz fényt vetnek.



Az MSZMP vagyona az ú.n. rendszerváltás idején kb. 9 milliárd Ft-ból és sok száz ingatlanból állt. Az évtizedek óta működő társadalmi szervezetek (pl. az MSZMP) vagyonelszámoltatására törvényt hoztak. Az MSZMP NULLA vagyont kimutató jelentést készített. A még be sem jegyzett új párt, az MSZP adott be kimutatást erről a vagyonról, holott rá nem is vonatkozott az MSZMP-re, mint régóta működő szervezetre kötelező törvény.

Ráadásul az MSZP SOHASEM ALAKULT MEG szabályosan, az összes társadalmi szervezetre kötelező törvények szerint. Az igaz, hogy az MSZMP kongresszusán bejelentették, hogy a jövőben MSZP LESZ a jogutódjuk, de pl. még az alapítók (minimum tíz fő) neve sem állapítható meg az MSZP által a cégbíróságon jóval később bejegyeztetésre benyújtott iratokból.

Tehát a párt vagyonát, ami a párttagok tagdíjbefizetéseiből és az állami vagyon pártvagyonnak tekintett részéből állt, az MSZMP egy nem létező pártnak ,,játszotta át", amely később sem, sohasem lett szabályosan bejegyezve. (Ezt a műveletet közönségesen sikkasztásnak nevezik...)

Mindezekért felelőssé tehető az MSZMP, amely nem tett semmit a vagyona ,,átjátszása" ellen, az MSZP, amely a sajátjaként bánt (élt vissza) mások vagyonával, és az állami szervek, a törvényhozó és az ítélkező fórumok, amelyek ELFOGADTÁK a törvénysértő bejegyzést és jelentéseket. Ez az ügyet tárgyaló bíróság is hozott korábban olyan döntést, amely helyben hagyta a törvényellenes helyzetet.

Hárman jelentkeztek beavatkozónak a felperesi kereset mellett. Az alperesek ügyvédjei sem ellenezték elfogadásukat, bár mindketten azt az álláspontot képviselték, hogy az MSZP az MSZMP ,,jogutódja".

A bíróság végül elegendőnek találta a bizonyítást, és le akarta zárni a tárgyalást.

Minda Zoltán csalódását fejezte ki, hogy a bíróság maga akar ítélkezni, holott az addig elhangzottakból kiderül: azt elfogulatlanul nem tehetné, ezért más ítélkező fórum elé kell vinni az ügyet, ráadásul, az is bebizonyosodott, hogy a két alperes közül az egyik jogszerűen nem is létezik: csak az MSZMP a valóságos alperes, az MSZP jogilag NINCS!

A tegnapi tárgyalás ezért ,,eredménytelenül" végződött, de a hallgatóságot lenyűgözte Minda Zoltán felkészültsége, ahogyan fejből sorolta a paragrafusokat, a dátumokat, és pillanatok alatt megtalálta és idézte a maga elé készített okiratok megfelelő szakaszait. A hallgatóság egymás között suttogta: ,,Most történt meg az igazi rendszerváltás!" Engem boldoggá tett a történelmi pillanat átélése, és az, hogy tanúja lehettem Minda Zoltán mindvégig korrekt és udvarias hangú jogi zsonglőrködésének, amelyet úgy vitt véghez négy órán keresztül, hogy a három jelen volt jogász (a bíró, az MSZMP és az MSZP jogi képviselője) szinte megsemmisült a szakmájában. A bíró ellenérzéseit, türelmetlenkedését többször észlelhettük, de fegyelmezhette őt a hallgatóság és három felvevőkészüléke. A fiatal bírónő később egyszer ügyvéd úrnak is szólította Minda Zoltánt, amivel egyértelműen elismerését fejezte ki a nem-jogász felperes iránt.

Most már csak egy FÜGGETLEN bíróság kell, amely kimondja (merje kimondani!): az MSZP NEM LÉTEZIK, - és kezdjük elölről a ,,rendszerváltást"! - Itt a legfőbb ideje helyreállítani a Szent Korona Alkotmányának jogfolytonosságát!

- Vajon létezik-e ma ILYEN FÜGGETLEN bíróság Magyarországon?!

KSM

Az Összefogás Magyarországért Párt
társadalompolitikai szakértője

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5108
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felvevőkészüléke, jogbiztonsághoz, bebizonyosodott, magyarországért, elhangzottakból, eredménytelenül, bejegyeztetésre, rendszerváltást, fegyelmezhette, elfogulatlanul, rendszerváltás, törvényellenes, bebizonyította, paragrafusokat, helyreállítani, magyarországon, felkészültsége, ellenérzéseit, beavatkozónak, elfogadásukat, kongresszusán, kérdőjelekkel, sikkasztásnak, törvényszéken, alkotmányának, hallgatóságot, pártvagyonnak, bejelentették, törvénytelen, közönségesen, cégbíróságon, intézkedései, törvénysértő, megkérdezése, jelentéseket, jelentkeztek, vele szemben, édesanyját képviselte, bíróság állapítsa, alperes MSZMP, emberi méltósághoz, jogbiztonsághoz fűződő, megkérdezése nélkül, párt törvénytelen, összes társadalmi, jövőben MSZP, cégbíróságon jóval, párt vagyonát, állami vagyon, műveletet közönségesen, vagyona „, sajátjaként bánt, Fővárosi Törvényszéken, Minda Zoltán, MSZP NEM IS LÉTEZIK, MSZMP NULLA, MSZP SOHASEM ALAKULT MEG, MSZP LESZ, Minda Zoltánt, MSZP NEM LÉTEZIK, Szent Korona Alkotmányának, ILYEN FÜGGETLEN, Összefogás Magyarországért Párt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  Sokan azt tartják  Png kislány  Varga János Veniam - Fontos sz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akik bántanak téged  képre írva  Mai harmónia kártyám  Adakozás  Png kislány  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Fekete István - Akác  s immár én is felragyogva, ért...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Akarat  Akarat  Szép estét  Ne kapaszkodj magasabbra,  Lóhere  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Szívem  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png virág  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kaffka_Margit  Albert Einsteinről  Varga János Veniam - Fontos sz...  s immár én is felragyogva, ért...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png telefon  Minden harmadik...  Png csokor  Elköszönt  Szép estét  Mindig jusson idő nevetni  Radikális szeretet  Neked tudnod kell  Szívem tiéd  Éretlen vers  Png telefon  Tavaszi kép  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Akarat  Tavaszi kép  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tanuld meg ezt a versemet  képre írva  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Hiányzik  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nevem  Tanuld meg ezt a versemet  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hazára minden embernek szükség...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png rózsa csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Tanuld meg ezt a versemet  Mai harmónia kártyám  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vele szemben, édesanyját képviselte, bíróság állapítsa, alperes MSZMP, emberi méltósághoz, jogbiztonsághoz fűződő, megkérdezése nélkül, párt törvénytelen, összes társadalmi, jövőben MSZP, cégbíróságon jóval, párt vagyonát, állami vagyon, műveletet közönségesen, vagyona &#8222, sajátjaként bánt, állami szervek, ítélkező fórumok, törvénysértő bejegyzést, ügyet tárgyaló, törvényellenes helyzetet, felperesi kereset, alperesek ügyvédjei, álláspontot képviselték, bíróság végül, bíróság maga, addig elhangzottakból, egyik jogszerűen, valóságos alperes, tegnapi tárgyalás, hallgatóságot lenyűgözte, hallgatóság egymás, igazi rendszerváltás, történelmi pillanat, három jelen, bíró ellenérzéseit, fiatal bírónő, nem-jogász felperes, legfőbb ideje, felvevőkészüléke, jogbiztonsághoz, bebizonyosodott, magyarországért, elhangzottakból, eredménytelenül, bejegyeztetésre, rendszerváltást, fegyelmezhette, elfogulatlanul, rendszerváltás, törvényellenes, bebizonyította, paragrafusokat, helyreállítani, magyarországon, felkészültsége, ellenérzéseit, beavatkozónak, elfogadásukat, kongresszusán, kérdőjelekkel, sikkasztásnak, törvényszéken, alkotmányának, hallgatóságot, pártvagyonnak, bejelentették, törvénytelen, közönségesen, cégbíróságon, intézkedései, törvénysértő, megkérdezése, jelentéseket, jelentkeztek, személyiségi, megsemmisült, egyértelműen, legitimitása, észlelhettük, mindezekért, elismerését, szakmájában, szabályosan, képviselték, méltósághoz, sajátjaként, törvényhozó, megsértette, bizonyítást, elegendőnek, álláspontot, tárgyaláson, állapítható, ingatlanból, szervezetre, hallgatóság, szervezetek, vonatkozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.