Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Botrány: DNS-mintaadásra kötelezték az Orbán-esküvő dolgozó
  2014-04-03 19:42:45, csütörtök
 
 
Botrány: DNS-mintaadásra kötelezték az Orbán-esküvő dolgozóit felsőbb utasításra! Hazugságvizsgáló elé Orbánt!
By LFS on április 1, 2014


Mindenki ismerje meg Orbán király igazi arcát még a választások előtt! Hogyan él vissza hatalmával és tesz magasról az emberek jogaira ez az arcátlan bűnöző!

Az a fura helyzet állt elő, hogy felszolgálóként vettem részt Orbán Ráhel (királyunk lánya) és Tiborcz István esküvőjén!
Orbán-esküvő

Sok állami rendezvényen vettem már részt - többek között uniós elnökségünk alatt a Gödöllői Királyi Kastélyban vagy a Magyar Tudományos Akadémián stb.

Nem volt újdonság, amikor jött a felkérés, hogy állami rendezvényre keresnek személyzetet. Csupán annyit közöltek, hogy Bicskén lesz az állami rendezvény. (A hú, de nagy titkolózás közepette szándékosan nem közölték a pontos helyszínt és az “állami rendezvény" valódi kilétét.

Indulás napján már tudtuk, hova tartunk. Nem Bicskére, hanem a Tiborcz család birtokára, Tükrös pusztára.
Mi történt?

Jött a nagy eset. Én hajnali ötig szolgáltam ki királyunkat és 300 fős vendégseregét.

Megjegyzem, a felszolgálók 80%-a leköpte volna ezt az arcátlan hazudozó kétharmados királyt, ennek ellenére tisztességesen végeztük a dolgunkat, nem köptünk bele senkinek az italába, és mivel Orbán is él, nem tettük mérget egyikbe sem. Az esküvő a lánya napja volt, nem tehet arról, ki az apja - bár nyilván élvezi a vagyont, amit mások megnyomorítása árán szerez Orbán a családnak.

Eredeti menükártya

Mint ismert, szeptemberben volt az esküvő. A dolgozókat - személy szerint engem - novemberben kereste meg a Nemzeti Nyomozóiroda azzal a “kéréssel", hogy legyünk szívesek megjelenni tanúkihallgatásra, mert az esküvőn elloptak egy telefont az egyik vendégtől.

Hát - gondoltam magamban - ez érdekes: ki az a hülye, aki Orbán esküvőjén ellopna bármely vendégtől bármit is, pláne, hogy a másik asztalnál ül Pintér (belügyminiszter), és a tanyát biztonsági őrök veszik körül?

A TEK “állítólag" nem volt a helyszínen, de biztonságiak voltak, akiket láttunk is.

A meglepődésem ott váltott át sokkba, amikor a nyomozótiszt az első adandó alkalommal közölte, hogy MINDEN dolgozótól DNS-mintát vesznek!

Mondom: mi van? Adjak DNS-t? Egy nyomorult telefon eltűnése miatt? Tán meg is öltek valakit?
DNS

A DNS egy olyan személyes adat, amivel életed végéig visszaélhetnek, ha nem semmisítik meg a vizsgálatot követően!

“Véletlenül" ottfelejtette a robbantó a DNS-ét a nyomógombon, melyhez egy nyilat is rajzolt a nyomozóknak, hogy megtalálják! És máris bárkit évekre börtönbe lehet juttatni hamis vádakkal! - Koncepciós perek a nem is olyan régi múltból a diktatúra ellenzőivel szemben.

Mivel az oldal tulajdonosaként igencsak szembe megyek Orbán királyunkkal, eszem ágában nem volt hozzájárulni a DNS-minta adásához, hogy majd “véletlenül" a következő robbantáson beteg királyunk jóvoltából az én DNS-emet “találják" meg a helyszínen hagyott nyomógombon!

Hivatalos irat arról, hogy felvételt nyertem a rendőrképzésre

Félnem nem volt mitől, ugyanis nem csináltam semmit.

Ahogy a mellékelt fotón is látható, korábban jártam rendőrképzésre, a seggem lyukát is átvilágították amellett, hogy a többkörös, nagyon nehéz felvételi eljáráson is át kellett mennem (pszichikai és fizikai tesztek).

Tanították nekünk, hogyan gyakoroljon nyomást a rendőr a kihallgatáson, tehát azonnal egyértelmű volt, ahogyan a Nemzeti Nyomozóiroda nyomozótisztje ugyanezzel a módszerrel próbál rávenni a DNS-minta adására.

Tudni kell, hogy az esküvőn több mint 60 ember dolgozott (felszolgálók, konyhai személyzet, őrök stb.)! A legtöbben azonnal hozzájárultak a vizsgálathoz - a nyomásgyakorlás hatására - egy nyomorult telefon miatt! Nem többszörös sorozatgyilkosról van szó, hanem egy darab telefonról, melyről kétséges, hogy egyáltalán ellopta-e azt egy alkalmazott! Ki az a hülye?
DNS-vizsgálat ára és bonyolultsága

Tudni kell, hogy bármihez hozzáérsz egyszer, rajtamarad a DNS-ed! Apró bőrdarabok maradnak ugyanis az érintésed után. E kis bőrdarabból is vissza lehet nyerni a DNS-t, de az apró minta miatt rendkívül drágán!

A vizsgálat ára 50 és 300 ezer forint körül mozog! Azaz 60 embernél, ha csupán 50 ezer forinttal számolunk, akkor ez 3 millió forint, ha 300 ezerrel, akkor már 18 millió forint!

Igen, sokkal több, mint maga az ellopott telefon értéke! De az árára is kitérek hamarosan, és a vádra, ami szerepel a jegyzőkönyvben.

Mondja el nekem bárki, kinél rendeltek el DNS-vizsgálatot amikor ellopták a telefonját? Senkinél! Mert ez nevetséges! De jól mutatja Orbán diktatórikus jellemét, aki majd jól megmutatja, hogy az ő lánya esküvőjén senki nem lophat el semmit!

Még komolyabbá akkor válik az egész szappanopera, amikor kiderül, hogy ezelőtt fél évvel az összes kapitányságon KORLÁTOZTÁK a DNS-mintavételi lehetőségét a nyomozóknak! Mert drága, és mert a laborok el vannak maradva!

A NOL.hu írta cikkében:

“A jövőben DNS-vizsgálatokat sem rendelhetnek már majd nyakra-főre a nyomozó hatóságok. Az ORFK és a BSZKI együtt készített javaslatának megfelelően minden megyei rendőr-főkapitányságnak kvótája lesz, s havonta annyi ügyben kérhet (ügyenként három mintára) DNS-vizsgálatot. Ezeket az ügy súlyától függően 30, 60 vagy 90 napon belül bevizsgálják. Azt, hogy mely ügyekre használják a kvótát a megyék, a bűnügyi vezetők az ügyésszel közösen döntik el. A kvótarendszerben ,,megfelelő nagyságú" puffert biztosítottak az előre nem látható, kiemelt fontosságú ügyekben indokolt vizsgálatokra; olyan esetekre például, hogy ha egy a mórihoz hasonló bűntény történne.

A DNS-vizsgálat rendkívül költséges, a kapacitások szűkösek, és a BSZKI ügyhátraléka 2012 elején 4166 volt. Ráadásul a korábbi gyakorlatban az intézetben senki sem tudta megmondani, hogy ezek közül melyek a fontos ügyek, és melyek nem azok. " - 2013.08.02.

Diszkrimináció

Természetesen feltettem a kérdést a nyomozónak, hogy miért csak a dolgozókat hallgatják ki, és csak tőlük kérnek DNS-t? Ez nem diszkrimináció? Csak egy kicsit talán? Ez nem hivatali hatalommal való visszaélés? Nem felülről rendelték el ezt az egészet?

Nem vádolom a nyomozót, hiszen katonai szervezet majdnem legutolsó láncszeme... Ha ő nem teljesít egy parancsot, az már katonai bűncselekmény, szolgálatszegés stb. Minden rendőrt bűncselekmény gyanúja esetén azonnal ügyészség elé visznek, míg az állampolgárokat rendőrség elé.

Én azért hagytam ott a rendőrséget, mert:

Át kellet gondolnom, hogy gusztustalanul megalázó fizetésért vállaljam a rengeteg követelményt, ami a fegyveres szolgálattal jár (nem lehet vállalkozásod, nem lehet mellékállásod, bármikor berendelhetnek a szabadságodról is, a titkosszolgálatok külön engedély nélkül bármikor lehallgathatnak, ha nem jelensz meg munkahelyeden, köröztetnek, mert szolgálati jogsértést, adott esetben bűncselekményt követsz el, folyamatosan figyelik a facebook profilodat, a legkisebb szabálysértéssel is mész az ügyészségre stb.)
Szolgáljak-e egy kétszínű, hazug, megalomániás bűnözőt, akinek parancsait végre kell hajtanom, ahogy ennek a nyomozónak is

Az első kihallgatáson megtagadtam a DNS-em levételét, ahogy a jegyzőkönyvben is szerepel:

Kihallgatási jegyzőkönyv 5. oldala - 2013.12.17.
Második tanúkihallgatás

Tanúként a nyomozóhatóság nem veheti le erőszakkal a DNS-edet, senkiét. Ezt tudtam. A nyomozónak azonban folyamatos jelentést kell tennie. Vagy Pintér vagy Orbán valószínűleg nem volt megelégedve az “eredménnyel", ugyanis nem találták meg az elkövetőt, és rajtam kívül voltak még, akik megtagadták a mintaadást.

A legtöbb ember azt gondolja, ha valaki megtagad valamit, akkor az biztos bűnös! Ennek okán ők maguk is minden megalázó dologhoz hozzájárulnak még akár munkahelyükön is! (Egyik ok, hogy bármit megtehetnek veled!)

De velem nem! És tanuld meg Te is ezt a mentalitást! Nem korlátozhatják ok nélkül alapvető jogaidat! Ez ugyanis hivatali hatalommal való visszaélés!

Büntető törvénykönyv

Hivatali visszaélés

305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) hivatali kötelességét megszegi,
b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Közfeladati helyzettel visszaélés

306. § Az a közfeladatot ellátó személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) közfeladattal kapcsolatos kötelességét megszegi,
b) közfeladattal kapcsolatos jogkörét túllépi, vagy
c) közfeladati helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Több mint 60 embert kihallgattak, és többségének levették a DNS-ét. Hárman maradtunk utoljára, akik megtagadták a vizsgálatot. Ismertem a másik kettőt is, és beszéltem velük. Őket is megkereste újra a nyomozó, és újabb kihallgatásra őket is behívta.

Mi történt itt?

A nyomozó egyetlen kérdést tett fel: “Hozzájárulok a vizsgálathoz vagy nem?"

Ehhez immár nem a szimpla nyomásgyakorlást, hanem jóval “keményebb" eszközt használt.

Folytatólagos kihallgatás - 2014.02.12.

Felvilágosított, hogy a tanúvallomást a jogszabályok értelmében nem tagadhatom meg. Felvilágosított, hogy nincsen joga erőszakkal levenni a DNS-t, azonban! Olyan jogszabályt közölt, amelyről én sem tudtam:

Pénzbírság, ha nem járulok hozzá a DNS-minta levételéhez

Ahogy látható, a Be. 161. paragrafusa alapján az ügyészség pénzbírság kiszabását rendelheti el. És mivel a beteg Orbán király lányának esküvőjéről van szó, egyértelműen kiszabták volna rám a 200 ezer forintos pénzbírságot!

Sem időm,
sem pénzem

nem volt erre a baromságra, úgyhogy hozzájárultam a vizsgálathoz. Természetesen nem találtak egyezést!

A helyszínen állítólag megtalálták az ellopott telefon tokját, amin rajta maradt a tettes DNS-e. A tulajdonos DNS-ét azonosították, csak egy azonosítatlan DNS maradt a telefon otthagyott tokján, ezt keresték.

Tudni kell, hogy a helyszínt mi, alkalmazottak nem hagyhattuk el - már csak azért sem, mert az elején mindenkitől elvették a telefont, és elzárták, hogy ne készíthessünk képeket. Csak a rendezvény végén adták vissza mindenkinek.

Második akadály, hogy egy pusztán volt az esküvő, körülötte őrökkel, nem hagyhattad el csakúgy a helyszínt!

Harmadik akadály, hogy a személyzet nem mozoghat amerre kedve támad! Mert van főnökünk, akinek tudnia kell, hol vagyunk! Ki az a barom, aki ellop egy telefont mondjuk hajnali 3-kor, miközben azt sem tudja, mikor hagyhatja el a helyszínt, és a sértett mikor veszi észre az eltűnt / ellopott telefont?

Te ellopsz úgy egy mobilt, hogy ott van Orbán és Pintér, két kiemelten védett személy, a helyszínt - melyet őrök vesznek körbe - nem hagyhatod el akármikor, csak a rendezvény végén, és megkockáztatod, hogy a sértett 15 perc múlva észreveszi az ellopott telefont, azaz azonnal mindenkit sorba állítanak, és átkutatnak! Senkinél nem lehetett telefon, tehát még kockázatosabb, hogy nálad meglát valaki egyet és már gyanús vagy! Ráadásul a tokot, mint bizonyítékot a helyszínen hagyod! Ellenben a SIM-kártyát kiveszed, mert annyi eszed van, hogy a telefont a telefoncella alapján bekapcsolt állapotban be lehet mérni, olyan mint egy nyomkövető! (Ha nálad van a bekapcsolt mobilod, bármikor be tudják mérni, hol jársz! Ez a telefoncella tulajdonsága, hiszen jeleket vesz és küld a szolgáltatóhoz, innen már csak fizika a pontos helyszín bemérése!)

A tolvajnak tehát volt esze kivenni a kártyát és kikapcsolni a telefont - különben elkapták volna, de soha életében nem hallott DNS-ről, ezért a tokot csak úgy otthagyja a tett helyszínén! Na ez a világ legnagyobb baromsága!

Védett személytől tűnt el a telefon?

Sokakban felmerülhet, hogy esetleg védett személytől tűnt el telefon? Ott voltam a helyszínen, ahogy Orbán korábban megmondta, csak nagyon kevés politikus volt a helyszínen, név szerint tudom őket. Alig volt köztük védett személy.

Aztán, nemrég derült ki, hogy az USA a világ politikusaiból csak azokat nem hallgatta le, akiket nem akart! Na ne szórakozzunk már, hogy ilyen módszerrel lopja el egy kis senki magyar politikus telefonját, hogy bizalmas információkat nyerjen ki belőle!

De ha így lett volna, akkor nem a Nemzeti Nyomozóiroda, hanem a titkosszolgálatok nyomoznának nagy erővel!

És a legfontosabb, a jegyzőkönyv mindent elárul! Ugyanis benne van a bűncselekmény megnevezése!

DNS-mintavételi jegyzőkönyv

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége! Tehát csak ennyi! Ezért szívatja Orbán a nyomozót, és minden dolgozót, miközben kinyaltuk a valagát az esküvőn!

Maga a nyomozás és a DNS-vizsgálatok költsége már jóval meghaladta az ellopott telefon értékét! De Orbán király játssza a megalomániás eszét!
Karhatalom?

Mindenki adjon hálát, hogy Uniós tagország vagyunk! Ez az ember bármire képes, hogy elérje célját! Bárkin átgázol! Ennek az “embernek" nem szabad többé hatalmat adni a kezébe!

Az ÁVH is így kezdte: kicsi ez, kicsi az, majd a végén már kínzás a pincékben! Éjszaka megjelenő Pobeda autók!

Ez az eset jól példázza az aljasság gyökerét! Orbán nem vizsgálja ki az 1000 milliárdos áfa-csalást! Ellenben egy kis értékű mobiltelefon miatt a személyzet összes tagját DNS-adásra kötelezi! Na ezt add össze!
Feljelentés

Ha Orbán elveszíti a választásokat, megteszem a feljelentést ellene az ügyészségen! Jelenleg nincsen értelme, mert az ügyészek a valagát nyalják! Azt is előre elmondom, hogy nem állok meg Strasbourgig!

Velem nem fog szórakozni egy megalomániás barom, az esetet ugyanis személyessé tette! Előre elmondom, nem félek a haláltól, nem tud megfélemlíteni! Magam jelentkeztem katonának, és rendőrnek is! Nem azért tettem, mert félek a haláltól!

Jóval nagyobb erőben hiszek, amit az ő parányi agya fel sem tud fogni.

Ráadásul, mivel nem lett meg az elkövető, most vegyék le az összes vendégtől, és Orbántól és lányától is a DNS-t! Milyen alapon nem veszik le tőlük? Azaz immár 360 embertől kell DNS-t venni, különben diszkrimináció, amit csináltak! Mennyi pénz ez? Több 10 millió! És a rengeteg idő!
Pénzért kapod meg a jegyzőkönyvet!

Valami elképesztően durva, hogy a jegyzőkönyvek másolatáért fizetnem kellett! Olyan országban élünk, ahol a jogszabályok szerint, amikor a rendőrség tesz veled valamit, amiről jegyzőkönyv készül, akkor kizárólag pénzért kaphatod meg a jegyzőkönyvet, mégpedig oldalanként 100 forintért!

És ha nincs pénzed, akkor a bíróságon adott esetben nem tudod majd bizonyítani, mit tettek veled? Ha például engem 4-szer hívtak volna be, és 50 oldalas jegyzőkönyv készül, 5000 forintomba került volna.

A két kihallgatásom 11 oldalas jegyzőkönyvet eredményezett, azaz 1100 forintot fizettem okmánybélyeg formában a Magyar Állam részére! Nevetséges!

Átvételi elismervény

http://iksz.beszolunk.hu/botrany-dns-mintaadasra-koteleztek-az-orban-eskuvo-dolgo zoit-felsobb-utasitasra-orbant-hazugsagvizsgalo-ele/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyomásgyakorlást, kvótarendszerben, hazugságvizsgáló, hazugsagvizsgalo, szabálysértéssel, főkapitányságnak, felszolgálóként, felvilágosított, tulajdonosaként, belügyminiszter, lehallgathatnak, nyomásgyakorlás, állampolgárokat, tanúkihallgatás, szolgálatszegés, jegyzőkönyvben, szabadságodról, politikusaiból, tisztességesen, rendőrképzésre, megnyomorítása, visszaélhetnek, diszkrimináció, bűncselekményt, nyomozóhatóság, átvilágították, korlátozhatják, szolgáltatóhoz, megkockáztatod, berendelhetnek, megfélemlíteni, nyomozótisztje, gusztustalanul, hozzájárulnak, ottfelejtette, munkahelyükön, választások előtt, emberek jogaira, arcátlan bűnöző, állami rendezvény, pontos helyszínt, nagy eset, felszolgálók 80%-a, arcátlan hazudozó, lánya napja, apja –, dolgozókat –, esküvőn elloptak, egyik vendégtől, másik asztalnál, tanyát biztonsági, első adandó, Orbán Ráhel, Tiborcz István, Gödöllői Királyi Kastélyban, Magyar Tudományos Akadémián, Nemzeti Nyomozóiroda, Adjak DNS-t, Vagy Pintér, Magyar Állam,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  Tanuld meg ezt a versemet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kövesd a cowboyt!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 19  Tavaszi kép  Nevem  Egy lelki imádság  képre írva  Facebookon kaptam  A sors  Jó éjszakát  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png csokor  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hogy lehet megtartani  Reggel van  Ágai Ágnes – Csendélet  Rátalálsz  Rátalálsz  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sokan azt tartják  Éretlen vers  Egy maradéktalanul uralt világ  Makszim Gorkij gondolata  Adakozás  Egy bizonyos határt  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png nő  Éretlen vers  Nevem  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 20  George Gordon Lord Byron: Inez...  Soha ne kedvezz...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png telefon  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png nő  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  képre írva  Adakozás  A televizió nem a kultúrát kép...  Csak a fogyatkozás látható  Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png cica 
Bejegyzés Címkék
választások előtt, emberek jogaira, arcátlan bűnöző, állami rendezvény, pontos helyszínt, nagy eset, felszolgálók 80%-a, arcátlan hazudozó, lánya napja, apja &#8211, dolgozókat &#8211, esküvőn elloptak, egyik vendégtől, másik asztalnál, tanyát biztonsági, első adandó, nyomorult telefon, olyan személyes, vizsgálatot követően, diktatúra ellenzőivel, oldal tulajdonosaként, következő robbantáson, helyszínen hagyott, mellékelt fotón, seggem lyukát, módszerrel próbál, esküvőn több, legtöbben azonnal, vizsgálathoz &#8211, nyomásgyakorlás hatására, darab telefonról, érintésed után, apró minta, ellopott telefon, egész szappanopera, összes kapitányságon, jövőben DNS-vizsgálatokat, nyomozó hatóságok, bűnügyi vezetők, ügyésszel közösen, kvótarendszerben &#8222, kapacitások szűkösek, korábbi gyakorlatban, intézetben senki, fontos ügyek, dolgozókat hallgatják, kicsit talán, állampolgárokat rendőrség, rengeteg követelményt, fegyveres szolgálattal, titkosszolgálatok külön, facebook profilodat, legkisebb szabálysértéssel, első kihallgatáson, nyomozónak azonban, legtöbb ember, biztos bűnös, másik kettőt, nyomozó egyetlen, vizsgálathoz vagy, szimpla nyomásgyakorlást, jogszabályok értelmében, ügyészség pénzbírság, beteg Orbán, helyszínen állítólag, tettes DNS-e, tulajdonos DNS-ét, telefon otthagyott, elején mindenkitől, rendezvény végén, pusztán volt, telefont mondjuk, sértett mikor, helyszínt &#8211, ellopott telefont, helyszínen hagyod, telefoncella alapján, bekapcsolt mobilod, telefoncella tulajdonsága, pontos helyszín, tolvajnak tehát, telefont &#8211, tokot csak, tett helyszínén, világ legnagyobb, világ politikusaiból, titkosszolgálatok nyomoznának, jegyzőkönyv mindent, bűncselekmény megnevezése, megalomániás eszét, ember bármire, aljasság gyökerét, 1000 milliárdos, személyzet összes, feljelentést ellene, valagát nyalják, megalomániás barom, esetet ugyanis, összes vendégtől, jegyzőkönyvek másolatáért, jogszabályok szerint, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.