|
2018-10-23 17:00:25, kedd
|
|
|
|
|
|
Karfiolfasírt
Hozzávalók
1 kg karfiol
só
bors
majoránna
2 db tojás
1-2 ek zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés
A karfiolt rózsákra szedve sós-borsos vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával finomra törjük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, majoránnával.
A karfiolhoz hozzáadjuk a tojásokat és jól eldolgozzuk. Ha túl lágynak találjuk, kevés zsemlemorzsával szikkasztjuk.
A masszából pogácsákat formázunk, és forró olajban aranybarnára sütjük. Bármilyen szósszal, mártással kínáljuk. |
|
|
0 komment
, kategória: RECEPTEK |
|
Címkék: zsemlemorzsával, karfiolfasírt, majoránnával, zsemlemorzsa, aranybarnára, szikkasztjuk, eldolgozzuk, pogácsákat, karfiolhoz, hozzáadjuk, elkészítés, hozzávalók, bármilyen, formázunk, mártással, leszűrjük, tojásokat, ízesítjük, masszából, majoránna, villával, kínáljuk, találjuk, sütéshez, karfiolt, rózsákra, szósszal, borssal, lágynak, olajban, szerint, karfiol, finomra, puhára, vízben, borsos, karfiolt rózsákra, karfiolhoz hozzáadjuk, masszából pogácsákat,
|
|
|
|
karfiolt rózsákra, karfiolhoz hozzáadjuk, masszából pogácsákat, zsemlemorzsával, karfiolfasírt, majoránnával, zsemlemorzsa, aranybarnára, szikkasztjuk, eldolgozzuk, pogácsákat, karfiolhoz, hozzáadjuk, elkészítés, hozzávalók, bármilyen, formázunk, mártással, leszűrjük, tojásokat, ízesítjük, masszából, majoránna, villával, kínáljuk, találjuk, sütéshez, karfiolt, rózsákra, szósszal, borssal, lágynak, olajban, szerint, karfiol, finomra, puhára, vízben, borsos, főzzük, szedve, sütjük, törjük, kevés, forró, tojás, ízlés, sóval, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
18977 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 175
- e Hét: 3489
- e Hónap: 7522
- e Év: 66775
|
|
|