Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Döbbenet Orbánéknál: nem a szolganépség lopott!
  2014-06-18 12:51:58, szerda
 
  Somló VédPajzs Szövetség hírportál

Döbbenet Orbánéknál: nem a szolganépség lopott!

Tíz hónapja nyomoznak az Orbán Ráhel esküvőjén tolvajkodó vendég után. A felszolgálóktól DNS-mintát vettek. - Ha nincs eredmény, sorra vesszük a násznépet is - mondta a nyomozó a mintát adók egyikének. Ennek kell most következnie.
A történetet Csókási László idézte fel lapunknak, amikor az ügyészségen hivatali visszaélés miatt feljelentést tett, amiért DNS-minta adására kötelezték. Az ügyészség eluta­sította a feljelentését, ám a hivatal válaszából kiderült: nem egy, hanem két mobiltelefont, egy-egy iPhone 4S típusú készüléket lovasítottak meg a Tükröspusztán tartott lakodalmon.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz, erre a jogszabályok szerint lehetősége is van.
Csókási felszolgálóként dolgozott a lagzin. A hatvanfős személyzet huszon-egynéhány tagjától vettek DNS-t, nagyrészt azoktól a pincérektől, akik a há­romszáz meghívottal közvetlen kapcsolatba kerültek. Ám nemcsak tőlük, hanem a vendégektől is, ami azonban nem azt jelenti, hogy közülük bárkit is gyanúsítanának.
Mert - mint Csókási bejegyzése valószínűsíti -, ők a telefonok tulajdonosai lehetnek, DNS-ük azért kell, hogy kizárhassák őket a többi közül. Mint lapunk korábban az egyik vendég, illetve Csókási és munkatársai információi alapján megírta, a tettes a SIM kártyákra utazhatott, azokat rögtön kiemelte a készülékekből, a telefon tokján és a készülékeken is hagyott nyomot. A mobilok kibelezve ugyan, de előkerültek, legalábbis így tudták a lapunknak nyilatkozó jelenlévők. A nyomozás állásáról, részletei­ről nem közölt információkat a rendőrség.
Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvőjét tavaly szeptember­-ben tartották. Azóta zajlik a nyomozás. Csókási úgy emlékezett, februári kihallgatásán azt mondták neki: ha nincs eredmény, előveszik a vendégeket is. Néhányukat kihallgatják, akár még DNS-t is kérnek tőlük.
Miért fontos a mobil?
Összesen huszonhat DNS-t elemeztek, ennek költsége 4,1 millió forint körül lehetett, személyenként 160 ezer forintos árral számolva. A készülékek százezer forintot érnek. Mire ez a felhajtás? Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük.
- Nem kidobott pénz ez az összeg, ha államérdek fűződik a rajta tárolt adatok visszaszerzéséhez. Mert egy miniszteré vagy államtitkáré az. Az adat pedig lehet fotó, az üzenetek, a levelezés, de pusztán a híváslista is. Azaz nem szükségszerű, hogy a kormányfő valamely családtagjának telefonja tűnt el. Érthető az is, hogy nem verik nagydobra, kié a készülék - mondta Tarjányi Péter.
(Bors)

Bal-Rad komm: A 4,1 millió forintos DNS elemzést elég gyorsan elvégezték! Az ároktői gyilkosok azért kerültek szabadlábra, mert “kifutottak az időből" DNS-ileg, meg elvesztek a minták!
De Döbrögi Ráhel lakadalmas népétől két SIM-kártya ellopása...
A tolvaj-aki minden kétséget kizáróan a násznép közül került ki-készült az lopásra. Hiszen CSAK AZ ÉRTÉKEKET vitte el. A SIM-kártyákat. Amik ugye adathordozók! Nagy titkok tudói! Sokat tejelhetnek azok valakinek! De hát a szolganéppel kell ugye kezdeni a nyomozást! A pórnépnek fáj a foga gazdagék SIM- kártyájára!
A mulatozó “nemzethess elyth" egymást lopta meg ott! Előbb-utóbb bejelentkezik a tolvaj valakinél! Pármilliós ötlettel. (Persze euroban!)
Persze hogy megéri a 4,1 milliós elemzés!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felszolgálóként, felszolgálóktól, gyanúsítanának, családtagjának, mobiltelefont, bejelentkezik, feljelentését, információkat, valószínűsíti, készülékekből, tükröspusztán, kihallgatásán, személyenként, tulajdonosai, kihallgatják, szükségszerű, szolganépség, adathordozók, készülékeken, jogszabályok, feljelentést, államtitkáré, szolganéppel, lovasítottak, kapcsolatba, előkerültek, vendégektől, információi, meghívottal, pincérektől, munkatársai, következnie, kizárhassák, ügyészségen, tejelhetnek, szabadlábra, szolganépség lopott, felszolgálóktól DNS-mintát, mintát adók, történetet Csókási, ügyészségen hivatali, ügyészség eluta­sította, hivatal válaszából, jogszabályok szerint, hatvanfős személyzet, há­romszáz meghívottal, telefonok tulajdonosai, többi közül, egyik vendég, telefon tokján, mobilok kibelezve, lapunknak nyilatkozó, Döbbenet Orbánéknál, Somló VédPajzs Szövetség, Orbán Ráhel, Csókási László, Nemzeti Nyomozó Iroda, Tiborcz István, Tarjányi Péter, Döbrögi Ráhel, Hiszen CSAK AZ ÉRTÉKEKET,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak a fogyatkozás látható  Paul David Tripp Április 20  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szívem  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Alázat  Nagyon különös  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Soha ne kedvezz...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 21  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Akarat  Hogy lehet megtartani  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png kislány  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Hiányzik  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Egy lelki imádság  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nevem  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Akarat  Egy lelki imádság  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png telefon  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Egy hatékony szolga  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  s immár én is felragyogva, ért...  Kövesd a cowboyt!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Rátalálsz  Alázat  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Jó éjszakát  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jónás Tamás – Végtelen b... 
Bejegyzés Címkék
szolganépség lopott, felszolgálóktól DNS-mintát, mintát adók, történetet Csókási, ügyészségen hivatali, ügyészség eluta­sította, hivatal válaszából, jogszabályok szerint, hatvanfős személyzet, há­romszáz meghívottal, telefonok tulajdonosai, többi közül, egyik vendég, telefon tokján, mobilok kibelezve, lapunknak nyilatkozó, nyomozás állásáról, készülékek százezer, rajta tárolt, miniszteré vagy, adat pedig, kormányfő valamely, készülék &#8211, ároktői gyilkosok, tolvaj-aki minden, násznép közül, szolganéppel kell, foga gazdagék, mulatozó &#8220, tolvaj valakinél, felszolgálóként, felszolgálóktól, gyanúsítanának, családtagjának, mobiltelefont, bejelentkezik, feljelentését, információkat, valószínűsíti, készülékekből, tükröspusztán, kihallgatásán, személyenként, tulajdonosai, kihallgatják, szükségszerű, szolganépség, adathordozók, készülékeken, jogszabályok, feljelentést, államtitkáré, szolganéppel, lovasítottak, kapcsolatba, előkerültek, vendégektől, információi, meghívottal, pincérektől, munkatársai, következnie, kizárhassák, ügyészségen, tejelhetnek, szabadlábra, személyzet, lakodalmon, válaszából, lehetősége, készüléket, jelenlévők, elvégezték, híváslista, miniszteré, kifutottak, lakadalmas, pármilliós, nemzethess, kártyájára, államérdek, készülékek, nyilatkozó, legalábbis, utazhatott, kötelezték, emlékezett, néhányukat, vendégeket, bejegyzése, szeptember, visszaélés, tolvajkodó, történetet, orbánéknál, elvesztek, telefonja, felhajtás, kormányfő, nagyrészt, nagydobra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.