Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Balogék irányt mutatnak: rasszizmus úgy fogalmazni, hogy ell
  2014-07-11 21:24:34, péntek
 
  Cigánybűnözés :: 2014-07-11. 14:15
Balogék irányt mutatnak: rasszizmus úgy fogalmazni, hogy ellopták a szombathelyi csecsemőt, helyette azt kell mondani: "eltűnt"

Frissítés: felkerült a közlemény a kormányzati portálra is, és tényleg az áll benne, ami a sajtóban megjelent.
Ezáltal pedig a Balog-minisztériumnak sikerült feltalálnia az antimagyar politikai korrektség újabb fokozatát. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy ha az elkövetők cigányok, akkor tilos megnevezni az etnikumot. Ha azonban áldozatként akarják őket beállítani (amire az esetek kb. 0,0001%-ában mutatkozhat némi esély), akkor már a címben is szerepelnie kell annak, hogy ők "romák". Az, hogy nem cigányok, hanem romák, a polkorrektség közismert alapfoka. Most azonban egy sokkal kifinomultabb módszerről van szó.
Cigányok loptak el egy csecsemőt, vélhetően emberkereskedés céljából? (Persze be lehet dőlni a "depressziós volt szegény ötgyermekes anyuka, azt sem tudta, mit cselekszik, annyira vágyott egy hatodik gyerekre" szövegnek is, csak hát valamiért nem ilyennek ismerjük őket, ráadásul Görögországtól Spanyolországig elég sok lehet a depressziós "roma asszony", akik adják-veszik a csecsemőket...)
Zoom
Depressziós szegény
Szóval bizonyos kurucinfós szélsőségeseknek köszönhetően megint ország-világ láthatta, hogy ezt az aljas bűncselekményt is cigányok követték el? Akkor már bizony nehéz úgy tenni, mintha nem ők lettek volna. Inkább iktassuk ki teljesen az elkövetőt! Így nem lesz téma az, hogy ki követte el, és miért.
Mondjuk ezentúl azt, hogy a kisbaba egyszerűen eltűnt! Eltűnt szegény, nincs mit tenni, elvégre eltűnik az embernek a kulcsa, a szemüvegtörlője, az írószere, máskor jobban kell vigyázni. Ugyanígy történik ez a kórházakban is, az a mostani vizsgálat célja, hogy többé ne tűnjenek el a gyerekek. Jobban kell vigyázni, és akkor nem tűnnek el, mint például egy százforintos, ami kigurul az ember zsebéből. Vagy egy macska, ami esetleg elkóborol, mert udvarolni akar.
Ne lepődjünk tehát meg, ha hasonlóképpen tálalt "hírekkel" fogunk találkozni a jövőben. A halálra szurkált borsodi bácsi ezentúl csupán elhunyt, miután szúrt sebeket szerzett, minek folytán jelentős mennyiségű vért veszített, a felesége pedig, mielőtt követte őt a másvilágra, ismeretlenekkel közösült, miközben például elveszítette a szemét és a lábát, a koponyája pedig több darabra vált szét egy balta behatására. (Ez történt például Gadnán 2008-ban.)
A mentőket sem megtámadják ezután, hanem különféle sérüléseket (mondjuk koponyacsonttörést) szereznek a munkájuk során, az autójuk pedig egyszerűen megrongálódik, például egy az ablakon magától berepülő méretes kődarab által, s az is előfordulhat, hogy a berendezés egy része nélkül térnek vissza.
Ezentúl a gyerekeinket sem kirabolják agresszív, viselkedni nem tudó, túlkoros iskolatársaik, hanem tízóraijuk és értékeik nélkül maradnak, a nagymamák esténként külső behatásra leesnek a kerékpárjukról, mialatt a táskájukban lévő háromszáz forint gazdát cserél, Pásztor Albert pedig kijelenti, a miskolci rablásokat egyáltalán nem "cigány emberek" követik el, hanem egyszerűen senki, az alanyt ezentúl mellőzzük. Csak úgy elkövetődnek, maguktól, még szebben fogalmazva - valójában üldözendő, borzalmas magyartalansággal - az adófizető miskolci emberek tekintélyes része "kirablásra kerül".
Ez lesz ám a polkorrekt világ! Elkövető nem lesz többé, csak roma áldozat, kirekesztett, üldözött, elnyomott! A TASZ-t pedig azon nyomban kirúgják Sorosék, hogy erre ennyi éven át, ennyi pénzt felemésztve sem jöttek rá - és George bácsi ezentúl minden pénzét a Nemzeti Emberi Rejtett Erőforrások Minisztériumának fogja adományozni, hiszen nemcsak beváltotta minden reményét (már a Balog Zoltán-i "romák - nem romák" hallatán is újult erőre kapni érezte férfiasságát), de minden tekintetben felül is múlta azt. Képmutatóbb, hazugabb, aljasabb és magyarellenesebb lett a legutolsó nemzetiimmunrendszer-pusztító, "jogvédő" zsidó szervezetecskénél is. Ráadásul nem is a bankárok pénzéből, hanem a magyar választók adójából és akaratából...
Íme az eltérő kultúra védelmében gyakorlatba ültetett megfogalmazás első megjelenése:
Zoom
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: A rasszizmus gyanúja vetül Balogékra: megakadályoznák, hogy további gyerekeket lophassanak el a szegény ötgyermekes cigányasszonyok
Zombor Gábor egészségügyi államtitkár soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülött-osztályokon - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházból cigányok által ellopott (a minisztérium szerint csak úgy egyszerűen "eltűnt") csecsemő esetével kapcsolatban az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön soron kívüli vizsgálatot rendelt el kórházak őrzés-védelmével, biztonsági rendszereinek működésével kapcsolatban, különös tekintettel az intézmények újszülött osztályaira - derül ki a közleményből.
Az államtitkár a közeljövőben személyes látogatások keretében is tájékozódik a kórházak biztonsági rendszereiről annak érdekében, hogy a jövőben is maradéktalanul biztosított legyen a beteg-ellátás zavartalansága - tették hozzá.
(HVG nyomán)
Korábban írtuk: Megint csecsemőt loptak a cigányok - ezúttal Szombathelyen gyakorolták az eltérő kultúrát - nevek, képek, adatlapok, részletek
Kapcsolódó: A cigánybűnöző-mosdatás trükkjeiből: a HVG-nél nem az életkor - a származás dönti el, ki a fiatal

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130267/#ixzz37BoeLiaZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szélsőségeseknek, minisztériumának, magyarellenesebb, cigányasszonyok, oktatókórházból, minisztériumnak, szemüvegtörlője, emberkereskedés, megakadályoznák, ismeretlenekkel, spanyolországig, egészségügyért, maradéktalanul, zavartalansága, bűncselekményt, görögországtól, kerékpárjukról, cigánybűnözés, iskolatársaik, szombathelyen, megfogalmazás, rendszereiről, kifinomultabb, polkorrektség, hasonlóképpen, rendszereinek, megrongálódik, minisztériuma, közleményből, minisztérium, kirekesztett, államtitkára, előfordulhat, kapcsolatban, férfiasságát, cigánybűnöző, szombathelyi csecsemőt, kormányzati portálra, sajtóban megjelent, antimagyar politikai, elkövetők cigányok, polkorrektség közismert, sokkal kifinomultabb, hatodik gyerekre, aljas bűncselekményt, kisbaba egyszerűen, ember zsebéből, halálra szurkált, felesége pedig, koponyája pedig, munkájuk során, autójuk pedig, Görögországtól Spanyolországig, Pásztor Albert, Nemzeti Emberi Rejtett Erőforrások Minisztériumának, Balog Zoltán-i, Zombor Gábor, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Markusovszky Egyetemi Oktatókórházból, Emberi Erőforrások Minisztériumának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Egy tavasz  Paul David Tripp Április 15  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Hamvas Béla  Facebookon kaptam Krisztinától  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Különleges  A felvilágosodás...  Egy gondolat  Egyszerű  Borzasztó  Alvó cica  József Attila - Kopogtatás nél...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Annyira tisztelem a szabadságo...  különleges  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Robin Wight pitypang szobra  József Attila – Keresek ...  Esterházy Péterre emlékezünk  Vannak emberek  Jó éjszakát  Anyák napjára  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  IGEN így  Kedvenc felismerésem az imádsá...  "Ez egy csoda"  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A Magyar Költészet napja alkal...  Horváth Szilvia tollából  Szívek  Paul David Tripp Április 12  Andrássy Réka - A bolond Böske  Az ember emlékekből áll  A pitypang legendája  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Bársony székben  Facebookon kaptam  képre írva  A Magyar Költészet napja alkal...  Borzasztó  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Robert Merle tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Borzasztó  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Tavaszi este  Magamnak  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Robert Merle tollából  Jó éjszakát  Annyira tisztelem a szabadságo...  Megígért békesség  Somlyó Zoltán - Orgonával  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy barátság története  James Allen  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Pitypang szökőkút  Márai Sándor tollából  ajándék, mellyel meglepem  Paul Éluard - És egy mosoly  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Anyák napjára 
Bejegyzés Címkék
szombathelyi csecsemőt, kormányzati portálra, sajtóban megjelent, antimagyar politikai, elkövetők cigányok, polkorrektség közismert, sokkal kifinomultabb, hatodik gyerekre, aljas bűncselekményt, kisbaba egyszerűen, ember zsebéből, halálra szurkált, felesége pedig, koponyája pedig, munkájuk során, autójuk pedig, része nélkül, nagymamák esténként, táskájukban lévő, miskolci rablásokat, alanyt ezentúl, adófizető miskolci, polkorrekt világ, bankárok pénzéből, magyar választók, eltérő kultúra, rasszizmus gyanúja, szegény ötgyermekes, szombathelyi Markusovszky, minisztérium szerint, intézmények újszülött, közeljövőben személyes, kórházak biztonsági, beteg-ellátás zavartalansága, eltérő kultúrát, származás dönti, szélsőségeseknek, minisztériumának, magyarellenesebb, cigányasszonyok, oktatókórházból, minisztériumnak, szemüvegtörlője, emberkereskedés, megakadályoznák, ismeretlenekkel, spanyolországig, egészségügyért, maradéktalanul, zavartalansága, bűncselekményt, görögországtól, kerékpárjukról, cigánybűnözés, iskolatársaik, szombathelyen, megfogalmazás, rendszereiről, kifinomultabb, polkorrektség, hasonlóképpen, rendszereinek, megrongálódik, minisztériuma, közleményből, minisztérium, kirekesztett, államtitkára, előfordulhat, kapcsolatban, férfiasságát, cigánybűnöző, gyerekeinket, köszönhetően, szombathelyi, százforintos, elkövetődnek, elveszítette, közeljövőben, egészségügyi, markusovszky, táskájukban, működésével, erőforrások, adományozni, mutatkozhat, szerepelnie, tekintetben, felemésztve, trükkjeiből, képmutatóbb, intézmények, tekintettel, depressziós, gyakorolták, látogatások, ötgyermekes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.