Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Regenor-olajfa levél kapszula
  2019-08-21 20:20:24, szerda
 
 



Olajfa kapszula
SZAKCIKK A BIOCOM OLIVE LEAF EXTRACT - OLAJFALEVÉL KAPSZULA FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL

Az olajfalevél-kivonat hatóanyagai néhány különleges elemének - fehérjebontó, bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) - hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben. Ázsiai, távol-keleti utazások során elengedhetetlen az úti poggyászunkból. Támogatja a bélflóra egyensúlyt azáltal, hogy tápanyagul szolgála hasznos bélbaktériumok számára.
BIOCOM OLAJFA LEVÉL KAPSZULA lehetséges hatásai:
BIOCOM OLAJFA KIVONAT
Immunrendszer támogatása
Antioxidáns tulajdonságok
Bakteriális, vírusos és gombás fertőzésekre
100%-ban természetes étrend-kiegészítő
 Allergia, asztma kezelése
 Irritábilis bélszindróma kezelése
 TBC, gonorrhoea, malária, Lyme, AIDS és egyéb fertőzések kezelése
 Gyulladásos, fekélyes betegségekre
 Ízületi, reumás gyulladások csökkentése
 Herpesz I. és II. kezelése
 Influenza, általános megfázás tüneteinek enyhítése
 Hasmenés
 Légúti betegségek (asztma, hörghurut) enyhítése
 Vérnyomás szabályozása, magas vérnyomás csökkentése
 Gyomorfekély, gyomorsav-túltengés normalizálása
 Orr-melléküreg gyulladásának enyhítése
 Érrendszeri rendellenesség helyrehozatala, a szív védelme, szívritmuszavar kezelése
 Tartós immungyengeség javítása
 Krónikus kimerültség, depresszió javítása
 Megnövekedett aktivitás, életkedv, fiatalító hatás
 Húgyvezeték- és hólyaggyulladás, ezek bakteriális elfertőződésének kezelése
 Bakteriális megbetegedések gyógyítása
Gyulladásos, fekélyes betegségek, ízületi, reumás gyulladások enyhítése
MI A KÜLÖNLEGES AZ OLAJFALEVELEKBEN?
Az olajfaleveleknek jóval erősebb hatásuk van az egészségünkre, mint amire az olívaolaj képes. Ez többek között az egyik összetevő - nevezetesen az oleuropein - rendkívül magas koncentrációjának köszönhető. Egy nagyon erős antioxidánsról van szó, amely az olajfagyökerében, kérgében, gyümölcsében és levelében fordul elő. Legnagyobb arányban mindenesetre az olajfalevélben mérték. Itt az oleuropein az olívaolajhoz képest 3000-szer magasabb koncentrációban van jelen.

Az oleuropein véd a szabad gyököktől

Az olajfának az oleuropein biztosítja a túlélést, mert védi a fát a szabad gyökök keletkezésétől, csakúgy, mint a rovarharapások, baktérium-, vírus- és gombatámadások okozta károsodásoktól. Az oleuropein magas aránya annyira megnöveli az olajfa ellenálló képességét, hogy az képes az 1000 éves bibliai életkort is elérni. Az olajfalevél-kivonat az antioxidánsokat koncentrált formában tartalmazza, így a mi egészségünkre nézve is felbecsülhetetlen értékű.

Az olajfalevél-kivonat általános hatásai
Olajfalevél gyógyhatása
Az olajfalevél-kivonat kitűnő egészségügyi hatásai a számos gyógyhatású összetevő tökéletes együttműködésén alapszik. Ezek szinergikusan hatnak, és így hatékonyságukban erősítik egymást. Az olajfalevelek antioxidatív hatása, a magas klorofilltartalom kihatásai (lassítja az öregedési folyamatot), valamint a tartalmazott szekunder növényi anyagok magyarázzák az olajfalevél-kivonat következő hatásait, amelyeket tudományosan igazoltak:

antibakteriális,
antivirális,
gombaellenes,
parazitaellenes,
gyulladásgátló,
immunerősítő.
Harmonizálja az emésztőrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, véd a szív- és érrendszeri betegségektől, természetes vizelethajtóként szolgál és képes megelőzni a daganatos betegségeket. Ezen felül hatékony a fogszuvasodást okozó baktériumok, minden herpeszvírus, a Candida albicans okozta fertőzések, valamint az antibiotikum-rezisztens kórokozók ellen. Az olajfalevelek ezzel felbecsülhetetlen értéket képviselnek szervezetünk egészségének megőrzésében.

Kutatások, beszámolók:

Az oleuropeinnek és kapcsolódó vegyületeinek antibakteriális hatását kémcsőben végzett vizsgálattal igazolták. Fleming és kollegái izoláltak 6 fontos fenol vegyületet a zöld olívából. Köztük egy különlegeset, amely az oleuropein hidrolizálásával keletkezett. Úgy találták, hogy ez a vegyület jobban gátolta a tejsavbaktérium ( Leuconostoc meseteroides FBB) növekedését, mint maga az oleuropein. Majd a az oleuropein aglikonja és az elenolsavat vizsgálta közben azt tapasztalták, hogy sokkal inkább gátolták további 3 tejsavbaktérium törzs növekedését. Mivel az aglicon, az elenol savnak és b-3,4-dihidroxifeniletil alkoholnak az összekapcsolódásaként jön létre, és az utóbbi összetevő nem volt gátló tényező, a kutatók arra következtettek, hogy az elenol sav az aglicon molekula azon része, mely a növekedési folyamatot gátolja. Az oleuropein önmaga nem gátolta ezeknek a baktériumoknak a növekedését, viszont gátolta 3 nem tejsavbaktériumét ( Staphylococcus aureus, Bacillis subtillis és a Pseunomodas solanecearum).

Továbbá, az oleuropein kivonat savas hidrolízisekor keletkező anyag további 8 féle baktérium növekedését gátolja. Több újkeletű kémcsőben végzett vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy az oleuropein és az a savas hidrolízise során keletkező anyag szintén megakadályozza a csírázást és a spóraképződést a Bacillus megterium esetében és gátolja a Bacillus cereus T. csíraspóráinak kifejlődését.

Antimikrobális hatását a A Mycosis Jurnalban Markin D. és kollegái is publikálták. A vizsgált mikroorganizmusokat beoltották különböző koncentrációjú olajfalevél vizes kivonatával. A z eredmény azt mutatta, hogy a 0,6% (w/v) olajfalevél vizes kivonata majdnem az összes vizsgált baktériumot semlegesítette 3 órán belül.

A dermatofiata gombákat 1,25% (w/v) növényi kivonat a következő 3 nap alatt, amíg a Candida albicans -t a következő 24 órán belül semlegesítette 15% (w/v) növényi kivonat. C.albicans a 40% (w/v) olajfalevél-kivonat hatásának kitett sejtek electronmicroszkópos vizsgálatával azt látták, hogy a sejtek befelé fordultak és alaktalanná váltak. Az Escherichia coli sejteket hasonló vizsgálatnak vetették alá, de csak 0,6% (w/v) olajfalevél-kivonatot használtak. A vizsgálat során azt tapasztalták, hogy teljesen elpusztultak a sejtek. Ez az eredmény arra enged következtetni, hogy jelentős antimikrobális hatása van az olajfalevél-kivonatnak jegyezték le a kutatók.

1999-ben a Journal of Pharmacy and Pharmacology 51. számában kutatók összegezték, hogy a standardizált olajfalevél-kivonat potenciális antimikrobális hatóanyaga lehet a bélrendszert és a légzőszervi traktus ért fertőzések kezelésének.

A Herpes simplex II. típusú fertőzésre klinikai tanulmányt folytattak egy szerrel, mely koncentrált olajfalevél-kivonatot tartalmazott, de ezt végül nem publikálták. 1993-ban az előzetes tanulmányt hozták nyilvánosságra. 6 esetben vizsgálták a szer hatását, ahol Herpes simplex II.-et ( I. lehetőségét) diagnosztizálták az orvosok. A kezelés 2-4 oz. szert írt elő 6 óránként 6 héten át. 3 esetben teljesen visszafejlődött a seb és a hozzá kapcsolódó fájdalom illetve diszkonfort érzés 36-48 órán belül elmúlt. A negyedik esetben a fájdalom enyhülése a további 48 óra múlva történt. A másik két esetben a fájdalom vagy a diszkonfort érzés a kutatási időszakon túl enyhült. A kezelés 2- 3. hete után csökkenő tendenciát mutatott a vér antitest szintje tekintetében. De a vizsgált esetek alacsony száma miatt nem lehet végleges következtetést levonni ebből az eredményből.

Nagyon érdekes kutatást végeztek a York University Scholl of Medicine kutatói New-Yorkban, amit a Biochem Biophys Commun. 2003. augusztusi számában közöltek. Az olajfalevél-kivonat gátolta a HIV-1 vírust, és nem volt toxikus hatással az egészséges sejtekre nézve. Az olajfalevél-kivonat gátolja az akut fertőzést és a HIV-1 sejtek közötti transzmissziót ( átörökítést) és megakadályozza a HIV-1 replikációját. A célsejtekben toxikus hatás nem volt kimutatható.

SZÍV ÉS ÉRRENDSZER

A mediterrán országok táplálkozási szokásai, a sok gyümölcs, zöldség és az olívaolaj nagy mennyiségben tartalmaz természetes antioxidánsokat. Ezek mindennapos fogyasztása összefüggésben van a szívkoszorúér betegségek előfordulásának alacsony számával. Az olajfalevél-kivonat aktív hatóanyagának nagyon érdekes, figyelemreméltó hatása van a kardiovaszkuláris rendszerre (pl. javítja a koronáriás erek véráramlását, csökkenti a vérnyomást és a szabálytalan szívműködés előfordulását) és a vér alkotórészeire (trombociták), ami összefüggésben van antioxidáns hatásával. Magas koleszterinű patkányokon végzett kísérletek során az oleuropein hatására a koleszterinszint leesett. Amikor a patkányoknak olajfalevél-kivonatot adtak sokkal nagyobb mértékben csökkent a koleszterinszintjük, mint amikor tízszeres mennyiségű oleuropeint használtak. A kutatók azon az állásponton vannak, hogy az oleuropeinnek együtt kell bejutnia az olajfalevél többi hatóanyagával ahhoz, hogy a koleszterinszint csökkenését érjék el.

Morton Walker D.P.M. orvoskutató cikket közölt a Townsend Letter for Doctors and Patients 1996. júliusi számában, melyben rávilágított, hogy a flavonoidok bevitele összefüggésben van az alacsonyszámú kardiovaszkuláris rendellenességek előfordulásával. Rámutatott, hogy a napi olívaolaj és/vagy az olajfalevél-kivonat bevitele, amely fenolokat tartalmaz, nyújtja ezt a kedvező hatást.

ANTIOXIDÁNS

Régóta köztudott az olajfa levélének-, a gyümölcsének- és olajának kivonat fenol komponensének antioxidáns hatása. Nemrégiben Le Tutor és Guedon megmutatták, hogy az oleuropein, a hidroxitirosol, és különösen az Olea europaea levél kivonata (mely 19% oleuropeint, 1,8% fllavonoid glikozidot és 3,4-dehidroxi-fenil észtert tartalmaz) sokkal hatékonyabb antioxidánsnak bizonyult, mint az E-vitamin vagy más előállított antioxidáns ( Butil-hidroxi-toluol=BHT=E321) a modellezett kémiai rendszerekben. Egy másik újabbkeletű laboratóriumi vizsgálateredményei azt mutatták, hogy az oleuropein jelentősen gátolja a normál emberi plazmából kivont LDL koleszterin réz-szulfát által indukált oxidációját.

VÉRCUKOR

Az olajfalevél-kivonata jótékony hat a vér cukorszintjére, melyat a spanyol Gonzalez M. és társai vizsgáltak a Granadai Egyetemen. A maximális vércukorcsökkentő hatás a megfigyelések szerint a téli hónapokban begyűjtött minta esetében volt, pontosan februárban. Ezt a hatást az olajfalevél-kivonat egyik alkotóanyaga az oleuropeosid eredményezi, amelyik 16mg/kg adagnál volt hatékony. Ez a vegyület az állatokon alloxannal mesterségesen kiváltott diabétesz esetében is igazolták.

A kutatók az olajfalevél-kivonat a vércukorszint csökkentésének mechanizmusának két módját feltételezik:

cukor okozta inzulin felszabadulás hatékonyabbá válása
megnövekedett perifériás cukorfelvétel
PSORIAZIS

Joseph Territo, M.D. bőrgyógyász tapasztalatait következő képen összegezte:

,,Az olajfalevél-kivonatot már több mint 100 páciensen használtam eredménnyel Elsődleges célom volt a psoriazis kezelésében a hatékonyságát megfigyelni, amihez az olajfalevél-kivonatot, mint gyulladáscsökkentő hatóanyagot tettem egy gélbe, de mind a kapszula, mind a tablettahatásosnak bizonyult. Az olajfalevél-kivonat kapszulával kapcsolatos tapasztalatom, hogy a psoriázisos betegek 70%-nál javulás volt tapasztalható. Azt figyeltem meg, hogy javulás nem csak a psoriazisos pikkelyek csökkenésében volt, hanem a bőr pirosságának enyhülésében és a gyulladt felületek reakciójában is. Belsőleg alkalmazott olajfalevél-kivonat kapszulával és a helyileg használt géllel a pácienseimnél még jobb eredmény értem el a pszoriázisos sebek esetében-több, mint 75%-uknál."

KUTATÁS MAGYAR RÉSZTVEVŐKKEL

Az 1990-es évek végén Magyarországon az R-Klinika is csatlakozott ahhoz az amerikai klinikai tanulmányhoz, mely egy olajfalevél-kivonatot tartalmazó készítmény az emberi szervezetre gyakorolt hatását vizsgálták A vizsgálatban összesen 500 fő vett részt. A páciensek 2 kapszulát (500mg olajfalevél-kivonat/kapszula) szedtek 3-szor naponta, és csökkentették az adagot 4x1 kapszulára, ha a tüneteik enyhültek.

164 légzőszervi vagy tüdőt érintő betegből (mandulagyulladás, garatgyulladás, tüdőgyulladás, hörghurut) 157 teljesen meggyógyult 6-nak az állapota javult, 1 betegről nem volt hír;
67 fogászati problémával (fogbél-gyulladás, leukoplakia, szájnyálkahárthya-gyulladás) küzdő betegből 60 teljesen meggyógyult, 5 beteg állapota javult, 2 állapota nem változott;
209 betegből, akik vírusos vagy bakteriális eredetű bőrfertőzésben szenvedett 150 teljesen meggyógyult, 59 állapota javult;
17 gyomorfekéllyel és Helicobacter pylori fertőzöttek bár nem gyógyultak meg teljesen, javulást mutattak;
43 páciens közül, akiknek immunrendszer gyengeségük volt 40 immunstátusza javult, míg 3 páciens állapota nem változott.
MELLÉKHATÁS

A klinikai használat során amit megfigyeltek mellékhatásként az úgynevezett ,,die-off" hatás, amelyik a Herxheimer reakcióhoz kapcsolódik és ritkán találkoztak a kezelés alatt gombás fertőzéssel. Ez abból adódik, hogy az igen nagy mennyiségű fertőző korokozó a testben elpusztul viszonylag rövid idő alatt. Ilyenkor nagy mennyiségű toxikus anyag keletkezik a test szöveteiben és a véráramban az elhalt korokozók úgy mint ,,sejtes hulladék".

Az ember immunrendszere gyorsan reagál ezekre az anyagokra, hogy minél előbb eltávolítsa a szervezetből. Ennek eredménye képen előfordulhat átmeneti allergiás, vagy az influenzához hasonló tünet, mint fejfájás, láz, izom- és ízületi fájdalom és hasmenés. Ezek a tünetek a 4-7 nap között jelentkezhetnek. Néhány páciens csak enyhe fejfájást érezhet, és sokan nem tapasztalnak semmilyen tünetet.

A ,,die-off" hatás nem káros, ilyenkor azt javasolják, hogy ideiglenesen függesszék fel a szedést vagy csökkentsék a napi adagot, hogy a szervezet ki tudja üríteni a toxikus hulladékot, ami az elhalt kórokozók eredménye."-
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Címkék: vizelethajtóként, olajfagyökerében, mandulagyulladás, koleszterinszint, emésztőrendszert, rendellenességek, elfertőződésének, olajfalevelekben, olajfaleveleknek, hatékonyságukban, diagnosztizálták, felhasználásáról, hidrolizálásával, gyomorfekéllyel, előfordulásának, parazitaellenes, antioxidánsokat, mechanizmusának, jelentkezhetnek, visszafejlődött, együttműködésén, koncentrációban, antibakteriális, figyelemreméltó, tejsavbaktérium, transzkriptázok, előfordulásával, hólyaggyulladás, szívritmuszavar, mellékhatásként, elengedhetetlen, gombatámadások, rovarharapások, staphylococcus, károsodásoktól, immungyengeség, retrovírusok elleni, bélflóra egyensúlyt, szív védelme, olajfaleveleknek jóval, olívaolaj képes, egyik összetevő, oleuropein –, nagyon erős, olajfalevélben mérték, olívaolajhoz képest, szabad gyököktől, oleuropein biztosítja, szabad gyökök, oleuropein magas, olajfa ellenálló, 1000 éves, SZAKCIKK BIOCOM OLIVE LEAF EXTRACT, OLAJFALEVÉL KAPSZULA FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL, BIOCOM OLAJFA LEVÉL KAPSZULA, BIOCOM OLAJFA KIVONAT, Herpesz, KÜLÖNLEGES AZ OLAJFALEVELEKBEN, Mycosis Jurnalban Markin, York University Scholl, Biochem Biophys Commun, SZÍV ÉS ÉRRENDSZER, Morton Walker, Townsend Letter, Nemrégiben Le Tutor, Gonzalez, Granadai Egyetemen, Joseph Territo, KUTATÁS MAGYAR RÉSZTVEVŐKKEL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hibáztam már  Alvó kutyák  Rács mögé  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Rács mögé  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  képre írva  Vérnyomáscsökkentés  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Heltai Jenő: Március  Alvó baby  Képes idézet !  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Benedek Elek - Virágvasárnap  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  üdvözöllek!  Sir Andrew Lloyd Webber  Szép estét kedves látogatóimna...  Karinthy Frigyes: Almafa  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hibáztam már  Odaadja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  A máj egészségét biztosító és ...  Ne hagyd  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Sok ember olyan,  Az izmaink nem csak testmozgás...  Esti Ima !  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Rács mögé  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Amikor még kicsi voltál...  Sadhguru idézet  Boldogság  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Apu  Az angyali üdvözlet  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Inkább ad  J. Donald Walters  Öröknek hinni . . .  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Alvó baby  Szép estét  Maci az északi fény alatt  A haj állapotának javítása egy...  Nem látom őket  Sok ember olyan,  A szeretetről  képre írva 
Bejegyzés Címkék
retrovírusok elleni, bélflóra egyensúlyt, szív védelme, olajfaleveleknek jóval, olívaolaj képes, egyik összetevő, oleuropein &#8211, nagyon erős, olajfalevélben mérték, olívaolajhoz képest, szabad gyököktől, oleuropein biztosítja, szabad gyökök, oleuropein magas, olajfa ellenálló, 1000 éves, antioxidánsokat koncentrált, számos gyógyhatású, olajfalevelek antioxidatív, magas klorofilltartalom, öregedési folyamatot, tartalmazott szekunder, daganatos betegségeket, fogszuvasodást okozó, olajfalevelek ezzel, zöld olívából, oleuropein hidrolizálásával, vegyület jobban, elenolsavat vizsgálta, elenol savnak, utóbbi összetevő, kutatók arra, aglicon molekula, növekedési folyamatot, oleuropein önmaga, oleuropein kivonat, összes vizsgált, dermatofiata gombákat, sejtek befelé, vizsgálat során, eredmény arra, légzőszervi traktus, előzetes tanulmányt, szer hatását, hozzá kapcsolódó, negyedik esetben, fájdalom enyhülése, fájdalom vagy, diszkonfort érzés, kutatási időszakon, vizsgált esetek, egészséges sejtekre, akut fertőzést, célsejtekben toxikus, mediterrán országok, olívaolaj nagy, szívkoszorúér betegségek, kardiovaszkuláris rendszerre, koronáriás erek, szabálytalan szívműködés, oleuropein hatására, koleszterinszint leesett, kutatók azon, állásponton vannak, oleuropeinnek együtt, olajfalevél többi, koleszterinszint csökkenését, flavonoidok bevitele, alacsonyszámú kardiovaszkuláris, napi olívaolaj, kedvező hatást, olajfa levélének-, modellezett kémiai, másik újabbkeletű, oleuropein jelentősen, normál emberi, spanyol Gonzalez, maximális vércukorcsökkentő, megfigyelések szerint, téli hónapokban, oleuropeosid eredményezi, állatokon alloxannal, vércukorszint csökkentésének, psoriazis kezelésében, hatékonyságát megfigyelni, psoriázisos betegek, psoriazisos pikkelyek, gyulladt felületek, helyileg használt, pszoriázisos sebek, 1990-es évek, amerikai klinikai, emberi szervezetre, vizsgálatban összesen, tüneteik enyhültek, állapota javult, klinikai használat, úgynevezett &#8222, kezelés alatt, igen nagy, testben elpusztul, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 888
  • e Hónap: 2939
  • e Év: 31162
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.